Bayern7 Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 Aυτό που κάνει ο μπράχτορας είναι να ρουφάει πελάτες από forthnet και άλλες εταιρίας οπότε να είναι ευκολότερη η εξαγορά του πλειοψηφικου πακέτου και της forthnet. Μετά κάνει τη συγχωνευση και εγενετο CROCUSnet. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. September 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Ποσος χρονος χρειαζεται για να αυξησει το διεθνες κυκλωμα της μια εταιρια? (υποθετωντας οτι εχει το χρημα) Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Κανα μήνα πάνω κάτω... Το θέμα με τη ΗΟL δεν είναι η διεθνής διασυνδεση της μιας και αυτη΄δεν έχει μπουκώσει ακόμα... Το πρόβλημα είναι η διασύνδεση με τη Θεσσαλονίκη η οποία είναι πολύ μικρή για όλη τη Β. Ελλάδα, με αποτέλεσμα Μακεδόνες και Θράκιώτες να σερνονται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Δε τους βλέπω καλά όσους έχουν hol στη βόρεια Ελλάδα: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Καλά εμείς οι τζαμπατζήδες ΟΚ. Αλλά αυτοί που πληρώνουν; Θα κάτσουν και αυτοί στο αυγό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botilas Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Μετά από τη χαρά που μου προσέφερε η προσφορά του περιοδικού RAM με την 3μηνη δωρεάν ADSL 384/128 της ΗΟL επήλθε η απογοήτευση – νεύρα – αρκετός χαμένος χρόνος – και τέλος το πρόβλημα παρέμεινε άλυτο.... Αφού λοιπόν αγόρασα το περιοδικό πήγα σπίτι ενεργοποίησα τον λογαριασμό και ετοιμάστηκα να σερφάρω γρήγορα συνηθισμένος από της ταχύτητες που μου προσέφερε ο προηγούμενος ISP η Forthnet. Πληκτρολογώ να μπω σε ένα site της HOL και διακρίνω μια καθυστέρηση, δεν δίνω σημασία βγαίνω από το site και επιχειρώ να κατεβάσω μια εφαρμογή 10MB με έκπληξη βλέπω ότι η ταχύτητα σταθεροποιείται στα 11,3KB/s δεν πίστευα στα μάτια μου λεω δε βαριέσαι μάλλον στιγμιαίο είναι....( 11 το πρωί) Ξαναδοκιμάζω το ίδιο το απόγευμά τα ίδια και χειρότερα στην ταχύτητα, μπαίνω στο speedometer της Mcafee κάνω το test και μου βγάζει την εξωφρενική ταχύτητα των :w00t: 58.92Kbps ναι ναι τόσο ακριβώς. Τηλεφωνώ στο 801 11 77777 με συνδέουν με το τεχνικό τμήμα (ομολογώ πως στην αναμονή δεν περίμενα ούτε δευτερόλεπτο) το αναφέρω στον τεχνικό, κάνει κάποια test και μου λεει πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Προβληματισμένος συνδέομαι ξανά αυτή τη φορά με την forthnet 384 ενός φίλου μήπως το πρόβλημα δεν είναι της HOL αλλά δικό μου δοκιμάζω να κατεβάσω την ίδια εφαρμογή από τον ίδιο δικτυακό τόπο και ώς δια μαγείας η σύνδεση πετούσε.... ξανακαλώ το τεχνικό τμήμα της HOL και μου αναφέρει το εξής ότι έχω δίκιο ότι η HOL πραγματοποιεί εργασίες για την βελτίωση της ταχύτητας και ποιότητας των υπηρεσιών και ότι το πρόβλημα θα αποκατασταθεί το αργότερο μέχρι το τέλος του μήνα........... και ερωτώ αν είχα δόση 90€ για να αγοράσω τη σύνδεση και από τους 3 μήνες τον ένα η σύνδεση μου σερνόταν στην κυριολεξία εγώ σαν καταναλωτής πώς πρέπει να πράξω??? Είναι αυτή απάντηση σοβαρής εταιρίας που έχει 10ετή παρουσία στο χώρο? Παράθεση fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Mε την προσφορά του RAM μπουκωσε όλη η Β. Ελλάδα που παίρνει νετ από Θεσσαλονίκη... Λογικό ήταν. Το θετικό είναι όπως παρατηρησα σήμερα, ότι σηκώσαν άλλο ένα link με τον BBRAS του ΟΤΕ στη Θεσσαλονίκης. Το οποίο όμως παραμένει idle, δεν περνάνε δλδ πακέτα από αυτό. Προφανώς δεν το έχουν σετάρει ακόμα. Μολις αρχίσει να δουλεύει αυτό θα δούμε μεγάλη βελτίωση... http://iridium.csd.auth.gr/~stam/hol.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Neo link me ton bbras ths thessalonikis apo shmera gia thn HOL. Paramenei omws idle. Otan ginei plhrws leitourgiko tha doume asprh mera kai emeis sth voreio ellada... http://iridium.csd.auth.gr/~stam/hol.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Επισης μπορει καποιος να μας πει τι παιζει με πολεις σαν το κιλκις ή τις σερρες?Λεει οτι εχουν συνδεση με Θεσσαλονικη 256kbps και 512kbps αντιστοιχα, ειναι δυνατον? :w00t: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Nαι είναι, αυτη η ταχυτητα ειναι μονο για pstn και isdn. Ta data twn dsl δεν περνανε απο αυτές τις γραμμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Nαι είναι, αυτη η ταχυτητα ειναι μονο για pstn και isdn. Ta data twn dsl δεν περνανε απο αυτές τις γραμμές. A,ok ειπα κι εγω :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Nαι είναι, αυτη η ταχυτητα ειναι μονο για pstn και isdn. Ta data twn dsl δεν περνανε απο αυτές τις γραμμές. Δηλαδή όσο 256/56= 4.5 PSTN @56kbps; :confused: Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Aν εξαιρέσεις το γεγονός ότι καμία pstn δεν δουλεύει στα 56kbps + το ότι δεν χρειάζεται 56-50-40kbps ανά πάσα στιγμή και συνεχώς όσο είσαι συνδεδεμένος, τότε ναι ισχύει η διαίρεση που έκανες. Κιλκίς τώρα... Σιγά τις συνδέσεις που θα έχει... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kcyber Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 ti router perneis me to broadband pack kai posh einai h elaxisth diarkeia tou symbolaiou? den polykatalava apo thn aithsh ths hol, mperdeuthka ekei pou leei gia hol circuit ktl... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jindem Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 einai kalh h adsl apo thn hellas ? Παράθεση Celluloid fan and occasional sinner... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Εγώ είμαι συνδρομητής της HOL απο το 2000 και έχω βάλει DSL το 2003. Απο τότε (άσχετα αν περίμενα δυο μήνες ΑΚΡΙΒΩΣ για την ενεργοποίηση της γραμμής) δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα... Πάντα ταχύτητες πάνω απο 35Kbps... Το πρόβλημα ήρθε με το BroadBand Pack... Το τηλέφωνο δεν κατάφερα να το δουλέψω καθόλου, χάλια υπυρεσία, η χειρότερη που έχω δοκιμάσει... ΑΙΣΧΟΣ... Φυσικά, δεν έκαναν τίποτα... Αλλά τώρα που θα ξαναβάλω DSL, πάλι HOL θα βάλω! Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Αλλά τώρα που θα ξαναβάλω DSL, πάλι HOL θα βάλω! MΗν το κάνεις αυτό στον εαυτό σου... Ειδικά τώρα με την προσφορά του RAM, τα πράγματα στη ξεχασμένη Β. Ελλάδα είναι τραγικά. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Γνωρίζει κανείς αν παίζει η hol με το ADLS modem της Sagem που δίνει η Otenet στο ONdsl kit? Έχει ενεργοποιηθεί η γραμμή μου και περιμένω εδώ και 2 εβδομάδες να με πάρουν τηλέφωνο από την ΟΤΕΝΕΤ για τους κωδικόυς αλλά με έχουν γραμμένο κανονικά. Είπα να ενεργοποιήσω την DSL της HOL από το RAM (άλλος ένα ταλαίπωρος που θα γονατίσει το δίκτυο της Θεσσαλονίκης:)) αλλά το modem είναι στον κόσμο του. Μήπως γνωρίζει κανείς τις απαραίτητες ρυθμίσεις ή τσάμπα το σκαλίζω? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Πρέπει να πάρεις τηλέφωνο στην ΟΤενετ και να ζητήσεις να σου δώσουν ένα demo account μέχρι να ενεργοποιηθεί η σύνδεση σου. Πάρε 1242 και τσέκαρε πότε ενεργοποιήθηκε η γραμμή σου και μετά πάρε και πες τους το στην οτενετ ζητώντας το demo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energy28 Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Paidia geia ,mia erotisi. mexri simera eixa sindesi me to "ondsl kit" ths otenet,h opoia kai ligei. skeftomai na xrisoimopioiso tin prosfora tis hol sto ram. auto mporei na ginei me to sagem ADSLmodem tis otenet, i prepei na paro allo eksoplismo apo ti HOL gia na kano ti sindesi? euxaristo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2005 Μετα απο σχεδον τριωρη διακοπη, πλεον φαινεται η HOL να επανηλθε :p Θεσσαλονικη. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. September 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2005 Και εγω γυρισα σπιτι για να δω οτι με ειχε πεταξει εξω για μεγαλο διαστημα... Ο mail server δε δουλευει ακομα παντως... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2005 oute mail server, oute ftp, oute irc server... katereyse. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. September 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2005 to mail pali online... Ας ελπισουμε οτι ηταν κατι ασχετο με την αυξηση των συνδρομητων.... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2005 Kαι ο IRC server και ο ftp ειναι Online. Όπως έμαθα ήταν διακοπή ρευματος στο Κορωπί. Γι αυτό κατέρρευσε πανελλαδικά και όχι τοπικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts