therock Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Το πρόβλημα με τη χρονοκάρτα είναι όταν βρίσκεσαι εκτός σπιτιού και θέλεις να καλέσεις από το κινητό σου. Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις απευθείας τις επαφές στο κινητό σου. Πριν πάρεις τηλέφωνο, πρέπει να σημειώσεις το τηλέφωνο που σ'ενδιαφέρει να καλέσεις σ'ένα χαρτάκι. Αν υπήρχε application που να απλουποιούσε τη διαδιακασία θα άξιζε. Μέχρι στιγμής νομίζω η καλύτερη λύση είναι το πρόσφατο πακέτο Q supreme το οποίο δίνει 200' με χρέωση ανά δευτερόλεπτο προς Ελλάδα, Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία με 8€ (+500ΜΒ internet) κι αν ανανεώσεις πριν λήξει το πακέτο, μεταφέρεις λεπτά & ΜΒ που δεν κατανάλωσες στον επόμενο μήνα! Καλο ειναι αλλα οπως ειπα πριν αυτα ειναι για οποιους κανουν διαρκως τετοιες κλησεις. Αν εγω πχ το βαλω για 2 κλησεις και μιλησω 10-15 λεπτα, θα εχω χρεωθει 8ε για αυτα τα λεπτα και μετα θα κοιταζω να ανανεωσω για να μη χασω αυτα που δε καταναλωσω μπλεωντας ετσι σε μια λοοπα Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Αν ξέρεις ότι θα έχεις σύνδεση σε δεδομένα ανά πάσα στιγμή, κοίτα και το Skype Credit. 1 ευρωλεπτο το 1 δευτερόλεπτο. Έχω και εταιρικό voip αλλά προτιμώ να τηλέφωνο από Skype σε κινητά και σταθερά όταν είμαι στο δρόμο. Από ποιότητα πάρα πολύ καλή. Αν θες το δοκιμάζουμε κι ολας. Sent from my SM-G610F using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 (edited) Καλο ειναι αλλα οπως ειπα πριν αυτα ειναι για οποιους κανουν διαρκως τετοιες κλησεις. Αν εγω πχ το βαλω για 2 κλησεις και μιλησω 10-15 λεπτα, θα εχω χρεωθει 8ε για αυτα τα λεπτα και μετα θα κοιταζω να ανανεωσω για να μη χασω αυτα που δε καταναλωσω μπλεωντας ετσι σε μια λοοπα Τα υπόλοιπα λεπτά μπορείς να τα καναλώνεις σε εθνικές κλήσεις: " Τα προσφερόμενα λεπτά ομιλίας τόσο προς διεθνείς προορισμούς, όσο και προς την Ελλάδα καταναλώνονται ανά δευτερόλεπτο και έχουν διάρκεια 30 ημέρες. " Το θέμα είναι αν σου φτάνουν 200' το μήνα, για τις κλήσεις σου σε Ελλάδα κι εξωτερικό μαζί. Αν σου φτάνουν, κάν'το φορητότητα και μετέτρεψε το στο κύριο νούμερο σου. Edited March 4, 2018 by user_one Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJman Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 (edited) Καλησπερα, Κανω αυτο το θεμα , επειδη πηγα προσφατα ουκρανια. Για οποιον θελει κινητο τοπικο παιρνει απο την kyivstar Νεα καρτα, καλύτερα απο κεντρικο μαγαζι ωστε να μιλανε Αγγλικα 3GB +1Gb δωρο επειδη εισαι νεος συνδρομητης , με 65UAH Στα καπακια βαζετε 200UAH καρτα και ζητατε να σας ενεργοποιησουν το Favourite Country (κοστος 5UAH-μια φορα μονο), οπου βαζετε την Ελλαδα και ετσι χρεωνει κλησεις προς Ελλαδα 2 UAH για τη καθε κληση + 1,5UAH το λεπτο. Δηλαδη μια κληση 10λεπτων θα χρεωθει με 17UAH Θυμιζω 1ευρω=32UAH Edited March 8, 2018 by DJman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Τελικα μαλλον φρογκ λεω να κανω που εχει καλες τιμες μεσα στον υπαρχον υπολειπομενο χρονο ομιλιας μιας και δε σε αναγκαζει να παρεις πακετο με διαρκεια ενα μηνα. Αν ξέρεις ότι θα έχεις σύνδεση σε δεδομένα ανά πάσα στιγμή, κοίτα και το Skype Credit. 1 ευρωλεπτο το 1 δευτερόλεπτο. Έχω και εταιρικό voip αλλά προτιμώ να τηλέφωνο από Skype σε κινητά και σταθερά όταν είμαι στο δρόμο. Από ποιότητα πάρα πολύ καλή. Αν θες το δοκιμάζουμε κι ολας. Sent from my SM-G610F using Tapatalk Που το βρισκουμε αυτο το 1 λεπτο ανα λεπτο ομιλιας. Εμενα με βγαζει εδω https://secure.skype.com/calling-rates?language=en Και οταν πταω για skype credit Μου λεει για 10 η 25 recharge χωρις να βλεπω χρεωσεις ανα προορισμο Το Frog Είναι καλό για τους περισσότερους προορισμούς Αν ξαφνικάμ θες να καλέσεις Παναμά ή Χιλή δεν κάνει. Για σποραδικές κλήσεις μία συνδρομή στο Viber ή το Skype είναι ικανοποιητική λύση με πολύ καλή ποιότητα ομιλίας. Για κάποιους προορισμούς Χρονοκάρτα ΟΤΕ ή Allo με περασμένο αυτόματα τον κωδικό σε μέχρι 5 τηλέφωνα (Οποιασδήποτε εταιρείας). Τι ακριβως εννοεις, πως το περναω τον κωδικο Τα υπόλοιπα λεπτά μπορείς να τα καναλώνεις σε εθνικές κλήσεις: " Τα προσφερόμενα λεπτά ομιλίας τόσο προς διεθνείς προορισμούς, όσο και προς την Ελλάδα καταναλώνονται ανά δευτερόλεπτο και έχουν διάρκεια 30 ημέρες. " Το θέμα είναι αν σου φτάνουν 200' το μήνα, για τις κλήσεις σου σε Ελλάδα κι εξωτερικό μαζί. Αν σου φτάνουν, κάν'το φορητότητα και μετέτρεψε το στο κύριο νούμερο σου. Εχω πακετο με 1500 προς ολους. Δεν εχω λογο να προπληρωνω και ιντερνατιοναλ που αμα δε προκυψουν κλησεις να τις κανω εγχωρια Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Η χρονοκάρτα σου επιτρέπει να αποθηκευσεις μέχρι 5 αριθμούς τους οποιους θα αναγνωρίζει αυτόματα ώστε να μην περνας κάθε φορά τα 16 ψηφία της κάρτας . Από κινητό δουλευει με callback . καλείς 2100001122 και σε πέρνει το σύστημα πίσω χωρίς να χρεωθείς κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Σταθερα πολυ καλες τιμες και κινητα βλεπω σχεδον υπερδιπλασιο χρονο δινει για τη χρονοκαρτα των 6 σε σχεση με τη δινει η φρογκ με την 5αρα. Οποτε αν δηλωσω το κινητο σαν ενα απο τους 5 αριθμους, με περνει πισω το callback και τοτε καλω τον αριθμο εξωτερικου? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Το Callback σε πέρνει έτσι και αλλιώς. Αν το έχεις δηλώσει δεν σου ζητάει να περάσεις την κάρτα. Αλλιώς μπορεις από οποιοδήποτε να καλείς αν σκοπευεις να ξαναπεράσεις την κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Δε θελω σε καμμια περιπτωση να περναω το πιν καθε φορα, και αν υπαρχει και τροπος να καλω και τον αριθμο χωρις να το πληκτρολογω ζωντανα ακομα καλυτερα. Επειδη ετσι επερνα παλιοτερα και με βιβα και ηταν πολυ κουραστικο να παταω τοσα ψηφια καθε φορα. Επισης η πιο απλη 6ε ποση διαρκεια εχει. 3 μηνες αν καταλαβαινω απο τους ορους Η διάρκεια ισχύος της ΧΡΟΝΟΚΑΡΤΑ αρχίζει να προσμετρείται από την χρονική στιγμή που θα πληκτρολογηθεί για πρώτη φορά ο 12ψήφιος αριθμός της κάρτας (ξυστό) άσχετα αν έχει ολοκληρωθεί κλήση ή όχι. Η ΧΡΟΝΟΚΑΡΤΑ παύει να ισχύει την ίδια χρονική στιγμή μετά 3, 5, 6, 10 ή 12 μήνες. Πχ. Εάν η πρώτη πληκτρολόγηση του 12ψήφιου αριθμού της κάρτας (ξυστό), συνέβηκε στις 10:00 πμ, τότε στις 10:00 πμ μετά από 3, 5, 6, 10 ή 12 μήνες (ανάλογα αν η ΧΡΟΝΟΚΑΡΤΑ είναι των 6, 13 ή 25€) η ΧΡΟΝΟΚΑΡΤΑ θα λήξει. Και ο χρονος ομιλιας σε φρογκ βλεπω και αυτος 3 μηνες. Γιατι τα εχουν κανει τοσο συντομα. Θα πρεπε τουλαχιστον ανα 6μηνο να ανανεωνεις ΠΡΟΣΟΧΗ: Η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου είναι 3 μήνες (90 ημέρες) από την τελευταία ανανέωση χρόνου ομιλίας. Αν περάσουν 3 μήνες (90 ημέρες) χωρίς να κάνεις ανανέωση χρόνου ομιλίας, χάνεις τυχόν χρηματικό υπόλοιπο που έχει μείνει στον λογαριασμό σου. Στους 4 μήνες (120 ημέρες) χωρίς ανανέωση χρόνου ομιλίας θα πραγματοποιείται φραγή εισερχομένης και εξερχόμενης κίνησης (ΟΜΙΛΙΑ, SMS, INTERNET) ενώ στους 13 μήνες λήγει η σύνδεση σου. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Η χρονοκάρτα των 6 ευρώ είναι 3 μήνες . Των 25 ευρώ 12 μήνες. Η διαφορά είναι ότι στο Frog μεταφέρεις το αχρησιμοποίητο υπόλοιπο αν ανανεώσεις ενώ στην Χρονοκάρτα όχι Για ποια χώρα ενδιαφέρεσαι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Δεν εχω καποια συγκεκριμενη. Αγγλια, Γαλλια, Γερμανιο, Βελγιο, Ελβετια και ισως ΗΠΑ οι πιο πιθανοι προορισμοι που ισως κατα καιρους να προκυψει αναγκη για κληση Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Δεν εχω καποια συγκεκριμενη. Αγγλια, Γαλλια, Γερμανιο, Βελγιο, Ελβετια και ισως ΗΠΑ οι πιο πιθανοι προορισμοι που ισως κατα καιρους να προκυψει αναγκη για κληση Ρίξε και μία ματιά στην ΤΑΖΑ και άλλη μία στο Vodafone International . Η Ελβετία δυστυχώς είναι εκτός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 H frog έχει τόσο καλές τιμές που για Κύπρο συγκεκριμένα, καθιστά ασύμφορη την αγορά πακέτου. Το πακέτο στοιχίζει 7.06€ για 200'. Ενώ χωρίς πακέτο με τη χρέωση των 0.0336€/λεπτό, με 7.06€ μπορείς να μιλήσεις: 210+ λεπτά! :wacko: Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Καλησπέρα σας. Δε βλέπω κάποιο θέμα για Πολωνία και είπα να φτιάξω ένα μιας και έχω σκοπό να πάω Βαρσοβία σε κανένα δίμηνο. Έχω Cosmote το Internet on the go 20 Student αλλά μπορώ μόνο 4.5 από τα 20GB να χρησιμοποιήσω έξω.. Ούτε λίγα ούτε πολλά. Διάβασα στο ίντερνετ για κάτι 10GB με 2.5€ στην Orange σε data only sim.... Τέτοια sim θέλω.. Τηλέφωνο θα έχω κανονικά το ελληνικό μου, δουλεύει δωρεάν η περιαγωγή.. Απλά στο WiFi portable που έχω να πετάξω μέσα μια πολωνική sim με κάμποσα GB να στέλνω φωτογραφίες και να κάνω βίντεο κλήσεις αβέρτα... Έχει κανείς εμπειρία; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belschri Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Καλησπέρα σας , πρόκειται να ταξιδέψω σύντομα στην Κίνα για επαγγελματικούς λόγους. Ια μείνω 25 ημέρες εκεί. Ωστόσο ψάχνω να βρω στις εκεί εταιρείες κινητής τηλεφωνίας κάποια κυρίως για δεδομένα. Τώρα εάν έχει κάποιο πακέτο και για διεθνής κλήσεις και λοιπά δεκτό. Είδα όμως κάτι 35 με 40 δολλάρια για μικρές σχετικά παροχές. Παίζει να γνωρίζει κάποιος περισσότερα για το αν υπάρχουν τυχόν και εικονικοί πάροχοι με φθηνοτερεα τιμές πακέτων? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Λίγο που είδα στο Google η China telecom και μια άλλη έχουν με γύρω στα 35€ 10GB ΑΚΡΙΒΑ σε σχέση με άλλες χώρες αλλά θα τα δώσεις μια φορά και θα έχεις data συνέχεια και τις 25 μέρες.. Αξίζει πιστεύω για μια φορά. Πήγαινε στα καταστήματα τα τοπικά τους στα mall που πιθανώς θα έχουν και θα βρεις πιστεύω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 καλησπερα για την ιαπωνια τι προτεινεται???? και για τηλεφωνο και για mobile internet? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crista Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Καλησπερα και καλο καλοκαιρι σε ολους. Θα ήθελα γνωμες σχετικα με την αγορα του iphone 7. Σε λιγες μερες ταξιδευω Ελβετια και σκεφτομαι να το αγορασω απ το Media Markt εκει. Η διαφορα στη τιμή με τα σκρουτζομαγαζα εδω μικρη(510 εκει 550 εδω) αλλα δεν ειμαι σιγουρη το τι με συμφερει περισσοτερο. Ευχαριστω για το χρονο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 (edited) Καλησπερα και καλο καλοκαιρι σε ολους. Θα ήθελα γνωμες σχετικα με την αγορα του iphone 7. Σε λιγες μερες ταξιδευω Ελβετια και σκεφτομαι να το αγορασω απ το Media Markt εκει. Η διαφορα στη τιμή με τα σκρουτζομαγαζα εδω μικρη(510 εκει 550 εδω) αλλα δεν ειμαι σιγουρη το τι με συμφερει περισσοτερο. Ευχαριστω για το χρονο σας.Εγώ πάντως iPhone 7δεν θα έδινα λεφτά να το πάρω τώρα πλέον από πουθενά Σε λίγο καιρο αυτό θα έχει 510 Όρμα κατά την γνώμη μου Εγώ το περιμένω πως και πως και θα το πάρω... Έρωτας με την πρώτη ματιά... Και για να τα λέμε ποιο σωστά αυτό στο video δεν θα πάει ποτέ 510 € γιατί είναι lamborghini version θα βγει το ίδιο με φτηνότερα υλικά oppo find x Edited July 16, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lotzik Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 με δίκτυο οπτικής ίνας 0ms ping και την υποσχόμενη ταχύτητα και σε up και σε down Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 με δίκτυο οπτικής ίνας 0ms ping και την υποσχόμενη ταχύτητα και σε up και σε down Ναι,και;;;;;;;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Θα ήθελα όσα μέλη του forum μπορούν και γνωρίζουν να δώσουν πληροφορίες σχετικά με τα δίκτυα στη Φινλανδία.Βλέπω όλες δίνουν στα 20-30 ευρώ απεριόριστο ίντερνετ!!Απεριόριστο με τη σημασία της λέξης!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Όντως και εγώ που το έψαξα και οι 3 εταιρίες τους έχουν απεριόριστα δεδομένα με 20-30 ευρώ.. Η DNA συγκεκριμένα με 17,90 έχει 1 μήνα απεριόριστα και με 7,90 για 7 μέρες... Βρες οπότε ένα κατάστημα DNA και πάρε μια καρτούλα και καλό σερφάρισμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Πολύ απλά θα ήθελα να μάθω πως η Φινλανδία έχει απεριόριστο ίντερνετ.Πως δηλαδή παρέχουν οι τηλεπικοινωνιακές εταιρείες τέτοια παροχή,τι δίκτυα έχουν και προσφέρουν αυτή τη παροχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Πολύ απλά θα ήθελα να μάθω πως η Φινλανδία έχει απεριόριστο ίντερνετ.Πως δηλαδή παρέχουν οι τηλεπικοινωνιακές εταιρείες τέτοια παροχή,τι δίκτυα έχουν και προσφέρουν αυτή τη παροχή. Δεν είναι τεχνολογικό το θέμα, είναι καταναλωτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts