johner Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Fernando_Sucre said: υπαρχουν 2 γυναικες http://bp1.blogger.com/_len7OgVu9Tw/RtU83qQIeLI/AAAAAAAAAqw/tl0-rXa68zQ/s1600-h/season3promoshots-24.jpg http://bp0.blogger.com/_len7OgVu9Tw/RtU89aQIeMI/AAAAAAAAAq4/xfzNgB5iu-4/s1600-h/season3promoshots-25.jpg Mmmmmm, δεν είναι κακές. Μήπως έχουμε τίποτα και σε naked;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 johner said: Mmmmmm, δεν είναι κακές. Μήπως έχουμε τίποτα και σε naked;:p Σωστόοοςςςςς.... :lol: Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Παίζει να είναι καμία το νέο ειδύλιο του Scofield ???? σε περίπτωση που την γιατρό την φάει η μαρμάγκα όπως έφαγε και την βερόνικα??? καμία πληρόφορία ? τίποτα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Στο preview φαινόταν ακόμη πολύ ερωτευμένος με το τελάρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Calendra said: Παίζει να είναι καμία το νέο ειδύλιο του Scofield ???? σε περίπτωση που την γιατρό την φάει η μαρμάγκα όπως έφαγε και την βερόνικα??? καμία πληρόφορία ? τίποτα? Μπα πιο πιθανον ειναι να βρει κανενα λατινο στην Σονα να κανει τα ωραια του το τρελο αγορι.:wink: :lol::lol::lol: Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonypap Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Η μία θα είναι γκόμενα ενός που βρίσκεται μέσα στην σόνα ενώ η άλλη δουλεύει γι ατην Εταιρία και θα έχει σχέση περισσότερο με τον Λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 michalis_10 said: Μπα πιο πιθανον ειναι να βρει κανενα λατινο στην Σονα να κανει τα ωραια του το τρελο αγορι.:wink: :lol::lol::lol: τσ τσ τσ κακίες :p:p:p Ελπίζω στον τρίτο κύκλο να μην μπει ο Λινκ στην Φυλακή, με τατουάζ των σχεδίων της για να ελεθερώσει τον Μαικλ.:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Calendra said: τσ τσ τσ κακίες :p:p:p Μπα,μάλλον κάτι ξέρει για να το λέει..Στην καταγωγή έπεσε λίγο έξω,αλλά οκ.:shifty: :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Καλα τωρα αυτα τι βλακειες ειναι? Επειδη βγηκαν μια βολτα μαζι και γελουσαν πρεπει να τα εχουν?:confused: Να κλαινε επρεπε?Ελεος δλδ....... Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Fernando_Sucre said: υπαρχουν 2 γυναικες http://bp1.blogger.com/_len7OgVu9Tw/RtU83qQIeLI/AAAAAAAAAqw/tl0-rXa68zQ/s1600-h/season3promoshots-24.jpg http://bp0.blogger.com/_len7OgVu9Tw/RtU89aQIeMI/AAAAAAAAAq4/xfzNgB5iu-4/s1600-h/season3promoshots-25.jpg Πάντως φαίνονται πολύ καλύτερες από τη Σάρα! Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 astarti said: Πάντως φαίνονται πολύ καλύτερες από τη Σάρα! Agree...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 astarti said: Πάντως φαίνονται πολύ καλύτερες από τη Σάρα! αναφορικά με την πρώτη συμφωνώ αλλά για την δεύτερη δεν παίρνω και όρκο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 astarti said: Πάντως φαίνονται πολύ καλύτερες από τη Σάρα! καλυτερες ή χειροτερες αν δεν ηταν η Σαρα ακομα στη Fox River θα ηταν ολοι!:shifty::shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Fernando_Sucre said: καλυτερες ή χειροτερες αν δεν ηταν η Σαρα ακομα στη Fox River θα ηταν ολοι!:shifty::shifty: Wow, έχεις δίκιο. Και άσχημη και χαζή :lol: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Xourxoulitsos said: Wow, έχεις δίκιο. Και άσχημη και χαζή :lol: σε παρακαλω Xourxoulitse προσεξε πως εκφράζεσαι για τη Σαρα!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentist_GATE7 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 τι λέτε ρε?? συγκρίνετε καμία με τη Sara? Λοιπόν, σήμερα τελείωσα και τη 2η σεζόν και έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις: 1)Καταπληκτική σειρά, πραγματικά γυρισμένη σαν ταινία!! 2)Πως γίνεται οι Νο1 καταζητούμενοι να κυκλοφορούν χύμα στο δρόμο, παρ'όλο που τους έχουν αναγνωρίσει ως τώρα πάνω από 40 φορές??? Αυτό με μπριζωνε συνέχεια 3)Ολόκληρο FBI δε μπορεί να πιάσει 2 μ@#$%ες που κατά τύχη καταφέρνουν και ξεφεύγουν τελευταία στιγμή..(Μη σχολιάσω τη σκηνή που ο Franklin πήρε την κόρη του και έφυγε...Μια σφαίρα δε μπορούσαν να ρίξουν οι μ@#$%ες οι Feds στα λάστιχα, όλα εγώ πρέπει να τα σκέφτομαι :dizzy: ) 4)Αμάν αυτός ο Καπουτζίδης...Αλήθεια ο αστυνόμος Τζουμάνης του Παρά 5 ποιος είναι? Ο Μπέλικ? :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Fernando_Sucre said: υπαρχουν 2 γυναικες http://bp1.blogger.com/_len7OgVu9Tw/RtU83qQIeLI/AAAAAAAAAqw/tl0-rXa68zQ/s1600-h/season3promoshots-24.jpg http://bp0.blogger.com/_len7OgVu9Tw/RtU89aQIeMI/AAAAAAAAAq4/xfzNgB5iu-4/s1600-h/season3promoshots-25.jpg Καλη η δευτερη. Η πρωτη δειχνει πολυ bitch και την συμπαθησα και μονο λογω αυτου. Αντε να βγει, εχουμε παθει στερηση λεμε.:cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Την άλλη Δευτέρα ξεκινά ο τρίτος κύκλος στην Αμερική... και ανυπομονώ Μέχρι τώρα 1. Η σειρά είναι καταπληκτική 2. Ο δεύτερος κύκλος μου άρεσει πάρα πολύ ίσως και περισσότερο από τον 1ο (ειδικά από το 8ο επεισόδιο και μετά) γιατί έχει πιο πολύ συγκινησιακή πλοκή ... οι χαρακτήρες αποκτούν βάθος και δεν μπορείς να μην ταυτιστείς μαζί τους ... ακόμα και ο τρισάθλιος ο Τ-μπαγκ κάνει κάποιες μεγαλειώδεις (για τα δεδομένα του) κινήσεις ή ο Κέλλερμαν δεν είναι τόσο απρόσωπος όσο στον πρώτο κύκλο 3. ο Μαχόν ήταν ένας από τους κορυφαίους χαρακτήρες της σεζόν και χαίρομαι πολύ που θα τον αξιοποιήσουν και του χρόνου.:D 4. Ο Σούκρε δεν άλλαξε και πολύ και θα έλεγα ότι από όλο το καστ αν αλλάξει κάποιος αυτός θα μου λείψει λιγότερο:confused: 5. Αναφορικά με την Σάρα ο ρόλος εξελίχθηκε πολύ στον δεύτερο κύκλο :!: και ήταν από τους αγαπημένους μου αλλά δεν ξέρω πως μπορεί να συνεχιστεί αυτό στον τρίτο κύκλο (...αν και θα μου λείψει αν την βγάλουν από την σειρά τελικά) 6. Ο Μάικλ φαίνεται ότι δεν είναι τόσο ψυχρός και προγραμματισμένος όσο στον 1ο κύκλο και στα πρώτα επεισόδια του 2ου:ninja: 7. Ενώ η δίψα του Λινκ να επιβιώσει δείνει άλλη υπόσταση στον χαρακτήρα του. 8. Επίσης χάρηκα που δεν έφαγαν τον Ράπερ 9. απλά αναρωτιέμαι ήταν απαραίτητο να πεθάνει ο Πατόσικ :cry::cry::cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Μόλις το τελείωσα και εγώ και έχω μια απορία γιατί ρε γμτ δεν τελείωσαν όλα εκεί στην κολοβάρκα;;; Θα μου πείτε ότι δεν θα είχε 3ο κύκλο... αλλά θα ήταν πολύ ωραίο finale πιστεύω. Αλήθεια ξέρουμε πόσες seasons έχουν προγραμματιστεί να γυριστούν ακόμα; Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 manos the greek said: Μόλις το τελείωσα και εγώ και έχω μια απορία γιατί ρε γμτ δεν τελείωσαν όλα εκεί στην κολοβάρκα;;; Για να σου τη σπάσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonypap Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Και άλλοι είχαμε αυτή την απορία ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 tonypap said: Και άλλοι είχαμε αυτή την απορία ;) Και μόλις λέω ρε γμτ τι ωραία όλα καλά η 3η season θα είναι η ζωή τους χωρίς αστυνομία και τρεξίματα τσουπ ο κινέζος... pffff Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amarilis Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 dentist_GATE7 said: Λοιπόν, σήμερα τελείωσα και τη 2η σεζόν και έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις: 1)Καταπληκτική σειρά, πραγματικά γυρισμένη σαν ταινία!! 2)Πως γίνεται οι Νο1 καταζητούμενοι να κυκλοφορούν χύμα στο δρόμο, παρ'όλο που τους έχουν αναγνωρίσει ως τώρα πάνω από 40 φορές??? Αυτό με μπριζωνε συνέχεια 3)Ολόκληρο FBI δε μπορεί να πιάσει 2 μ@#$%ες που κατά τύχη καταφέρνουν και ξεφεύγουν τελευταία στιγμή.. Θα συμφωνήσω μαζί σου ;)!!! Θέλουν απλα να μας αγχόνουν και να είμαστε στο "μα κοίτα είναι πίσω τους ακριβώς...." :ninja: Έγω είμαι στο 2.14 και με έχει κολλήσει πολύ! Έχω αγοράσει και τους 2 κύκλους. Είναι μέσα στο άγχος! Παράθεση What comes around, goes around ! So, beware your Karma:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Οι σενεριογράφοι πάντως είναι πολύ ψυχοβγάλτες...είπαμε δράση σασπενς ανατροπές αλλά αμάν ρε παιδάκι μου έχω σκαλώσει τόσο που δεν πάει άλλο.:blink::blink::blink::blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIEST Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 ipomoni paidia dio meres kai simera...:!::!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts