Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

polu wraia.oloi mesa sto kefi eimaste.irthe shmera o texnikos ths hol apo athina.sti thessaloniki menw alla edw den einai ellada kai den exei texnikous i hol.kanei prospatheia me ena mhxanima gia na ftiaksei to duktio kai mou leei den sou exei sundesei to kouti o ote.kai loipon tou lew.prepei na kanoume ethsh ston ote na erthei na to sundesei se kamia evdomada to argotero mou leei kai meta ksana kanonizoume ena rantevou gia na erthei i hol pali.

afto shmainei 1-2 mhnes upomoni fantazomai.tou lew ena mina tha perimenw kai to ksew giauto mi mpaineis ston kopo tin kovw twra ti sundesh.mou leei egw tha ti steilw tin aithsh an thelw na diakopsw na parw sta grafeia tous.den aftononte lew egw oloi tous.kathomai san ton makaka sta net kafe kai plhrwnw enw plirwnw kai internet stin hol pou den exw?elpizw osoi endiaferthoun gia hol na diavasoun prwta edw prin tin patisoun opws oloi mas.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Προσωπικα παντως ο τεχνικος που ηρθε στο σπιτι μου απο την ΗΟΛ ηταν απο Θεσσαλονικη και στη λιστα του ηταν αλλα 20-30 σπιτια με διαφορα προβληματα τοσο της ΗΟΛ οσο και της Βονταφον (μιας και ουσιαστικα ειναι το ιδιο δυκτιο!)...

Δεν θα ηταν δυνατον να μην εχουν τεχνικους στην Θεσσαλονικη...

Εμενα, οφειλω να σου πω, η συνδεση εκανε ακριβως τοσο χρονο για να φτιαχτει οσο μου ειπε ο τεχνικος (για την ακριβεια μια μερα παραπανω!) οποτε κανε μια βδομαδα υπομονη ακομα... Δεν ειναι τιποτα!! Ουτως η αλλως και σε αλλο παροχο να πας ειτε ΟΤΕ ειναι εναλλακτικος παλι θα χρειαστει να περιμενεις και μαλιστα πολυ περισσοτερο!!

Προσωπικα παντως ο τεχνικος που ηρθε στο σπιτι μου απο την ΗΟΛ ηταν απο Θεσσαλονικη και στη λιστα του ηταν αλλα 20-30 σπιτια με διαφορα προβληματα τοσο της ΗΟΛ οσο και της Βονταφον (μιας και ουσιαστικα ειναι το ιδιο δυκτιο!)...

Δεν θα ηταν δυνατον να μην εχουν τεχνικους στην Θεσσαλονικη...

Εμενα, οφειλω να σου πω, η συνδεση εκανε ακριβως τοσο χρονο για να φτιαχτει οσο μου ειπε ο τεχνικος (για την ακριβεια μια μερα παραπανω!) οποτε κανε μια βδομαδα υπομονη ακομα... Δεν ειναι τιποτα!! Ουτως η αλλως και σε αλλο παροχο να πας ειτε ΟΤΕ ειναι εναλλακτικος παλι θα χρειαστει να περιμενεις και μαλιστα πολυ περισσοτερο!!

makari na exeis dikio alla kai o pateras mou pou tous peire tilefwno eipan oti den exoun texnikous sti thessaloniki kai ton rwtisa kiolas simera kai mou eipe apo athina erxomai

ευχαριστα ΝΕΑ !!!

απο σημερα μου δουλευει το X-Line (με αριθμο που ειχα απο παλια νταιαλαπ 231300χχχχ)

με το NetFaster πανω στο ιδιοκτητο π.μελα

Εγω στο ενα λαπτοπ δεν μπορω να συνδεθω στην ΧΟΛ , ενω στο αλλο για το ιδιο ασυρματο ρουτερ μπορω ...

και δεν ειναι θεμα λαπτοπ ...

kalhmera se olous,

meta apo 2 mhnes energopoh8hka sthn HOL double play

alla pros to paron mono internet exw.

Kserei kaneis ti ry8miseis prepei na kanw sta pedia LINE1 kai LINE2 tou fritzbox?

Mou grafei oti einai not registered kai oi 2.

http://www.zacharia.gr/lefteris/files/sigmyphone.gif

Παρε στο 2130013844 απο το κινητο σου μολις σου δωσει την δυνατοτητα να επιλεξεις με ποιο τμημα θελεις να μιλησεις πατα 1 και μετα ξανα 1 για να συνδεθεις με τις πωλησεις και ζητα τους να σε καλεσουν αυτοι και να σε συνδεσουν με την Τεχνικη Υποστηριξη ωστε να μην πληρωσεις την αναμονη...

Αν παλι εχεις και αλλο σταθερο ελευθερο παρε απλα στο 80040013844 (τεχνικη υποστηριξη χωρις χρεωση!) και εξηγησε τους το προβλημα.... Λογικα ειναι η καποιο θεμα ρυθμισεων, η απλως θα σου στειλουν ενα αρχειακι που θα ρυθμισει το ρουτερ σου για τις τηλεφωνικες γραμμες!!

και το αιμα στο κεφαλι

τελικα αυτοι στην HELLAS ON LINE ειναι πολυ καραγκιοζηδες.....

ενω ειχα κανει διακοπη της διαδικασιας μεταφορας απο τον οτε στην εταιρια τους και να παραμεινω στον οτε πριν απο ενα μηνα(7/1/2008 για να ακριβολογουμε) εν αγνοια μου εστειλαν παλι την αιτηση στον Οτε πριν 3μερες,μου ερχεται εμενα ενα ωραιο μηνυμα απο την hellas on line"η αιτηση σας εχει καταχωρηθει και βρισκεται στο σταδιο ενεργοποιησης!θα ενημερωθειτε με μηνυμα για την εξελιξη της"και εμεινα καγκελο!!!!

προσπαθωντας να συνεννοηθω με μια κοτα που προσπαθουσε να μου εξηγησει οτι δεν ξερει πως εγινε αυτο και να προσπαθει να μου ξαναπουλησει το προιον τους,μιας και συμφωνα με τα λεγομενα της,επρεπε να ενεργοποιηθει η υπηρεσια,να πληρωσω 55ευρω γιατι δεν θα συνεχιζα την υπηρεσια τους!!!!ακουσον ακουσον!!!

μετα απο μιση ωρα που δεν εβγαζα ακρη,πηρα τηλεφωνο τον Οτε,το ινκα και την εεττ για καταγγελια και μου ειπαν οτι οι τυποι μπορουν να το σταματησουν ανα πασα στιγμη την διαδικασια και οτι μου πουλαγε φουμαρα....απλα αυτοι θα επιβαρυνθουν απο την ακυρωση..

ξαναπηρα τηλεφωνο την κοτα τις εριξα τις απειλες περι ινκα,εεττ και δικηγορου και μου ειπε οτι θα το προωθησει το ζητημα ωστε να μην γινει η ολη διαδικασια μεταφορας που πριν μου ελεγε οτι δεν γινοταν να γινει απο αυτους.....απιστευτες καταστασεις και εντελως αντιεπαγγελματιες!

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ....

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes.

ego pantos exo edo kai 4 mines kanei sindesi sti hol me taxitita 768mbps. tote pou ekana tin sundesi itan os anamomeni imerominia diathesimotitas 15-12-07 simera exoume 9-02-08 kai akoma diathesimotita den iparxei.leei tora anamenomeni diathesimotita 29-03. eleos re paidia ti ginetai epitelous?olo kathisteriseis exei? diladi i elefsina giati exei toso kairo diathesimotita sti hol kai sta megara akoma oxi? dipla stin athina eimaste..:mad:

Ακούστε παιδιά και το δικό μου , ίσως εχει τυχει και σε αλλον παραπάνω: Έκανα αίτηση αποσύνδεσης( εκλεισα χρονο ) και τι μου είπαν??? Να τους επιστρέψω τον εξοπλισμό (το Φρίτζ δηλαδη) !!!!! Δεν μου χει ξανατύχει αυτό να επιστέφεται ο εξοπλισμός!!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ακούστε παιδιά και το δικό μου , ίσως εχει τυχει και σε αλλον παραπάνω: Έκανα αίτηση αποσύνδεσης( εκλεισα χρονο ) και τι μου είπαν??? Να τους επιστρέψω τον εξοπλισμό (το Φρίτζ δηλαδη) !!!!! Δεν μου χει ξανατύχει αυτό να επιστέφεται ο εξοπλισμός!!

KSESKISETO KAI DWSTOUS TO.h kalutera kane anapodh sundesh stin paroxh reumatws wste na tous skasei sta xeria.tetoioi pou einai gia kapsimo einai.mas zalizoun olous mas.egw trexw mai evdomada panw katw ston ote epeidi aftoi einai asxetoi kai den mporoun na vroun pou einai sundemenh h grammh mou.9 spitia einai ekei pou menw ola-ola kai mou leei den sou exoun sundesh to kouti sou apo ton ote.oi axristoi!!!

Ας ΜΗΝ το χαλασει ! (μην γινεστε ''κακοι'')

απλα κρατα την μεσα πλακετα και δωστους μονο το εξωτερικο πλαστικο

:lol:

KSESKISETO KAI DWSTOUS TO.h kalutera kane anapodh sundesh stin paroxh reumatws wste na tous skasei sta xeria.tetoioi pou einai gia kapsimo einai.mas zalizoun olous mas.egw trexw mai evdomada panw katw ston ote epeidi aftoi einai asxetoi kai den mporoun na vroun pou einai sundemenh h grammh mou.9 spitia einai ekei pou menw ola-ola kai mou leei den sou exoun sundesh to kouti sou apo ton ote.oi axristoi!!!

Μα δεν ειναι αλητεία 1 χρονο μετά να ζητάνε τον εξοπλισμο?

Ειναι γελοιο!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για ποιο λογο καθεστε και ασχολεισται με βλακειες τωρα ρε παιδια?!?!

Τυπικα το ρουτερ ειναι μισθωμενο, δεν ειναι αγορασμενο... Ο νομιμος ιδιοκτητης παραμενει η HOL! Επομενως μετα την ληξη της συνδεσης πρεπει να επιστρεφεται!!

Αλλα και παλι ποιο το προβλημα?!?! Ουτως η αλλως η καινουρια εταιρια που θα σας παρασχει Ιντερνετ και σας παραχωρησει καινουριο... Ουτως η αλλως το Fritz δεν ειναι δα και τιποτα το φοβερο!!

Παρε τηλεφωνο την Γεν. Ταχυδρομικη, πες τους να σου στειλουν ενα παιδι και στειλε το με χρεωση φυσικα του παραληπτη... Αφου το θελουν τοσο, τουλαχιστον βαλε τους να πληρωσουν τα μεταφορικα!

Όντως,είναι γελοίο αλλά είναι κάτι που αναφέρεται ρητά στο συμβόλαιο και χωρίς μικρά γράμματα.Και θα σας συμβούλευα όσοι μπείτε στην διαδικασία επιστροφής να κρατήσετε κάποιο αποδεικτικό στοιχείο στα χέρια σας ότι το έχετε στείλει.Ακόμα καλύτερα να πάτε οι ίδιοι να το παραδώσετε στα γραφεία τους και να πάρετε επιτόπου το χαρτί...

Όντως,είναι γελοίο αλλά είναι κάτι που αναφέρεται ρητά στο συμβόλαιο και χωρίς μικρά γράμματα.Και θα σας συμβούλευα όσοι μπείτε στην διαδικασία επιστροφής να κρατήσετε κάποιο αποδεικτικό στοιχείο στα χέρια σας ότι το έχετε στείλει.Ακόμα καλύτερα να πάτε οι ίδιοι να το παραδώσετε στα γραφεία τους και να πάρετε επιτόπου το χαρτί...

Αν δεν το επιστρέψουμε, πόσο μας το χρεώνουν;

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Λογικα θα χρεωσουν την αρχικη του αξια -οπως εκανε και ο ΟΤΕ με το Νετμοντ-...

Παντως για οποιον θελει οπωσδηποτε το Fritz!Box Fon Annex B (οχι το ασυρματο!) ας μου στειλει ενα Pm! Εχω ενα εδω και καθεται μιας και τωρα μου εστειλαν το Wireless... Το εχω βαλει και στις αγγελιες!

Αν δεν το επιστρέψουμε, πόσο μας το χρεώνουν;

Δεν γνωρίζω,αλλά θέλω να πιστεύω όπως και ο amelidis ότι θα το χρεώσουν όσο έκανε αρχικά...

Λογικα θα χρεωσουν την αρχικη του αξια -οπως εκανε και ο ΟΤΕ με το Νετμοντ-...

Παντως για οποιον θελει οπωσδηποτε το Fritz!Box Fon Annex B (οχι το ασυρματο!) ας μου στειλει ενα Pm! Εχω ενα εδω και καθεται μιας και τωρα μου εστειλαν το Wireless... Το εχω βαλει και στις αγγελιες!

Επιστρέφονται και τα ενσύρματα κανονικά ε :p εκτός και αν αυτό το έχεις αγοράσει εσύ.Και μιας και είπες για netmod και αυτό πρέπει να το επιστρέψουμε στον αγαπητό ΟΤΕ μας.. (να δω τι θα τα κάνει τώρα τόσα netmod..)

Δεν μου το ζητησαν το ενσυρματο παντως...

Αν το ζητουσαν θα το επεστρεφα! (ισως εδω μετραει το οτι εκανα Ηολ 2Πλευ) Δοξα τω Θεω παντως τα ρουτερς δεν ηταν ποτε ουσιαστικο προβλημα...

Οσο για τον ΟΤΕ πραγματικα δεν καταλαβα για ποιο λογο τα ζητανε πισω... Να τα ξαναδωσουν δεν παιζει (το δικο μας ηταν καμια 7-8ετιας παλιο!) Με μια βολτα που εκανα στον Οτε στο σπιτι μου διπλα ειχαν ενα μικρο δωματιο το οποιο ηταν γεματο με δαυτα το ενα πανω στο αλλο!!

Δεν μου το ζητησαν το ενσυρματο παντως...

Αν το ζητουσαν θα το επεστρεφα! (ισως εδω μετραει το οτι εκανα Ηολ 2Πλευ) Δοξα τω Θεω παντως τα ρουτερς δεν ηταν ποτε ουσιαστικο προβλημα...

Οσο για τον ΟΤΕ πραγματικα δεν καταλαβα για ποιο λογο τα ζητανε πισω... Να τα ξαναδωσουν δεν παιζει (το δικο μας ηταν καμια 7-8ετιας παλιο!) Με μια βολτα που εκανα στον Οτε στο σπιτι μου διπλα ειχαν ενα μικρο δωματιο το οποιο ηταν γεματο με δαυτα το ενα πανω στο αλλο!!

Που να στο ζητήσουν τώρα αυτοί που έχουν χάσει τον μπούσουλα με τόσες νέες συνδέσεις;;Λογικά μετά από κανά χρόνο θα έρθει η λυπητερή,οπότε για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο τους το επιστρέφεις από μόνος σου ζητώντας παράλληλα χαρτί ότι το παρέλαβαν.Και γω αυτό που θέλω να επιστρέψω είναι από την σύνδεση που είχα πριν μετατραπεί σε double play..

Το πρωτο το ασυρματο παντως που μου εστειλαν και δεν εκανε για την συνδεση μου (λαθος Annex) μια χαρα το ζητησαν πισω παντως... Για το παλιο ουτε λογος!

Το πρωτο το ασυρματο παντως που μου εστειλαν και δεν εκανε για την συνδεση μου (λαθος Annex) μια χαρα το ζητησαν πισω παντως... Για το παλιο ουτε λογος!

dhladi eisai apo tous tuxerous pou ekopsan ti sundesh.egw akoma perimenw na sundeyhw apo prwth tou minos ti na pw.

Οχι ακριβως... Εδω και περιπου 1 μηνα δουλευω το 2play χωρις πολλα πολλα προβληματα, εχω να πω (χτυπαω και ξυλο!!)

Απλα στην αρχη ενω με ειχαν σε καρτα Annex B μου εστειλαν ρουτερ Annex A και ετσι δεν συγχρονιζε! Αποτελεσμα αναμονη χωρις ιντερνετ και τηλεφωνο για τουλαχιστον 2 μηνες!

Τελος καλο, ολα καλα...