Leekos Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Πάντως η άμεση λύση είναι είτε να πας σε VDSL σε οποιοδήποτε πάροχο ή να βάλεις 24άρα στην COSMOTE όπου εκεί και πάλι VDSL θα έχεις απλώς θα είναι κλειδωμένο στα 24 ακριβώς.. Ευχαριστώ CaptainNickGR δέ το είχα σκεφτεί ότι η 4άρα που είχα ΟΤΕ μπορεί να ήταν vdsl κλειδωμένη στα 4 :) Έχουν VDSL καμπίνες Vodafone/OTE στα 200μ/450μ αλλά τελικώς στην περίπτωση μου ο ένας υπόσχεται ο άλλος κάνει οπότε ξέρω που θα πάω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Ευχαριστώ CaptainNickGR δέ το είχα σκεφτεί ότι η 4άρα που είχα ΟΤΕ μπορεί να ήταν vdsl κλειδωμένη στα 4 :) Έχουν VDSL καμπίνες Vodafone/OTE στα 200μ/450μ αλλά τελικώς στην περίπτωση μου ο ένας υπόσχεται ο άλλος κάνει οπότε ξέρω που θα πάω :) Γιατί είσαι τόσο σίγουρος ότι θα είναι κλειδωμένη στα 4; Για VDSL μιλάμε και όχι για ADSL.. εκτός αν δν γνωρίζεις οπότε πάω πάσο.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leekos Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Γιατί είσαι τόσο σίγουρος ότι θα είναι κλειδωμένη στα 4; Για VDSL μιλάμε και όχι για ADSL.. εκτός αν δν γνωρίζεις οπότε πάω πάσο.. Εννοώ πως η προηγούμενη σύνδεση Οτε που είχα σε αυτή τη διεύθυνση(απο 2017) ίσως ήταν vdsl κλειδωμένη στα 4 και όχι adsl.(Double Play 4S είχα).Βέβαια ο Οτε απο το καλοκαίρι που είχε ανεβάσει το λογαριασμό και την έβγαζε σαν 24άρα "ξέχασε" να ανεβάσει και τη ταχύτητα που έμεινε στα 4 οπότε ήταν και ένας λόγος που έφυγα για καλύτερα...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Εννοώ πως η προηγούμενη σύνδεση Οτε που είχα σε αυτή τη διεύθυνση(απο 2017) ίσως ήταν vdsl κλειδωμένη στα 4 και όχι adsl.(Double Play 4S είχα).Βέβαια ο Οτε απο το καλοκαίρι που είχε ανεβάσει το λογαριασμό και την έβγαζε σαν 24άρα "ξέχασε" να ανεβάσει και τη ταχύτητα που έμεινε στα 4 οπότε ήταν και ένας λόγος που έφυγα για καλύτερα...:lol: Ή δεν σε είχαν βάλει σε VDSL ή όντως ξέχασαν να σε ξεκλειδώσουν".. Αν και το 2ο το θεωρώ απίθανο.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Εννοώ πως η προηγούμενη σύνδεση Οτε που είχα σε αυτή τη διεύθυνση(απο 2017) ίσως ήταν vdsl κλειδωμένη στα 4 και όχι adsl.(Double Play 4S είχα).Βέβαια ο Οτε απο το καλοκαίρι που είχε ανεβάσει το λογαριασμό και την έβγαζε σαν 24άρα "ξέχασε" να ανεβάσει και τη ταχύτητα που έμεινε στα 4 οπότε ήταν και ένας λόγος που έφυγα για καλύτερα...:lol: Δεν υπάρχει περίπτωση να σε είχαν σε Vdsl. Δεν θα δεσμευαν ποτέ μια πύλη τσάμπα χωρις να πληρωθούν. Άλλοι περιμένουν και μήνες όταν δεν υπάρχει χώρος στο δίκτυο της περιοχής τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Δεν υπάρχει περίπτωση να σε είχαν σε Vdsl. Δεν θα δεσμευαν ποτέ μια πύλη τσάμπα χωρις να πληρωθούν. Άλλοι περιμένουν και μήνες όταν δεν υπάρχει χώρος στο δίκτυο της περιοχής τους. Οι αναβαθμισμένες καμπίνες εν γένει δεν έχουν ανάμικτα modems ADSL/VDSL. Επομένως ακόμη και μία ADSL γραμμή τρώει μία θύρα που δυνητικά θα μπορούσε να δώσει VDSL. Δεν είναι ασυνήθιστο στον ΟΤΕ όταν έχεις ADSL να σε κουμπώνουν πάνω στην καμπίνα, απλά με κόφτη στα 24. Βοηθάει και στο crosstalk τους υπόλοιπους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Οι αναβαθμισμένες καμπίνες εν γένει δεν έχουν ανάμικτα modems ADSL/VDSL. Επομένως ακόμη και μία ADSL γραμμή τρώει μία θύρα που δυνητικά θα μπορούσε να δώσει VDSL. Δεν είναι ασυνήθιστο στον ΟΤΕ όταν έχεις ADSL να σε κουμπώνουν πάνω στην καμπίνα, απλά με κόφτη στα 24. Βοηθάει και στο crosstalk τους υπόλοιπους. Ναι αλλά γιατί να τον κόψουν στα 4 mbs? είχαν κάτι μαζί του που δεν του δώσανε έστω 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Ναι αλλά γιατί να τον κόψουν στα 4 mbs? είχαν κάτι μαζί του που δεν του δώσανε έστω 8. Αν όντως είχε 4άρα σε VDSL, εννοείται πως θα τον ξέχασαν κατά την αναβάθμιση και με ένα τηλεφώνημα στην εξηπηρέτηση θα λυνόταν το πρόβλημα.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leekos Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Με πήραν πριν λίγο από Vodafone 55,60€ εάν φύγω ή κάνω φορητότητα ή το καταργήσω. Με συμφέρει κάτι από τα 3; Μήπως να πάρω πρώτα να βρω άλλο παροχο και μετά να τους απαντήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Με πήραν πριν λίγο από Vodafone 55,60€ εάν φύγω ή κάνω φορητότητα ή το καταργήσω. Με συμφέρει κάτι από τα 3; Μήπως να πάρω πρώτα να βρω άλλο παροχο και μετά να τους απαντήσω; Άμα βρεις οικονομική 24άρα στην cosmote καλώς, διαφορετικά κάνε αναβάθμιση σε 50άρα στην vodafone.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Άμα βρεις οικονομική 24άρα στην cosmote καλώς, διαφορετικά κάνε αναβάθμιση σε 50άρα στην vodafone.. Sent from my iPhone using TapatalkΑν βάλεις VDSL από οποία εταιρία και να είναι αν δεν έχεις θέματα στην καλωδίωση σου είναι το ίδιο πράγμα πάνω κάτω. Σε ADSL μόνο ΟΤΕ αν είσαι σε αναβαθμισμένο ΚΑΦΑΟ γιατί παίζει τέρμα τα γκάζια όχι σαν τις άλλες που σέρνονται. Σε εναλλακτικούς μόνο VDSL. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leekos Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Άμα βρεις οικονομική 24άρα στην cosmote καλώς, διαφορετικά κάνε αναβάθμιση σε 50άρα στην vodafone.. Εαν είναι να επιλέξω μεταξύ vf 30€ και ote 32€ δε χρειάζεται καν να το σκεφτώ... Πριν μερικούς μήνες ο ΟΤΕ μου είπε ~23€ για 24mbps αλλά κάπου είδα πως εάν κάνεις φορητότητα πριν λήξουν τα 2 χρόνια πληρώνεις όλο το κόστος αποδέσμευσης και όχι αναλογικά... Τους κόβω να κρατάνε το βρόγχο για κάνα 2μηνο έτσι για πλάκα. Εν το μεταξύ έχω και μία καταγγελία VF στην ΕΕΤΤ που δεν αναγνώρισαν το δικαίωμά μου να μην προχωρήσει η σύμβαση σε περίπτωση που δεν συμφωνούμε στην επιτευχθείσα ταχύτητα κατά την επίσκεψη τεχνικού σύνδεσης Παράγραφος 3 νομίζω ήταν και δέ πήρα καμία απάντηση(μέχρι 30/3 για απάντηση) Με βλέπω να βάζω στο φίλο μου ΟΤΕ vdsl και να πιάνω με repeater εάν το πάνε έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Εαν είναι να επιλέξω μεταξύ vf 30€ και ote 32€ δε χρειάζεται καν να το σκεφτώ... Πριν μερικούς μήνες ο ΟΤΕ μου είπε ~23€ για 24mbps αλλά κάπου είδα πως εάν κάνεις φορητότητα πριν λήξουν τα 2 χρόνια πληρώνεις όλο το κόστος αποδέσμευσης και όχι αναλογικά... Τους κόβω να κρατάνε το βρόγχο για κάνα 2μηνο έτσι για πλάκα. Εν το μεταξύ έχω και μία καταγγελία VF στην ΕΕΤΤ που δεν αναγνώρισαν το δικαίωμά μου να μην προχωρήσει η σύμβαση σε περίπτωση που δεν συμφωνούμε στην επιτευχθείσα ταχύτητα κατά την επίσκεψη τεχνικού σύνδεσης Παράγραφος 3 νομίζω ήταν και δέ πήρα καμία απάντηση(μέχρι 30/3 για απάντηση) Με βλέπω να βάζω στο φίλο μου ΟΤΕ vdsl και να πιάνω με repeater εάν το πάνε έτσι. Με πόσα χρήματα σου δίνει η Vodafone 50αρα ; Η Wind δίνει αν θυμάμαι καλά με 25 ευρώ. Πάρε και στους δυο τηλεφωνώ (Vodafone και Wind) να δεις τι θα σου προτείνουν η βάλε το κινητό σου στις σελίδες τους να σε καλέσουν αυτοί. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leekos Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Vodafone μου είπαν 29.75€/μήνα για απεριόριστα σταθερά και 360 κινητά ενώ τους είπα θέλω μόνο internet δε συνδέω καν σταθερό στη γραμμή. Wind αυτή τη στιγμή 28€/μήνα για σχεδόν ίδιο πακέτο αλλά έχει ο αδερφός μου και μου λέει συνεχείς αποσυνδέσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Αν βάλεις VDSL από οποία εταιρία και να είναι αν δεν έχεις θέματα στην καλωδίωση σου είναι το ίδιο πράγμα πάνω κάτω. Σε ADSL μόνο ΟΤΕ αν είσαι σε αναβαθμισμένο ΚΑΦΑΟ γιατί παίζει τέρμα τα γκάζια όχι σαν τις άλλες που σέρνονται. Σε εναλλακτικούς μόνο VDSL. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό ακριβώς.. Εννοείται πως και οι υπόλοιποι μπορούν να το κάνουν αυτό που κάνει και ο ΟΤΕ αλλά που τέτοια τύχη.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Αυτό ακριβώς.. Εννοείται πως και οι υπόλοιποι μπορούν να το κάνουν αυτό που κάνει και ο ΟΤΕ αλλά που τέτοια τύχη.. Sent from my iPhone using Tapatalk Όι υπόλοιποι θα μπορούσαν να το κάνουν μόνο σε δική τους καμπίνα (που είναι λίγες). Δεν μπορούν να πληρώνουν χονδρική για ένα ζεύγος VDSL στον ΟΤΕ και να εισπράττουν πάγιο ADSL από τον πελάτη τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Όι υπόλοιποι θα μπορούσαν να το κάνουν μόνο σε δική τους καμπίνα (που είναι λίγες). Δεν μπορούν να πληρώνουν χονδρική για ένα ζεύγος VDSL στον ΟΤΕ και να εισπράττουν πάγιο ADSL από τον πελάτη τους. τρου. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Δεν έχουν και τόσες λίγες όσο λέμε. Σε αρκετές περιοχές έχουν Wind και Vodafone. http://fttxgr.eu/map? Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leekos Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Δεν έχουν και τόσες λίγες όσο λέμε. Σε αρκετές περιοχές έχουν Wind και Vodafone. http://fttxgr.eu/map? Έχουν χώρο αλλά είναι μη πω τι είναι μερικές εταιρίες. Εμένα όταν ήρθε ο τεχνικός από τη Vodafone να συνδέσει τη γραμμή έπαιρνε τηλ τα κεντρικά τους να δηλώσει ότι έχει πρόβλημα η γραμμή γιατί αν δεχθούν βλάβη μπορούσαν να με συνδέσουν στο καφάο δίπλα της vodafone αλλά η κοπέλα από τα κεντρικά ανένδοτη. Βάλτον στη γραμμή και όσο πιάσει του είπε. Μου είπε και ο άνθρωπος να μήν την αποδεχθώ και να ενημερώσω όπως και έκανα αλλά προχώρησαν κανονικά στην ενεργοποίηση "μάλλον έχουν δώσει οδηγίες στους υπαλλήλους να καθυστερούν να ενημερώσουν σε τέτοιες περιπτώσεις για να προχωρήσει η διαδικασία"... Δε θέλω να πάω για καταγγελία σε IN.KA ακόμα περιμένω μέχρι Τρίτη για καλύτερη προσφορά σε VDSL αλλά εάν όχι επιστροφή Cosmote και ας είναι μετά από 2 μήνες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Έχουν χώρο αλλά είναι μη πω τι είναι μερικές εταιρίες. Εμένα όταν ήρθε ο τεχνικός από τη Vodafone να συνδέσει τη γραμμή έπαιρνε τηλ τα κεντρικά τους να δηλώσει ότι έχει πρόβλημα η γραμμή γιατί αν δεχθούν βλάβη μπορούσαν να με συνδέσουν στο καφάο δίπλα της vodafone αλλά η κοπέλα από τα κεντρικά ανένδοτη. Βάλτον στη γραμμή και όσο πιάσει του είπε. Μου είπε και ο άνθρωπος να μήν την αποδεχθώ και να ενημερώσω όπως και έκανα αλλά προχώρησαν κανονικά στην ενεργοποίηση "μάλλον έχουν δώσει οδηγίες στους υπαλλήλους να καθυστερούν να ενημερώσουν σε τέτοιες περιπτώσεις για να προχωρήσει η διαδικασία"... Δε θέλω να πάω για καταγγελία σε IN.KA ακόμα περιμένω μέχρι Τρίτη για καλύτερη προσφορά σε VDSL αλλά εάν όχι επιστροφή Cosmote και ας είναι μετά από 2 μήνες :) Να κάνεις ότι διαδικασία πρέπει άμεσα γιατί αν περάσει ο καιρός δεν θα δικαιωθείς. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Vodafone μου είπαν 29.75€/μήνα για απεριόριστα σταθερά και 360 κινητά ενώ τους είπα θέλω μόνο internet δε συνδέω καν σταθερό στη γραμμή. Kαλησπέρα φίλε, σου έκαναν κάποια καλύτερη τιμή σε αυτό; Δηλ. μόνο ίντερνετ χωρίς καθόλου κλήσεις; Γιατί και μένα μου προτείνουν στα ~21.5 ευρώ την 24άρα με απεριόριστα σταθερά και 300 προς κινητά, αλλά δε με ενδιαφέρουν οι κλήσεις και έλεγα αν μπορώ να ζητήσω VDSL κοντά σε αυτά τα λεφτά, χωρίς καθόλου χρόνο ομιλίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Kαλησπέρα φίλε, σου έκαναν κάποια καλύτερη τιμή σε αυτό; Δηλ. μόνο ίντερνετ χωρίς καθόλου κλήσεις; Γιατί και μένα μου προτείνουν στα ~21.5 ευρώ την 24άρα με απεριόριστα σταθερά και 300 προς κινητά, αλλά δε με ενδιαφέρουν οι κλήσεις και έλεγα αν μπορώ να ζητήσω VDSL κοντά σε αυτά τα λεφτά, χωρίς καθόλου χρόνο ομιλίας. Δύσκολα είσαι. Αντίστοιχα χθες που ζήτησα αναβάθμιση σε VDSL, η προσφορά ήρθε στα 29.75. Θα είχα προχωρήσει, αλλά με πιάσαν οι τσιγκουνιές για το 20άρι αναβάθμισης.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Δύσκολα είσαι. Αντίστοιχα χθες που ζήτησα αναβάθμιση σε VDSL, η προσφορά ήρθε στα 29.75. Θα είχα προχωρήσει, αλλά με πιάσαν οι τσιγκουνιές για το 20άρι αναβάθμισης.:lol: Kαλά το ξέρω, απλά είπα να ρωτήσω... Τα 21.53 για 24άρα, απεριοριστά σταθερά και 300' κινητά είναι νορμάλ τιμή λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Kαλά το ξέρω, απλά είπα να ρωτήσω... Τα 21.53 για 24άρα, απεριοριστά σταθερά και 300' κινητά είναι νορμάλ τιμή λες; Προσωπικά πληρώνω 17.02 για 24άρα, απεριόριστα σταθερά, 360 προς κινητά και απεριόριστα διεθνή. Για να έχεις μια εικόνα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 η vodafone δινει δωρεαν χρονο ομιλιας ή GB σε κινητο για οσους εχουν συνδεση σταθερης/ιντερνετ? Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts