maxpapdim Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Εμενα δε μου εβγαζε καποια ειδοποιηση και ηταν κ η δικη μου καρτα καινουργια..ισως οι ρυθμισεις που εχει ενσωματωμενες να μη συμβαδιζουν με τη συσκευη σου. Καλυτερα να κανεις ενα κοπο να επικοινωνησεις με τον παροχο κ να τα αναφερεις ολα αυτα..ισως σου δωσουν λυση οπως στη δικη μου περιπτωση. Επισης καλα θα ηταν ετσι απο περιεργεια να δοκιμαζες καποια αλλη σιμ που ξερεις οτι ενωνεται με 4g,ετσι για να βεβαιωθεις οτι δεν ειναι θεμα συσκευης. Ισως να ειναι κ θεμα μπαντας εκπομπης σηματος,απο τη στιγμη που λες οτι ειναι απο το εξωτερικο η συσκευη σου. Παντως αν με το καλο βρεθει λυση,θα ηταν ευγενικο εκ μερους σου να μας ενημερωσεις για το αποτελεσμα κ για το τι εφταιξε,ετσι προς πληροφορηση και αλλων μελλοντικα ενδιαφερομενων. Επικοινωνησα με τον παροχo και περιμενω κληση απο το τεχνικο τμημα τους. Δοκιμασα με αλλη καρτα sim και εχει κανονικα 4G. Aν δεν μου δωσουν λυση θα παω Δευτερα να αλλαξω sim και βλεπουμε.. Ωστοσο αν εχετε καποια αλλη ιδεα ευπροσδεκτη!!! Θα ενημερωσω οπως και ναχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 . Καλησπέρα,τι χώρας είναι η συσκευή;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxpapdim Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 . Καλησπέρα,τι χώρας είναι η συσκευή;;; Ολλανδία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 (edited) Δεν είναι λογική αυτή! Δε θέλω άλλη μια εφαρμογή τα τρέχει στο background συνέχεια. Η μία έχει διαφημίσεις, η άλλη θέλει περίεργα διακαιώματα, η άλλη δε λειτουργεί στη lock-screen, η άλλη στη status bar.. Δε μπορώ να κάτσω να τις ελένξω όλες. Κι εν πάση περιπτώσει, είναι feature του Oreo. Η συσκευή μου τρέχει Oreo οπότε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν υποστηρίζεται! Αν είναι να τρέχουμε extra εφαρμογές για εργοστασιακές λειτουργίες, τότε ποιος ο λόγος που το δίνει στα galaxy s; Ας έλεγε και στους χρήστες galaxy s, να κατεβάσουν μία εφαρμογή. Έχω την εντύπωση ότι απλά προσπαθεί να δικαιολογήσει τις τιμές των galaxy s, πλασάροντας ως premium, χαρακτηριστικά του λειτουργικού. Τέτοιες πρακτικές, θυμίζουν άλλη εταιρία.. (Η οποία προσφέρει το εν λόγω χαρακτηριστικό στο 5s. Συσκευή του 2013!!!) Edited November 25, 2018 by user_one Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fairytale Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Παρακαλώ σκέφτομαι να αγοράσω το Samsung galaxy s9 μιας & η τιμη δεν ειναι απαγορευτική πια.Παρατήρησα στο γνωστο ψαχτηρι με πιο φθηνα κινητα (με ευρωπαϊκές προδιαγραφές) & ειδα το s9 dual ειναι πιο οικονομικό από οτι το s9 μονόκαρτο!Πρέπει να μαθω κάτι που δεν γνωρίζω?Υπάρχει καποια παγίδα?Γραφει ευρωπαϊκών προδιαγραφών τονίζω.Αν εχετε κατι κατα νου παρακαλω θα ηθελα να το μοιραστείτε μαζι μου.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση "Don't be sad because of people, they will all die" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Παρακαλώ σκέφτομαι να αγοράσω το Samsung galaxy s9 μιας & η τιμη δεν ειναι απαγορευτική πια.Παρατήρησα στο γνωστο ψαχτηρι με πιο φθηνα κινητα (με ευρωπαϊκές προδιαγραφές) & ειδα το s9 dual ειναι πιο οικονομικό από οτι το s9 μονόκαρτο!Πρέπει να μαθω κάτι που δεν γνωρίζω?Υπάρχει καποια παγίδα?Γραφει ευρωπαϊκών προδιαγραφών τονίζω.Αν εχετε κατι κατα νου παρακαλω θα ηθελα να το μοιραστείτε μαζι μου.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Λόγο μεγαλύτερης ζήτησης είναι πιο φτηνό το δικαρτο...Αν δεις παντού αυτό ισχύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fairytale Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Λόγο μεγαλύτερης ζήτησης είναι πιο φτηνό το δικαρτο...Αν δεις παντού αυτό ισχύει... Δεν ισχύει σε ολα..ας πουμε στο s7 edge δεν ισχυει ουτε στο s9 plus που εχω κοιτάξει τελευταία. Παράθεση "Don't be sad because of people, they will all die" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ketzie Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Καλησπέρα σας και καλό σουκου σε όλους μας. Σήμερα αγόρασα το S9 plus και θα ήθελα να μάθω αν παρά το γεγονός ότι έχει Gorilla Glass πρέπει να πάρω και Tempered Glass για το τηλέφωνο. Γενικά δεν μου πέφτει το κινητό αλλά έχω και ένα τρίχρονο ζουζούνι το οποίο έχει σπάσει 2 τηλέφωνα αυτό το 6μηνο. Αν όντως πρέπει μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε ποιό τζαμάκι να πάρω παρακαλώ πολύ? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 whitostone το καλυτερο τζαμακι. υπαρχουν και αντιγραφες , πηρα και εγω απο alliexpress αλλα προχθες παρελαβα και δεν το εχω βαλει ακομη πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelo1 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Καλησπέρα! Έχω το samsung s8 εδώ και μερικούς μήνες! Έχετε να μου προτείνεται μια καλή θήκη προστασίας που να μην κάνει το κινητό τεράστιο αλλά να είναι ανθεκτικό όσο γίνεται σε πτώσεις; Έχω μια αδυναμία στις θηκες της spigen, έχω πάρει την Rugged Armor Extra αλλά θέλω και μια εναλλακτική, την θεωρώ πολύ καλή αλλά δεν είμαι σίγουρος τι θα γίνει σε μια ενδεχόμενη πτώση. Φιλικά, Άγγελος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 3, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Όλα χρειάζονται προστασία οθόνης... Όσον αφορά τις επιλογές τύπου σαν dome... Δεν το συνιστώ... Το ρισκάρεις να ρίξεις το αμφιβόλου ποιότητας κολλητικό υγρό στην οθόνη της συσκευής σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Αν το προσέχεις όχι δεν χρειάζεται τίποτα. Χάνεις σε απόκριση και δεν είναι και όμορφο. Οι τελευταίες εκδόσεις gorilla glass είναι αρκετά κακές γρατζουνιουνται πολύ εύκολα και σπάνε επίσης οπότε είναι στην κριτική σου αν βάλεις η όχι. Βρίσκεις στο Ali εξαιρετικά τζαμακια με 2 ευρώ μην δώσεις παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Υπαρχει θεμα σχετικα με αξεσουαρ για το S8 Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manchester_ Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Την καλημέρα μου στο φόρουμ! Θέλω να ρωτήσω αν η οθόνη της συγκεκριμενης συσκευής είναι πιο ευαίσθητη σε σπασίματα σε σχέση με άλλες συσκευές λόγω της edge οθόνης. Μόνο αυτό με κολλάει από το να πάρω τη συσκευή,έχω ακούσει πολλά κ το σκέφτομαι! Μην το σκέφτεσαι καθόλου! Το κινητό είναι τέλειο, το έχω 2 εβδομάδες και δεν παίζεται. Πάρε του μια καλή θήκη φυσικά από την πρώτη μέρα (εγώ βάζω spigen στα τελευταία μου κινητά και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά υπάρχουν πολλές) και απόλαυσέ το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teolin Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Παιδιά καλησπέρα! εδώ και 1-2 μήνες το S7 μου΄κάνει μόνο του restart σε άκυρες ώρες και κατά τη διάρκεια του restart παγώνει εντελώς η συσκευή για 2-3 λεπτά! το έχει πάθει και κανένας άλλος? Έχω το ίδιο πρόβλημα εδώ και 4 μέρες.. Πολλά restart και παγωματα.. Μήπως βρήκες λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yoloyaa Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 καλησπερα σε ολους εχω ενα θεμα σχετικα με τα στορι μου στο ινστα με το που κλικαρω την σελφι/φωτο αυτοματα μου εμφανιζεται η φωτογραφια με εντελως λιγοτερη αναλυση...σχεδον χαλσμενη.. και αυτο με εχει βαλει σε ενδυασμους πως εχει θεμα το κινητο με την καμερα.. το κινητο μου ειναι το α7 2018 samsung αγορασμενο απο καιζερσοπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPetroSS Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Καλησπέρα σας έχω το εξής πρόβλημα με το Theme Store της Samsung. Σε ένα θέμα που θέλω να αγοράσω μου πετάει συνεχώς το μύνημα "The Payment is in progress. Please try again later" (Error: S5008/P/98VHE). Ξέρει κάποιος τί μπορεί να συμβαίνει; Δοκίμασα όλες τις λύσεις online του τύπου καθάρισε cache, βγές και ξαναμπές στον λογαριασμό της Samsung, κάνε force stop το ένα και το άλλο μα τίποτα. Ευχαριστώ για όποια βοήθεια! Πέτρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fluttershy Δημ. December 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2018 (edited) Τελικα αποφασισα για το s8 plus ,μου εχουν πει οτι ειναι αρκετα καλ με τρομερη καμερα κτλ..εσεις τι λετε Edited December 8, 2018 by Fluttershy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 καλησπερα σε ολους εχω ενα θεμα σχετικα με τα στορι μου στο ινστα με το που κλικαρω την σελφι/φωτο αυτοματα μου εμφανιζεται η φωτογραφια με εντελως λιγοτερη αναλυση...σχεδον χαλσμενη.. και αυτο με εχει βαλει σε ενδυασμους πως εχει θεμα το κινητο με την καμερα.. το κινητο μου ειναι το α7 2018 samsung αγορασμενο απο καιζερσοπ... Το instagram φταίει, όπως και το facebook. Το κινητό σου είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Χαιρετώ, μου φαίνεται αδιανόητο να μην υπάρχει μια σελίδα που να δινει με λογική ταχύτητα (οχι κάτι 15ΚΒ και 100ΚΒ,sammobile και συναφή) λογισμικό για samsung (συγκεκριμένα ψάχνω το στοκ για j5 2015) Γνωρίζει κανεις τίποτα; Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 καλησπερα προσφατα αγορασα ενα s4μινι για το λογο του μεγεθους του που ειναι για μενα το ιδανικο...το προβλημα μου ειναι οτι το τηλεφωνο δεν πρεπει να εχει την official εκδοση του λογισμικου της samsung αλλα προφανος μια που φαινετε για official 4 4 2... τι μπορω εγω να κανω ωστε το τηλεφωνο μου να ειναι σαν να το αγορασα απο τη samsung χθες;; πρεπει να βαλω καποια κερνελ ωστε να δεχτει το official λογισμικο??? οποια βοηθεια ειναι δεκτη... ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Το s4 mini παίρνει μέχρι Android 4.4.2 official Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 πως μπορω να το ξανακανω official? 4 4 2 by samsung ... φοβαμαι οτι αν παω στη samsung για περασμα λειτουργικου δε θα κατσει καλα στη κερνελ και θα εχω προβληματα ... το εχω ξαναπαθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Στείλε φωτό από τις ρυθμίσεις να δω κάτι... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 τι ακριβως να στειλω γιατι δεν μπορω να ανεβασω φωτο κατι απο τις πληροφοριες συσκευης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts