Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γνωρίζει κάποιος αν η vodafone παρέχει πρόγραμμα μόνο τηλεφωνίας;

Ακόμα και όπου υπάρχουν συνήθως είναι ακριβότερα από το double play.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αν σε καλυπτει το περιεχομενο που εχει να το βαλεις

Γι'αυτό ρωτάω αν αξίζει το περιεχόμενο και αν έχει κολλήματα επειδή είναι ευρυζωνικό και όχι δορυφορικό

Γι'αυτό ρωτάω αν αξίζει το περιεχόμενο και αν έχει κολλήματα επειδή είναι ευρυζωνικό και όχι δορυφορικό

Εγω δεν εχω κολληματα και συνγχρονιζω στα 14mbps και παραλληλα κατεβαζω απο τορεντ και σερφαρω,ειναι ετσι ειδικα διαμορφωμενο ωστε να δινει προτεραιοτητα στην ταχυτητα που χρειαζεται η τηλεοραση χωρις να κολλαει.Οσο για το περιεχομενο μπορεις να ριξεις μια ματια στο σαιτ της vodafone για τα καναλια που εχει + τις ταινιες + σειρες + ντοκυμαντερ + shows-εκπομπες στο on demand,γενικα εχει πααααρα πολλα να δεις αρκει να εχεις χρονο.Οι free ταινιες ξεπερνουν τις 550 και ανανεωνονται συχνα.Οι νεες κυκλοφοριες που μολις βγηκανε μετα το σινεμα εχουν χρεωση

Edited by bill27

Εγω δεν εχω κολληματα και συνγχρονιζω στα 14mbps και παραλληλα κατεβαζω απο τορεντ και σερφαρω,ειναι ετσι ειδικα διαμορφωμενο ωστε να δινει προτεραιοτητα στην ταχυτητα που χρειαζεται η τηλεοραση χωρις να κολλαει.Οσο για το περιεχομενο μπορεις να ριξεις μια ματια στο σαιτ της vodafone για τα καναλια που εχει + τις ταινιες + σειρες + ντοκυμαντερ + shows-εκπομπες στο on demand,γενικα εχει πααααρα πολλα να δεις αρκει να εχεις χρονο.Οι free ταινιες ξεπερνουν τις 550 και ανανεωνονται συχνα.Οι νεες κυκλοφοριες που μολις βγηκανε μετα το σινεμα εχουν χρεωση

Θα επηρεάσει την ταχύτητα του ίντερνετ;;το WiFi; Τραβάει πολύ η τηλεόραση;;

6mbps τραβάει περίπου όταν βλέπεις κανάλι σε SD.

ποιο λιγο τραβαει(γυρω στα 3 με 4),οχι 6mbps, 6 χρειαζεται για να σου δωσουν την υπηρεσια.Εγω βλεπω το νοβασπορτς που ειναι hd,συνγχρονιζω στα 13.5-14 και ταυτοχρονα κατεβαζει με 1.1 mb/sec το μεγιστο

Edited by bill27

Μια απορία άσχετη. Όταν πληρώνετε τον λογαριασμό σταθερής Vodafone σε κατάστημα με πιστωτική κάρτα, σας δίνουν απόδειξη από το κατάστημα; Προσοχή δεν αναφέρομαι στην απόδειξη από το POS. Παλιότερα έδιναν αλλά τον τελευταίο καιρό δεν δίνουν (υποθέτω πως αν πληρώνεις με μετρητά θα δώσους γιατί πως αλλιώς θα αποδείξεις εσύ οτι έχεις πληρώσει). Γνωρίζει κανείς κάτι. Ευχαριστώ πολύ.

Είναι υποχρεωμένοι να σου παραδώσουν αποδειξη την οποία μπορείς να ζητήσεις ευγενικά.

Η απόδειξη του Pos δεν αποδεικνύει τι ακριβώς πλήρωσες.

Είναι υποχρεωμένοι να σου παραδώσουν αποδειξη την οποία μπορείς να ζητήσεις ευγενικά.

Η απόδειξη του Pos δεν αποδεικνύει τι ακριβώς πλήρωσες.

Το καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά το κάνουν όλα τα καταστήματα της Vodafone εδώ στην Πάτρα και έτυχε να πάω να πληρώσω σε Γερμανό Cosmote και έδωσαν κανονικά απόδειξη και για αυτό ρωτάω και εδώ μέσα. Και ευγενικά που έχω ζητήσει η απάντηση ήταν δεν δίνουμε απόδειξη για αυτή την υπηρεσία γιατί δεν έχετε <<αγοράσει>> κάτι και την ίδια αντιμετώπιση είχα σε όλα τα Vodafone καταστήματα του κέντρου(4 αν θυμάμαι καλά)

Edited by alkontogia

Γεια σας εμένα είναι λογικό να μου λένε ότι είναι σε σειρά προτεραιοτητας καθώς αυτή την στιγμη δεν υπάρχει διαθέσιμη γραμμη.με λίγα λόγια έχω κάνει αναβάθμιση σε 50νταρα ταχητυτα και περιμένω 20μερες να ενεργοποιηθω.καλα τα λένε η με κοροϊδεύουν ??

Μου φαίνετε περιεργο ότι μπόρεσες και πλήρωσες κάτι χωρίς να το αγοράσεις...

Θα δοκιμάσω και στην Αθήνα μόλις γυρίσω.

Γεια σας εμένα είναι λογικό να μου λένε ότι είναι σε σειρά προτεραιοτητας καθώς αυτή την στιγμη δεν υπάρχει διαθέσιμη γραμμη.με λίγα λόγια έχω κάνει αναβάθμιση σε 50νταρα ταχητυτα και περιμένω 20μερες να ενεργοποιηθω.καλα τα λένε η με κοροϊδεύουν ??

Γεια σας τελικά είναι λογικό?

Περίεργο μου φαίνεται, λογικά ή έχουν ή δεν έχουν, περιμένεις να φύγεις κάποιος, ή το πότε θα αναβαθμίσουν ? δεν ξέρω κιόλας , έχεις πολλές επιλογές στην περιοχή σου ?

Δεν ξέρω μια μου λένε περιμένουν να αδειάσει μια θυρα την επόμενη μου λένε μπορεί να φτάσει και τρεις μηνες,δεν ξέρω τι να πιστέψω!

Τελικά πόσο καιρό κάνει να ενεργοποιηθεί η αναβάθμιση ?έκανε κάνεις πρόσφατα κάτι παρόμοιο ?

Αν υπαρχει διαθεσιμοτητα γραμμής να υπολογιζεις 15-20 μέρες το λιγότερο

Σε εμενα η μια γραμμη στις 10 ημερες περιπου, η δευτερη στις 20, τωρα η τριτη που θελω, να δουμε ....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Αν υπαρχει διαθεσιμοτητα γραμμής να υπολογιζεις 15-20 μέρες το λιγότερο

Καλημέρα σήμερα είναι δεκαοχτώ μερες αλλά μου είπαν ότι μπορεί να κάνει και τρεις μήνες γιατί?

Δεν θα υπάρχει διαθεσιμη πόρτα στο KV της γειτονιάς σου.. Ρώτησε να σου πουν ακριβώς το λόγο..

Μου είπαν ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη θύρα και ειμαι σε διαθεσιμότητα .αλλά μέχρι να με ενεργοποιήσουν δεν ξέρω τι θα πλερωνω?το παλιό συμβόλαιο τελειώνει 8/11,και μετά τι?

Μου είπαν ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη θύρα και ειμαι σε διαθεσιμότητα .αλλά μέχρι να με ενεργοποιήσουν δεν ξέρω τι θα πλερωνω?το παλιό συμβόλαιο τελειώνει 8/11,και μετά τι?

Ακομη και αν δεν εχεις ενεργοποιηθει μεχρι τοτε, οτι χρεωσεις δεις μπορεις να επικοινωνησεις μαζι τους να τις αντιλογισουν στον επομενο λογαριασμο.

Sent from my iPad using Tapatalk

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Δηλαδή μου λες ότι αύξηση δω στο πάγιο ακομα και να μην έχω ενεργοποιηθεί να επικοινωνήσω μαζί τους.και όταν λες θα αντιλογισουν τι εννοείς;

σε νεα συνδεση vodafone σταθερης μαζι με vodafone tv full pack δινουν και modem router δωρεαν περα απο τον εξοπλισμο tv?

αν ναι ξερει κανεις ποιο δινουν αυτη την περιοδο;

εκανα σημερα νεα συνδεση και μου ειπαν πως μαζι με τον εξοπλισμο της τηλεορασης θα μνου στειλουν δωρεαν και modem.

Δηλαδή μου λες ότι αύξηση δω στο πάγιο ακομα και να μην έχω ενεργοποιηθεί να επικοινωνήσω μαζί τους.και όταν λες θα αντιλογισουν τι εννοείς;

Αν ληξει το συμβολαιο σου οπως λες στις 8-11 και δεν εχει ενεργοποιηθει τονκαινουργιο προγραμμα ισως χρεωθεις την κανονικη τιμη του προγραμματος που ειχες.

Για αυτο θα μπορεσεις να καλεσεις και να εξηγησεις οτι δεν εγινε με δικη σου ευθυνη.

Sent from my iPad using Tapatalk

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Σας εντάξει τώρα το καταλαβα,και αν γίνει ελπίζω να το διορθώσουν

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Έκανα φορητότητα από COSMOTE στην Vodafone την Δευτέρα και Τετάρτη έγινε η αλλαγή δικτύου.

Από τότε ενώ το ίντερνετ λειτουργεί κανονικά το τηλέφωνο είναι νεκρό,όταν με παίρνουν λέει πως το νούμερο αυτό δεν υπάρχει!

Το έχω δώσει βλάβη και περιμένω!