7020029 Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 2 φεβρουαριου ειχα εισιτηριο για την πτηση αλεξανδρουπολη αθηνα. η πτηση ακυρωθηκε 2 φορες οποτε μου ειπαν απο την aegean οτι θα πρεπει να παρω πισω ολο το ποσο απο τον ταξιδιωτικο πρακτορα που εκλεισε το εισιτηριο. η τυπισσα μετα απο 4 μηνες επιμενει οτι ακομα η τακτοποιηση δεν εχει γινει και οτι ακομα η aegean δεν της εχει επιστρεψει τα χρηματα.. ξερετε αν η aegean κανει οντως τοσο καιρο για να επιστρεψει χρηματα? Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Εγώ δεν ξέρω αν κάνει τόσο καιρό η Aegean, αλλά με την ίδια την Aegean μίλησεες για το θέμα μήπως σε δουλεύει η πράκτορας; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcDim Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 εμένα πάντως μου επέστρεψαν αμέσως τους φόρους από μια πτήση που έχασα. Δεν ξέρω τις σχέσεις τους βέβαια με πράκτορες, αλλά δεν νομίζω ολόκληρη aegean να έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα λογιστηρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 2 φεβρουαριου ειχα εισιτηριο για την πτηση αλεξανδρουπολη αθηνα. η πτηση ακυρωθηκε 2 φορες οποτε μου ειπαν απο την aegean οτι θα πρεπει να παρω πισω ολο το ποσο απο τον ταξιδιωτικο πρακτορα που εκλεισε το εισιτηριο. η τυπισσα μετα απο 4 μηνες επιμενει οτι ακομα η τακτοποιηση δεν εχει γινει και οτι ακομα η aegean δεν της εχει επιστρεψει τα χρηματα.. ξερετε αν η aegean κανει οντως τοσο καιρο για να επιστρεψει χρηματα? Εγώ δεν ξέρω αν κάνει τόσο καιρό η Aegean, αλλά με την ίδια την Aegean μίλησεες για το θέμα μήπως σε δουλεύει η πράκτορας; Το λογικό θα μου φαινόταν να τα έπαιρνες αμέσως εσύ από το πρακτορείο και ας τα πάρει αυτή από την Aegean όποτε θέλει! Δεν είναι δικό σου θέμα αυτό:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 απο την ιδια την aegean μου ειπαν οτι πρεπει να τα παρω απο τον πρακτορα. το μονο προβλημα ειναι οτι ο πρακτορας ειναι στις Φερρες στον Εβρο και εγω πλεον ειμαι αθηνα......... Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 απο την ιδια την aegean μου ειπαν οτι πρεπει να τα παρω απο τον πρακτορα. το μονο προβλημα ειναι οτι ο πρακτορας ειναι στις Φερρες στον Εβρο και εγω πλεον ειμαι αθηνα......... Εννοείται ότι θα τα πάρεις από τον πράκτορα. Απλά λέω ότι δε χρειάζεται να περιμένεις μέχρι να τα πάρει αυτός/ή από την Aegean. Θα ζητησεις να σου τα επιστρέψει άμεσα (εφόσον έχουν περάσει και 4 μήνες) - το πόσο καιρό θα κάνει αυτός/ή να τα πάρει πίσω από την Aegean δε σε ενδιαφέρει ;) Όσο για την απόσταση - αν πλήρωσες με πιστωτική ζήτα να επιστραφούν τα χρήματα στην ίδια πιστωτική αλλιώς δώσε τραπεζικό λογαριασμό. Αν συνεχίσει να σου κάνει νερά στείλε έγγραφη αίτηση στον πράκτορα (με fax) και κοινοποίηση στην Aegean (αν και δεν είναι στη δικιά τους αρμοδιότητα, το δικό τους όνομα διασύρεται ;)). Αν πάλι δε γίνει τίποτα, ΙΝΚΑ κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Για να μην παρεξηγηθώ, δεν εννοούσα ότι πρέπει να επιστραφούν τα λεφτά από την Aegean. Εννοώ ότι πρέπει να ελεγχθούν τα λεγόμενα της πρακτόρισσας (της KGB - the spy who loved me :p) περί «τακτοποίησης». ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Καλημέρα :) Μήπως έχει ταξιδέψει κανείς πρόσφατα με την Ισπανική Vueling, για να μου πει εντυπώσεις? Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 ektos apo olympic kai aegean pou exw taksidepsei tis perissoteres fores kai einai koryfh!!!! allh mia kalh einai h germanwings, oikonomikotath...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Καλημέρα :) Μήπως έχει ταξιδέψει κανείς πρόσφατα με την Ισπανική Vueling, για να μου πει εντυπώσεις? Είχα πάει περυσι στη Μαδρίτη με αυτή. Συνεπέστατη, τα καθίσματα ανετότατα για low cost. Ρίξε και μια ματιά στο airliners.gr Και θα σε κατατοπίσουν τα παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 καλη η vueling ασφαλης αλλα ειναι τσαπατσουληδες απλα πετας και τερμα πρεπει να ζητησεις εσυ οτι θες και οι ιδιοι δεν ενδιαφερονται και παρα πολυ για οτιδηποτε αλλο αλλα παρολα αυτα ειναι η νουμερο ενα επιλογη μου για Βαρκελωνη (μιας και Μαδριτη δε παει πλεον απο Αθηνα) Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pliktrasgr Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Ψηφισα aegean hellas jet (ζωη σε λογου μας) και british airways. Και για τις 3 εχω μονο καλα λογια να πω, συνδιαζουν τα 2 που με ενδιαφερουν: Καλες τιμες, ποιοτητα υπηρεσιων (ευγενια προσωπικου, χωρις καθυστερησεις κλπ). Οσες φορες αναγκάστηκα να πεταξω με Ολυμπιακη εχω μονο κακες εμπειριες, απο τιμες μεχρι και την απιστευτη αγενεια του προσωπικου. Να κλεισει να κλεισει να κλεισει και δε με νοιαζει και καθολου τι θα κανουν 8000 χαραμοφαιδες που μπηκαν με ρουσφετι. Επισης η alitalia τελευταια εχει βελτιωθει και δεν χανονται οι βαλιτσες :D Μόνο καταστρέφονται... Εμείς πήγαμε και ήρθαμε με alitalia και μας έσπασαν τα πλαστικα(χρουλια ροδακια κτλ)απο τις βαλίτσες...:pκατα τα άλλα εμείς απο την alitalia έχουμε καλές γνώμες. Το ίδιο και για την aegean και την ολυμπιακη αλλα ΚΑΙ απο την AirFrance Για κυπριακές δεν ξέρω...πάντως πολλά έχουν ακοστεί τα τελευταία χρόνια για κυπριακές αεροπορικές εταιρίες...Ειδικά τότε που έπεσε το ήλιος....:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Eυχαριστώ για τις απαντήσεις ! :) Ήταν να πάω Βαρκελώνη σε λίγες μέρες αλλά πραγματικά με προβληματίζει η ώρα της πτήσης (φεύγει από Αθήνα 3:05 το πρωί :wacko:) και έχω μάθει ότι έχει μερικές καθυστερήσεις, που σίγουρα δεν βελτιώνουν την κατάσταση. Άλλες εταιρείες αποκλείονται γι'αυτήν την εποχή, λόγω κόστους. (Τις ίδιες περίπου μέρες η Lufthansa έχει 900 ευρώ :wacko:) Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Πότε θες να ταξιδέψεις και πόσα χρήματα διαθέτεις να κοιτάξω για καμμιά άλλη με ενδιάμεση στάση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Κανονικά θα πρεπε να είμαι εκεί Παρασκευή βράδυ ή Σάββατο πρωί αλλά όσες πτήσεις έχω κοιτάξει είναι εντελώς ασύμφορες. Δεν φταίνε οι εταιρείες βέβαια, αλλά εγώ που το κοιτάζω τελευταία στιγμή :p Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Πάρε τη Vueling και πέσε κοιμήσου το μεημέρι...Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Ναι μωρέ, σιγά το πρόβλημα. Κοιμήσου λίγο πριν φύγεις για αεροδρόμιο, κοιμήσου και στο αεροπλάνο και θα είσαι μία χαρούλα! :D Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Λολ αν είναι να πάω τελικά, αυτό θα κάνω. off-topic: δεν θα είχα τόσο πρόβλημα με την ώρα και την ταλαιπωρία πάντως (συν το νευρικό κλονισμό γιατί η αλήθεια είναι ότι έχω ένα θεματάκι με τα αεροπλάνα), αν δεν πήγαινα για συγκεκριμένο λόγο (συναυλία). Δεν λέει να σέρνεσαι όλη μέρα μετά το ταξίδι και να χεις να πας και στο Καμπ Νου με άλλα 100000 άτομα :cool: Thanx guys πάντως!! Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Λολ αν είναι να πάω τελικά, αυτό θα κάνω. off-topic: δεν θα είχα τόσο πρόβλημα με την ώρα και την ταλαιπωρία πάντως (συν το νευρικό κλονισμό γιατί η αλήθεια είναι ότι έχω ένα θεματάκι με τα αεροπλάνα), αν δεν πήγαινα για συγκεκριμένο λόγο (συναυλία). Δεν λέει να σέρνεσαι όλη μέρα μετά το ταξίδι και να χεις να πας και στο Καμπ Νου με άλλα 100000 άτομα :cool: Thanx guys πάντως!! Τότε αλλάζει το θέμα και έχεις όλα τα δίκαια μαζί σου... Ποιά συναυλία είναι; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Βλεπω καλα?????????η AEGEAN περναει την oλυμπιακη?????????δεν παμε καθολου καλα... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Βλεπω καλα?????????η AEGEAN περναει την oλυμπιακη?????????δεν παμε καθολου καλα... η Aegean έχει βελτιωθεί πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό... Εγώ ψήφισα British και Lufthansa (αν και έχουν χάλια φαγητό :p), και Air France που αν και ήμουνα επιφυλακτική μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε σχέση με άλλες αεροπορικές εταιρείες! Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Απο βδομάδας θα δοκιμάσω και την Alitalia σε πτήσεις εσωτερικου. Για να δούμε τι θα δούμε... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Swiss Air με διαφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Βλεπω καλα?????????η AEGEAN περναει την oλυμπιακη?????????δεν παμε καθολου καλα... Γιατί όχι; Εδώ η Ολυμπιακή θα έπρεπε να είχε κλείσει 4 φορές μέχρι τώρα, οπότε και που παίρνει ψήφους πολύ της είναι... :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Γιατί όχι; Εδώ η Ολυμπιακή θα έπρεπε να είχε κλείσει 4 φορές μέχρι τώρα, οπότε και που παίρνει ψήφους πολύ της είναι... :p A καλα φιλε..αποτι φαινεται εισαι αλλου τελειως... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts