Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλώς σας βρήκα παιδιά και σαν νέος χρήστης θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πήρε κανείς από Συνεργάτη της Vodafone για αναβάθμιση σε VDSL και σας υποσχέθηκαν πράγματα που δεν ισχύουν. Π.χ. εμένα μου πρότειναν αναβάθμιση από 24ΜΒ σε 50ΜΒ χωρίς τέλη ενεργοποίησης και με πάγιο από 22 σε 30 Ευρώ. Μου είπαν όμως και ότι την διαφορά (δηλ. τα 8 Ευρώ) θα τα έπαιρνα πίσω με έκτπωση στον λογαριασμό κινητού (επίσης στην Vodafone) λαμβάνοντας έναν μηνιαίο κωδικό που θα μπορούσα να εξαργυρώσω σε στιλ Cashback. Εννοείται ότι τελικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Έχει συμβεί και σε άλλους? Ξέρεις κανείς κάτι?

Εδώ και 2-3 μέρες με έχουν ταράξει στα τηλέφωνα αλλά τους έχω μπλοκάρει όλους.

Ποτέ σε πήραν; 213 και τελειώνει σε 80;

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παίδες καλησπέρα. Μετά από καιρό χρειάζομαι και πάλι την βοήθεια σας. Το πρόβλημα μου είναι το εξής. Εκεί που έμενα πριν είχα κανονικά VDSL, μετακομίζω σε νέα διεύθυνση όπου η VDSL δεν είναι διαθέσιμη. Επικοινωνώ με την Vodafone για την μεταφορά της γραμμής και μου λένε πως επειδή δεν υποστηρίζουμε VDSL στην νέα διεύθυνση, θα σου κάνουμε υποβάθμιση σε ADSL και θα σε χρεώσουμε και το κόστος της υποβάθμισης. Δεν υπάρχει ρήτρα που λέει πως όταν υπάρχει αδυναμία παροχής υπηρεσίας με υπαιτιότητα του παρόχου η μεταφορά ή η διακοπή γίνεται ατελώς; Εγώ φταίω που ζήτησα μεταφορά. Αν τους έλεγα , Α, δεν έχετε VDSL λόγω μη υποστήριξης δικτύου διακόψτε την σύνδεση, μήπως θα ήταν καλύτερα;

Αν ήταν τόσο απλο , ο καθένας θα ζήταγε μεταφορά στην νέα του διεύθηνση στην κορυφή του Παρνασού ή στα Ίμια , και θα έλεινε το πρόβλημα της δωρεάν αποσύνδεσης.

Edited by XP130TD

Καλησπερα φιλοι μου

Εχω μεγαλο θεμα με την adsl γραμμη μου.Η συνδεση γεμιζει crc errors συνεχεια μπορει και 150000 και εχω συνεχεις επανασυγχρονισμους και αποσυνδεσεις.

Εχει φτασει σε σημειο να συγχονισει με μολις 0.1mbps το router.....

Αυτο γινεται και το πρωι αλλα πιο πολυ το απογευμα.

Εχω μιλησει 100 φορες με το vodafone και το θεμα δεν εχει λυθει.

Ρουτερ εχει αλλαχτει και παλι τπτ.

Σημερα ηρθε ενας τεχνικος τους και ενω στο σπιτι η μετρηση ηταν 6.5mbps κατω στο κουτι ηταν 12000(το μεγιστο της περιοχης)

Μου ειπε οτι εχω θεμα στο σπιτι και οτι φταινε ή η καλωδιωσεις ή η μπριζα.

Εκανα δοκιμη με νεο καλωδιο και νεα μπριζα αλλα και παλι τπτ.

Υπαρχει περιπτωση να φταινει οι εσωτερικες καλωδιωσεις της οικοδομης η μηπως το θεμα ειναι απο αυτους και κανουν τις παπιες?

Με ειπε να φωναξω ηλεκτρολογο να το δει.

Σας ευχαριστω πολυ.

Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Καλησπερα φιλοι μου

Εχω μεγαλο θεμα με την adsl γραμμη μου.Η συνδεση γεμιζει crc errors συνεχεια μπορει και 150000 και εχω συνεχεις επανασυγχρονισμους και αποσυνδεσεις.

Εχει φτασει σε σημειο να συγχονισει με μολις 0.1mbps το router.....

Αυτο γινεται και το πρωι αλλα πιο πολυ το απογευμα.

Εχω μιλησει 100 φορες με το vodafone και το θεμα δεν εχει λυθει.

Ρουτερ εχει αλλαχτει και παλι τπτ.

Σημερα ηρθε ενας τεχνικος τους και ενω στο σπιτι η μετρηση ηταν 6.5mbps κατω στο κουτι ηταν 12000(το μεγιστο της περιοχης)

Μου ειπε οτι εχω θεμα στο σπιτι και οτι φταινε ή η καλωδιωσεις ή η μπριζα.

Εκανα δοκιμη με νεο καλωδιο και νεα μπριζα αλλα και παλι τπτ.

Υπαρχει περιπτωση να φταινει οι εσωτερικες καλωδιωσεις της οικοδομης η μηπως το θεμα ειναι απο αυτους και κανουν τις παπιες?

Με ειπε να φωναξω ηλεκτρολογο να το δει.

Σας ευχαριστω πολυ.

Από αυτά που περιγράφεις, πιθανότατα φταίει η καλωδίωση στο σπίτι σου... Μάλλον πρέπει να φέρεις ηλεκτρολόγο.

Το είχα πάθει κι εγώ παλιότερα. Με ολοκαίνουργια καλωδίωση στο διαμέρισμά μου, δεν έπιανα ούτε 7 Mbps. Έφερα ξανά τον ηλεκτρολόγο που την έφτιαξε και πήγα στα 15 Mbps!

Edited by MitsosDaBest13

Από αυτά που περιγράφεις, πιθανότατα φταίει η καλωδίωση στο σπίτι σου... Μάλλον πρέπει να φέρεις ηλεκτρολόγο.

Το είχα πάθει κι εγώ παλιότερα. Με ολοκαίνουργια καλωδίωση στο διαμέρισμά μου, δεν έπιανα ούτε 7 Mbps. Έφερα ξανά τον ηλεκτρολόγο που την έφτιαξε και πήγα στα 15 Mbps!

Τι έφταιγε φίλε μου και ειχες θέμα σε καινούρια καλωδίωση?

Θυμάσαι κόστος?

Σε ευχαριστώ πολύ

The power of Mi8 be with you

Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Θυμάσαι κόστος?

Σε ευχαριστώ πολύ

Δεν ξέρω τι λάθος είχε κάνει. Δε μου πήρε λεφτά, καθώς είχε πληρωθεί αδρά μερικούς μήνες νωρίτερα, που άλλαξε τις καλωδιώσεις.

Καλημέρα,

ήθελα να ρωτήσω αν άλλαξε κάποιος πάροχο πρίν τη λήξη του συμβολαίου του για να μας πεί τι του ζήτησαν ως "τέλος πρόωρης διακοπής σύμβασης"

Με τον νέο κανονισμό για τις τηλεφωνικές υπηρεσίες τι άλλαξε στα σταθερα; Γιατι δεν μπορεσα να καταλάβω.

Για τη συζήτηση να αναφέρω οτι έχω έκπτωση παγίου και πληρώνω καθε μηνα ενα μικρό ποσό για τον εξοπλισμό

Ευχαριστώ

Θυμάσαι κόστος?

Σε ευχαριστώ πολύ

Κανείς δεν μπορεί να σου πει κόστος, εξαρτάται από το πώς είναι περασμένα τα καλώδια στο σπίτι, και από το μήκος τους.

Για καλό xDSL, πρέπει να εξασφαλίσεις ότι ένα μοναδικό καλώδιο καλής ποιότητας, χωρίς διακοπές και ενώσεις (ματίσεις) ενώνει το κουτί με την πρίζα που συνδέεται ο ρούτερ. Οι υπόλοιπες πρίζες του σπιτιού θα πρέπει να συνδεθούν με διαφορετικό τρόπο, που αλλάζει ελαφρώς εάν η τηλεφωνία είναι VoIP/VOBB ή όχι.

Επιλέξιμα καλώδια είναι είτε τηλεφωνικό PET είτε UTP κατηγορίας 5e/6. Πάλι, εξαρτάται από το μήκος. Ένας αξιοπρεπής ηλεκτρολόγος το κάνει εύκολα.

Μπορεί. Η βλακεία είναι ότι άλλαξα συσκευή και έχασα αυτά τα στοιχεία. Βλακεία δικιά μου επίσης είναι ότι στην ηχογράφηση για την συμφωνία της ανανεώσης μάλλον δεν ανέφερα αυτή την έκπτωση που θα έπαιρνα με κώδικό. Θα πάω τις επόμενες ημέρες να ζητήσω να ακούσω την ηχογράφηση.

• 2 weeks later...

Χρεώνεται πλέον με 0,24€ και το 2130013844. :mad:

Ήθελα να τους πάρω, να τους ρωτήσω γιατί δε μου έχει έρθει ακόμα ο πρώτος λογαριασμός (e-bill). Ούτε μου έχουν στείλει κωδικούς για να φτιάξω το e-bill, ούτε με αφήνει να το φτιάξω μόνος μου...

Οι τύποι είναι για γέλια... Περιμένω τιμολογιακή αλλαγή, για να φύγω δωρεάν. Μόλις έκλεισα μήνα στη Vodafone και τη σιχάθηκα... (+50 μέρες που έκανε να γίνει η φορητότητα, λόγω συστημικου πρόβληματος)

Edited by MitsosDaBest13

Δεν νομίζω, εμένα στην ανάλυση δεν μου το έχει χρεώσει. Δεν μπορεί να το χρεώσει γιατί είναι 10 ψηφία και όχι 5ψήφιο.

Μη πως δεν έχεις χρόνο προς σταθερά; που δεν νομίζω.

Δεν νομίζω, εμένα στην ανάλυση δεν μου το έχει χρεώσει. Δεν μπορεί να το χρεώσει γιατί είναι 10 ψηφία και όχι 5ψήφιο.

Μη πως δεν έχεις χρόνο προς σταθερά; που δεν νομίζω.

Έχω περίπου 10.000 λεπτά προς όλους... Τους κάλεσα από το CU κινητό.

Μου είπε ότι το 1ο λεπτό είναι δωρεάν και μετά χρεώνεται η κλήση 0,24€ χωρίς τους φόρους. Απο 'κει και πέρα, δεν ξέρω... Μήπως το μήνυμα είναι το ίδιο με του 13844 και τελικά το 213xxxx δε χρεώνεται; :blink:

Υ.Γ. Το κάλεσα ξανά και το έκλεισα πριν το 1ο λεπτό. Μου είπε τα ίδια, αλλά είδα ότι μου έφαγε και ένα 3λεπτο από το χρόνο ομιλίας... Τρέχα γύρευε. :wacko:

Edited by MitsosDaBest13

Ήθελα να τους πάρω, να τους ρωτήσω γιατί δε μου έχει έρθει ακόμα ο πρώτος λογαριασμός (e-bill). Ούτε μου έχουν στείλει κωδικούς για να φτιάξω το e-bill, ούτε με αφήνει να το φτιάξω μόνος μου...

Οι τύποι είναι για γέλια... Περιμένω τιμολογιακή αλλαγή, για να φύγω δωρεάν. Μόλις έκλεισα μήνα στη Vodafone και τη σιχάθηκα... (+50 μέρες που έκανε να γίνει η φορητότητα, λόγω συστημικου πρόβληματος)

Εγώ σήμερα που κάλεσα από κινητό Vodafone από τα λεπτά προς όλους έφαγε και το υπόλοιπο έμεινε όπως ήταν

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νομίζω ότι αν και έχει το ίδιο μήνυμα που αναφέρει χρέωση μετά το 1ο λεπτό τελικά δεν χρεώνει. Η αφαιρεί από τα δωρεάν λεπτά του προγράμματος.

Μήτσο, τσάμπα αγχωσες. Το ίδιο λέει εδώ και χρόνια γιατί δεν αναγνωρίζει το σύστημα αν παίρνεις στο πενταψηφιο ή δεκαψηφιο.

Συνήθισε το.

Έχω περίπου 10.000 λεπτά προς όλους... Τους κάλεσα από το CU κινητό.

Μου είπε ότι το 1ο λεπτό είναι δωρεάν και μετά χρεώνεται η κλήση 0,24€ χωρίς τους φόρους. Απο 'κει και πέρα, δεν ξέρω... Μήπως το μήνυμα είναι το ίδιο με του 13844 και τελικά το 213xxxx δε χρεώνεται; :blink:

Υ.Γ. Το κάλεσα ξανά και το έκλεισα πριν το 1ο λεπτό. Μου είπε τα ίδια, αλλά είδα ότι μου έφαγε και ένα 3λεπτο από το χρόνο ομιλίας... Τρέχα γύρευε. :wacko:

Δεν χρεώνει τα 0,24€. Επιβεβαιωμένο.

.

Εγώ τον Δεκέμβριο που ήρθα στην βοντα δεν είχα κωδικούς γιατί δεν μου είχανε στείλει και ζήτησα μεσω του chat από την εφαρμογή του κινητού και με εξυπηρέτησαν άμεσα όπως και αλλες δύο φορές που χρειαστηκα κάτι να ρωτήσω

Μήτσο, τσάμπα αγχωσες. Το ίδιο λέει εδώ και χρόνια γιατί δεν αναγνωρίζει το σύστημα αν παίρνεις στο πενταψηφιο ή δεκαψηφιο.

Συνήθισε το.

Το ξέρω αυτό, αλλά το μήνυμα άλλαξε ελαφρώς... Λέει ότι η χρέωση γίνεται μετά το 1ο λεπτό. Για μια στιγμή αγχώθηκα, πως γίνεται και στο 213xxx. Sorry... :oops:

----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ τον Δεκέμβριο που ήρθα στην βοντα δεν είχα κωδικούς γιατί δεν μου είχανε στείλει και ζήτησα μεσω του chat από την εφαρμογή του κινητού και με εξυπηρέτησαν άμεσα όπως και αλλες δύο φορές που χρειαστηκα κάτι να ρωτήσω

Ναι, κι εγώ μέσω του chat βρήκα λύση...

Καλημέρα. Υπάρχει κάποιος που του έχουν δώσει σε ανανέωση πακέτο με χρόνο ομιλίας; Σε αυτά πρέπει να βάζουμε κάρτα ανα 4μηνο για να μην γίνεται φραγή ή ισχύει κάτι άλλο; Ευχαριστώ.

Το ξέρω αυτό, αλλά το μήνυμα άλλαξε ελαφρώς... Λέει ότι η χρέωση γίνεται μετά το 1ο λεπτό. Για μια στιγμή αγχώθηκα, πως γίνεται και στο 213xxx. Sorry... :oops:

----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι, κι εγώ μέσω του chat βρήκα λύση...

Σε όποια εταιρία κι αν πάρεις στο 5ψηφιο κι όχι στο 10ψηφιο, την ίδια κασέτα έχουν. Π.χ. εθνική τράπεζα, anytime, Vodafone, cosmote που χρησιμοποιώ σε κάπως συχνή βάση, τα ίδια και τα ίδια τόσα χρόνια.

Πάντα να έχουμε βέβαια το νου μας, γιατί με την φόρα που έχουν πάρει όλοι τους, τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

• 2 weeks later...
καλησπέρα από το κατάστημα μου έδωσαν προσφορά με ίντερνετ έως 24 και 240 λεπτά προς κινητά και απεριόριστα σταθερά . για νέα σύνδεση χωρίς μόντεμ το αγοράζεις ή βάζεις δικό σου μόντεμ παλιό.ευτυχώς δεν είναι voip το τηλέφωνο. οπότε δουλεύει χωρίς ρούτερ άμα κάποιος δεν χρησιμοποιεί το ίντερνετ πχ για άτομο μεγάλης ηλικίας επίσης σε διακοπή ρεύματος δουλεύει. πάγιο 20.40 ευρώ για 2 χρόνια.

καλησπέρα από το κατάστημα μου έδωσαν προσφορά με ίντερνετ έως 24 και 240 λεπτά προς κινητά και απεριόριστα σταθερά . για νέα σύνδεση χωρίς μόντεμ το αγοράζεις ή βάζεις δικό σου μόντεμ παλιό.ευτυχώς δεν είναι voip το τηλέφωνο. οπότε δουλεύει χωρίς ρούτερ άμα κάποιος δεν χρησιμοποιεί το ίντερνετ πχ για άτομο μεγάλης ηλικίας επίσης σε διακοπή ρεύματος δουλεύει. πάγιο 20.40 ευρώ για 2 χρόνια.

Βάζεις ότι μόντεμ ρουτερ θες και δουλεύει.

Στο κατάστημα πηγές και ρώτησες και σου έκαναν αυτή την προσφορά; Ήσουν αλλού πριν και έκανες φορητότητα;

Βάζεις ότι μόντεμ ρουτερ θες και δουλεύει.

Στο κατάστημα πηγές και ρώτησες και σου έκαναν αυτή την προσφορά; Ήσουν αλλού πριν και έκανες φορητότητα;

πηρα τηλεφωνο το καταστημα vodafone και μου ειπανε την προσφορα και μετα καλεσα το 13840 και ζητησα προσφορα και με καλεσαν και μου εδωσαν την ιδια προσφορα.

ναι αφορα γραμμη υπαρχουσα στο οτε που δεν εχει κανενα πακετο χρονου ομιλιας επανω σκετη γραμμη, αλλα επειδη κανει χρηση η γιαγια μου λεω να τις αλλαξω παροχο. Τωρα βγαινει πιο οικονομικη η hrs-vodafone απο την κανονικη vodafone , δινει 400 λεπτα προς κινητα και παγιο 17 ευρω αλλα με κλησεις μεσω voip , και εχω ενδιασμους εαν θα εχει θεματα η περιοχη για αποσυνδεσεις . παντως 2,50mbs το μεγιστο μου ειπανε οτι θα πιανει ειτε απο την μια ειτε απο την αλλη το ιδιο δικτυο χρησιμοποιουνε οποτε τις ιδιες ταχυτητες θα πιανει. ( παιρνει απο Κερατεα ο Κουβαρας, και δινουνε μονο απο αστικο κεντρο η vodafone και ειναι αρκετα μακρυα. ).

Αν ήταν τόσο απλο , ο καθένας θα ζήταγε μεταφορά στην νέα του διεύθηνση στην κορυφή του Παρνασού ή στα Ίμια , και θα έλεινε το πρόβλημα της δωρεάν αποσύνδεσης.

Τελικά μου κάνανε δωρεάν την υποβάθμιση γιατί δεχθήκανε πως είναι δική τους υπαιτιότητα.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τώρα όμως προέκυψε άλλο θέμα. Γιατί με τον γείτονα στην ίδια πολυκατοικία έχουμε τόση διαφορά στο attenuation? Δείτε τις φώτο. Εγώ Vodafone ο γείτονας Cosmote. gauthSg TIbci0f

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://ibb.co/fd7H30F

https://ibb.co/4Tdn9cr

Edited by thsss