Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

η vodafone δινει δωρεαν χρονο ομιλιας ή GB σε κινητο για οσους εχουν συνδεση σταθερης/ιντερνετ?

κάνει έκπτωση στο πάγιο.. αλλά μην φανταστείς τίποτα το τρελό..

Sent from my iPhone using Tapatalk

η vodafone δινει δωρεαν χρονο ομιλιας ή GB σε κινητο για οσους εχουν συνδεση σταθερης/ιντερνετ?

Eμένα μου έκανε ~4 ευρώ έκπτωση στο πάγιο του σταθερού.

Προσωπικά πληρώνω 17.02 για 24άρα, απεριόριστα σταθερά, 360 προς κινητά και απεριόριστα διεθνή. Για να έχεις μια εικόνα. :)

Με την έκπτωση λόγω του κινητού πάω 21.53-4=17.53 οπότε νομίζω είναι καλούτσικα. ;)

Προσωπικά πληρώνω 17.02 για 24άρα, απεριόριστα σταθερά, 360 προς κινητά και απεριόριστα διεθνή. Για να έχεις μια εικόνα. :)

Πως το κατάφερες αυτό?

Πως το κατάφερες αυτό?

Το είχα καταφέρει με φορητότητα και από εκεί που ήθελαν 5 ευρώ έξτρα χαμήλωσαν και άλλο την τιμή από μόνοι τους. Είναι παλιό σχετικά το πρόγραμμα και είχε διεθνή από μόνο του μέσα και αν δεν έχω φύγει ακόμα με την χάλια εξυπηρέτηση που έχουν πλέον είναι γιατί όπου και να πάω θα πληρωσω +7 τα διεθνή. Οπότε όσο μου κρατάνε την ίδια τιμή παραμένω.

Το είχα καταφέρει με φορητότητα και από εκεί που ήθελαν 5 ευρώ έξτρα χαμήλωσαν και άλλο την τιμή από μόνοι τους. Είναι παλιό σχετικά το πρόγραμμα και είχε διεθνή από μόνο του μέσα και αν δεν έχω φύγει ακόμα με την χάλια εξυπηρέτηση που έχουν πλέον είναι γιατί όπου και να πάω θα πληρωσω +7 τα διεθνή. Οπότε όσο μου κρατάνε την ίδια τιμή παραμένω.
Στην κινητή η εξυπηρέτηση τους είναι καλή στην σταθερή είναι απαράδεκτοι. Τα κακά της HOL παραμείνανε.

Για 17 ευρώ είναι μια χαρά.

Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Άκουσα για VDSL 100 στα 28.88 μετά από αίτηση φορητότητας. Περιλαμβάνει 6 ώρες προς κινητά και διεθνή σταθερά και απεριόριστα σταθερά. Δεν χάνετε τον κόπο να δοκιμάσετε

παιδια καλησπερα, εβαλα βονταφονε ιντερνετ και τηλεφωνο.το θεμα ειναι οτι βλεπω το ιντερνετ να κοκκινιζει και μετα παλι να πρασινιζει! το ρουτερ ειναι το στανταρ της βονταφονε ΖΤΕ ...εχετε καμια ιδεα τι να κανουμε; το οτι κοκκινιζει σημαινει οτι χανει το ιντερνετ;προς το παρον δεν μπορει καποιος να συνδεθει εκει και ετσι δε ξερω πως παιζει το ιντερνετ...δεν εχει συσκευη εκει για να δοκιμασουν συνδεση Edited by Ntinos_tech

Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

Εγώ μετά από αρκετή ταλαιπωρία με τα <2mbps που απέκτησα από όταν πήγα στo Vodafone Home CU Xclusive έως 24Mbps σήμερα τελικά κατάφερα και έκοψαν τη γραμμή :)

Το αστείο είναι πως αρκετό καιρό περίμενα προσφορά καθώς με είχαν διαβεβαιώσει από το 13830 ότι έχουν διαβιβάσει αίτημα να μου κάνουν προνομιακή προσφορά σε VDSL 50Mbps με ειδικό κοστολόγιο λόγο του προβλήματος που είχε η περιοχή και είχαν ξεχάσει να αναφέρουν μέχρι τη σύνδεση(και είχα ζητήσει μη αποδοχή σύμβασης και καταγγελία ΕΕΤΤ για μη τήρηση κατά ενεργοποίηση) και τελικώς η προσφορά που έλαβα ήταν 28.75€ με έκπτωση στο e-bill.

Ταυτόχρονα σήμερα ο ΟΤΕ με ενημέρωσε ότι 50Mbps VDSL δίνει 26.9€ με έκπτωση e-bill...

Μονόδρομος...

Edited by Leekos

Όι υπόλοιποι θα μπορούσαν να το κάνουν μόνο σε δική τους καμπίνα (που είναι λίγες). Δεν μπορούν να πληρώνουν χονδρική για ένα ζεύγος VDSL στον ΟΤΕ και να εισπράττουν πάγιο ADSL από τον πελάτη τους.

Αυτος ειναι και ο πραγματικός λόγος που δεν το κάνουν.

Αν κοκκινίζει το ίντερνετ δεν είναι θέμα γραμμής, χάνει την ip του δικτυου.

οκ, παρατηρησαμε οτι το κανει μολις σηκωνουμε το ακουστικο της τηλεφωνικης συσκευης...αλλα γενικα τι πρεπει να κανω;να μιλησω με βονταφονε; θεμα καλωδιωσης;θεμα συσκευης ρουτερ; θεμα συσκευης τηλεφωνικης;

Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

Έβαλες splitter??

Γενικά είναι οκ η σύνδεση ρούτερ και τηλεφώνου?

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα. Έχω vodafone και αυτή τη στιγμή πληρώνω 28.5 ευρώ. Αργό ίντερνετ,5-6 ταχύτητα, απεριόριστα σταθερά - 300 προς κινητά, τηλεόραση και αθλητικά full pack.

Ερώτηση.Μου δίνουν με 36 ευρώ τα ίδια αλλά με vdsl 50. Πως σας φαίνεται?Να προχωρήσω.Ευχαριστώ πολύ

Καλημέρα. Έχω vodafone και αυτή τη στιγμή πληρώνω 28.5 ευρώ. Αργό ίντερνετ,5-6 ταχύτητα, απεριόριστα σταθερά - 300 προς κινητά, τηλεόραση και αθλητικά full pack.

Ερώτηση.Μου δίνουν με 36 ευρώ τα ίδια αλλά με vdsl 50. Πως σας φαίνεται?Να προχωρήσω.Ευχαριστώ πολύ

37,85€ το δειχνει πως εχει αυτο το πακετο στο site της, αν εχεις και κινητη στην "κοκκινη" με λιγα λογια δεν σου κανουν καποια εκπτωση ή μαλλον σου κανουν 1,85! :p

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Που ακριβώς το βρίσκεις αυτό??

Ευχαριστώ πολύ

37,85€ το δειχνει πως εχει αυτο το πακετο στο site της, αν εχεις και κινητη στην "κοκκινη" με λιγα λογια δεν σου κανουν καποια εκπτωση ή μαλλον σου κανουν 1,85! :p

Εγω πιστευω πως η προσφορα που εχεις με τα 28 ευρο ειναι πολυ καλη,εγω θα εμενα εκει εως να ληξει το συμβολαιο,και μια ερωτηση,σε πηρανε αυτοι τηλεφωνο για την προσφορα δλδ ληγει το συμβολαιο σου η απλα πηρες μονο σου τηλ και ζητησες προσφορα?Και αν ναι σε ποιο τηλεφωνο πηρες?

Που ακριβώς το βρίσκεις αυτό??

Ευχαριστώ πολύ

Στο site της "κοκκινης" --> προιοντα-->σταθερη--> φτιαξε το προγραμμα σου

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Λήγει το καλοκαίρι. Είχα κάνει αίτημα μέσω της φόρμας να με πάρουν.

Από το 2106702206 με πήραν

Εγω πιστευω πως η προσφορα που εχεις με τα 28 ευρο ειναι πολυ καλη,εγω θα εμενα εκει εως να ληξει το συμβολαιο,και μια ερωτηση,σε πηρανε αυτοι τηλεφωνο για την προσφορα δλδ ληγει το συμβολαιο σου η απλα πηρες μονο σου τηλ και ζητησες προσφορα?Και αν ναι σε ποιο τηλεφωνο πηρες?

Λήγει το καλοκαίρι. Είχα κάνει αίτημα μέσω της φόρμας να με πάρουν.

Από το 2106702206 με πήραν

Αμα θες να πιέσεις την καλύτερη τιμή που γίνεται πρέπει να έρθει το τέλος του συμβολαίου.. κάνε υπομονή. Και εγώ έκανα αίτηση σε αυτή την την φόρμα για να με πάρουν και μου έδωσαν 28.70 για vdsl 50 και όλα τα άλλα.. κλασικά κινητά 300 σταθερό unlimited κλπ.

Edited by thanos1989

vdsl 100 με tv το φουλ πακέτο με τα αθλητικά με 360 προς κινητά 36,61 τελική τιμή.

Είχα adsl αλλά με πολλά προβλήματα (χαμηλή ταχύτητα ,συχνές αποσυνδέσεις) και σημειώθηκε στην καρτέλα μου από τεχνικό ότι τα προβλήματα δεν διορθώνονται.

Με το vdsl όλα καλά

Edited by areace

Μια χαρά!Στα ίδια είμαστε σχεδόν δηλαδή!

Τι 50 τι 100 :)

Ευχαριστώ πολύ

vdsl 100 με tv το φουλ πακέτο με τα αθλητικά με 360 προς κινητά 36,61 τελική τιμή.

Είχα adsl αλλά με πολλά προβλήματα (χαμηλή ταχύτητα ,συχνές αποσυνδέσεις) και σημειώθηκε στην καρτέλα μου από τεχνικό ότι τα προβλήματα δεν διορθώνονται.

Με το vdsl όλα καλά

Με το vdsl όλα καλά

Να σε ρωτήσω. Στο πάγιο του ADSL που είχες ποιά ήταν η έκπτωσή σου, και ποια είναι τώρα; Σε ρωτάω γιατί βρίσκομαι σε αντιστοιχη περίπτωση και επειδή με ταλαιπωρουν θέλω να πάρω το καλύτερο που μπορώ. Ευχαριστώ πολύ.

Τι εννοείς?Πως μπορώ να το δω αυτό?

28,4 πληρώνω τώρα.

Με αυτά που έγραψα..dsl,αστικα υπεραστικα,σε κινητά και τηλεόραση. έχω δηλώσει κ ένα κινητό κ έχω κ από κει έκπτωση.

έτσι τελικά πληρώνω 28,4

Να σε ρωτήσω. Στο πάγιο του ADSL που είχες ποιά ήταν η έκπτωσή σου, και ποια είναι τώρα; Σε ρωτάω γιατί βρίσκομαι σε αντιστοιχη περίπτωση και επειδή με ταλαιπωρουν θέλω να πάρω το καλύτερο που μπορώ. Ευχαριστώ πολύ.

Η έκπτωση στο adsl ήταν 35% και 50% στο family pack στην tv.

Με το vdsl αρχική τιμή 59,34 και τελική (αυτό που πληρώνω ) 36,61 με το full πακέτο στην tv.

Έπαιξε μεγάλο ρόλο στην τελική τιμή η σημείωση του τεχνικού ότι τα προβλήματα στην γραμμή με το adsl δεν ήταν δική μου ευθύνη αλλά ευθύνη της voda και δεν μπορούσαν να διορθωθούν.