Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παντού μπορεί να συμβούν αυτά. Το θέμα είναι να διορθωθεί άμεσα το πρόβλημα και να σε πιστώσουν στον επόμενο λογαριασμό.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δεν τα παρέχουν πλέον τουλάχιστον στο ευρύ κοινό.

Μπορει να μην τα παρεχουν, αλλα αν θελουν από το κεντρο μπορουν να ρυθμισουν τη γραμμη σου οπου θελουν αυτοι.

Εγω εχω 24αρα , αλλα μιας και δεν πιανω πανω από 7 εχουν ρυθμίσει τη γραμμη μου σε 8αρα.

Καλο θα ηταν να τσεκαρει ο φιλος μηπως του εχουν κανει κατι αναλογο.

Μπορει να μην τα παρεχουν, αλλα αν θελουν από το κεντρο μπορουν να ρυθμισουν τη γραμμη σου οπου θελουν αυτοι.

Εγω εχω 24αρα , αλλα μιας και δεν πιανω πανω από 7 εχουν ρυθμίσει τη γραμμη μου σε 8αρα.

Καλο θα ηταν να τσεκαρει ο φιλος μηπως του εχουν κανει κατι αναλογο.

Ειναι αναλογα τι προφιλ του εχουνε κλειδωση ωστε να ειναι ποιο σταθερη η γραμμη του και να μην κανει αποσυνδεσης. Με ενα τηλεφωνο στα κεντρικα θα μαθει με σιγουρια τι παιζη.

Καλησπέρα και από μένα. Μόλις έβαλα καινούργια γραμμή ΗOL και τα αποτελέσματα είναι άστα βράστα. Δείτε ταχύτητες για το υποτιθέμενο έως 24 Mbps. Μήπως και εμείς θα έπρεπε να τους πληρώνουμε ανάλογα την γραμμή που μας δίνουν; Δηλαδή να τους πληρώνω το 1/3 της τιμής εφόσον αυτό μου παρέχουν. Δείτε νούμερα και κλάψτε. Εγώ κλαίω ήδη.

Καλησπέρα και από μένα. Μόλις έβαλα καινούργια γραμμή ΗOL και τα αποτελέσματα είναι άστα βράστα. Δείτε ταχύτητες για το υποτιθέμενο έως 24 Mbps. Μήπως και εμείς θα έπρεπε να τους πληρώνουμε ανάλογα την γραμμή που μας δίνουν; Δηλαδή να τους πληρώνω το 1/3 της τιμής εφόσον αυτό μου παρέχουν. Δείτε νούμερα και κλάψτε. Εγώ κλαίω ήδη.

Καλημέρα. Βαση τα στατιστικά της γραμμής σου πρεπει να είσαι 2-2,5χλμ απο το Α.Κ πιστεύω οτι είναι καλά αλλά μπορείς να πας και παραπάνω έως 10-11mbps αλλά μπορεί να μην είναι ποιο σταθερή η γραμμή σου μετα

Ισχύουν αυτά που λέει ο Κώστας. Δοκίμασε αν θες και ζήτα να σου κατεβάσουν το snr στο 9. Αν δεις ότι έχεις προβλήματα σταθερότητας ζήτα να σου το επαναφέρουν στο 11 ξανά. Γενικά σε όποια εταιρεία και να πας με τέτοια απόσταση από το Α/Κ δεν θα έχεις σημαντικές διαφορές.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Ισχύουν αυτά που λέει ο Κώστας. Δοκίμασε αν θες και ζήτα να σου κατεβάσουν το snr στο 9. Αν δεις ότι έχεις προβλήματα σταθερότητας ζήτα να σου το επαναφέρουν στο 11 ξανά. Γενικά σε όποια εταιρεία και να πας με τέτοια απόσταση από το Α/Κ δεν θα έχεις σημαντικές διαφορές.

Το snr μπορει να κατεβει μεχρι το 6 σιγουρα μιας και εγω στο ΟΤΕ τοσο ειμαι για να καταφερω να πιασω μια καλυτερη ταχυτητα. Το θεμα ειναι ποσο σταθερη θα ειναι η γραμμη και ποσες αποσυνδεσης θα εχει μεσα στην μερα.

Mε βάση το line attenuation θα έπρεπε να κλειδωνω στα δέκα με έντεκα. Μίλησα σήμερα με την τεχνική υποστήριξη και μου είπαν πως είμαι όντως κάτω από τον μέσο όρο της περιοχής και πως φαίνεται να υπάρχει κάποιο θέμα με την γραμμή. Ο γείτονάς μου, στην ίδια πολυκατοικία, κλειδώνει στα δώδεκα με οτενετ. Μου έκανε θετική εντύπωση πως από το πρωί με έχουν πάρει τρεις φορές τηλέφωνο για το πρόβλημά μου και να μου πουν πως αύριο θα έρθει τεχνικός να ελέγξει την γραμμή. Βέβαια ο υπάλληλος κατάλαβε πως γνωρίζω πέντε πράγματα για τα δίκτυα Και απέφυγε να ρίξει το φταίξιμο στον ΟΤΕ όπως μαθαίνω πως κάνουν συνήθως. Θα δούμε...

Το snr μπορει να κατεβει μεχρι το 6 σιγουρα μιας και εγω στο ΟΤΕ τοσο ειμαι για να καταφερω να πιασω μια καλυτερη ταχυτητα. Το θεμα ειναι ποσο σταθερη θα ειναι η γραμμη και ποσες αποσυνδεσης θα εχει μεσα στην μερα.

Έχω την εντύπωση πως η hol το κατεβάζει μέχρι το 9. Εκτός και αν άρχισε να το κατεβάζει και στο 6, αφού έφυγα εγώ από τη hol για άλλες παραλίες. :p

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Και εγώ με snr 6 είμαι.

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Συνέχεια του συμβάντος.

Μετά από πολλά τηλέφωνα και μια υποτιθέμενη επίσκεψη τεχνικού του ΟΤΕ σήμερα το πρωί, την οποία όμως δεν μπορώ να την επιβεβαιώσω καθώς δεν ήμουν σπίτι, τα αποτελέσματα είναι αυτά που φαίνονται παρακάτω. Τι ήθελα και τους πήρα τηλέφωνο θεέ μου.

Ξαναπάρε τηλέφωνο.

Κανε κανενα ρεσταρτ αλλα μαλον ανεβασαν το snr ξανα τηλ για βλαβα. Ελπιζω να μην εχεις τπτ προβληματα στο σπιτι.αμα ερθη τεχνικος βαλτον να μετρηση στην εισοδο του σπιτιου η της πολυκατοιιας αυτο το ποσο εςλιναι που θα πιανης σιγουρα

Παντού μπορεί να συμβούν αυτά. Το θέμα είναι να διορθωθεί άμεσα το πρόβλημα και να σε πιστώσουν στον επόμενο λογαριασμό.

Καλημέρα! Επειδή έχω ένα θεματάκι με την HOL (Διακοπές τηλεφώνου και ιντερνετ μια φορά το μήνα τουλάχιστον με διάρκεια από 3 έως 5 μέρες, λόγω έργων αποχετευσης ). Αυτό που λες οτι σε πιστώνουν το κάνουν αυτόματα; Γιατί όταν είχε γίνει μια φορά είπα οκ. Τώρα είναι η τρίτη και ήταν για 5 μέρες και δεν έχουν κόψει τίποτα. Να τους πάρω να το ζητήσω θα βγάλω άκρη; Ευχαριστώ.

Να τους πάρεις εσύ, κατά 99% θα σε πιστώσουν.

Μετά απο αίτηση φορητότητας μου έδωσαν στα 17 ευρώ internet, σταθερά, 1 ωρα κινητά με 17 ευρώ και hol tv 6 μήνες δωρεάν και μετά 4 ευρώ. Παίζει να το δώσουν εντελώς δωρεάν;

Μετά απο αίτηση φορητότητας μου έδωσαν στα 17 ευρώ internet, σταθερά, 1 ωρα κινητά με 17 ευρώ και hol tv 6 μήνες δωρεάν και μετά 4 ευρώ. Παίζει να το δώσουν εντελώς δωρεάν;

Αν επιμείνεις ναι. Το είχα δωρεάν για 1 χρόνο.

Δλδ με παζάρι ή αν κάνω αίτηση φορητότητας πέφτει κάτω από 20 ευρώ; Με παζάρι μου το ρίξανε στα 22 ευρώ και 4 ώρες προς κινητά, κι ενώ η γραμμή συγχρονίζει στην καλύτερη στα 4.... Μήπως πρέπει να πιέσω λίγο παραπάνω;

Εγώ πήρα με 19 ευρώ 24αρι ίντερνετ απεριόριστα σταθερά και 300 λεπτα προς κινητά!

Για το hol tv Μου ειπανε 4 ευρώ το μήνα και όλος ο εξοπλισμός(ασύρματος) δωρεαν,αλλά δεν το πήρα γιατί έχω ΟΤΕ tv.

Εγώ πήρα με 19 ευρώ 24αρι ίντερνετ απεριόριστα σταθερά και 300 λεπτα προς κινητά!

Για το hol tv Μου ειπανε 4 ευρώ το μήνα και όλος ο εξοπλισμός(ασύρματος) δωρεαν,αλλά δεν το πήρα γιατί έχω ΟΤΕ tv.

Έκανες αίτηση για να φύγεις ή παζάρι;

Έκανες αίτηση για να φύγεις ή παζάρι;

Ανανέωση εκανα και λίγο παζάρι θα έλεγα,βέβαια έχω και συνδυαστικό vodafone(καρτοπρογραμα 16€)!