Jump to content

George9999

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by George9999

  1. Καλησπέρα . Όσοι είχατε πρόβλημα με την οθόνη (γινόταν γκρι κτλπ), διορθώθηκε αυτό το πρόβλημα μετά το update ;
  2. Πως πρέπει να την περάσουμε ;
  3. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου!
  4. Με προβληματίζουν 2 πράματα . 1) κάποιες κριτικές στο Skroutz λένε ότι η μπαταρία δεν είναι καλή και κάποιοι άλλοι το αντίθετο . 2) Φοβάμαι μην είμαι άτυχος και πέσω σε συσκευή που έχει προβληματική οθόνη .
  5. George9999

    Poco F3

    Έχω κάποιους ενδοιασμούς για το Samsung , διότι διάβασα ότι κάποιες συσκευές του a52s είναι ελαττωματικές και κάποιες κριτικές κάνουν λόγο για κακή μπαταρία ενώ κάποιες άλλες το αντίθετο .
  6. George9999

    Poco F3

    Θέλω καλή μπαταρία (να βγάζει μια μέρα τουλάχιστον με αρκετή χρήση), καλή οθόνη και μια decent κάμερα .
  7. George9999

    Poco F3

    Καλησπέρα ,θα ήθελα να μάθω για την μπαταρία του κινητού Xiaomi poco f3, πόσες μέρες σας κρατάει ; Πιστεύεται είναι το κινητό vfm; Είμαι ανάμεσα στο Xiaomi poco f3 και στο Samsung galaxy a52s.
  8. Εντάξει ευχαριστώ πολύ . Συγγνώμη δεν το ήξερα .
  9. Ευχαριστώ πολύ . Μπορείς να μου πεις από ποιο κατάστημα το πήρες ;(το ρωτάω διότι διάβασα ότι πολλά ατομα έχουν θέμα με την οθόνη διότι δεν το πήραν από αξιόπιστα καταστήματα ). Άμα το πάρω από Skroutz θα έχω κανένα θέμα σχετικά με την ποιότητα ;
  10. Ευχαριστώ πολύ . Δηλαδή να πάρω το Samsung , είναι vfm;
  11. Καλησπέρα,είμαι ανάμεσα στο Samsung galaxy a52s και στο Xiaomi poco f3. Θέλω το κινητό να έχει καλή μπαταρία και ωραία οθόνη . Έχει καλή μπαταρια το Samsung galaxy a52s ; Κάνω αρκετή χρήση του κινητού καθώς μιλάω βιντεοκληση στο messenger 3-4 ώρες το πολύ κάθε μέρα και γενικότερα αρκετά social . Από την εμπειρία χρήση σας πιστεύετε θα μου κρατάει μια μέρα η μπαταρία στο Samsung galaxy a52s ; Ευχαριστω εκ το προτέρων .
×
×
  • Create New...