Jump to content

Amarilis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    84
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About Amarilis

  • Ημ. Γέννησης 15/02/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Amarilis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημερα.Εχω το ιδιο προβλημα με σενα και θελω να σε ρωτησω αν καταφερερες να το κανεις να δουλεψει...Ευχαριστω
  2. εκανα restore apo itunes και λειτουργει κανονικα..θα κανω jb αργοτερα και θα σας ενημερωσω. οσον αναφορα το σημα οταν το ειχα κανει jb, ειχε μονο γραμμη ή ελεγε no service επιπλεον στα settings δεν υπηρχε το Carrier... ευχαριστω για την βοηθεια θα ενημερωσω συντομα!
  3. Καταρχην ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση. οταν εννοοω unlock εννοοω οτι το κινητο εγινε j/b και μολις βαζω τον κωδικο της καρτας μου δεν μ αφηνει να κανω καμια κληση και γενικα δεν εχω καθολου σημα. εχω cosmote και το λεω αυτο γιατι εκανα την ιδια διαδικασια σε κινητο me vodafοne και ολα ειναι οκ...
  4. ρε παιδια, σωστε με. Πηρα το iphone 3g apo cosmote. ενω στην αρχη ειχε γινει κανονικα unlock μετα το εκανα jailbreak και ενω ολα εγιναν κανονικα ενω βαζω τον κωδικο για την καρτα και μπαινει δεν βρισκει δυκτιο... Σας παρακαλω τι κανω για να το κανω unlock?
  5. H φωτογραφικη του δεν ειναι καλη οταν ο φωτισμος ειναι χαμηλος, εβγαλα φωτο εξω στον ηλιο και ηταν μια χαρα! Αν και δεν το περιμενα! Υπεροχο τηλεφωνο αν και λιγο βαρυ....:p Μ'εχει βολεψει κ η θηκη του πολυ !!
  6. Εχω δει ως το 3.12 δεν εχω δει αν εχει κατεβει το 3.13......Αντε να δουμε τι θα γινει επιτελους !!!
  7. Εγω εχω δει ως το 3.8 και ειναι πααααααααρα πολυ καλο ακομα! Δεν με εχει κουρασει καθολου... Ανυπομονω να κατεβασω το 3.9, αλλα ακομα υπομονη γιατι στην Αμερικη θα παιχτει στις 14.01.08
  8. Ειδα και τα πρωτα 3 επεισοδια του 3ου κυκλου ! Μα τι ειναι αυτη η σειρα! παραμενει να ειναι το ιδιο αγχωτικη οπως τον 1ο κυκλο. Φοβερη εξελιξη...... Θα συμφωνησω με τον stroggoff για τις αποψεις του για τον 1ο κυκλο και θα τις συνεχισω και για τους επομενους 2ο και 3ο κυκλο.
  9. Ξεκιναει και το event με το σκουφακι το Χριστουγεννιατικο, αντε να παρουμε κανενα ετσι για το εφε, γιατι δεν μπορω να βλεπω να το πουλανε και 2M ΕΛΕΟΣ !!!!!!!! Ξεκινησα στον Hindemith και το femael Kamael μου, καλο φαινεται ως τωρα, δεν την εχω προχωρησει και πολυ βεβαια.. στο lvl 12 την εχω ακομα..
  10. Απο αυριο θα αρχισω να βλεπω τον 3ο κυκλο που καταβασα απο το νετ! Ελπιζω να ειναι καλη αναλυση κτλ γιατι τους 2 πρωτους τους ειχα αγορασμενους. Ανυπομονω! Και ο 2ος κυκλος τελειωσε παλι με την αγωνια του ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ??!!!
  11. AAΑΑ!! Ποιο quest ειναι αυτο, εγω ειμαι 40lvl bouny hunter... που παω ?
  12. Πως σας φαινεται με το καινουργιο update? Αλλαξαν γραμματοσειρα, χρωματα και πιστευω πως δεν χρειαζεται δα να εχουμε ολα τα παραθυρακια που ηταν clan,skills, κτλ... πιανει χωρο! Δεν εχω κατσει να παιξω ετσι ωστε να δω αλλες αλλαγες.
  13. 11 γιατι τοσο αργα ? Θα παει μεχρι τη μια. Σημερα θα δω και το τελευταιο επεισοδιο του 2ου κυκλου και ευλεπιστω να μπορεσω να κατεβαδω τον 3ο κυκλο, ή καποια απο τα επεισοδια του. Εχει δει κανεις 3ο κυκλο ? Πως ειναι ? Ενδιαφερων σαν τους 2 πρωτους ?
  14. Ανοιξα χθες βραδυ το L2 και μου εκανε αμεσως check files... Πρεπει να κατεβασω κατι καινουργιο για τους Kamaels, ή λειτουργει κανονικα απο σημερα πχ οταν το ανοιξω ? Θα ειναι ολα οκ συν το race των Kamaels? (παιζω στο official-Hindemith)
  15. Σταματησα χθες σε ενα κρισιμο επεισοδιο... Αλλα τι λεω ΟΛΑ ειναι κρισιμα τελικα! Σε αφηνουν με ενα αγχος.. που δεν γινεται να μην δεις το επομενο. Αλλα το σταματησα! Στο 2.14 αν θυμαμαι καλα. Τι επεισοδιο και αυτο.....
×
×
  • Create New...