spirospatra Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Που ακριβώς το βγάζει αυτό; Πάντως ενημερωτικά όλοι μα όλοι όταν σε παίρνουν τηλέφωνο για προσφορά σου λένε ότι το πρόστιμο ενδέχεται να στο ζητήσουν εάν κ εφόσον ξαναγυρίσεις στην εταιρεία από την οποία έφυγες... Δεν έχω ακούσει για περίπτωση κάποιου που να πληρωσε την ποινή. Μπες στο σαιτ της vf το πακετο που λες το εχει 30€,ζητησε τους σε αυτη την τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Που ακριβώς το βγάζει αυτό; Πάντως ενημερωτικά όλοι μα όλοι όταν σε παίρνουν τηλέφωνο για προσφορά σου λένε ότι το πρόστιμο ενδέχεται να στο ζητήσουν εάν κ εφόσον ξαναγυρίσεις στην εταιρεία από την οποία έφυγες... Δεν έχω ακούσει για περίπτωση κάποιου που να πληρωσε την ποινή. sorry νομιζα για 24αρη ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 (edited) Συγνωμη αλλα ωρες αιχμης για ενα δικτυο ειναι απο το πρωι μεχρι το απογευμα και ειδικα αυτην την εποχη με την εργασια και εκπαιδευση απο το σπιτι. Οριστε και σημερινες μετρησεις: bnet στην εκκινηση https://ibb.co/MPNJKPt bnet στα τελειωματα https://ibb.co/yQ9hdLf dslreports https://ibb.co/74TkwVQ oakla speedtest 1 https://ibb.co/xhCKy85 oakla speedtest 2 https://ibb.co/vqZykB7 Τωρα οριστε το αποτελεσμα απο καποιον server που ειναι φορτωμενος https://ibb.co/VmKn68V Τωρα εσυ λες οτι εχεις στο netflix, μηπως το δικτυο του netflix ειναι φορτωμενο και μπουκωμενο κι οχι του ISP σου; Το netflix το τρεχεις μεσα απο την smart TV σου μεσω wifi; μηπως το wifi σου ειναι μπουκωμενο απο τις πολλες συσκευες; Μηπως καποιος στο σπιτι κανει χρηση του internet το βραδυ κρυφα; Οταν εχεις το προβλημα κανε το απλο, κλεισε το wifi, συνδεσε μονο 1 υπολογιστη ο oπoιος σιγουρεψου οτι εχει κανει ολα τα updates και δεν εχει κανενα να κατεβαινει στο background κι ακομα δεν εχεις ενεργη την διαμοιραση των updates (delivery optimization) και δες αν το netflix παιζει κανονικα. Καλου κακου ξηλωσε και τις τηλεφωνικες συσκευες γιατι μπορει καποιο φιλτρο ή καποια απο τiς τηλεφωνικες σου συσκευες να κανει προβλημα. Σε ευχαριστω πρωτα απ´ολα για την απαντηση σου κ το ενδιαφερον που δείχνεις.. Εχω να αντιπαράθεσω τα εξης γεγονότα: Η ταχυτητα συγχρονισμού ειναι ΠΑΝΤΑ ΑΨΟΓΗ! Με οποιοδηποτε site κ αν την μετρήσω, ολο το 24ωρο!! Η συνδεσμολογία του σπιτιου- καλωδιοση η ιδια... Απο συνδεδεμένες συσκευές, 2 κινητα 2 ταμπλετ τα ιδια... Δεν γινεται καμια «κουφή» κατανάλωση data την ωρα των κολλημάτων... Εμενα μου δινει να καταλαβω οτι η voda εχει μαρκάρει ip κ της φρενάρει...και έχω ακούσει και από άλλους ότι συμβαίνει στους συνδρομητές με οπτική ίνα.. γιατί αυτοί επιβαρύνουν το δίκτυό τους.. Πως ειναι δυνατόν την ωρα των κολλημάτων απο τον ftp του Μετσοβίου να κατεβάζω 70kb/sec ενω ολο το υπολοιπο 24ωρο 5.1 mb/ sec... κ το κανει ακομα πιο παράδοξο οτι την ωρα των κολλημάτων απο Microsoft κατεβάζω με 5.1!!! Ο server του Μετσοβίου κλατάρει; Αντιστοιχα κ ο σερβερ που βλεπω streaming? Ενω οι server της Microsoft ατάραχοι;;; Κ επαναλαμβάνω: οι ταχύτητες συγχρονισμού ΑΨΟΓΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ.... Μπουκώματα της voda... Sent from my iPhone using Tapatalk Edited April 17, 2020 by vaniasgr Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Πως ειναι δυνατόν την ωρα των κολλημάτων απο τον ftp του Μετσοβίου να κατεβάζω 70kb/sec ενω ολο το υπολοιπο 24ωρο 5.1 mb/ sec... κ το κανει ακομα πιο παράδοξο οτι την ωρα των κολλημάτων απο Microsoft κατεβάζω με 5.1!!! Ο server του Μετσοβίου κλατάρει; Αντιστοιχα κ ο σερβερ που βλεπω streaming? Ενω οι server της Microsoft ατάραχοι;;; Κ επαναλαμβάνω: οι ταχύτητες συγχρονισμού ΑΨΟΓΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ.... Μπουκώματα της voda... Sent from my iPhone using Tapatalk Λοιπόν όπως λες κι εδώ την ώρα του προβλήματος δεν έχεις χαμηλή ταχύτητα παντού κατεβάσματος παντού,οποτε αποκλείεις την περίπτωση φρενου και μπούκωματος του ISP. Θα σου το πω αλλιώς μήπως το καταλάβεις, βάζω τώρα να κατεβάσω κάτι και πάει full ταχύτητα, είτε είναι Torrent είτε direct download είτε είτε είτε. Αυτό δείχνει ότι μια χαρά κατεβάζει, πάω όμως τώρα να δω κάτι στο twitch και αυτό κολλάει συνέχεια. Ε δεν φταίει ο ISP για το κόλλημα. Ακόμα κάτι που μου είχε συμβεί πριν 2 χρόνια, στο παιχνίδι overwatch έπαιζα πάντα με 60 ping και ξαφνικά ανέβηκε στα 100+. Μετα από λίγο ψάξιμο (reverse looking glass) Το πρόβλημα ήταν στον IEX (κόμβο) στην Ολλανδία. Αν το παιχνίδι με έβαζε στον γαλλικό αντί για τον ολλανδικό server, όπου δεν περνούσα μέσα από τον προβληματικό IEX δεν είχα 100+ αλλά 65. Ο προβληματικός IEX πέρασαν 3 μήνες μέχρι να διορθωθεί και αναγκαστικά έπαιζα με vpn. Εγώ θα σου πρότεινα να το παρακολουθήσεις μερικές μέρες να δεις που και πότε στο κάνει και ύστερα να μιλήσεις με τεχνικό (προσοχή τεχνικό) της vodafone. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Θα πρότεινα να κάνετε traceroute για να βλέπετε αναλυτικά σε πιο σημείο της διαδρομής σκαλώνει η πορεία του πακέτου, γιατί δεν φταίει πάντα η βόντα από την μεριά της στην Ελλάδα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Λοιπόν όπως λες κι εδώ την ώρα του προβλήματος δεν έχεις χαμηλή ταχύτητα παντού κατεβάσματος παντού,οποτε αποκλείεις την περίπτωση φρενου και μπούκωματος του ISP. Θα σου το πω αλλιώς μήπως το καταλάβεις, βάζω τώρα να κατεβάσω κάτι και πάει full ταχύτητα, είτε είναι Torrent είτε direct download είτε είτε είτε. Αυτό δείχνει ότι μια χαρά κατεβάζει, πάω όμως τώρα να δω κάτι στο twitch και αυτό κολλάει συνέχεια. Ε δεν φταίει ο ISP για το κόλλημα. Ακόμα κάτι που μου είχε συμβεί πριν 2 χρόνια, στο παιχνίδι overwatch έπαιζα πάντα με 60 ping και ξαφνικά ανέβηκε στα 100+. Μετα από λίγο ψάξιμο (reverse looking glass) Το πρόβλημα ήταν στον IEX (κόμβο) στην Ολλανδία. Αν το παιχνίδι με έβαζε στον γαλλικό αντί για τον ολλανδικό server, όπου δεν περνούσα μέσα από τον προβληματικό IEX δεν είχα 100+ αλλά 65. Ο προβληματικός IEX πέρασαν 3 μήνες μέχρι να διορθωθεί και αναγκαστικά έπαιζα με vpn. Εγώ θα σου πρότεινα να το παρακολουθήσεις μερικές μέρες να δεις που και πότε στο κάνει και ύστερα να μιλήσεις με τεχνικό (προσοχή τεχνικό) της vodafone. καλά τα λες φίλε μου... αντε βρες τεχνικό... που να μπορεί να συνεννοηθείς... ζόρικο πολύ... εσύ ποιά περιοχή είσαι? προφανώς είσαι και εσύ με 50αρα οπτική? ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα πρότεινα να κάνετε traceroute για να βλέπετε αναλυτικά σε πιο σημείο της διαδρομής σκαλώνει η πορεία του πακέτου, γιατί δεν φταίει πάντα η βόντα από την μεριά της στην Ελλάδα. Sent from my iPhone using Tapatalk Αυτό είναι το πιο safe... Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 καλά τα λες φίλε μου... αντε βρες τεχνικό... που να μπορεί να συνεννοηθείς... ζόρικο πολύ... εσύ ποιά περιοχή είσαι? προφανώς είσαι και εσύ με 50αρα οπτική? ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό είναι το πιο safe... Είχα πει και πιο πίσω σύνορα Αγίου Δημητρίου με Άλιμο και ναι ειμαι με την VDSL 50 και το μαμά router H300s. Το tracing είναι λύση αλλά δεν μπορεί να γίνει από τους περισσότερους χρήστες καθώς θέλει βασικές γνώσεις δικτύων. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 μια βοήθεια παιδια εχω adsl και πέρασαν τα 2 ετη απο 15.9 που έδινα εγινε 21 πήρα τηλέφωνο για ανανεωση και δήθεν μέχρι 19,5 γινεται να το κάνουμε πριν 2 χρονιά παλι τα ιδια μ εκαναν, είχα πάει cosmote, εστειλα φορητοτητα και μετά με πήραν απο vodafone τμήμα διακοπών και μου έδωσαν την προσφορά 15,9 μπορω παλι να κανω κατι ανάλογο; τι προτείνετε; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Πραξε ανάλογα ;) Κοίτα το συμφέρον σου Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Πραξε ανάλογα ;) Κοίτα το συμφέρον σου Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk γινεται να παω cosmote και εάν πχ με ξανά πάρουν απο βοντα να γίνει ακύρωση της φορητοτητας; είχα διαβάσει πριν μήνες οτι δεν γινεται η κατι τετοιο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 μια βοήθεια παιδια εχω adsl και πέρασαν τα 2 ετη απο 15.9 που έδινα εγινε 21 πήρα τηλέφωνο για ανανεωση και δήθεν μέχρι 19,5 γινεται να το κάνουμε πριν 2 χρονιά παλι τα ιδια μ εκαναν, είχα πάει cosmote, εστειλα φορητοτητα και μετά με πήραν απο vodafone τμήμα διακοπών και μου έδωσαν την προσφορά 15,9 μπορω παλι να κανω κατι ανάλογο; τι προτείνετε; Μιλάς πρώτα με cosmote, wind, κλπ να πάρεις προσφορές, έπειτα μιλάς με Vodafone και ζητάς καλύτερη ή ίδια προσφορά με τις άλλες. Αν σου δώσουν έχει καλός, αν όχι τότε πας εκεί που σε συμφέρει περισσότερο. Εγω θα σου πρότεινα να πας σε VDSL γιατί συμφέρει πιο πολύ από το adsl. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 (edited) Μιλάς πρώτα με cosmote, wind, κλπ να πάρεις προσφορές, έπειτα μιλάς με Vodafone και ζητάς καλύτερη ή ίδια προσφορά με τις άλλες. Αν σου δώσουν έχει καλός, αν όχι τότε πας εκεί που σε συμφέρει περισσότερο. Εγω θα σου πρότεινα να πας σε VDSL γιατί συμφέρει πιο πολύ από το adsl. σίγουρα η cosmote θα ειναι ακριβότερη εγω όμως άλλο ρώτησα Εαν κανω φορητουητα μετά ακυρώνεται σε περίπτωση που με καλέσει η βοντα και μου δώσει προσφορά; Edited April 21, 2020 by Tasos19s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 σίγουρα η cosmote θα ειναι ακριβότερη εγω όμως άλλο ρώτησα Εαν κανω φορητουητα μετά ακυρώνεται σε περίπτωση που με καλέσει η βοντα και μου δώσει προσφορά; Αν την έχεις κάνει τηλεφωνικά ναι εντός 14ων ημερων. Αν έχεις υπογράψει σε κατάστημα όχι. Τουλάχιστον αυτά λέγανε τα παιδιά εδώ μέσα για θέματα φορητότητας. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + Fiber 300 + TV, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Αν την έχεις κάνει τηλεφωνικά ναι εντός 14ων ημερων. Αν έχεις υπογράψει σε κατάστημα όχι. Τουλάχιστον αυτά λέγανε τα παιδιά εδώ μέσα για θέματα φορητότητας. κατι τέτοιο θέλω να γνωριζω ναι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 μια βοήθεια παιδια εχω adsl και πέρασαν τα 2 ετη απο 15.9 που έδινα εγινε 21 πήρα τηλέφωνο για ανανεωση και δήθεν μέχρι 19,5 γινεται να το κάνουμε πριν 2 χρονιά παλι τα ιδια μ εκαναν, είχα πάει cosmote, εστειλα φορητοτητα και μετά με πήραν απο vodafone τμήμα διακοπών και μου έδωσαν την προσφορά 15,9 μπορω παλι να κανω κατι ανάλογο; τι προτείνετε; Παντως γενικα να ξερεις επειδη ειναι αρκετα "μικρο" το συμβολαιο σου, δεν ειναι και πολυ ευελικτοι στις εκπτωσεις και μην περιμενεις και πολλα. Αν εχεις την δυνατοτητα και θες να τους "παιξεις" για καμια vdsl τοτε αξιζει να παρεις προσφορα και απο αλλους και αναλογα που σε συμφερει πας. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Παντως γενικα να ξερεις επειδη ειναι αρκετα "μικρο" το συμβολαιο σου, δεν ειναι και πολυ ευελικτοι στις εκπτωσεις και μην περιμενεις και πολλα. Αν εχεις την δυνατοτητα και θες να τους "παιξεις" για καμια vdsl τοτε αξιζει να παρεις προσφορα και απο αλλους και αναλογα που σε συμφερει πας. ηταν 15.9 παλι μπορούν να το κάνουν αυτήν την προσφορά την έχουν δώσει σε γνωστούς χωρίς να ήταν καν στην βοντα φαντάσου απλα τωρα θέλουν να ανέβω πιο ακριβά δεν μένω σ εκείνο το σπιτι. οι δικοί μου τι να το κάνουν το vdsl ενα viber κι ενα youtube αμα μπαινουν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 (edited) σίγουρα η cosmote θα ειναι ακριβότερη εγω όμως άλλο ρώτησα Εαν κανω φορητουητα μετά ακυρώνεται σε περίπτωση που με καλέσει η βοντα και μου δώσει προσφορά; Αυτό ακριβώς είχα πάει να κάνω εγώ... είχα 25€σε wind (το είχα 21 και με τις ανατιμήσεις στο ίντερνετ την ανέβασαν μόνοι τους την τιμή στα 25). Μίλησα μαζί του για καλύτερη τιμή και δεν μου κάνα κάτι συμφέρον και πήγα σε Vodafone me 20.43€... όταν με πήρε τηλ το τμήμα της wind για καλύτερη τιμή (από το ειδικό τμήμα που λες... και μόνο αυτό το τμήμα μπορεί να σου κανει πολύ χαμηλή τιμή) ήταν πολύ αργά.. είχαν περάσει οι 14 μέρες για την ακύρωση φορητοτητας. Μου είπε η κοπέλα από την wind ότι οι εταιρίες στέλνουν το αίτημα η μία στην αλλη την δουλειά τελευταία μέρα της προθεσμία για να μην χάνουν πελάτες με τέτοια κόλπα. Άρα σου λέω ότι είναι ρίσκο. Εγώ είχα προσπαθήσει να μιλήσω με αυτό το ειδικό τμήμα της wind αλλά δεν έβγαλα άκρη.. όσοι το σήκωσαν μου έλεγαν τα ίδια πακέτα. Όταν με πήρε αυτή η κοπέλα στο τέλος... μου είπε... "κρίμα και θα σου δίναμε τα ίδια ακόμα πιο χαμηλα". Νευριάζεις ή όχι με αυτά που κάνουν οι εταιρίες? Edited April 21, 2020 by thanos1989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 αφου η τιμη ειναι αυτοματη απο το συστημα. ακομα και σε καταστημα να πας, θα μπει ο/η υπαλληλος στο προγραμμα και θα σου πει την τιμη ανανεωσης. σιγα μη καθεται ο υπαλληλος και κανει πραξεις για καθε εναν απο εμας :lol: Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 αφου η τιμη ειναι αυτοματη απο το συστημα. ακομα και σε καταστημα να πας, θα μπει ο/η υπαλληλος στο προγραμμα και θα σου πει την τιμη ανανεωσης. σιγα μη καθεται ο υπαλληλος και κανει πραξεις για καθε εναν απο εμας :lol: Τηλεφωνικά σου κάνουν ειδική προσφορά, ετσι πήρα το VDSL 50 πέρσι στα 26 τον μήνα. Στον λογαριασμό αναγράφονται "έκπτωση προνομιακής προσφοράς για 24 μήνες" όπως και "Δώρο έκπτωση 21,7% έως την λήξη του συμβολαίου". Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 αφου η τιμη ειναι αυτοματη απο το συστημα. ακομα και σε καταστημα να πας, θα μπει ο/η υπαλληλος στο προγραμμα και θα σου πει την τιμη ανανεωσης. σιγα μη καθεται ο υπαλληλος και κανει πραξεις για καθε εναν απο εμας :lol: κάθε αρμόδιο τμήμα εχει πρόσβαση σε άλλες προσφορές λιγο πριν αποχωρησεις την τελευταία στιγμή σου κατεβάζουν και τα παντελονια απο εγωισμό και μονο θα προσπαθήσω με φορητοτητα και θα μετράω τις μέρες μέχρι να με ξανά πάρουν τηλέφωνο για να με ρωτήσουν για ποιον λογο φεύγω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Δε θα μπορέσεις να υπαναχωρήσεις. Θα στείλουν την αίτηση φορητότητας μετά την 14η μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkapsa Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Καλησπέρα, εδώ και 2 χρόνια έχω cosmote vdsl 50 από τα καινούρια καφαο που έβαλε ο ΟΤΕ πριν 3 χρόνια. Την περασμένη εβδομάδα είδα την προσφορά της Vodafone για triple play στα 39.95 και από την getaline μου είπαν ότι υπάρχει διαθεσιμότητα μέχρι και 100 mbps. Σήμερα από το τεχνικό τμήμα της Vodafone μου επιβεβαίωσαν την ταχύτητα για σταθερό τηλέφωνο που ανήκει στην vodafone και ανήκει σε σπίτι στο ίδιο οικόπεδο. Όμως από τις πωλήσεις μου είπαν ότι το πακέτο δεν είναι διαθέσιμο γιατί μάλλον η ταχύτητα θα είναι χαμηλή. Από την getaline επιμένουν ότι δεν γίνεται να βγάζει διαθέσιμο το vdsl50 και ότι δεν βγάζει διαθέσιμη την τηλεόραση είναι συστημικό λάθος της σελίδας σας. Τα φώτα σας παρακαλώ από την εμπειρία σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Καλησπέρα, εδώ και 2 χρόνια έχω cosmote vdsl 50 από τα καινούρια καφαο που έβαλε ο ΟΤΕ πριν 3 χρόνια. Την περασμένη εβδομάδα είδα την προσφορά της Vodafone για triple play στα 39.95 και από την getaline μου είπαν ότι υπάρχει διαθεσιμότητα μέχρι και 100 mbps. Σήμερα από το τεχνικό τμήμα της Vodafone μου επιβεβαίωσαν την ταχύτητα για σταθερό τηλέφωνο που ανήκει στην vodafone και ανήκει σε σπίτι στο ίδιο οικόπεδο. Όμως από τις πωλήσεις μου είπαν ότι το πακέτο δεν είναι διαθέσιμο γιατί μάλλον η ταχύτητα θα είναι χαμηλή. Από την getaline επιμένουν ότι δεν γίνεται να βγάζει διαθέσιμο το vdsl50 και ότι δεν βγάζει διαθέσιμη την τηλεόραση είναι συστημικό λάθος της σελίδας σας. Τα φώτα σας παρακαλώ από την εμπειρία σας. Η getaline ειναι συνεργάτης της Βονταφον; Αμα δεν ξέρουν μεταξύ τους τι γίνεται κατσε στον ΟΤΕ και μήν μπλέκεις. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Καλησπέρα, εδώ και 2 χρόνια έχω cosmote vdsl 50 από τα καινούρια καφαο που έβαλε ο ΟΤΕ πριν 3 χρόνια. Την περασμένη εβδομάδα είδα την προσφορά της Vodafone για triple play στα 39.95 και από την getaline μου είπαν ότι υπάρχει διαθεσιμότητα μέχρι και 100 mbps. Σήμερα από το τεχνικό τμήμα της Vodafone μου επιβεβαίωσαν την ταχύτητα για σταθερό τηλέφωνο που ανήκει στην vodafone και ανήκει σε σπίτι στο ίδιο οικόπεδο. Όμως από τις πωλήσεις μου είπαν ότι το πακέτο δεν είναι διαθέσιμο γιατί μάλλον η ταχύτητα θα είναι χαμηλή. Από την getaline επιμένουν ότι δεν γίνεται να βγάζει διαθέσιμο το vdsl50 και ότι δεν βγάζει διαθέσιμη την τηλεόραση είναι συστημικό λάθος της σελίδας σας. Τα φώτα σας παρακαλώ από την εμπειρία σας. H ίδια "προσφορά" βγαίνει και στη σελίδα της Vodafone. Αν φτιάξεις μόνος σου το πρόγραμμα. Χωρίς TV βγαίνει 27,3€. Όπως και να 'χει, κάνε έναν Έλεγχο Διαθεσιμότητας, από το γκρι κουμπί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Δε θα μπορέσεις να υπαναχωρήσεις. Θα στείλουν την αίτηση φορητότητας μετά την 14η μέρα. Αυτό ακριβώς κάνουν... την στέλνουν την τελευταία μέρα και οταν σε παίρνουν τηλ. για καλύτερη τιμή ειναι αργά... έτσι ηρθα στην Vodafone. Ευτυχώς δεν είχα πρόβλημα μέχρι τώρα για να μετανιώσω την αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts