Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λογικά θα σου δώσουν από αστικό κέντρο και όχι από καμπίνα, οπότε δεν είναι εγγυημένο το 30αρι.Οσο πιο κοντά είσαι στο Α.Κ. τόσο πιο μεγάλη ταχύτητα θα έχεις.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Λογικά θα σου δώσουν από αστικό κέντρο και όχι από καμπίνα, οπότε δεν είναι εγγυημένο το 30αρι.Οσο πιο κοντά είσαι στο Α.Κ. τόσο πιο μεγάλη ταχύτητα θα έχεις.
Γιατί να του δώσουν από ΑΚ;

Είμαι στα 100 μέτρα από το κτίριο του ΟΤΕ και δεν έχω δει κάπου κοντά μου καμπίνα, το είπα αυτό στην κοπέλα που με πήρε τηλέφωνο και με διαβεβαίωσε ότι θα έχω 30αρι. Προβλέπω τσακωμό, τώρα έχω 15 περίπου ταχύτητα
Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας...

Είμαι στα 100 μέτρα από το κτίριο του ΟΤΕ και δεν έχω δει κάπου κοντά μου καμπίνα, το είπα αυτό στην κοπέλα που με πήρε τηλέφωνο και με διαβεβαίωσε ότι θα έχω 30αρι. Προβλέπω τσακωμό, τώρα έχω 15 περίπου ταχύτητα

Δεν χρειαζεται να τσακωθεις με κανεναν απλα οταν ενεργοποιηθει το vdsl εσυ θα δεις τι ταχυτητα θα πιανεις.

Υπαρχειη σπανια περιπτωση να ξεχασουν να σε γυρισουν σε vdsl προφιλ κι ετσι να μην πιανεις μεγαλη ταχυτητα, εσυ τοτε θα τους παρεις ενα τηλεφωνο να τους πεις οτι εχεις χαμηλη ταχυτητα και αυτοι θα το δουν και θα σε γυρισουν σε vdsl.

Αν εισαι 100 μετρα απο το κεντρο τοτε λογικα θα τα πιασεις τα 30.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Οκ, ευχαριστώ. Μόλις ενεργοποιηθεί θα ενημερώσω

30 Mbps η Vodafone δίνει μόνο από Αστικό Κέντρο, όχι καμπίνα. Αν πιάνεις τώρα 15 όπως λες, θα είσαι κοντά στο κέντρο και πιστεύω ότι το 30αρι θα το έχεις άνετα.

Υ.Γ. Εγώ με ADSL είχα 14 και τώρα με Vodafone 30αρι πιάνω 28+...

Προσωπικά με 27 ευρώ έχω 50αρα με απεριόριστα σταθερά και 360 προς κινητά και διεθνής. Εσύ λες 27 για 30αρα. Για κινηγησε καλύτερα την προσφορά αν μπορείς.

Προσωπικά με 27 ευρώ έχω 50αρα με απεριόριστα σταθερά και 360 προς κινητά και διεθνής. Εσύ λες 27 για 30αρα. Για κινηγησε καλύτερα την προσφορά αν μπορείς.
50αρα 27 ευρώ και όλα τα υπόλοιπα???

The Power of Oneplus 7 Pro be with you

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Έχω κάνει τα πάντα και δεν μπορώ να τους πείσω για κάτι καλύτερο.

Να φανταστώ είσαι πρώην πελάτης cyta γιατί την ίδια μου έκαναν κι εμένα και τελικά αντί για 27 έγινε 26 τον μήνα.

Huawei, Apple, Vodafone

το router ήρθε και το σύνδεσα χωρίς να μου έχει έρθει sms ενεργοποίησης από vodafone. Έχω internet κανονικά όπως πριν (14-15mbps).

Να το αφήσω έτσι ή να βάλω πάλι το παλιό μέχρι να ενεργοποιηθεί το vdsl?

το router ήρθε και το σύνδεσα χωρίς να μου έχει έρθει sms ενεργοποίησης από vodafone. Έχω internet κανονικά όπως πριν (14-15mbps).

Να το αφήσω έτσι ή να βάλω πάλι το παλιό μέχρι να ενεργοποιηθεί το vdsl?

Αν δουλεύει χωρίς πρόβλημα, άφησέ το έτσι.

Τελικά δεν δουλεύει καλά, η ταχύτητα έπεσε πάρα πολύ, ούτε το Netflix δεν παίζει. Έβαλα το παλιό και όλα καλά. Θα περιμένω την ενεργοποίηση του vdsl τις επόμενες ημέρες

Να φανταστώ είσαι πρώην πελάτης cyta γιατί την ίδια μου έκαναν κι εμένα και τελικά αντί για 27 έγινε 26 τον μήνα.

Όχι. Είμαι χρόνια πελάτης Vodafone. Απλά στην ανανέωση τους είπα ότι θέλω vDSL κάτω των 30 ευρώ. Το έχω ένα χρόνο περίπου τώρα. Η προσφορά ειναι έτσι με ebill. Να φανταστητε ότι με το cash back πριν δύο μήνες πλήρωσα 24 ευρώ.

Να ένας λογαριασμός https://m.imgur.com/a/4M6Lt6k

Edited by ^_NikitaS_^

Όχι. Είμαι χρόνια πελάτης Vodafone. Απλά στην ανανέωση τους είπα ότι θέλω vDSL κάτω των 30 ευρώ. Το έχω ένα χρόνο περίπου τώρα. Η προσφορά ειναι έτσι με ebill. Να φανταστητε ότι με το cash back πριν δύο μήνες πλήρωσα 24 ευρώ.

Να ένας λογαριασμός https://m.imgur.com/a/4M6Lt6k

Οποτε μαλλον την κανουν εσωτερικα αυτην την προσφορα γιατι εγω που ειμουν στην cyta μου εκαναν αυτην την προσφορα εφοσον ενωθηκαν πληρως οι 2 εταιρεις και στην πραγματικοτητα ενω μου ειχαν πει 27 τον μηνα με ebil τελικα ειναι 26 και αν το βαλω με παγια εντολη παει 25.

Huawei, Apple, Vodafone

Οποτε μαλλον την κανουν εσωτερικα αυτην την προσφορα γιατι εγω που ειμουν στην cyta μου εκαναν αυτην την προσφορα εφοσον ενωθηκαν πληρως οι 2 εταιρεις και στην πραγματικοτητα ενω μου ειχαν πει 27 τον μηνα με ebil τελικα ειναι 26 και αν το βαλω με παγια εντολη παει 25.

Δεν ήξερα ότι έχει έκπτωση και το ebil εκτός της παγιας εντολής... εγω εχω - 1€ λόγο παγιας... απο 20.46 σε 19.46... φανταστείτε ότι είμαι Περιστέρι και με wind που είχα πιο πριν μου έδιναν 35€ το vdsl 50... ενω η Vodafone δεν το υποστηρίζει καν!

Δεν ισχύει σε όλους η έκπτωση 1€ στο ebill, σε εμένα η έκπτωση αυτή είναι άσχετα με το πώς πληρώνω τον λογαριασμό. Σε παλιά πρόγραμμα το δίνει όταν έχεις ενεργό ebill και πληρώσεις από το Vodafone.gr , σε μερικά δεν το δίνει καν πλέον.

Χτες με πήραν τηλέφωνο από Vodafone και μου πρότειναν αναβάθμιση της γραμμής μου λόγω οπτικής ίνας που έβαλαν στην περιοχή από adsl σε εγγυημένη 30αρα vdsl με 2€ επιβάρυνση, από τα 25 στα 27€, στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και 9 ώρες κινητά και εξωτερικό και απεριόριστα σταθερά.

Τελικά δέχτηκα και πριν λίγο μου ήρθε sms ότι τις επόμενες ημέρες θα παραλάβω το νέο Router.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν ισχύει το εγγυημένο 30αρι που μου είπαν και τι κάνω στην περίπτωση που δω μικρότερες ταχύτητες....

Ευχαριστώ

Για αυτό το ψέμα με την "οπτική ίνα" και την "εγγυημένη ταχύτητα" κάποιος πρέπει να τους κυνηγήσει. Θέλουν να διώξουν τη ρετσινιά του xDSL και να εκμεταλλευτούν την θετική προδιάθεση απέναντι στις οπτικές ίνες - γι' αυτό και τα ονομάζουν όλα "fiber". Προφανώς το Αστικό Κέντρο είχε πάντα οπτική ίνα-δεν άλλαξε κάτι τώρα, απλά στο ίδιο χάλκινο ζεύγος που έπαιρνες ADSL τώρα σου προσφέρουν VDSL. Η αξιοπιστία αναμένεται να είναι ίδια, και προφανώς η ταχύτητα δεν είναι με κάποιο τρόπο εγγυημένη, απλά με τα χαρακτηριστικά της γραμμής σου είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα την πιάσεις.

Καλεσα και εγω να δω αν ισχυει αυτο το + 2€ απο οτι πληρωνα η εστω 25€ η 26€ η 27€ που διαβασα πιο πανω.

Καμμια σχεση.

34,49€ αδιαπραγματευτα για την 50αρα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

μετά από λίγη ταλαιπωρία όλα δείχνουν κανονικά

1.png

2.jpg

Καλεσα και εγω να δω αν ισχυει αυτο το + 2€ απο οτι πληρωνα η εστω 25€ η 26€ η 27€ που διαβασα πιο πανω.

Καμμια σχεση.

34,49€ αδιαπραγματευτα για την 50αρα.

Μετα απο αιτημα να με καλεσουν για προσφορα μου το αφησαν στα 24 με e-bill.

Να υποθεσω οτι η τιμη αυτη ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτη την εποχη σε 50αρα ;

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Μετα απο αιτημα να με καλεσουν για προσφορα μου το αφησαν στα 24 με e-bill.

Να υποθεσω οτι η τιμη αυτη ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτη την εποχη σε 50αρα ;

Έχει και ομιλία μέσα; Αν ναι είναι φοβερή τιμή.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3