Jump to content

sartini

Members
  • Δημοσιεύσεις

    65
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sartini

  1. Καλησπέρα στην ομάδα. Μετά από 5 μήνες που αποχωριστηκα το s8 μου λόγο του προβλήματος της κόκκινης οθόνης είπα να του δώσω άλλη μια ευκαιρία αλλά αυτή την φορά με το plus. Μπορεί να μου πει κάποιος αν εμφανίζεται ακόμα σαν πρόβλημα σε καινούριες συσκευές γιατί πραγματικά είχα απογοητευθεί πολύ την προηγουμένη φορά.
  2. Πραγματικά έχω πετάξει πολλά λεφτά σε ζελατίνες.. Και καμιά δεν έκατσε σωστα.
  3. Φίλε μου μόνος σου την τοποθέτησες;Ξερεις κάποιο κατάστημα που να τις τοποθετεί κιόλας.. Γιατί έχω αποτύχει τελείως σεψαυτο το κομμάτι.
  4. Την δεύτερη μάλιστα μου την έβαλαν τα παιδιά στο μαγαζί και πάλι την πέταγε και μου έδωσαν τα λεφτά μου πίσω. Άσε δεν ξερω τι να κάνω. Έδωσα και 25 ευρώ για το glass
  5. Αυτές ακριβώς και από το συγκεκριμένο κατάστημα ήταν οι ζελατίνες. Δεν κάθονταν στα πλάγια. Τις πέταγε
  6. 2 ζελατίνες δοκιμασα και οι 2 τζίφος. Έχεις να προτείνεις κάποια?
  7. Καλησπέρα. Σήμερα το πρωί έβαλα temperd glass στο edge και έχει χαλάσει η απόκριση του touch. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο? Ρυθμίζεται κάπως η ευαισθησία?
  8. Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς αν η smartec θέλει απόδειξη στο service η αν γίνεται μόνο με imei?
  9. Καλησπέρα.Γνωρίζει κανείς αν στην smartec χρειαζεται αποδειξη για service ή αν γινεται μονο με imei.
  10. Ευχαριστώ φίλε μου. Ελπίζω να μην χρειαστεί να το πάω στο service.
  11. Καλησπέρα. Γνωρίζει να μου πει κάποιος αν η smartec καλύπτει εγγύηση μέσω imei χωρίς απόδειξη?
  12. sartini

    LG G5

    Να σου πω το μόνο που με φρενάρει είναι η οθόνη..Φοβάμαι μήπως υστερεί του g5.
  13. sartini

    LG G5

    Καλησπέρα στην ομάδα. Έχω ένα S6 Edge και έχω μπριζωθει να το αλλάξω με g5, για κάποιο λόγο μου κάνει κλικ. Αξίζει η θα το μετανιώσω; Θα ήθελα την εμπειρία χρήσης από κάποιο κάτοχο της συσκευής.
  14. Το ελπίζω γιατί είναι πολύ ενοχλητικό, ειδικά τώρα το καλοκαίρι.
  15. Καλημέρα στην ομάδα. Μετά το τελευταίο update το κινητό έχει γίνει φωτορυθμικο,οταν το έχεις στον ήλιο με τέρμα φωτεινότητα και στο manual αρχίζει και ανεβοκατεβαίνει η φωτεινότητα σαν τρελή. Το έχει συναντήσει κάποιος άλλος?
  16. Το κινητό είναι ακόμα στο service, λογικά Δευτέρα θα το πάρω. Η SIM δούλευε κανονικά σε άλλη συσκευή.Το θέμα ειναι σε σημεία που έχει πολυ καλό σήμα μπορεί να καλέσει αλλά σε σημείο που δεν έχει καλό σήμα και ενώ δίνει 1-2 γραμμές όταν πας να καλέσεις λέει μη εγγεγραμμένο στο δίκτυο.
  17. Αυτό έλειπε να στο χαλάνε και να μην στο καλύπτουν κιόλας.
  18. Τι να σου πω φίλε μου, πραγματικά το δικό μου λειτουργούσε άψογα πέρα από το κουμπί. Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να βρουν πια είναι η βλάβη και βγάζει μη εγγεγραμμένο στο δίκτυο. Να τους πηγαίνεις ένα κινητό και να το παίρνεις χαλασμένο αυτό λέγεται ανευθυνότητα. Θα δω την Δευτέρα τι έχει γίνει και αναλόγως θα πράξω.
  19. Καλησπέρα.Λοιπον αφού μου πέρασαν τα αρχικά νεύρα είπα να μοιραστώ την εμπειρία μου με το service της Samsung.. Αφού λοιπόν είχα το γνωστό πρόβλημα με χαλαρό κουμπί αποφάσισα να πάω στην smartec για να το αλλάξω,μεχρι εδώ όλα καλά, μου το άλλαξαν και μαζί και οθόνη γιατί λέει δεν πέρναγε τα test.Αφου λοιπόν το παρέλαβα και πήγα σπίτι διαπίστωσα ότι δεν είχε κούμπωσει καλά η οθόνη και εξειχε από το σασί. Πήγα λοιπόν πάλι Χαϊδάρι από Δάφνη που μένω για να μου το φτιάξουν,αφου μου ζήτησαν συγνώμη και πρεσαραν την οθόνη γύρισα πάλι σπίτι για να το σεταρο επιτέλους αλλά προς δυσάρεστη έκπληξη μου έβγαζε μη εγγεγραμμένο στο δίκτυο όποτε πάλι Χαϊδάρι... Αφού τα νεύρα μου είχαν γίνει κρόσσια μου είπαν να το κρατήσουν μέχρι την επόμενη για έλεγχο.. Σήμερα λοιπόν που τους κάλεσα μου είπαν ότι δεν έχουν βρει ακόμα τι φταίει.. Να διευκρινίσω ότι το κινητό πέρα από το κουμπί δούλευε άψογα.. Αφου δεν έβγαζα άκρη με το service πήρα τηλ την Samsung και τους είπα την ταλαιπωρία μου και πως το κινητό είναι 2 εβδομάδων και το χάλασαν στο service.. Ζήτησα να μου γίνει αντικατάσταση συσκευής αλλά η απάντηση τους ήταν ότι αντικατάσταση γίνεται μόνο σε ελληνικές συσκευές και όχι από skroutz. Υποτίθεται ότι θα με καλούσε κάποιος υπεύθυνος αλλά τίποτα... Αν δεν έχω απαντηση την Δευτέρα λέω να τους κάνω καταγγελία.. Αυτά.. Και σορυ για το τεράστιο μήνυμα...
  20. Του έκανα και δεν βοήθησε.. Άστα πάλι Χαϊδάρι με βλέπω..
  21. Καλησπέρα. Πήγα σήμερα το κινητό στην smartec για το θεμα του χαλαρου κουμπιού και αφού το παρέλαβα δεν μπορώ να λάβω η να κάνω κλήση και μου βγάζει στην οθόνη μη εγγεγραμμένο στο δίκτυο. Ξέρει κάποιος γιατί το κάνει αυτό. Η Sim λειτουργεί κανονικά σε άλλη συσκευή.
  22. Λέω να το πάω αύριο το πρωί.
  23. Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
×
×
  • Create New...