sakis88888 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 παρακαλω μια βοηθεια! εχω κανει νεα συνδεση hol...και ενω στη σελιδα του ρουτερ δεχνει οτι πιανω περιπου 14mb, εγω κατεβαζω με 850kb περιπου. ειναι η πρωτη μερα σημερα, να κανω κατι ή να περιμενω μερικες μερες? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Από που κατεβάζεις με 850kB? Δοκίμασε από server της nVidia ή ATI για να δεις το μέγιστο της γραμμής σου. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 απο τορρεντ κατεβαζω τοσο... πριν που ημουν στη forthnet (ημουν πιο κοντα στον οτε) επιανα 18 mb και κατεβαζα το ιδιο, επισης τωρα οταν εχω το τορρεντ ανοιχτο δεν φορτωνει ο browser, πριν ουτε σε αυτο ειχα προβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Αυτό είναι θέμα router... Μπουκώνει με τα πολλά connections των torrent και δεν μπορεί να εξυπηρετήσει το browser... δοκίμασε και με το router που είχες πριν... Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Το πρόβλημα με τον browser όταν κατεβάζεις ταυτόχρονα torrent το είχα με το netfaster iad. Ζήτησα και μου έστειλαν το netfaster iad2 και λύθηκε κατά ένα μεγάλο βαθμό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Αν έχεις το netfaster iad πάρε την τεχνική υποστήριξη πές τους το πρόβλημα σου και ζήτα το netfaster iad2. Το γνωρίζουν και αυτοί οτι το 1 ''μπουκώνει'' από τα πολλά connections. Στο 2 θα είσαι καλύτερα, τουλάχιστον θα μπορείς να σερφάρεις ταυτόχρονα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Ρε παιδια ειναι δυνατον να με στελνει μήνυμα η χολ για επιστροφή εξοπλισμού του ρουτερ μετα την διακοπη που εκανα με την εταιρια?! Η διακοπη εγινε μετα απο 14 μηνες περίπου. . Δηλαδη εκλεισα τον 1χρόνο που ειναι η παραμονη.... Αν με πάρουν τηλ. Θα τους πω οτι απλα δεν επιστρεφω τιποτα... ειμαι σε κατι λάθος ?!!! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Ρε παιδια ειναι δυνατον να με στελνει μήνυμα η χολ για επιστροφή εξοπλισμού του ρουτερ μετα την διακοπη που εκανα με την εταιρια?! Η διακοπη εγινε μετα απο 14 μηνες περίπου. . Δηλαδη εκλεισα τον 1χρόνο που ειναι η παραμονη.... Αν με πάρουν τηλ. Θα τους πω οτι απλα δεν επιστρεφω τιποτα... ειμαι σε κατι λάθος ?!!! Στις συμβάσεις μετά το 2011 (αν θυμάμαι καλά) υπάρχει συγκεκριμένος όρος επιστροφής του παραχωρηθέντος εξοπλισμού.... ακριβώς δεν μπορώ να σου ποιός όρος είναι γιατί η δική μου σύμβαση μαζί τους είναι από το 2008. Πάντως φέτος που στο πλαίσιο διερεύνησης βλάβης μου στείλανε άλλο ρουτερ (netfaster 1) μου ζητήθηκε και εμένα να επιστρέψω το παλιό.... άσχετα αν τελικά κράτησα το παλιό netfaster2 κι ας βούιζε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Στις συμβάσεις μετά το 2011 (αν θυμάμαι καλά) υπάρχει συγκεκριμένος όρος επιστροφής του παραχωρηθέντος εξοπλισμού.... ακριβώς δεν μπορώ να σου ποιός όρος είναι γιατί η δική μου σύμβαση μαζί τους είναι από το 2008. Πάντως φέτος που στο πλαίσιο διερεύνησης βλάβης μου στείλανε άλλο ρουτερ (netfaster 1) μου ζητήθηκε και εμένα να επιστρέψω το παλιό.... άσχετα αν τελικά κράτησα το παλιό netfaster2 κι ας βούιζε! Μαλιστα θα κοιταξω το συμβολαιο που ειχα κανει τι αναγραφει πάνω. .. Αν και το βλέπω χαζό το ολο σύστημα. .. Οχι ότι το χρησιμοποιώ. ..αλλα δεν υποτιθεται οτι το πληρωνεις σαν επιδότηση και καλα μαζι με την νεα συνδεση που κάνεις για ενα χρόνο παραμονη. .?! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gete Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 2 είναι τα μεγάλα αρνητικά της hol, δεν έχει fastpath, για τους gamers, και το default προφιλ της είναι με 11 margin, οπότε σου ρίχνει την ταχύτητα χωρίς λόγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapakias Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 ξερει κανεις αν το netfaster iad2 λειτουργει και με μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 η hol εχει voip η pots???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplika Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 και τα δύο, αλλά πρέπει να το παλέψεις πολύ για να πάρεις pots. προσπαθούν να τους βάλουν όσους περισσότερους γίνεται σε voip, το οποίο έχει κάποια ενοχλητικά προβλήματάκια, πιστεύω λόγω υλοποίησης κυρίως. όντως τραγικότο 11αρι προφίλ, θέλουν δουλειά ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 (edited) Καλησπέρα. Ποιο μοντεμακι δίνει αυτόν τον καιρό η HOL? Το cellpipe που μου έδινε μου την εχει δώσει στα νεύρα!! Σαν χελώνα πάει.. Δοκίμασα ενα zte απο καποιον γνωστο και είδα μεγάλη διαφορά σε σταθερότητα και ταχύτητα. Edited July 23, 2013 by demolition22 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Εμένα πάντως πριν κανένα δίμηνο που συνδεθηκα σε προγραμμα office με 2 γραμμές μου δώσανε pots το κύριο και VoIP το 2ο και το ρούτερ είναι Netfaster IAD 2. Δε τρελάθηκα με το ρούτερ. Πολλά κρεμάσματα και γενικά, και άλλες φορές το wifi, άλλες να μη κάνει resolve dns και ένα σωρό τέτοια χαζά. Λέω να το κάνω bridge με ένα fritz μπας και γλιτωσω από κάποια από αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Υπαρχει καποιος Θεσσαλονικη περιοχη Αναληψη-Μποτσαρη εδω γυρω να πει γνωμη για HOL? Ευχαριστω :) Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Έκανα νέο συμβόλαιο πριν 2 μήνες μαζί με βοντα οικογενειακό αλλά επειδή το σήμα της βοντα είναι τραγικό την Παρασκευή πάμε ΚΟΣΜΟΤΕ.το σταθερό βέβαια της hol θα χάσει την έκπτωση του οικογενειακού.η ερώτηση είναι μπορώ να φύγω τώρα μετά από μόνο 2 μήνες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belschri Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Ενημερωτικά παιδιά για όσους δεν ξέρουν : η hol δινει 40% εκπτωση στα προγραμματα της εαν κανεις αιτηση να πας αλλου και βεβαια εχει ληξει το συμβολαιο σου! Εκανα αιτηση να παω στην cyta και μου εδωσαν το douple play το full που ειναι και για εξωτερικο απο 41,20 μόνο στα 24,71 -1 ευρώ λόγο on line πληρωμής , πληρώνω 23,71 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Ενημερωτικά παιδιά για όσους δεν ξέρουν : η hol δινει 40% εκπτωση στα προγραμματα της εαν κανεις αιτηση να πας αλλου και βεβαια εχει ληξει το συμβολαιο σου! Εκανα αιτηση να παω στην cyta και μου εδωσαν το douple play το full που ειναι και για εξωτερικο απο 41,20 μόνο στα 24,71 -1 ευρώ λόγο on line πληρωμής , πληρώνω 23,71 ευρώ. Ωραία, τζάμπα θα την βγάλεις! Εγώ τον Μάρτιο ανανέωσα το double play full απο 41 στα 35€. Έκανες κανονικά αίτηση ή τους είπες οτι θα κάνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Μετά από ένα μήνα σε οικογενειακό επειδή τα κινητά τα πήγα σε κοσμοτε λόγω σήματος, αν πάω το σταθερό σε άλλη εταιρεία ποιο είναι το πέναλτι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belschri Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Ωραία, τζάμπα θα την βγάλεις! Εγώ τον Μάρτιο ανανέωσα το double play full απο 41 στα 35€. Έκανες κανονικά αίτηση ή τους είπες οτι θα κάνεις? Έκανα αίτηση κανονικά γιατί όντως ήθελα να φύγω λόγω διαφοράς τιμής hol με Cyta αλλά μετά απο 2 ημέρες με πήρανε τηλ απο την χολ να με ρωτησουν γιατι φευγω και αν εχω καποιο παραπονο! τους ειπα για καθαρα οικονομικους λογους οπως και ηταν και μου λεει σας κανουμε 40% εκπτωση!την επομενη κιολας ημερα περαστικε η εκπτωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Υπέγραψα αίτηση για μεταφορά απο ΟΤΕ σε forthnet στις 16/10/2012 και η υπηρεσία ξεκίνησε 31/10/2012. Λόγω πολύ κακής ποιότητας των κλήσεων, αδιαφορίας να ελέγξουν το πρόβλημα μετά από 2-3 ενημερώσεις, προβλημάτων στο ιντερνετ και φυσικά καλύτερης τιμής, θέλω να μεταφερθώ σε HOL. Πότε θα πρέπει να κάνω την αίτηση στην HOL ώστε να μην πληρώσω ρήτρα και να μην προλάβει να μου χρεωθεί ο 13ος λογαριασμός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parmenino Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Περίεργο να έχει πρόβλημα με την ποιότητα κλήσεων στη forthnet. Αρκετοί πάροχοι το έχουν γυρίσει σε voip και υπάρχουν κάποια προβλήματα, αλλά η forthnet δίνει pots, οπότε έχει καλύτερη ποιότητα. Υπάρχει πιθανότητα να έχεις κάποιο εσωτερικό πρόβλημα στο σπίτι. Να έχει οξειδωθεί κάποιο καλώδιο ή να υπάρχει κάποιο βραχυκύκλωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Εδώ και δυο μήνες που έχω την hol έχω πρόβλημα με το wifi, όταν πάω να συνδεθώ με το laptop, πρέπει να κάνω δεξί κλικ αντιμετώπιση προβλημάτων και μετά μπαίνει δεν λέει να συνδεθεί αυτόματα με τίποτα. το laptop είναι καινούριο και έχει 8αρια, τους πηρά δυο φορές τηλέφωνο τους είπα ότι σε άλλα ρουτερ άλλης εταιρίας που το έχω δοκιμάσει παίζει κανονικά χωρίς να κάνω τίποτα, μετά μου έκαναν κάποιες ρυθμίσεις στο ρουτερ και αφού το πρόβλημα δεν λύθηκε μου είπαν ότι φταίει το laptop και όχι το ρουτερ. έχει κάποιος καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Εδώ και δυο μήνες που έχω την hol έχω πρόβλημα με το wifi, όταν πάω να συνδεθώ με το laptop, πρέπει να κάνω δεξί κλικ αντιμετώπιση προβλημάτων και μετά μπαίνει δεν λέει να συνδεθεί αυτόματα με τίποτα. το laptop είναι καινούριο και έχει 8αρια, τους πηρά δυο φορές τηλέφωνο τους είπα ότι σε άλλα ρουτερ άλλης εταιρίας που το έχω δοκιμάσει παίζει κανονικά χωρίς να κάνω τίποτα, μετά μου έκαναν κάποιες ρυθμίσεις στο ρουτερ και αφού το πρόβλημα δεν λύθηκε μου είπαν ότι φταίει το laptop και όχι το ρουτερ. έχει κάποιος καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει. Ευχαριστώ. Είναι hol δύο μήνες με ένα router netgear 3500 όπως πριν με wind.με την γουιντ δεν είχα θέμα με το ασύρματο.Τώρα κάθε 5,6 μέρες βγάζει το κίτρινο φακελάκι καρώ δεξιά και πρέπει να κάνω δεξί κλικ για να το φτιάξει μόνο του το σύστημα! Βλέπω να γυρνάω γουιντ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts