Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τα Samsung Galaxy

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι σειρές Α και J σίγουρα δεν έχουν. Έχοντας το J3 πάντως, εγώ βολεύτηκα με αυτήν εδώ την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.led.notify&hl=en , η οποία βγάζει τις ειδοποίήσεις στην οθόνη, είτε ως dots είτε ως icon της εκάστοτε εφαρμογής.

Οι σειρές Α και J σίγουρα δεν έχουν. Έχοντας το J3 πάντως, εγώ βολεύτηκα με αυτήν εδώ την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.led.notify&hl=en , η οποία βγάζει τις ειδοποίήσεις στην οθόνη, είτε ως dots είτε ως icon της εκάστοτε εφαρμογής.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,αλλά δεν ενδιαφέρομαι για κάτι τέτοιο,το είχα βάλει παλιά αλλά δεν μου αρέσει.

Κάποιο μέλος που να γνωρίζει ποιο samsung με 2 κάρτες σιμ που να έχει led Notification lights;;;;;;;;

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,αλλά δεν ενδιαφέρομαι για κάτι τέτοιο,το είχα βάλει παλιά αλλά δεν μου αρέσει.

Κάποιο μέλος που να γνωρίζει ποιο samsung με 2 κάρτες σιμ που να έχει led Notification lights;;;;;;;;

H σειρα Galaxy S εχει σιγουρα και led και dual.

Καλησπερα και καλο μηνα σε ευχαριστω για την απαντηση,πιστευω οτι με βοηθησες πολυ.

Το εψαξα και πιστευω το samsung galaxy s5 dual sim ειναι αυτο που θελω,το θεμα ειναι που θα το βρω,Ελλαδα το εχει κανεις;; η απο εξωτερικο και ποιο;;

Καλησπερα και καλο μηνα σε ευχαριστω για την απαντηση,πιστευω οτι με βοηθησες πολυ.

Το εψαξα και πιστευω το samsung galaxy s5 dual sim ειναι αυτο που θελω,το θεμα ειναι που θα το βρω,Ελλαδα το εχει κανεις;; η απο εξωτερικο και ποιο;;

:(:(:(:(:(:(:(

Ξερει καποιος να μου πει τι μπορει να γινει για ενα Samsung Galaxy Alpha που γρατζουνιστηκε η οθονη του στην παραλια (μαλλον λογω αμμου, μια λεπτη αλλα αρκετα μεγαλη σε μηκος γρατζουνια καθετα στο μεσο της οθονης); Υπαρχει επισημο service εδω ή σωστη και εγγυημενη αντιμετωπιση απο μεγαλη αλυσιδα οπως π.χ. Γερμανος; Κι αν ξερετε, ποσο περιπου θα κοστισει η αντικατασταση (υποθετω πως δεν ειναι πραγματικα η ιδια η οθονη αλλα το καλυμμα touch sensor απο πανω) και ποσο θα διαρκεσει η αναμονη σε περιπτωση που δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα τοπικα, στην Κρητη; Edited by al3x1s

The optimist proclaims that we live in the best of all possible worlds,

while the pessimist fears it is true.

Επίσης έχει και το πολύ καλό samsung grand 2.

Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc..

• 2 weeks later...
Για σας ανοιξα αυτο το θεμα γιατι σε java os και αλλα σε πολλα κλιστα λειτουργικα συστιματα ενω στο android το δοκιμασα και δεν λειτουργει εψαξα στα furum και λει οτι σε κανενα ανιχτα λειτουργικα συστιματα δεν λειτουρει για πιο λογο συμβενη αυτο. Παρακαλω να μου απαντισετε

Μόνο κάποια κινητά το έχουν, τα οποία υποστηρίζουν deep kernel standby

Ουσιαστικά διατηρεί ένα μέρος του πυρήνα ενεργό ώστε όταν χρειαστεί να ξυπνήσει η συσκευή και να χτυπήσει ξυπνητήρι η ότι άλλο θες

Πχ όλα τα huawei με Android 5.0 και πάνω το έχουν

http://i.imgur.com/TV8cDWw.png

Edited by egodemis

Παιδιά καλησπέρα απο Σάμο!!!!!

Πριν από 3 Ημέρες έγινα κάτοχος της πιο πάνω συσκευής, και από τις μέρες αυτές που την έχω στα χέρια μου,μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος!!!!

Σήμερα όμως χρειάστηκε να στείλω ένα sms και από τι είδα δεν μπορούσα να πληκτρολογήσω μικρούς χαρακτήρες. ΜΟΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ!!!! Τι παίζει ρε παιδιά. Μήπως θα πρέπει να κατεβάσω άλλο πληκτρολόγιο και εάν ναι ποιό?

Φιλικά

Μανώλης

ΣΑΜΟΣ

Το S4mini που είχα δεν θυμάμαι αν δουλευε το ξυπνητήρι με κλειστό το κινητό.Σε ενα alcatel/vodafone mini κατι δουλευει το ξυπνητήρι και σβηστό,όπως και στο homtom ht3pro που έχω τώρα.

Παιδιά αντιμετωπίζω ένα θέμα με το Kies και τη σύνδεση του κινητού με τον υπολογιστή

Η σσκευή δεν αναγνωρίζεται από το πρόγραμμα. Μένει στν προσπάθεια σύνδεσης η οποία δεν ολοκληρώνεται ποτέ.

Έχω κατεβάσει το Kies που είναι για τα παλιότερα μοντέλα από το επίσημο Site της εταιρίας.

Έκανα απεγκατάσταση του Kies με το YourUninstaller κι επανεγκατάσταση.

Έχω κάνει επίσης επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Το πρόβλημα εξακολουθεί να επιμένει.

Διαθέτω λειτουργικό Win 10 νόμιμα.

Στη διαχείρηση των συσκευών 1 συσκευή φαίνεται να μη λειτουργεί σωστά:

Αναφέρει σφάλμα 10

Σειριακή συσκευή USB (Com 4)

Μήπως κανείς έχει κάτι υπόψιν του;;;

Προφανώς έχεις πρόβλημα με τους drivers. Κάνε απεγκατάστη του kies μέσω της διαχείρισης συσκευών του υπολογιστή σου, reboot το pc και ξανά εγκατάσταση του kies. Αν το πρόβλημα παραμείνει θα πρέπει να απεγκαταστήσεις τους drivers χειροκίνητα και να τους περάσεις πάλι.

Έχει κανείς ιδέα πως παίρνουμε backup Επαφές και SMS από feature phones τύπου Samsung E1080T εκτός από μεταφορά λίγα-λίγα μέσω SIM;

http://cdn2.gsmarena.com/vv/bigpic/samsung-e1200-pusha-black.jpg

http://www.gsmarena.com/samsung_e1080t-2941.php

Υπάρχει κάποιο data σε usb καλώδιο γι' αυτά; Το βύσμα είναι αυτό:

R55-5831_Original_Samsung_Travel_Charger-ATADS10EBE_01_04042012-p.jpg

Edited by GreenMob

Παιδια καλησπερα σάς. απο χτες στο Samsung 6 χάθηκε η ένδειξη ασυρματιστής φόρτιση και μου βγάζει μονο φόρτιση απο καλώδιο . να σημειώσω οτι το κινητό για κανά δίωρο είχε μπλοκάρει , δε φόρτιζε καθόλου και δεν έφταιγε ο φορτιστής και μου έβγαζε μια σελίδα μου έλεγε factory mode do not target off. Μετα απο καποιες ωρες ξεμπλόκαρε χωρις ομως τη γρήγορη φόρτιση. Τι μπορεί να εχει συμβεί ;

Ενα note 10.1 και ενα s4 που τους είχα πάει δεν μου ζήτησαν τίποτα και δεν πλήρωσα μία!

Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ενα note 10.1 και ενα s4 που τους είχα πάει δεν μου ζήτησαν τίποτα και δεν πλήρωσα μία!

Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk!

Ευχαριστώ πολύ.

Γεια σας. Έχω το Samsung galaxy J7 μου έφυγε από τα χέρια και έσπασε το τζαμί της αφής μόνο η οθόνη είναι ανέπαφη. Στο service μου είπανε 100€ Γιατί παει οθόνη και αφή μαζί. Βέβαια Εγώ βρήκα στο e-bay μόνο την αφή και αρκετά φτηνά. Οπότε Αφού τθν πουλάνε ξεχωριστά αρα αλλάζει μόνη της ;

Τι προτείνετε να κανω.

Ευχαριστώ

Γεια σας. Έχω το Samsung galaxy J7 μου έφυγε από τα χέρια και έσπασε το τζαμί της αφής μόνο η οθόνη είναι ανέπαφη. Στο service μου είπανε 100€ Γιατί παει οθόνη και αφή μαζί. Βέβαια Εγώ βρήκα στο e-bay μόνο την αφή και αρκετά φτηνά. Οπότε Αφού τθν πουλάνε ξεχωριστά αρα αλλάζει μόνη της ;

Τι προτείνετε να κανω.

Ευχαριστώ

Καλησπέρα, έχοντας δει την ίδια ερώτηση από 20+ χρήστες τα τελευταία χρόνια, μπορώ με σιγουριά δυστυχώς να σου πω να πας σε επίσημο service και να βεβαιωθείς πως θα σου περάσουν αυθεντική οθόνη (γιατί τα 100€ μου ακούγονται "λίγα").

Αν πάρεις το touch από eBay θέλει ιδιαίτερη δουλειά με πιστολάκι, συγκεκριμένες κόλλες, πολύ προσοχή και κατά 99% θα σου βγάλει θέμα στον μήνα επάνω (αν είναι και το original touch). Υπάρχουν αρκετά βίντεο οδηγοί στο YouTube.

Αυτό είναι το feedback της πλειοψηφίας των χρηστών, μη σου πω και όλων των χρηστών που το δοκίμασαν. Παρ'όλα αυτά αν το δοκιμάσεις περιμένουμε νεότερα για να σε έχουμε κατά νου. :-)

Edited by Sofos_5

Αν το αφησω ετσι με την ρογμη τι προβληματα αντιμετωπίζω; Είναι πολύ αχνη με αναμμένο δεν την βλέπω μόνο σβηστό και με το χέρι δεν τγν νιώθω πολυ

Αν το αφησω ετσι με την ρογμη τι προβληματα αντιμετωπίζω; Είναι πολύ αχνη με αναμμένο δεν την βλέπω μόνο σβηστό και με το χέρι δεν τγν νιώθω πολυ

Αν δεν έχει ανοίξει και είναι όπως τα λες κανένα απολύτως πρόβλημα, θα σου πρότεινα να το αφήσεις ως έχει. Στη χειρότερη αν σε ενοχλεί στο χέρι αγοράζεις ένα tempered glass και είσαι καλυμμένος.

Αν αρχίσει να παίρνει αέρα θα το καταλάβεις μιας και θα αρχίσει να κιτρινίζει η οθόνη.

• 3 weeks later...

Μπορώ να το ξεκλειδώσω μόνος μου;

Περιμένω το κινητό απτο service όπου θα γίνει αλλαγή πλακέτας και λογικά θα έρθει κλειδωμένο στο Πορτογαλικό δίκτυο όπως και τη προηγούμενη φορά.

Θέλω να γλιτώσω μία επιπλέον εβδομάδα ταλαιπωρίας με το να το στείλω στο kaizer

• The title was changed to Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με τα Samsung Galaxy Z flip Fold 3 5Γ
  • The title was changed to Samsung J1
  • The topic was pinned