evris2013 Δημ. April 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2023 5 ώρες πριν, alex_1982 said: Καινούρια έκδοση χωρίς bug δεν γίνεται. Έχει να κάνει με το ON/OFF του Bluetooth. Αν βάλω το κινητό σε λειτουργία πτήσης με ενεργό το Bluetooth, όταν κλείσω τη λειτουργία πτήσης, το Bluetooth αργεί πολύ να ανοίξει. Επίσης δοκιμάζοντας να κλείσω και να ανοίξω ξανά το Bluetooth είτε αργεί πολύ να ενεργοποιηθεί ή ακόμα και restart στη συσκευή μου έχει κάνει. Χοντρά bugs, όχι αμελητέα! 2 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. April 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2023 (edited) Εγω ετσι θα το παω με την 5.0 μεχρι να παρω νεο τηλεφωνο Ουτε στις εφαρμογες του playstore δεν κανω update εφοσον δουλευουν καλα 😄 Οπότε ενημερώσεις ασφαλειας δεν υπαρχει καποιος τροπος να βαλεις? Οχι ότι με νοιάζει και πολυ βεβαια Τις καρτες για online συναλλαγες τις εχω κλειδωμένες απο τις εφαρμογές τους Edited April 24, 2023 by adi32 2 1 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. April 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2023 Δικός μου είσαι εσύ...😆 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. April 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2023 Εμένα μετά την αναβάθμιση και δύο φορές μέχρι στιγμής, κάποιες εφαρμογές χάνουν την σύνδεση με διαδίκτυο (π.χ. mail clients όπως Aqua και Gmail αλλά και παιχνίδια όπως το Uno) και άλλες την διατηρούν (π.χ. Facebook) σε ό,τι δίκτυο και να συνδεθώ, 5g (mobile) ή WiFi... 😵 Με ένα restart παίζουν όλα. 🙄 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. April 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2023 Παιδια αυτο ειναι καινουργιο bug με το Bluetooth?Σας ανοιγει κανονικα στα δικα σας ή με την δευτερη τριτη? Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. April 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2023 1 hour ago, billmes1981 said: Παιδια αυτο ειναι καινουργιο bug με το Bluetooth?Σας ανοιγει κανονικα στα δικα σας ή με την δευτερη τριτη? Στο δικό μου κανένα θέμα με την πρώτη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. April 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2023 Και σε μένα με την πρώτη άνοιξε και συνδέθηκε κατευθείαν Bluetooth ακουστικά jbl. 1 Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. April 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2023 Παιδια μολις το εκανα reset.Πατησα να ανοιξει και εκανε restart το τηλεφωνο μονο του..Πρεπει να εκαναν μαλακια στο service..θα το ξανα στειλω.9 μηνες το χω το τηλεφωνο Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2023 Αφού δεν είναι bug της ενημέρωσης, ησύχασα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. April 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2023 9 minutes ago, billmes1981 said: Παιδια μολις το εκανα reset.Πατησα να ανοιξει και εκανε restart το τηλεφωνο μονο του..Πρεπει να εκαναν μαλακια στο service..θα το ξανα στειλω.9 μηνες το χω το τηλεφωνο Κι εγώ το έχω περίπου 10 μήνες και έκανε επανεκκίνηση μόνο του μετά την τελευταία αναβάθμιση.....δεν είχε κάνει ποτέ ξανά επανεκκίνηση μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. April 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2023 Εφτιαξε τελικα μετα απο το reset.. Τα εχω δει ολα με το τηλεφωνο αυτο 😄 Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. April 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2023 1 hour ago, billmes1981 said: Παιδια μολις το εκανα reset.Πατησα να ανοιξει και εκανε restart το τηλεφωνο μονο του..Πρεπει να εκαναν μαλακια στο service..θα το ξανα στειλω.9 μηνες το χω το τηλεφωνο Και σε εμένα το έκανε. Είπαμε, κάθε νέα ενημέρωση κάτι θα χαλάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. April 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2023 (edited) Οχι δεν εχουν κανει κατι στο σερβις υπαρχει ενα προβλημα με την ενημερωση συστηματος google play και προκαλει restart. Για να σταματησει αυτο μπαινει καποιος recovery mode κανει wipe cache partition και στη συνεχεια ποιο κατω παταει και κανει repair apps . Edited April 24, 2023 by s_nova 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. April 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2023 Για να μην έχει έρθει ακόμα σε εμάς με Cosmote επίσης προφανώς σταμάτησαν την αναβάθμιση Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2023 48 minutes ago, sgatzo said: Για να μην έχει έρθει ακόμα σε εμάς με Cosmote επίσης προφανώς σταμάτησαν την αναβάθμιση Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε μας με Cosmote αργεί καμιά βδομάδα πάνω κάτω ως συνήθως. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amarg Δημ. April 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2023 (edited) On 23/4/2023 at 10:08 ΠΜ, sotosok said: Με άλλη κάρτα έχεις δοκιμάσει; Επανέρχομαι με την εντελώς τρελή περίπτωσή μου: Αρχικά, πήρα καινούργια sim cosmote για τον αριθμό μου, για να αποκλείσω τη μία πιθανή αιτία. Και η νέα sim (όπως και η παλιά) παίζει κανονικά σε άλλα τηλέφωνα, ενώ άλλες sim παίζουν κανονικά στο δικό μου!!! Δεν παίζει όμως στο δικό μου, σε κανένα slot!! Εχω δηλαδή data και sms, αλλά μόλις κάνω κλήση, χάνει το δίκτυο. Είναι σαν το τηλέφωνο να έχει μπλοκάρει τον αριθμό μου και μόνο. Δοκίμασα και άλλους dialer (πχ google), το ίδιο Δοκίμασα να βάλω 2 sim και έπαιξε!!! (sim1 το δικό μου, sim2 το άλλο), μόνο όμως όταν έχω ενεργοποιημένο στη δική μου το 5G. Πάνω εμφανίζει τότε: 5g - μπάρες - VoLTE2 - μπάρες (Σημειώνω οτι στις ρυθμίσεις sim για την κάρτα μου, δεν εμφανίζεται ο αριθμός μου, μόνο το δίκτυο που έχει εγγραφεί. Στην άλλη sim φαίνεται κανονικά) Έχοντας έμπνευση, αφαίρεσα τη 2η sim και τοποθέτησα την παλιά-ακυρωμένη και έπαιξε πάλι!! Αυτό κράτησε όσο ένα restart. Δοκίμασα στη συνέχεια το ίδιο με άλλες sim. Άλλες φορές έβλεπε τη sim μου στο slot και άλλες όχι. Όταν δε την έβλεπε, κάποιες φορές εμφανιζόταν και η επιλογή για 3G !!! Αυτή τη στιγμή παίζει με τη νέα και την ακυρωμένη sim. Αποφεύγω βέβαια restart ή flight mode on/off. Κάτι έγινε με τις 2 τελευταίες ενημερώσεις με την εφαρμογή του τηλεφώνου. Περίμενα δε οτι με factory reset θα επανέλθει στο στοκ android, αλλά όχι. Εκτός απ το να περιμένω αναβάθμιση, ή να το στείλω στο service, σκέφτεστε κάτι άλλο? Συγγνώμη για το σεντόνι, αλλά το ποστ είναι ψυχική εκτόνωση 🙂 Edited April 25, 2023 by amarg 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2023 (edited) On 21/4/2023 at 2:00 ΜΜ, djtron said: 398mb. Κάτι έχoυν κάνει under the hood, για το crc με cosmote Mόλις μου ήρθε και εμένα, 400,60 Mb το μέγεθος της . Εdit και ναι εξαφανίστηκε η επιλογή on of στο 2ο slot που έχω cosmote sim Edited April 25, 2023 by taliban 1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. April 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2023 Εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοια θέματα. Γενικά στις μεγάλες αναβαθμίσεις προτείνω να την κάνετε μέσο smart switch. ( amarg) υπάρχει περίπτωση μέσο υπολογιστή να την ξανά περάσεις; μην τυχόν δεν έκατσε κάτι καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amarg Δημ. April 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2023 10 minutes ago, challenge143 said: Εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοια θέματα. Γενικά στις μεγάλες αναβαθμίσεις προτείνω να την κάνετε μέσο smart switch. ( amarg) υπάρχει περίπτωση μέσο υπολογιστή να την ξανά περάσεις; μην τυχόν δεν έκατσε κάτι καλά; Πώς όμως? Το λογισμικό δείχνει ενημερωμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. April 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2023 Διαβαζω για μια αναβαθμιση που λετε.Για το security λετε του Απριλιου ή υπαρχει και αλλη μετα απο αυτη? Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, billmes1981 said: Διαβαζω για μια αναβαθμιση που λετε.Για το security λετε του Απριλιου ή υπαρχει και αλλη μετα απο αυτη? Μια υπάρχει κάθε μήνα. Του Απριλίου φυσικά η οποία μόλις ήρθε και σε μένα στα 400,60MB. Σε λίγο θα την κατεβάσω κι εγώ να δω τι θα εξαφανίσει. Πριν την ενημέρωση: Μετά την ενημέρωση: Έμεινε το WiFi calling της Cosmote και τα 5G 4G 3G 2G (αυτόματη σύνδεση) 4G 3G 2G (αυτόματη σύνδεση) Τα υπόλοιπα έφυγαν. Τα 2 τελευταία δεν μπόρεσα να βγάλω Screenshot γιατί τα εμφανίζει σε δεύτερη οθόνη και η δεύτερη οθόνη δεν κάθεται για Screenshot. Όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν σωστά. Ούτε το Bluetooth έχει θέμα ούτε επανεκκινήσεις κάνει η συσκευή. Edited April 25, 2023 by evris2013 4 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. April 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2023 2 ώρες πριν, evris2013 said: Μια υπάρχει κάθε μήνα. Του Απριλίου φυσικά η οποία μόλις ήρθε και σε μένα στα 400,60MB. Σε λίγο θα την κατεβάσω κι εγώ να δω τι θα εξαφανίσει. Πριν την ενημέρωση: Μετά την ενημέρωση: Έμεινε το WiFi calling της Cosmote και τα 5G 4G 3G 2G (αυτόματη σύνδεση) 4G 3G 2G (αυτόματη σύνδεση) Τα υπόλοιπα έφυγαν. Τα 2 τελευταία δεν μπόρεσα να βγάλω Screenshot γιατί τα εμφανίζει σε δεύτερη οθόνη και η δεύτερη οθόνη δεν κάθεται για Screenshot. Όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν σωστά. Ούτε το Bluetooth έχει θέμα ούτε επανεκκινήσεις κάνει η συσκευή. Ολα ενταξει και μενα εστρωσαν ολα.Μετα απο εκεινο που εκανα repair apps απο recover mode δεν ξανα κανε κατι.Οποτε τωρα παμε γερα για αλλα bugs 😄 1 Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikomas50 Δημ. April 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2023 3 ώρες πριν, evris2013 said: Μια υπάρχει κάθε μήνα. Του Απριλίου φυσικά η οποία μόλις ήρθε και σε μένα στα 400,60MB. Σε λίγο θα την κατεβάσω κι εγώ να δω τι θα εξαφανίσει. Πριν την ενημέρωση: Μετά την ενημέρωση: Έμεινε το WiFi calling της Cosmote και τα 5G 4G 3G 2G (αυτόματη σύνδεση) 4G 3G 2G (αυτόματη σύνδεση) Τα υπόλοιπα έφυγαν. Τα 2 τελευταία δεν μπόρεσα να βγάλω Screenshot γιατί τα εμφανίζει σε δεύτερη οθόνη και η δεύτερη οθόνη δεν κάθεται για Screenshot. Όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν σωστά. Ούτε το Bluetooth έχει θέμα ούτε επανεκκινήσεις κάνει η συσκευή. Μετά την αναβάθμιση , δίκτυο Vodafone κινητό Cosmote. Παράθεση Nikomas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2023 1 hour ago, nikomas50 said: Μετά την αναβάθμιση , δίκτυο Vodafone κινητό Cosmote. Τι εννοείς δίκτυο Vodafone κινητό Cosmote; 1 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2023 Rom Cosmote, κάρτα sim Voda 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts