Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια σχετικά απλή ερώτηση έχω ..

Υπάρχει περίπτωση η hol (vodafone) να έχει βάλει "κόφτη" στη γραμμή όταν κάποιος κατεβάζει torrent?

Αντιμετωπίζω διάφορα προβλήματα και προσπαθώ να απομονώσω το πρόβλημα ώστε να δω τι φταίει (φταίει ο υπολογιστής ή φταίει το ρούτερ π.χ.) αλλά άκρη δεν έχω βγάλει!

Μετράω με speedtest και βγάζει γρήγορη ταχύτητα (10-15 download), αν όμως πω να μπω στο ιντερνετ μπορεί ακόμα και να σέρνεται ή και να μην ανοίγει, όσο για torrent ενώ με είχε συνηθίσει στο 1.5M τώρα με τα ζόρια να πιάνει 150 άντε 300Kb.

(Εννοείται έχω δοκιμάσει ethernet, ασύρματο, κτλ.)

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Guest lagoudakis
παιδες ζωγραφου ξερετε πως τα παει;για να το κανω το βημα.....με τον οτε δεν εχω προβλημα αλλα 40 ευρω για 30vdsl ειναι πολλα...

Ξέρουμε αν η Hol προσφέρει καμία έκπτωση, έστω και 1 ευρώ, αν πληρώνουμε τον λογαριασμό με κάρτα από το My Account;
i8vv46-6.png

18€ τελικη τιμή για 2play με δωρεάν αστικα υπεραστικα και 5 ωρες προς κινητά ειναι καλη τιμη?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

καλησπέρα κάποια εμπειρία απο νεο ψυχικό ;

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

μάλλον αυτό το ποστ ήθελες να παραθεσεις αλλα μαλλον φταιει η ώρα που προσπάθησες να το κανεις :rolleyes:

18€ τελικη τιμή για 2play με δωρεάν αστικα υπεραστικα και 5 ωρες προς κινητά ειναι καλη τιμη?

προφανως ειναι πολυ καλη τιμη,δεν νομιζω με τετοιες παροχες να πηγαινει παρακατω. Είναι προσφορα ανανεωσης για υπάρχουσα γραμμη της vodafone ή προσφορά για νέα σύνδεση και για πόσο? Για 2 χρόνια? Αν ειναι νέα σύνδεση,το τέλος ενεργοποίησης το κανουν δώρο ή όχι?

Guest lagoudakis

την ιδια μου εκαναν και εμενα....απλα δεν ειμαι σιγουρος για το δικτυο τους πως παει...ειμουνα στον οτε και ολα τζαμι...ο οτε μου εκανε προσφορα στα 21 και μια δωροεπιταγη 50 ευρω στον γερμανο,ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω

27/8 ληγει το συμβολαιο μου, το οποιο πλεον απο 19.90 πηγε ~24.

προχθες με καλεσαν για το παραπανω. λογικα 2 χρονια ειναι. παραπονο δεν εχω απ τη γραμμη(ιδιες ταχυτητες σε wind καi forthnet-τις ειχα παλιοτερα)

ΑΝ δε βρω καλυτερη προσφορα στον οτε(απλα να δοκιμασω και αυτον) τοτε θα παραμεινω

@ lagoudakis να μεινεις στον οτε.... αν είναι τα ιδια λεφτα πανω κατω, αξιζει καλυτερα ο οτε.

@ μολ. είναι η καλυτερη προσφορα που μπορει να γινει. απλα δες ότι πρεπει στο εξαμηνο να πας καποιο νουμερο σου (κινητο) σε καρτοπρογραμμα ή καρτοσυνδεση ή συμβολαιο, αλλιως στο εξαμηνο επιστρεφεις 30 ευρω σαν ποινη,

@ lagoudakis να μεινεις στον οτε.... αν είναι τα ιδια λεφτα πανω κατω, αξιζει καλυτερα ο οτε.

@ μολ. είναι η καλυτερη προσφορα που μπορει να γινει. απλα δες ότι πρεπει στο εξαμηνο να πας καποιο νουμερο σου (κινητο) σε καρτοπρογραμμα ή καρτοσυνδεση ή συμβολαιο, αλλιως στο εξαμηνο επιστρεφεις 30 ευρω σαν ποινη,

Σορυ αλλα δεν καταλαβαινω το τελευταιο.Εννοεις να δει μηπως υπαρχει καποιος ορος τετοιος;Ρωταω γιατι προ μηνος πηγα hol απο wind.

Καλησπέρα. Επειδή μόλις ήρθα στο δίκτυο της σταθερής Vodafone, υπάρχει κάποιος τρόπος να μαθαίνω το υπόλοιπο μου στα λεπτά ομιλίας προς κινητά;

Σορυ αλλα δεν καταλαβαινω το τελευταιο.Εννοεις να δει μηπως υπαρχει καποιος ορος τετοιος;Ρωταω γιατι προ μηνος πηγα hol απο wind.

αυτό που εννοω ειανι ότι το πακετο (το στανταρ) πακετο της βοντα είναι στα 21 ευρω με την αυξηση πλεον.

ΑΝ ΣΤΟ εχουν δωσει στα 18κατι, είναι με την προϋπόθεση να φερεισ έναν αριθμο ώστε να μετατραπει σε καρτοσυνδεση-καρτοσυμβολαιο-συμβολαιο.

αν δεν το κανεις στο εξαμηνο, πληρωνεις ποινη 30 ευρω με το περας του εξαμηνου

υγ. μηπως ξερει καποιος να μας αναφερει σε ποιο νουμερο καλουμε για πρόβλημα με την συνδεση (μακρυα από εμας) που να είναι χωρςι χρεωση??? όπως η γουιντ πχ εχει το 1212

Σήμερα ολοκληρώθηκε η φορητότητα μου στο vodafone home . Θέλω να ρωτήσω πως ενεργοποιώ my home acount; Προσπαθώ να στείλω με sms τον κωδικό εγγραφής αλλά δεν μου αναγνωρίζει το ΑΦΜ .
London for ever

αυτό που εννοω ειανι ότι το πακετο (το στανταρ) πακετο της βοντα είναι στα 21 ευρω με την αυξηση πλεον.

ΑΝ ΣΤΟ εχουν δωσει στα 18κατι, είναι με την προϋπόθεση να φερεισ έναν αριθμο ώστε να μετατραπει σε καρτοσυνδεση-καρτοσυμβολαιο-συμβολαιο.

υγ. μηπως ξερει καποιος να μας αναφερει σε ποιο νουμερο καλουμε για πρόβλημα με την συνδεση (μακρυα από εμας) που να είναι χωρςι χρεωση??? όπως η γουιντ πχ εχει το 1212

Εγω ενεργοποιηθηκα στις 19/4 το πακετο με 24αρι ,απεριοριστα σταθερα, 300 σε κινητα και 120 λεπτα προς ολους σε εναν cu αριθμο καθε μηνα με 16.78.Τετοιον ορο επειδη με προβληματισες το εψαξα τουλαχιστον εγω δεν εχω.Τα προβληματα βεβαια αρχισαν απο την αρχη με την συγκεκριμενη εταιρεια, αλλα ευτυχως ειχα ζητησει να μου αποσταλει η προσφορα με mail ,το οποιο εχω κρατημενο και ετσι διευθετηθηκαν.

Παιδιά τώρα τι προσφορές παίζουν με adsl ή vdsl? Και καμιά τηλεφωνία...Εννοώ εκτός site... δίνω στον οτε φοιτητικό 23.5... Πολλά σε σχέση με αυτά που ακούω... το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είναι καλή γραμμή και να μπορώ να έχω δικά μου voip...

80040013844

Sent from my Passport using Tapatalk

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Ξέρουμε αν η Hol προσφέρει καμία έκπτωση, έστω και 1 ευρώ, αν πληρώνουμε τον λογαριασμό με κάρτα από το My Account;

Αν πληρώσεις με κάρτα μέσω του site έχεις έκπτωση 1 ευρω στον επόμενο λογαριασμό.

Τελικά πλήρωσα τον προηγούμενο λογαριασμό μέσω της ιστοσελίδας με κάρτα, και σήμερα βγήκε ο νέος λογαριασμός. Δεν είχε καμιά έκπτωση λόγω πληρωμής με κάρτα.

i8vv46-6.png