kyramas Δημ. March 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2022 21 minutes ago, elenaki96 said: Πραγματικά μετά από αφαίρεση της καρτας sd δουλεύει απροβληματιστα δεν κολλάει καθολου δεν περίμενα ποτέ να φταει η κάρτα SD.. άρα σημαίνει ότι έχει ψιλοχαλασει ή μήπως έφταιγε και το γεγονός ότι είναι 16gb χωριτικοτητα;; .. δεν θυμάμαι καν από ποτέ την έχω αυτήν την κάρτα.. μου προτείνεται να πάρω καποια άλλη πχ με χωρητικότητα 128 gb?? Ή θα αρχίσει τα κλασσικά κολλήματα παλι;; Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση όμως!! Χαίρομαι που βοήθησα. Αυτή που προτείνει ο φίλος είναι τούμπανο. Μην φοβάσαι θα είναι σαν να μην έχεις κάρτα. 1 Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. March 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2022 Εμείς θα πάρουμε την 4.1;Αγόρασα τον φορτιστή των 25w και πράγματι κάνει άριστη δουλειά, η διαφορά με τον 15ρι είναι παραπάνω από εμφανής Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2022 παιδιά με το smart switch είναι οκ να μεταφερθούν δεδομένα από ένα Sam's σε άλλο ;η καλύτερα να γίνει καθαρή εγκατάσταση; εγκαθιστά και τις εφαρμογές; ακόμα και με έτοιμο το login; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 6 ώρες πριν, nikoseggo said: Εμείς θα πάρουμε την 4.1; Αγόρασα τον φορτιστή των 25w και πράγματι κάνει άριστη δουλειά, η διαφορά με τον 15ρι είναι παραπάνω από εμφανής Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι θα παρεις 4.1. 4 ώρες πριν, ilka71 said: παιδιά με το smart switch είναι οκ να μεταφερθούν δεδομένα από ένα Sam's σε άλλο ;η καλύτερα να γίνει καθαρή εγκατάσταση; εγκαθιστά και τις εφαρμογές; ακόμα και με έτοιμο το login; Σαν προτιμηση παντα καθαρη . Για τον φιλο που μου εστειλε μηνυμα οταν βγαζω απο τον φορτιστη ποσο δειχνει μπαταρια : Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 (edited) Καλημέρα εμένα μου ήρθε πρωί η 4.1 1.3 γιγα την πέρασα και θα επανέλθω με εντυπώσεις Edited March 30, 2022 by george_21 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 9 ώρες πριν, nikoseggo said: Εμείς θα πάρουμε την 4.1; Αγόρασα τον φορτιστή των 25w και πράγματι κάνει άριστη δουλειά, η διαφορά με τον 15ρι είναι παραπάνω από εμφανής Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ήρθε σήμερα το πρωί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 1 hour ago, george_21 said: Καλημέρα εμένα μου ήρθε πρωί η 4.1 1.3 γιγα την πέρασα και θα επανέλθω με εντυπώσεις Να υποθέσω την πέρασες απευθείας πάνω στην άλλη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 (edited) Πωωω ολα δουλευουν πολυ βουτυρενια....Ααααα👌 Edited March 30, 2022 by s_wind 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 Δυστυχώς εμένα η γυναίκα μου δεν θα με αφήσει να το πειράξω ρε s.wind κ απλά θα την κάνει την ενημέρωση όπου f.... νά ναι... ιδομεν. Πάντως στο s21u θα το κάνω όπως είπαμε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 Πωωωω αναβαθμισμενη Καμερα και σταθεροποιηση βιντεο 4Κ που ελειπε...Ευγε σαμμυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George9999 Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 47 minutes ago, challenge143 said: Δυστυχώς εμένα η γυναίκα μου δεν θα με αφήσει να το πειράξω ρε s.wind κ απλά θα την κάνει την ενημέρωση όπου f.... νά ναι... ιδομεν. Πάντως στο s21u θα το κάνω όπως είπαμε. Πως πρέπει να την περάσουμε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 (edited) Κανονικα με ενημερωση. Ο challenge143 θα κανει μετα και hard reset γιατι παθαινει αλλεργια στην ιδεα και μονο οτι κατι μπορει να μην εκατσε καλα δεν σηκωνει πολλα-πολλα... Edited March 30, 2022 by s_wind 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 Ναι κ εγώ από πάνω την πέρασα κανονικά όλα καλά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 Περίμενα πως και πως το Smart Widgets. Δεν βλέπω να μας το πέρασαν. Τα animations είναι όντως αρκετά smooth. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 Περίμενα πως και πως το Smart Widgets. Δεν βλέπω να μας το πέρασαν. Τα animations είναι όντως αρκετά smooth.Σε ποια κλίμακα τα έχεις τα animations? Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 Στην κανονική (1x). Δεν εννοώ απαραίτητα smooth στο ότι δεν χάνουν FPS. Αλλά πλέον δένουν μεταξύ τους όταν αλλάζεις εφαρμογές, βγαίνει το πληκτρολόγιο κλπ. Δείχνει καλοδουλεμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 Εγώ έχω cos. Πάλι τελευταίος θα την πάρω;Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 Θα ερθει μη αγχωνεσαι . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 Καλά εννοείται. Πλάκα έκανα περισσότερο. :)Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 Εκεί στην μνήμη ραμ έχει 2 4 6 τι προτείνετε?ήταν στο 4.. δηλαδή 6 που έχει +4 εννοεί?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 Παιδιά έχει κρατήσει κανένας τα αρχεία gcam? Αν ναι, ας ανέβουν καπου. Πλέον το link της gcam κάνει redirect σε νεότερη έκδοση που έχει λίγο διαφορετικές ρυθμίσεις και δεν παίρνει σωστά το xml (συνεχίζει να παγώνει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 29 minutes ago, Antretng said: Παιδιά έχει κρατήσει κανένας τα αρχεία gcam? Αν ναι, ας ανέβουν καπου. Πλέον το link της gcam κάνει redirect σε νεότερη έκδοση που έχει λίγο διαφορετικές ρυθμίσεις και δεν παίρνει σωστά το xml (συνεχίζει να παγώνει). Στείλε μου ένα mail να στα στείλω εδώ είναι μέχρι 9mb και δεν χωράνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2022 https://www.sammobile.com/news/is-samsung-messing-up-galaxy-a52s-to-sell-a53/?fbclid=IwAR3mnvVPWdd9KQMnhVZaDVPhxWuTefuOj4o3JpHLtaj4-IY-2XVgBR11vZU Εχει καποια δοση αληθειας αυτο το αρθρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2022 Ναι ειναι καποιες χωρες που εχει αργησει.Οχι Ευρωπη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George9999 Δημ. March 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2022 Καλησπέρα . Όσοι είχατε πρόβλημα με την οθόνη (γινόταν γκρι κτλπ), διορθώθηκε αυτό το πρόβλημα μετά το update ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts