aimilios Δημ. August 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2025 On 14/8/2025 at 11:56 ΠΜ, filip001 said: Λέω να ανεβω 1 σκαλοπατάκι κ να πάω στο s24 FE , κ ας μην εχει τόσο ενεργη παρουσία στο forum.... Ελπιζω να μη το μετανιωσω.. Την ίδια κίνηση έκανα εγώ και βρήκα την υγειά μου. Με τις εφαρμογές που ήθελα εγκατεστημένες το A52s σέρνονταν. Το S24 FE με περισσότερες, ακόμα και σε ήπιο προφίλ απόδοσης, πετάει. Παράθεση Samsung Galaxy S24 FE (SM-S721B/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. August 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2025 Έχουν τα σιχαομι αλλά δεν ξανά παίρνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2025 (edited) 1 ώρα πριν, adi32 said: Έχουν τα σιχαομι αλλά δεν ξανά παίρνω Τα τελευταία δεν έχουν. Τα κόβουν κι από κει. Η Sony πολύ ακριβή στις ναυαρχίδες της. 1 ώρα πριν, aimilios said: Την ίδια κίνηση έκανα εγώ και βρήκα την υγειά μου. Με τις εφαρμογές που ήθελα εγκατεστημένες το A52s σέρνονταν. Το S24 FE με περισσότερες, ακόμα και σε ήπιο προφίλ απόδοσης, πετάει. Από μπαταρία πως πάει με 4700mAh; Εγώ σκεφτόμουν το S25 FE αλλά αυτό έχει πιο μικρή μπαταρία (4500mAh) αλλά είναι Si/C τεχνολογίας και έχει λίγο καλύτερο επεξεργαστή. Νόμιζα θα είχε την 4900mAh, αλλά που τέτοια τύχη. https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=13262&idPhone2=14042 Edited August 18, 2025 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2025 8 minutes ago, evris2013 said: Από μπαταρία πως πάει με 4700mAh; Εγώ σκεφτόμουν το S25 FE αλλά αυτό έχει πιο μικρή μπαταρία (4500mAh) αλλά είναι Si/C τεχνολογίας και έχει λίγο καλύτερο επεξεργαστή. Νόμιζα θα είχε την 4900mAh, αλλά που τέτοια τύχη. Η μπαταρία, όπως πολλοί νομίζω ξέρουμε πια, είναι ένας παράγοντας που εξαρτάται κυρίως από την χρήση. Με την ίδια ακριβώς χρήση με το A52s (σερφάρισμα, e-mail και εφαρμογές social media που, φυσικά, εκτελούνται πολύ γρηγορότερα) μου φτάνει στο τέλος της ημέρας στο 15 με 20% περίπου με το προφίλ απόδοσης (δεν έχω δει για αυτή τη χρήση ιδιαίτερη διαφορά χωρίς αυτό) ενεργό. Προφανώς όταν ανοίγουν χάρτες (χωρίς φορτιστή) ή παιχνίδια, ίσα που φτάνει την ημέρα. Αν θυμάμαι καλά, το A52s (με συχνό λαγκάρισμα) έφτανε στα ίδια ή λίγο χειρότερα. Παράθεση Samsung Galaxy S24 FE (SM-S721B/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. August 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2025 Μαλλον κατι απενεργοποιησα και οταν το συνδεω με usb στο pc ενω ακουγεται ο θορυβος οτι το αναγνωριζει δεν το εμφανιζει στο my computer (δε φταιει το pc ή το καλωδιο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. August 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2025 35 minutes ago, adi32 said: Μαλλον κατι απενεργοποιησα και οταν το συνδεω με usb στο pc ενω ακουγεται ο θορυβος οτι το αναγνωριζει δεν το εμφανιζει στο my computer (δε φταιει το pc ή το καλωδιο) Πηγαινε ρυθμισεις / επιλογες προγραμματιστη / προεπιλεγμενη διαμορφωση usb / μπες και επελεξε μεταφορα αρχειων . Οταν το συνδεσεις στο pc φροντισε να ειναι ξεκλειδωτη η οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. August 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2025 (edited) 18 ώρες πριν, s_nova said: Πηγαινε ρυθμισεις / επιλογες προγραμματιστη / προεπιλεγμενη διαμορφωση usb / μπες και επελεξε μεταφορα αρχειων . Οταν το συνδεσεις στο pc φροντισε να ειναι ξεκλειδωτη η οθονη. Οχι τιποτα Τις προηγουμενες μερες ειχα μπει σε εφαρμογες συστηματος και ειχα βαλει καποιες σε περιορισμο Αλλα δε θυμαμαι ποια φταιει Edited August 26, 2025 by adi32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos2019 Δημ. August 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2025 Καμία εφαρμογή που να μην επιτρέπει τα τυχαία πατήματα όταν το κινητό είναι στην κωλοτσεπη έχουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2025 7 ώρες πριν, rebelos2019 said: Καμία εφαρμογή που να μην επιτρέπει τα τυχαία πατήματα όταν το κινητό είναι στην κωλοτσεπη έχουμε; Στις ρυθμίσεις - οθόνη δεν έχει ρύθμιση για προστασία από τυχαία αγγίγματα; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos2019 Δημ. August 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2025 2 ώρες πριν, chios said: Στις ρυθμίσεις - οθόνη δεν έχει ρύθμιση για προστασία από τυχαία αγγίγματα; Δεν κάνει κάτι, την έχει ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2025 1 ώρα πριν, rebelos2019 said: Δεν κάνει κάτι, την έχει ναι. Εγώ απενεργοποίησα το double tap για άνοιγμα της οθόνης και δεν ανοίγει άλλο τυχαία από τα αγγίγματα. Το διπλό πάτημα το έχω μόνο για την απενεργοποίηση. Το δοκίμασες αυτό; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos2019 Δημ. August 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2025 (edited) 30 minutes ago, evris2013 said: Εγώ απενεργοποίησα το double tap για άνοιγμα της οθόνης και δεν ανοίγει άλλο τυχαία από τα αγγίγματα. Το διπλό πάτημα το έχω μόνο για την απενεργοποίηση. Το δοκίμασες αυτό; Οχι αυτό πως το κάνουμε; Edit το βρήκα Edited August 28, 2025 by rebelos2019 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos2019 Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 Δεν κάνει ούτε αυτή η εφαρμογή. Το θέμα είναι ότι στην κωλοτσεπη μέσα, ξεκινάει να σχετίζεται το μοτίβο που έχω (ή και το αποτύπωμα) και πατιούνται κουμπιά, στην κλήση έκτακτης ανάγκης φτάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 1 ώρα πριν, rebelos2019 said: Δεν κάνει ούτε αυτή η εφαρμογή. Το θέμα είναι ότι στην κωλοτσεπη μέσα, ξεκινάει να σχετίζεται το μοτίβο που έχω (ή και το αποτύπωμα) και πατιούνται κουμπιά, στην κλήση έκτακτης ανάγκης φτάνει. Με αποτύπωμα και κωδικό το έχω. Έτσι όπως το έχω δεν κάνει πουθενά κλήσεις τυχαία. Ούτε ανοίγει η οθόνη. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos2019 Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 1 hour ago, evris2013 said: Με αποτύπωμα και κωδικό το έχω. Έτσι όπως το έχω δεν κάνει πουθενά κλήσεις τυχαία. Ούτε ανοίγει η οθόνη. Έχω μοτίβο εγώ, ίσως για αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 5 ώρες πριν, rebelos2019 said: Έχω μοτίβο εγώ, ίσως για αυτό. Μήπως φταίει και η ευαισθητοποίηση αφής, αν την έχεις ενεργοποιήσει, για να μπορείς να πλοηγηθείς πιο εύκολα με τζαμάκι ή με γάντια; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos2019 Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 4 ώρες πριν, evris2013 said: Μήπως φταίει και η ευαισθητοποίηση αφής, αν την έχεις ενεργοποιήσει, για να μπορείς να πλοηγηθείς πιο εύκολα με τζαμάκι ή με γάντια; Λες; μπορεί. Σε πρώτη φάση, απενεργοποίησα το μοτίβο, θα δοκιμάσω πως πάει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. August 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2025 Και μένα πατιόταν η οθόνη στην κωλοτεπη. Απενεργοποίησα και εγώ το διπλό πάτημα και φαίνεται να έστρωσε. Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2025 On 29/8/2025 at 9:48 ΜΜ, rebelos2019 said: Λες; μπορεί. Σε πρώτη φάση, απενεργοποίησα το μοτίβο, θα δοκιμάσω πως πάει Έστρωσε ή ακόμα στις δοκιμές είσαι; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos2019 Δημ. August 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2025 3 ώρες πριν, evris2013 said: Έστρωσε ή ακόμα στις δοκιμές είσαι; Δοκιμές ακόμα, θα επανέλθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. September 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2025 (edited) Αν και ημουν κατα των updates μετα απο προβλημα αναγκατικα να το κανω και βλεπω μειωσαν το οριο φορτισης μπαταριας απο το 85 στο 80% Κακο αυτο και δεν αλλαζει ok βρηκα ακρη με ρουτινα οταν η μπαταρια ειναι κατω απο το 90% να απενεργοποιει το battery protection και οταν φτασει το 90 να το ενεργοποιει ωστε να σταματαει εκει Επισης εκρυψαν τις επιλογες με τις οποιες οριζες ηχο διαφορετικο σε καθε εφαρμογη πχ discord μηνυματα pm κλπ Εφαγα μια μερα ολοκληρη να το βρω If you want to change notification sounds per app/per app notification category, you now must enable it. In the notification category in settings, open up advanced settings. At the very bottom of the list is a new option called "manage notification categories for each app" and you want to turn this on. Edited September 2, 2025 by adi32 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos2019 Δημ. September 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2025 Δεν δούλεψε δυστυχώς. Ψάχνω μια third party εφαρμογή που κλειδώνει την οθόνη και ξεκλειδώνει κατά το δοκούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. September 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2025 ο ηχος της καμερας πως κλεινει ? Το κατηργησαν κι αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. September 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2025 1 hour ago, adi32 said: ο ηχος της καμερας πως κλεινει ? Το κατηργησαν κι αυτο ? Αν το βαλεις στο αθορυβο , δεν κλεινει; Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. September 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2025 1 ώρα πριν, runner70 said: Αν το βαλεις στο αθορυβο , δεν κλεινει; στο αθορυβο ναι Αλλα πρεπε να το θυμασαι και να μετα να θυμηθεις να το ξανα βγαλεις Δηλ γιατι τους πειραζε κκαι το κανανε ετσι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts