kostas69 Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 Τελικά δεν δουλεύει καλά, η ταχύτητα έπεσε πάρα πολύ, ούτε το Netflix δεν παίζει. Έβαλα το παλιό και όλα καλά. Θα περιμένω την ενεργοποίηση του vdsl τις επόμενες ημέρες Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 (edited) Να φανταστώ είσαι πρώην πελάτης cyta γιατί την ίδια μου έκαναν κι εμένα και τελικά αντί για 27 έγινε 26 τον μήνα. Όχι. Είμαι χρόνια πελάτης Vodafone. Απλά στην ανανέωση τους είπα ότι θέλω vDSL κάτω των 30 ευρώ. Το έχω ένα χρόνο περίπου τώρα. Η προσφορά ειναι έτσι με ebill. Να φανταστητε ότι με το cash back πριν δύο μήνες πλήρωσα 24 ευρώ. Να ένας λογαριασμός https://m.imgur.com/a/4M6Lt6k Edited July 10, 2019 by ^_NikitaS_^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Και εγώ ακριβώς το ίδιο έχω, επίσης χρόνια πελάτης χωρίς κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Όχι. Είμαι χρόνια πελάτης Vodafone. Απλά στην ανανέωση τους είπα ότι θέλω vDSL κάτω των 30 ευρώ. Το έχω ένα χρόνο περίπου τώρα. Η προσφορά ειναι έτσι με ebill. Να φανταστητε ότι με το cash back πριν δύο μήνες πλήρωσα 24 ευρώ. Να ένας λογαριασμός https://m.imgur.com/a/4M6Lt6k Οποτε μαλλον την κανουν εσωτερικα αυτην την προσφορα γιατι εγω που ειμουν στην cyta μου εκαναν αυτην την προσφορα εφοσον ενωθηκαν πληρως οι 2 εταιρεις και στην πραγματικοτητα ενω μου ειχαν πει 27 τον μηνα με ebil τελικα ειναι 26 και αν το βαλω με παγια εντολη παει 25. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Οποτε μαλλον την κανουν εσωτερικα αυτην την προσφορα γιατι εγω που ειμουν στην cyta μου εκαναν αυτην την προσφορα εφοσον ενωθηκαν πληρως οι 2 εταιρεις και στην πραγματικοτητα ενω μου ειχαν πει 27 τον μηνα με ebil τελικα ειναι 26 και αν το βαλω με παγια εντολη παει 25. Δεν ήξερα ότι έχει έκπτωση και το ebil εκτός της παγιας εντολής... εγω εχω - 1€ λόγο παγιας... απο 20.46 σε 19.46... φανταστείτε ότι είμαι Περιστέρι και με wind που είχα πιο πριν μου έδιναν 35€ το vdsl 50... ενω η Vodafone δεν το υποστηρίζει καν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Δεν ισχύει σε όλους η έκπτωση 1€ στο ebill, σε εμένα η έκπτωση αυτή είναι άσχετα με το πώς πληρώνω τον λογαριασμό. Σε παλιά πρόγραμμα το δίνει όταν έχεις ενεργό ebill και πληρώσεις από το Vodafone.gr , σε μερικά δεν το δίνει καν πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Χτες με πήραν τηλέφωνο από Vodafone και μου πρότειναν αναβάθμιση της γραμμής μου λόγω οπτικής ίνας που έβαλαν στην περιοχή από adsl σε εγγυημένη 30αρα vdsl με 2€ επιβάρυνση, από τα 25 στα 27€, στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και 9 ώρες κινητά και εξωτερικό και απεριόριστα σταθερά. Τελικά δέχτηκα και πριν λίγο μου ήρθε sms ότι τις επόμενες ημέρες θα παραλάβω το νέο Router. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ισχύει το εγγυημένο 30αρι που μου είπαν και τι κάνω στην περίπτωση που δω μικρότερες ταχύτητες.... Ευχαριστώ Για αυτό το ψέμα με την "οπτική ίνα" και την "εγγυημένη ταχύτητα" κάποιος πρέπει να τους κυνηγήσει. Θέλουν να διώξουν τη ρετσινιά του xDSL και να εκμεταλλευτούν την θετική προδιάθεση απέναντι στις οπτικές ίνες - γι' αυτό και τα ονομάζουν όλα "fiber". Προφανώς το Αστικό Κέντρο είχε πάντα οπτική ίνα-δεν άλλαξε κάτι τώρα, απλά στο ίδιο χάλκινο ζεύγος που έπαιρνες ADSL τώρα σου προσφέρουν VDSL. Η αξιοπιστία αναμένεται να είναι ίδια, και προφανώς η ταχύτητα δεν είναι με κάποιο τρόπο εγγυημένη, απλά με τα χαρακτηριστικά της γραμμής σου είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα την πιάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Καλεσα και εγω να δω αν ισχυει αυτο το + 2€ απο οτι πληρωνα η εστω 25€ η 26€ η 27€ που διαβασα πιο πανω. Καμμια σχεση. 34,49€ αδιαπραγματευτα για την 50αρα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 Οκ, ευχαριστώ. Μόλις ενεργοποιηθεί θα ενημερώσω μετά από λίγη ταλαιπωρία όλα δείχνουν κανονικά Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 Καλεσα και εγω να δω αν ισχυει αυτο το + 2€ απο οτι πληρωνα η εστω 25€ η 26€ η 27€ που διαβασα πιο πανω. Καμμια σχεση. 34,49€ αδιαπραγματευτα για την 50αρα. Sent from my iPhone using Tapatalk Μετα απο αιτημα να με καλεσουν για προσφορα μου το αφησαν στα 24 με e-bill. Να υποθεσω οτι η τιμη αυτη ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτη την εποχη σε 50αρα ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 Μετα απο αιτημα να με καλεσουν για προσφορα μου το αφησαν στα 24 με e-bill. Να υποθεσω οτι η τιμη αυτη ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτη την εποχη σε 50αρα ; Sent from my iPhone using Tapatalk Έχει και ομιλία μέσα; Αν ναι είναι φοβερή τιμή. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 Υπάρχει κανένα καλύτερο ρούτερ απτό σκουπίδι που δίνει η voda;στα 10 μέτρα δεν πιάνει το wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Έχει και ομιλία μέσα; Αν ναι είναι φοβερή τιμή. Απεριοριστα αστικα/υπεραστικα και 6 ωρες σε κινητα. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Υπάρχει κανένα καλύτερο ρούτερ απτό σκουπίδι που δίνει η voda;στα 10 μέτρα δεν πιάνει το wifiΠοιο router έχεις τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Ποιο router έχεις τώρα; Ένα zte δε θυμάμαι μοντελο.Αυτο που δίνει η voda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Για αρχή μιλα μαζί τους, μπορεί να τους πείσεις να σου στείλουν ένα για VDSL που έχει καλύτερο wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Για αρχή μιλα μαζί τους, μπορεί να τους πείσεις να σου στείλουν ένα για VDSL που έχει καλύτερο wifi. δυσκολο.Χτες ενεργοποιηθηκε το ιντερνετ.Σημερα να ζητησω αλλο ρουτερ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Τότε ένα wifi router θα σου κάνει δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Τότε ένα wifi router θα σου κάνει δουλειά. εχεις να προτεινεις καποιο;;αξιοπιστο και δοκιμασμενο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Δεν έχω κάτι στο μυαλό μου. Για αρχή, δοκίμασες να αλλάξεις κανάλι στο ρούτερ και να το τοποθετήσεις όσο πιο κεντρικά γίνεται στο σπίτι σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 εχεις να προτεινεις καποιο;;αξιοπιστο και δοκιμασμενο; Asus dsl 52u Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 καλησπερα στην παρεα , λοιπον εχω cosmote double play , adsl 24. πιανω 22 . απεριοριστα σταθερα κ 1 ωρα κινητα , τιμη το δυμηνο 52 ευρο . αξιζει να κοιταξω κατι σε vodafone ? ληγει τον αυγουστο η συνδεση μου, κ η προσφορα απο κοσμοτε ηταν 32 ευρο για 30αρα. κατι που μου ειναι αχρηστο , γτ μονο σερφαρω κ κανα lolaki. οποτε δεν θελω να ξεφυγω απο τα 52 το μηνα σιγουρα Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 καλησπερα στην παρεα , λοιπον εχω cosmote double play , adsl 24. πιανω 22 . απεριοριστα σταθερα κ 1 ωρα κινητα , τιμη το δυμηνο 52 ευρο . αξιζει να κοιταξω κατι σε vodafone ? ληγει τον αυγουστο η συνδεση μου, κ η προσφορα απο κοσμοτε ηταν 32 ευρο για 30αρα. κατι που μου ειναι αχρηστο , γτ μονο σερφαρω κ κανα lolaki. οποτε δεν θελω να ξεφυγω απο τα 52 το μηνα σιγουρα Πάρε προσφορά Vodafone με 20.46€ και με πάγια εντολή μέσω κάρτας πάει 19.46€... με 240λεπτα προς κινητά. Ολα τα αλλα ίδια. Το ίντερνετ δεν έχει να κάνει με την εταιρεία αλλά από την περιοχή σου.. δεν θα έχεις αλλαγή στην ταχύτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Πάρε προσφορά Vodafone με 20.46€ και με πάγια εντολή μέσω κάρτας πάει 19.46€... με 240λεπτα προς κινητά. Ολα τα αλλα ίδια. Το ίντερνετ δεν έχει να κάνει με την εταιρεία αλλά από την περιοχή σου.. δεν θα έχεις αλλαγή στην ταχύτητα πηρα προσφορα , δυστηχως δεν εχει vdsl εδω . μου εδωσαμ 19,50 για αυτα που αναφερεις , με ενδιαφερει πραγματικα μην χασω ταχυτητα. γτ πιανω 23 με κοσμοτε . κ ξερω καλα τα παιχνιδια τους . ημουν παλια σε cyta κ την ειχαν κλειδωση στα 14 . μετα απο πολλα βρισιδια πετυχα το 23 . μην γυρισω στα παλια παλι . θα κανω αιτηση μαλλον γτ η κοσμοτε δεν λεει να κανει καλη προσφορα , κ τα 19,50 ειναι πολυ καλη τιμη , πιο κατω κ απο οτι δινω τωρα Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 πηρα προσφορα , δυστηχως δεν εχει vdsl εδω . μου εδωσαμ 19,50 για αυτα που αναφερεις , με ενδιαφερει πραγματικα μην χασω ταχυτητα. γτ πιανω 23 με κοσμοτε . κ ξερω καλα τα παιχνιδια τους . ημουν παλια σε cyta κ την ειχαν κλειδωση στα 14 . μετα απο πολλα βρισιδια πετυχα το 23 . μην γυρισω στα παλια παλι . θα κανω αιτηση μαλλον γτ η κοσμοτε δεν λεει να κανει καλη προσφορα , κ τα 19,50 ειναι πολυ καλη τιμη , πιο κατω κ απο οτι δινω τωρα Τωρα δίνεις 26€. Αυτό με τον περιορισμό δεν το ξέρω... εγω πιάνω 7.... μια φορά που είχε πέσει το ρεύμα και γύρισε μετά από 6 ώρες μου έκανε συγχρονισμό στα 11... τι να πω! Την επόμενη μέρα που ξύπνησα το πρωί είχε πάει πάλι 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts