GREGORYMO Δημ. October 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2022 12 minutes ago, kmpatra said: Απλα για να απαντηθεί το ερώτημα σου αν τελικά διακοπεί ο αριθμός σου, έχεις περιθώριο ως 6 μηνες να τον ενεργοποιήσεις πάλι σε άλλο πάροχο. Παρόλα αυτά το καλύτερο είναι να κάνεις φορητότητα αν δεν σε καλύψει η νεότερη προσφορά τους, οπως ανέφερε και ο φίλος απο πάνω. Κάτσε. Το νούμερο, το έχεις 'δεμενο' για 6 μήνες? Και αν δεν υπάρχει γραμμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2022 32 minutes ago, GREGORYMO said: Κάτσε. Το νούμερο, το έχεις 'δεμενο' για 6 μήνες? Και αν δεν υπάρχει γραμμή? Το πας σε εταιρεία Voip για να μην χαθεί. Αν περάσουν 6 μήνες από την διακοπή , ο πάροχος σου μπορει να δώσει τον αριθμό σε άλλον πελάτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2022 Ακριβώς, τα ίδια ισχύουν τα ίδια ισχύουν και στην κινητή τηλεφωνία παρεμπιπτόντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. October 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2022 29 minutes ago, Vasileios said: Το πας σε εταιρεία Voip για να μην χαθεί. Αν περάσουν 6 μήνες από την διακοπή , ο πάροχος σου μπορει να δώσει τον αριθμό σε άλλον πελάτη Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Vasileie τι εννοείς εταιρεία voip? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. October 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2022 Έχω εδώ και 2 χρόνια την 24αρα με απεριόριστα σταθερά και 360 κινητά.Το είχα αφήσει όλο αυτό το καιρό χωρίς ανανέωση και είμαι αορίστου στα 16 ευρώ.Μου είπαν χτες το ίδιο πρόγραμμα σε 50αρα γραμμή και 15,20 ευρώ για 2 χρόνια.Να το προχωρήσω?Βέβαια και με την 24αρα καλύπτομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2022 45 minutes ago, takpanos said: Έχω εδώ και 2 χρόνια την 24αρα με απεριόριστα σταθερά και 360 κινητά. Το είχα αφήσει όλο αυτό το καιρό χωρίς ανανέωση και είμαι αορίστου στα 16 ευρώ. Μου είπαν χτες το ίδιο πρόγραμμα σε 50αρα γραμμή και 15,20 ευρώ για 2 χρόνια. Να το προχωρήσω? Βέβαια και με την 24αρα καλύπτομαι 16€ το 24αρι Και σου είπαν 15.20€ το 50αρι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2022 2 ώρες πριν, takpanos said: Έχω εδώ και 2 χρόνια την 24αρα με απεριόριστα σταθερά και 360 κινητά. Το είχα αφήσει όλο αυτό το καιρό χωρίς ανανέωση και είμαι αορίστου στα 16 ευρώ. Μου είπαν χτες το ίδιο πρόγραμμα σε 50αρα γραμμή και 15,20 ευρώ για 2 χρόνια. Να το προχωρήσω? Βέβαια και με την 24αρα καλύπτομαι Λιγότερα χρήματα και μεγαλύτερη ταχύτητα... Στο χωριό μου το λένε no-brainer 😉 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. October 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2022 16€ το 24αρι Και σου είπαν 15.20€ το 50αρι ?Σωστά. 16,20 πάει κανονικά αλλά με πληρωμή ηλεκτρονική στο πάνε 15,20.Θα μου στείλουν καινούριο ρούτερ είπαν.Τους ζήτησα email με το συμβόλαιο και μου το έστειλαν αλλά δεν έκατσα ακόμη να το διαβασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2022 (edited) Νομίζω ότι είναι ευκαιρία να το κάνεις δεν βρίσκεται τέτοια τιμή ούτε σε νέα σύνδεση ούτε σε φορητότητα ούτε πουθενά. Βέβαια δεν περιμένω σε δύο χρόνια να σου κρατήσουν την ίδια τιμή αν ξανά ανανεώσεις... Αλλά και πάλι κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η κατάσταση σε δύο χρόνια. Edited October 10, 2022 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. October 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2022 Νομίζω ότι είναι ευκαιρία να το κάνεις δεν βρίσκεται τέτοια τιμή ούτε σε νέα σύνδεση ούτε σε φορητότητα ούτε πουθενά. Βέβαια δεν περιμένω σε δύο χρόνια να σου κρατήσουν την ίδια τιμή αν ξανά ανανεώσεις... Αλλά και πάλι κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η κατάσταση σε δύο χρόνια.Απλά σκέφτομαι ότι τώρα είμαι αορίστου τόσο καιρό με 16 ευρώ. Άραγε μετά που θα λήξει θα με αφήσουν στα 15,20 η θα μου πουν ήταν προσφορά και σε πάμε στα 30? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2022 15 ώρες πριν, makisg4 said: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Vasileie τι εννοείς εταιρεία voip? H εταιρεία. Voip αναλαμβάνει το νούμερο και σου δίνει πρόσβαση μέσω App η το προωθεί σε άλλο νούμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis2005 Δημ. October 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2022 Υπάρχει διαθεσιμότητα fiber εδώ και μία εβδομάδα στο σπίτι μου από vodafone και cosmote. Αυτή τη στιγμή είμαι συνδρομητής στη wind η οποία δεν έχει διαθεσιμότητα. Σκέφτομαι να μεταφερθώ στη vodafone αλλά επειδή με ενδιαφέρει και η τηλεόραση αν μπορεί κάποιος να με ενημερώσει αν είναι ευχαριστημένος από αυτή την υπηρεσία. Επίσης επειδή θέλω να την εγκαταστήσω σε google chromecast γνωρίζει κανείς αν έχω αυτή τη δυνατότητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. October 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2022 3 ώρες πριν, dennis2005 said: Υπάρχει διαθεσιμότητα fiber εδώ και μία εβδομάδα στο σπίτι μου από vodafone και cosmote. Αυτή τη στιγμή είμαι συνδρομητής στη wind η οποία δεν έχει διαθεσιμότητα. Σκέφτομαι να μεταφερθώ στη vodafone αλλά επειδή με ενδιαφέρει και η τηλεόραση αν μπορεί κάποιος να με ενημερώσει αν είναι ευχαριστημένος από αυτή την υπηρεσία. Επίσης επειδή θέλω να την εγκαταστήσω σε google chromecast γνωρίζει κανείς αν έχω αυτή τη δυνατότητα? Βάλε το τηλέφωνο σου στο σιτε της vodafone να σε καλέσουν και να σου κάνουν μια ολοκληρωμένη πρόταση για 3play και εκεί τους ρωτάς αν μπορείς να βάλεις το vodafone tv και σε δικό σου box ή κάπως αλλιώς. Εγώ ξέρω ότι μπαίνεις μέσο του δικού τους box μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis2005 Δημ. October 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2022 14 minutes ago, thanos1989 said: Βάλε το τηλέφωνο σου στο σιτε της vodafone να σε καλέσουν και να σου κάνουν μια ολοκληρωμένη πρόταση για 3play και εκεί τους ρωτάς αν μπορείς να βάλεις το vodafone tv και σε δικό σου box ή κάπως αλλιώς. Εγώ ξέρω ότι μπαίνεις μέσο του δικού τους box μόνο. Έκανα εγγραφή για ένα μήνα δωρεάν για να δοκιμάσω την τηλεόραση και σε ποιες συσκευές παίζει. Το δέλεαρ είναι ότι αν κάνεις συμβόλαιο σου δίνουν δωρεάν το disney+ για το διάστημα της συνδρομής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. October 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2022 1 minute ago, dennis2005 said: Έκανα εγγραφή για ένα μήνα δωρεάν για να δοκιμάσω την τηλεόραση και σε ποιες συσκευές παίζει. Το δέλεαρ είναι ότι αν κάνεις συμβόλαιο σου δίνουν δωρεάν το disney+ για το διάστημα της συνδρομής. Ναι και το HBO... απλα το θεμα ειναι με αυτα οτι αμα εχεις tv box βαζεις το Stremio και εχεις τα παντα τσαμπα... μονο τα αθλητικα αξιζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis2005 Δημ. October 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2022 8 ώρες πριν, thanos1989 said: Ναι και το HBO... απλα το θεμα ειναι με αυτα οτι αμα εχεις tv box βαζεις το Stremio και εχεις τα παντα τσαμπα... μονο τα αθλητικα αξιζουν. Η vodafone tv παίζει σε τηλεόραση sony android και σε google chromecast. Πήγα σε κατάστημα vodafone και μου έδωσαν προσφορά για 200fiber με απεριόριστα σταθερά και 360 λεπτά σε σταθερά και vodafone tv family με disney+ στα 31,50€. Μάλλον μετά από πολλά χρόνια στη wind θα μεταπηδήσω στη vodafone. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. October 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2022 On 11/10/2022 at 8:12 ΠΜ, Vasileios said: H εταιρεία. Voip αναλαμβάνει το νούμερο και σου δίνει πρόσβαση μέσω App η το προωθεί σε άλλο νούμερο. Δεν μπορω να πω οτι καταλαβα. Αν μπορεις να το κανεις πιο λιανα θα ηταν καλο για μενα. Ή αν υπαρχει καποια εταιρεια για βρω πληροφοριες. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. October 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2022 Τελικά μετά την επικοινωνία μου με το τμήμα αποσυνδέσεων σταθερής η προσφορά τους έπεσε στα 26,5€ το μήνα, 3€ κάτω δλδ. Οπότε ανανέωσα το συμβόλαιό μου καθώς νομίζω είναι αρκετά καλή προσφορά. Ευχαριστώ για την βοήθεια που μου δώσατε. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. November 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2022 Καλησπέρα. Κάπου είχα διαβάσει ότι η Voda θα διπλασιάσει την ταχύτητα με την προϋπόθεση ότι θα κάνεις νέο συμβόλαιο για 24 μήνες . Ισχύει αυτό...γιατί εμένα ούτε μήνυμα που έχει έρθει ούτε καμία πρόταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2022 (edited) 28 minutes ago, polaris3 said: Καλησπέρα. Κάπου είχα διαβάσει ότι η Voda θα διπλασιάσει την ταχύτητα με την προϋπόθεση ότι θα κάνεις νέο συμβόλαιο για 24 μήνες . Ισχύει αυτό...γιατί εμένα ούτε μήνυμα που έχει έρθει ούτε καμία πρόταση. Θα σε πάρουν ΑΥΤΟΙ τηλέφωνο κάποια στιγμή....... Edited November 3, 2022 by GREGORYMO Διόρθωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. November 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2022 2 minutes ago, GREGORYMO said: Θα σε πάρουν ΑΥΤΟΙ τηλέφωνο κάποια στιγμή....... Εγινε ,ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. November 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2022 30 minutes ago, polaris3 said: Καλησπέρα. Κάπου είχα διαβάσει ότι η Voda θα διπλασιάσει την ταχύτητα με την προϋπόθεση ότι θα κάνεις νέο συμβόλαιο για 24 μήνες . Ισχύει αυτό...γιατί εμένα ούτε μήνυμα που έχει έρθει ούτε καμία πρόταση. Μπες στο Vodafone app από το κινητό και δες στο σημείο που γραφει τις προσφορές και αν λέει τίποτα για αναβάθμιση με την ίδια τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. November 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2022 7 minutes ago, thanos1989 said: Μπες στο Vodafone app από το κινητό και δες στο σημείο που γραφει τις προσφορές και αν λέει τίποτα για αναβάθμιση με την ίδια τιμη Η μόνη προσφορά είναι για Vodafone TV. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. November 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2022 2 minutes ago, polaris3 said: Η μόνη προσφορά είναι για Vodafone TV. Μήπως περνάει από την περιοχή σου fiber; γιατί άμα περνάει δεν δικαιούσαι δωρεάν διπλασιασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. November 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2022 2 minutes ago, thanos1989 said: Μήπως περνάει από την περιοχή σου fiber; γιατί άμα περνάει δεν δικαιούσαι δωρεάν διπλασιασμό. Τέτοιες λεπτομέρειες δυστυχώς δεν γνωρίζω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts