MIKU Δημ. May 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2025 30 minutes ago, oknedr said: my turktelekom and vodafone simcards on samsung a34. but not connect 5G at istanbul airport. maybe with samsung s22 ... i will try again It's only in the airport, for now? 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oknedr Δημ. May 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2025 24 minutes ago, MIKU said: It's only in the airport, for now? tomorrow evening, in istanbul, the 5G signal will be active in the football stadium RAMSPARK ARENA. 55000 people will be there. if i could be there , i would test 5G. i live in adrianapoli, it is very far from me maybe 'Gv2008' will test 5G for us 😄 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. May 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2025 27 minutes ago, oknedr said: tomorrow evening, in istanbul, the 5G signal will be active in the football stadium RAMSPARK ARENA. 55000 people will be there. if i could be there , i would test 5G. i live in adrianapoli, it is very far from me maybe 'Gv2008' will test 5G for us 😄 I will try it! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. May 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2025 Πώληση Telekom Romania. https://www.moneyreview.gr/business-and-finance/178008/ote-prochora-i-polisi-tis-telekom-romania-anaptyxiaki-dynamiki-toy-omiloy/ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2025 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. May 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2025 6 ώρες πριν, elkons said: Αν έδινε έκπτωση στο εισιτήριο θα έλεγα οκ. Το travel pass να το βάλουν στον @@@ τους 🤣 4 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 Έχει πάει κάποιος Πορτογαλία με vf; Φαντάζομαι συνδέει με vdf Πορτογαλίας; Αν ναι, πώς είναι σε (πολύ) γενικές γραμμές το δίκτυο; 3 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 https://myphone.gr/forum/topic/186328/?do=findComment&comment=7347551 Για μερικές περιοχές της Πορτογαλίας είχε ανεβάσει ο @aektzhs 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 On 10/2/2025 at 1:07 ΜΜ, aektzhs 1 said: Ολοκληρώνοντας χτες το ταξίδι μου στην Πορτογαλία που διήρκησε μία εβδομάδα έχω να πω πως δικτυακά έχουν πάρα πολύ καλά δίκτυα και εννοώ όλοι οι πάροχοι. Πιο πολύ εμπειρία έχω με την Vodafone Πορτογαλίας γιατί εκεί είχα πιο πολλά δεδομένα. Αρχικά στο αεροδρόμιο της Λισσαβόνας Ουμπέρτο Ντελγκάδο όλοι οι πάροχοι(από δική μου εμπειρία και από συναδέλφων)έδιναν γύρω στα 500 Mbps(στην Ελλάδα εκεί έδιναν γύρω στα 800 Mbps). Αργότερα που πήρα τον εθνικό αυτοκινητόδρομο Λισαβόνα-Πόρτο η κάλυψη ήταν πάρα πολύ καλή και συνεχής με μόνο μειονέκτημα που ισχύει για όλους τους παρόχους τους επίσης ότι σε κάποια σημεία γυρνούσε σε 4G+ από 5G. Στο Αβέιρο που κάνανε στάση(που είναι περίπου μία ώρα πριν από το Πόρτο)όλες οι εταιρείες είχαν 5G και μάλιστα και με δυνατό upload. Αα επίσης το μικρότερο σκορ που είδα στον εθνικό αυτοκινητόδρομο ήταν 200 Mbps περίπου(για την ακρίβεια 216 Mbps). Στο Πόρτο πετούσε τόσο το 5G(με ταχύτητες άνω των 300-400 Mbps)όσο και στο 4G+(όπου στην κεντρική αγορά έδινε ανάλογα το σημείο από 160 Mbps-180 Mbps). Τα νούμερα αυτά αφορούν κυρίως την Vodafone Πορτογαλίας αλλά και οι άλλες δεν ήταν πολύ πιο κάτω. Επίσης κάτι που μου έκανε εντύπωση και δυστυχώς δεν τράβηξα φωτογραφία είναι ότι το στυλ των κεραιών τους είναι διαφορετικό από Ελλάδα δηλαδή είναι ένας σχετικά ψηλός πυλώνας και έχει λίγο πιο κάτω από τον εξοπλισμό περίπου στο ύψος της κορυφής ένα στρογγυλό που πιάνει όλη την κεραία σαν μπαλκόνι ήταν. Μετρό τόσο σε Πόρτο όσο και σε Λισσαβόνα ήταν όλες με πλήρη κάλυψη και μάλιστα 5G. Στην επιστροφή προς Λισσαβόνα την περασμένη Πέμπτη κάναμε στάση στην Σίντρα περίπου μισή ώρα πριν την πρωτεύουσα Λισσαβόνα όπου πι ταχύτητες ήταν μεταξύ από 400 Mbps έως 600 Mbps. Ειδα όμως σε κάποια φάση και παραπάνω. Στην Λισσαβόνα μέσα το δίκτυο ήταν εξίσου καλό με του Πόρτο όμως νομίζω ότι λόγω του περισσότερου πληθυσμού το upload ήταν μικρότερο από τις άλλες περιοχές της χώρας. Στο γήπεδο της Μπενφίκα όπου και μπήκαμε μέσα οι ταχύτητα σε ώρα που έχει ματς ήταν γύρω στα 300 Mbps. Συνοψίζοντας τα δίκτυα τους εκεί είναι αρκετά καλά και έμπιστα δηλαδή έχεις συνεχής κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Μακάρι και σε εμάς να προωθηθεί το σήμα ακόμα και μέσα στο μετρό όπως εκεί και φυσικά η ανάπτυξη της n78 που όπως βλέπετε από τα νούμερα που αναφέρω αξιοποιείται πολύ ΥΓ1:Το μόνο που με ξένισε λίγο ήταν ότι ενώ η Vodafone συνδέθηκε σχεδόν αμέσως η Cosmote και η Nova ήθελαν κάνα πεντάλεπτο και μάλιστα η Cosmote έκανε σε όλους το ίδιο πράγμα. Αν έμπαινε σε NOS αντί για MEO του ομίλου altice έπρεπε να κάνεις επανεκκίνηση για να εχεις δεδομένα Γενικά η Nova σύνδεε σε MEO/NOS Η Cosmote σε MEO/NOS(σε 5G) και σε Vodafone P(σε έως 4G+) Η Vodafone μόνο σε Vodafone P(σε 5G φυσικά) ΥΓ2:Μου έφυγε το μυαλό από το πόσο φθηνά ήταν τα κινητά εκεί. Ενδεικτικά το Samsung A16 5G(8/256 GB)που στην Ελλάδα κάνει 306 ευρώ εκεί έκανε 239 ευρώ ΥΓ3:Όταν πήγα να πάρω τοπικό καρτοκινητό μου ζητούσαν για 5 GB+1000 λεπτά ομιλίας προς όλους εντός Πορτογαλίας(και 20 GB δώρο)με 9,90 ευρώ Επίσης η NOS στην Ελλάδα σε συνδέεει με Cosmote και το γράφει COSMOTE•NOS στην οθόνη των Samsung Ελπίζω να μην σας κούρασα με το σεντόνι Ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες! Θα πάω λογικά τον Αύγουστο Αβέιρο και έψαχνα πώς είναι τα δίκτυα! 2 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. July 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2025 (edited) Γύρισε φίλος από Κατάνια και λόγω του ότι πήγα 2 φορές πέρσι Ιταλία (Μπάρι και Βενετία) του ζήτησα να μου πει κάποια πράγματα. Δεν ασχολείται με κινητά, δίκτυα κτλ, οπότε δεν μου είπε τίποτε παραπάνω από αυτά που του ζήτησα. - Πήγε με βασικό νούμερο Q (Vip) και επαγγελματικό Vodafone. Η Q το είχε συνδέσει με TIM/WINDTRE/ILIAD αλλά δεν μπορούσε να κάνει καμμία κίνηση γιατί το Q VIP δεν προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ στο εξωτερικό, είναι νεκρό. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά παρ'όλο που άλλαξε τα πάντα στη VODAFONE από το Βενιζέλος, του έφαγαν 11 από τα 0,12€ που είχε μέσα στην κάρτα με αποτέλεσμα να έχει το ελάχιστο δυνατό για να πραγματοποιεί κλήσεις/ίντερνετ στην Ελλάδα. Μάλιστα του έστειλε μήνυμα η NOVA ότι θα πρέπει να έχει ενεργοποιημένο πακέτο για να μπει στο ίντερνετ. NOVA το μεγαλείο σου. - Η VODAFONE κλασικά τον είχε με το VODAFONE Italy και δεν έπιανε καλά και όταν του είπα ότι μπορεί να τους πάρει τηλ κ να ζητήσει να του το ξεκλειδώσουν, δεν έκαναν τίποτα! Μου είπε ότι τους πήρε τηλ, τον συνδέσανε με τεχνικό για να το ξεκλειδώσει, του είπαν ότι θα τον ξανακαλέσουν μετά από 1 μέρα αφού "ξεκλειδώσει" η SIM και μπορεί να συνδεθεί σε άλλα δίκτυα, αλλά επί 7 μέρες, δεν τον κάλεσε κανείς ούτε του το ξεκλείδωσαν - του έβγαζε "σφάλμα εγγραφής" σε οποιοδήποτε άλλο δίκτυο. Το αποτέλεσμα ήταν να πάρει κάρτα SIM της WINDTRE την οποία πλήρωσε 20€ και είχε 100GB (αν και του είπε ο υπάλληλος 2-3 φορές ότι θα έχει 200 αλλά φαίνεται ότι η WIND είναι το ίδιο και στην Ιταλία - και φυσικά, ο υπάλληλος μιλούσε σπασμένα αγγλικά οπότε το δίκιο του δεν θα το έβρισκε) + απεριόριστα λεπτά στην Ιταλία + 100 λεπτά προς όλους στο εξωτερικό + 20 (?) GB στην ΕΕ (roaming). Πιστεύω πολύ καλό deal. Γενικά, όμως, μου είπε ότι ήταν φουλ απογοητευμένος γενικότερα με την κάλυψη καθώς υπήρχαν μαγαζιά μέσα στο κέντρο της Κατάνιας αλλά και στις Συρακούσες που πήγε, που έβγαινε εκτός δικτύου με VODAFONE & WINDTRE. Τέλος, του είπα να πάει από περιέργεια να ρωτήσει για τουριστικό πακέτο και στην TIM - ο λόγος είναι ο εξής: η TIM έχει ένα TOURIST PACK αλλά μόνο online και βάζεις τα στοιχεία σου, το πληρώνεις και σου δίνουν έναν κωδικό και όταν πας στην Ιταλία (οπουδήποτε) τους δίνεις τον κωδικό και σου δίνουν κάρτα SIM με το συγκεκριμένο πακέτο. Για την ιστορία, κοστίζει 25€ και δίνει 200GB (10 η SIM + 15 το πακέτο) ενώ τον τελευταίο καιρό, με έξτρα 5€ δινει επιπλέον 100GB. Αν ψάξετε λίγο στο GOOGLE, θα δείτε ότι όλοι το αναφέρουν σαν "scam" γιατί πολλοί το αγοράζουν online, πάνε σε καταστήματα και το παίζουν κινέζοι οι Ιταλοί (όπως έκανε και η TIM στην Ελλάδα σε πολλές περιπτώσεις). Όταν πήγα στο Μπάρι να το ζητήσω από κοντά, δεν δέχτηκαν καν να μου πουν προσφορά όταν τους έδειξα την ταυτότητα (την "παλιά") γιατί δεν την αναγνώριζαν, ήθελαν μόνο διαβατήριο. Στη Βενετία, στο κατάστημα που είχε μέσα στο κέντρο, μου είχαν ζητήσει 40€ μόνο για 100GB και επειδή δεν το χρειαζόμουν, εννοείται ότι δεν πέταξα τα χρήματα μου. Στον φίλο μου στην Κατάνια, του ζήτησαν 47€! Αν και δεν είχε πρόβλημα να τα δώσει λόγω του "νεκρού" Q VIP του είπαν ότι με τα 47€ θα είχε μόνο 100GB + κλήσεις στην Ιταλία, τίποτα για εξωτερικό όπως η WIND. Γενικότερα, καλύτερα στην Ιταλία να δίνετε εξτρά €€ και να αγοράζετε κάποιο πακέτο στον ελληνικό αριθμό από το να το ρισκάρετε. Edited July 10, 2025 by ParafronGR 5 2 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2025 (edited) θελετε εγγλεζικη ΤΖΑΜΠΑ e-sim; Πατε στο https://www.three.co.uk/register-your-interest Και βαζετε ενα μαιλ και ενα ονομα, μπορειτε και ψευτικο - τα κινητα στην αγγλια δεν ειναι ταυτοποιημενα. Σας ειδοποιουν σε 3-4 ημερες στελνωντας ενα QR code. Τα υπολοιπα τα ξερετε αν εχετε ξαναχρησιμοποιησει e-sim. Σας δινουν για δοκιμη: Δωρεαν απεριοστιστο χρονο ομιλιας (και σε roaming-ισχυει για Ελλαδα) για 7 μερες καθως και απεριοστιστα μηνυματα, αλλα οχι data. Τα data ειναι δωρεαν και απεριοριστα μονο στην Αγγλια. Την δοκιμασα απο Ελλαδα καλωντας ελληνικα-κυπριακα-ολλανδικα-εγγλεζικα νουμερα και δουλευει μια χαρα. ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ. (οσο διαρκει) Εχει 0 λιρες μεσα και αν θελετε να βαλετε το ελαχιστο ποσο ανανεωσης ειναι 5 ευρω, και διαρκεια 180 ημερες. Η διαρκεια ανανεωνεται για 180 ημερες αν κανετε μια χρεωσιμη κινηση. Η Τhree εχει συγχωνευτει με την Vodafone. Edited July 10, 2025 by HEO 2 8 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2025 (edited) Με ποιο δικτυο συνδέεται εδω? Vodafone? Επειδή δεν βλέπω κατι στο site, τα 5€ ξοδεύονται καπως με χρήση data? Edited July 11, 2025 by kmpatra 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2025 (edited) 7 ώρες πριν, kmpatra said: Με ποιο δικτυο συνδέεται εδω? Vodafone? Επειδή δεν βλέπω κατι στο site, τα 5€ ξοδεύονται καπως με χρήση data? καταρχην λαθος μου, τα 5 ευρω να τα κανετε 5 λιρες εδω πρεπει να συνδεεται και με τα τρια δικτυα δοκιμασα nova και cosmote αλλα δεν δοκιμασα voda και το εχω αφησει στο σπιτι, το απογευμα θα το δω αν ειναι και Voda λογικα θα πρεπει μιας και η three ενοποιεται με την voda + να προσθεσω για αυτο που ρωτας, τα data ειναι (αν θυμαμαι καλα) 0.10p to MB οπως και στα αλλα αγγλικα δικτυα στην Ελλαδα παλια χρησιμοποιουσα data κατ εξαιρεση απο τις εγγλεζικες giffgaff που εκαναν roaming σε cosmote, δεν το λες και τραgικα ακριβο αν θελεις ελαχιστα για την telz ας πουμε ή το viber Edited July 11, 2025 by HEO 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2025 + (μετα απο αρκετες ωρες) δοκιμασα και συνδεεται και στην voda ενεργοποιησα και την αλλη ολα καλα ειχα παραγγειλει 2 και θα παραγγειλω αλλες 2 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. July 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2025 4 minutes ago, HEO said: + (μετα απο αρκετες ωρες) δοκιμασα και συνδεεται και στην voda ενεργοποιησα και την αλλη ολα καλα ειχα παραγγειλει 2 και θα παραγγειλω αλλες 2 Μπορείς να περιγράψεις κάποιο σενάριο χρήσης που θα κάνεις εσύ; Γιατί προσωπικά δεν βλέπω μεγάλη χρησιμότητα εντός Ελλάδας πέρα ότι έχεις απεριοριστα τηλεφωνήματα/μηνύματα για μια εβδομάδα (εκτός αν κάποιος έχει λόγο να έχει αγγλικό νούμερο ενεργό). Τι χρεώνει μετά το 7ημερο για τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα; Στα δεδομένα είναι αλμυρή η τιμή αν κάνεις έστω και μικρή χρήση. Αν ήταν 0.01 το Mb =10αρικο το Gb θα ήταν ΟΚ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2025 (edited) 7 ώρες πριν, opmgls said: Μπορείς να περιγράψεις κάποιο σενάριο χρήσης που θα κάνεις εσύ; Γιατί προσωπικά δεν βλέπω μεγάλη χρησιμότητα εντός Ελλάδας πέρα ότι έχεις απεριοριστα τηλεφωνήματα/μηνύματα για μια εβδομάδα (εκτός αν κάποιος έχει λόγο να έχει αγγλικό νούμερο ενεργό). Τι χρεώνει μετά το 7ημερο για τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα; Στα δεδομένα είναι αλμυρή η τιμή αν κάνεις έστω και μικρή χρήση. Αν ήταν 0.01 το Mb =10αρικο το Gb θα ήταν ΟΚ Εγω θα ηθελα βα δω εναν τιμοκαταλογο ρομινγκ, πόσο κοστίζει η κληση εαν καλώ σε ελληνικό αριθμο απο Ελλάδα. Και την χρεωση σε καποιον που με καλεί στο αγγλικό νουμερο απο ελληνικο αριθμο. Edited July 12, 2025 by VIPdriver 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2025 Ο κάθε ένας μπορεί να βρει μια δική του χρησιμότητα 🙂 Για αυτό μοιράστηκα αυτή την πληροφορία Για μένα είναι η βασική χρησιμότητα είναι η εξής. Το μόνο καρτοκινητο από αυτά που έχω και το οποίο έχει χρήματα είναι ένα Vodafone Επειδή κατά καιρούς ταξιδεύω μόνος μου σε μέρη που η κάλυψη των δικτύων είναι προβληματική -> θέλω σε κάθε συσκευή που κουβαλάω μαζί να έχω έτοιμο ένα νούμερο που θα μπορώ να κάνω μια κλήση ανάγκης η να στείλω ένα μήνυμα. Η περίπτωση αυτή με πέντε λίρες που κάνει roaming και στα τρία δίκτυα (και ειδικά cosmote) και διαρκεί για πάντα με βολεύει. ... standard roaming rates – 35p/min, 15p/text, and 10p/MB. 4 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2025 (edited) On 12/7/2025 at 11:36 ΠΜ, HEO said: Ο κάθε ένας μπορεί να βρει μια δική του χρησιμότητα 🙂 Για αυτό μοιράστηκα αυτή την πληροφορία Για μένα είναι η βασική χρησιμότητα είναι η εξής. Το μόνο καρτοκινητο από αυτά που έχω και το οποίο έχει χρήματα είναι ένα Vodafone Επειδή κατά καιρούς ταξιδεύω μόνος μου σε μέρη που η κάλυψη των δικτύων είναι προβληματική -> θέλω σε κάθε συσκευή που κουβαλάω μαζί να έχω έτοιμο ένα νούμερο που θα μπορώ να κάνω μια κλήση ανάγκης η να στείλω ένα μήνυμα. Η περίπτωση αυτή με πέντε λίρες που κάνει roaming και στα τρία δίκτυα (και ειδικά cosmote) και διαρκεί για πάντα με βολεύει. ... standard roaming rates – 35p/min, 15p/text, and 10p/MB. Εγώ έχω βρει την υγειά μου με Airalo, Nomad και Viber Out. Ούτε Three ούτε τίποτα άλλο.. Edited July 13, 2025 by katsiletra 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2025 (edited) 1 hour ago, katsiletra said: Εγώ έχω βρει την υγειά μου με Airalo, Nomad και Viber Out. Ούτε Three ούτε τίποτα άλλο.. Ότι βολεύεται ο καθένας 🙂 Εμένα μου αρέσει να έχω πολλές επιλογές Μια που το έφερε η κουβέντα, μια καλή λύση είναι η unisim.net. Ειναι μια esim που δεν λήγει ποτέ και στην Ελλάδα πιάνει και τα 3 δίκτυα Βέβαια να προσθέσω ότι είναι μόνο για δεδομένα Edited July 13, 2025 by HEO 7 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2025 Καλό το viber out, έχω χρησιμοποιήσει το trial σε ταξίδι εκτός ΕΕ και ακόμα και με firsty free που δίνει μέχρι 200kbps ο ήχος ήταν πολυ καλός, αλλά πλέον που δίνουν λεπτά ομιλίας αβέρτα δεν ξέρω αν αξίζει τόσο. Εκτός αν κάποιος μιλάει προς εξωτερικό ή χρησιμοποιεί λίγα data οπότε βολεύεται. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2025 14 ώρες πριν, dasnowy said: Καλό το viber out, έχω χρησιμοποιήσει το trial σε ταξίδι εκτός ΕΕ και ακόμα και με firsty free που δίνει μέχρι 200kbps ο ήχος ήταν πολυ καλός, αλλά πλέον που δίνουν λεπτά ομιλίας αβέρτα δεν ξέρω αν αξίζει τόσο. Εκτός αν κάποιος μιλάει προς εξωτερικό ή χρησιμοποιεί λίγα data οπότε βολεύεται. Ναι για εκτός ΕΕ, λέω ότι είναι καλό το viber out. Με συνδυασμό eSIM για δεδομένα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. July 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2025 On 11/7/2025 at 12:31 ΠΜ, HEO said: θελετε εγγλεζικη ΤΖΑΜΠΑ e-sim; Πατε στο https://www.three.co.uk/register-your-interest Και βαζετε ενα μαιλ και ενα ονομα, μπορειτε και ψευτικο - τα κινητα στην αγγλια δεν ειναι ταυτοποιημενα. Σας ειδοποιουν σε 3-4 ημερες στελνωντας ενα QR code. Τα υπολοιπα τα ξερετε αν εχετε ξαναχρησιμοποιησει e-sim. Σας δινουν για δοκιμη: Δωρεαν απεριοστιστο χρονο ομιλιας (και σε roaming-ισχυει για Ελλαδα) για 7 μερες καθως και απεριοστιστα μηνυματα, αλλα οχι data. Τα data ειναι δωρεαν και απεριοριστα μονο στην Αγγλια. Την δοκιμασα απο Ελλαδα καλωντας ελληνικα-κυπριακα-ολλανδικα-εγγλεζικα νουμερα και δουλευει μια χαρα. ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ. (οσο διαρκει) Εχει 0 λιρες μεσα και αν θελετε να βαλετε το ελαχιστο ποσο ανανεωσης ειναι 5 ευρω, και διαρκεια 180 ημερες. Η διαρκεια ανανεωνεται για 180 ημερες αν κανετε μια χρεωσιμη κινηση. Η Τhree εχει συγχωνευτει με την Vodafone. Έχει κάποια εφαρμογή για να βάλουμε χρήματα; Καλη είναι και για επίσημο νούμερο, θα σκέφτονται να ενοχλήσουν 😀 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2025 Ήρθε μια θεία με Vivacom SIM και μου έκανε τρομερή εντύπωση, τη σύνδεσε με Cosmote! Δοκίμασα χειροκίνητα NOVA, συνδέεται. Δεν ξέρω εάν επιλέγει αυτόματα ανάλογα τη περιοχή όμως. Vodafone GR δεν συνδέθηκε. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2025 (edited) 1 hour ago, elkons said: Ήρθε μια θεία με Vivacom SIM και μου έκανε τρομερή εντύπωση, τη σύνδεσε με Cosmote! Δοκίμασα χειροκίνητα NOVA, συνδέεται. Δεν ξέρω εάν επιλέγει αυτόματα ανάλογα τη περιοχή όμως. Vodafone GR δεν συνδέθηκε. Συνηθως οι ξενες καρτες εχουν προτεραιοτητες. Παραδειγμα η vodafone-cyta (κυπρος) καρτα που εχω συνδεεται κατα κυριο λογο με vodafone στην Ελλαδα, αν ΔΕΝ μπορει να πιασει αυτην με nova και αν δεν πιανει την cosmote. Αλλα μπορεις να βαλεις χειροκινητα. Η vodafone αγγλιας πιανει μονο vodafone στην Ελλαδα. H giffgaff-02 αγγλιας πιανει cosmote-nova, το ιδιο και η Τ-mobile ολλανδιας. Καποιες travel sim εσθονιας πιανουν και τα τρια δικτυα στην Ελλαδα, καποιες παλιοτερες μονο nova και καποιες nova και voda. Ολα ειναι σχετικα στο τελος, και μπορει καποια στιγμη -ισως του χρονου- και η βουλγαρικη Vivacom να πιανει voda. Edited July 14, 2025 by HEO 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2025 Μου έκανε εντύπωση καθώς Vivacom και Nova ανήκουν στον ίδιο όμιλο αλλά συνδέθηκε πρώτα στη Cosmote. Μπορώ να βάλω χειροκίνητα Nova εαν κανω επανεκκίνηση παλι γυρνάει Cosmote. Επίσης βλέπω πάει βάση σήματος σε όλο το σπίτι επέλεξε Cosmote και στη κουζίνα Nova γιατί έχει εκει καλύτερο σήμα και στο υπόλοιπο σπίτι το αντίθετο. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts