snapy13 Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Εμένα μου το έδωσαν για πενηντάρα στα 27,05€ Τόσα θα ήταν σούπερ! Ήσουν κι εσύ σε Adsl Vodafone πριν; Αν δεν σε κουράζω πες καμια λεπτομέρεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Τόσα θα ήταν σούπερ! Ήσουν κι εσύ σε Adsl Vodafone πριν; Αν δεν σε κουράζω πες καμια λεπτομέρεια. Δεν με κουράζεις, ναι ήμουν ADSL και επειδή τα είχα πάρει άσχημα με τεχνικά προβλήματα τράβηξα φορητότητα και με πήραν και μου έδωσαν αυτή την προσφορά, εννοείται απεριόριστα σταθερά και 360 λεπτά προς κινητά και διεθνή σταθερά, στην ουσία -50% από την αρχική τιμή, δεν θα έφευγα από την vodafone γιατί είχα ενεργό συμβόλαιο απλά το έκανα για εκφοβισμό και έπιασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Δεν με κουράζεις, ναι ήμουν ADSL και επειδή τα είχα πάρει άσχημα με τεχνικά προβλήματα τράβηξα φορητότητα και με πήραν και μου έδωσαν αυτή την προσφορά, εννοείται απεριόριστα σταθερά και 360 λεπτά προς κινητά και διεθνή σταθερά, στην ουσία -50% από την αρχική τιμή, δεν θα έφευγα από την vodafone γιατί είχα ενεργό συμβόλαιο απλά το έκανα για εκφοβισμό και έπιασε. Ευχαριστώ πολυ φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 (edited) 33.5 το πήρα εγώ χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο, απλά πήγα σε ένα κατάστημα και ζήτησα από adsl να πάω σε vdsl 50 με ακριβώς τα ίδια με τον από πάνω! Βέβαια μου χρέωσαν και ένα 20αρι + κάτι αλλά για ανανέωση και αλλαγή προγράμματος και κάτι ακόμα που δεν θυμάμαι για τον πρώτο λογαριασμό. Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 29, 2018 by dimi_1982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 33.5 το πήρα εγώ χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο, απλά πήγα σε ένα κατάστημα και ζήτησα από adsl να πάω σε vdsl 50 με ακριβώς τα ίδια με τον από πάνω! Βέβαια μου χρέωσαν και ένα 20αρι + κάτι αλλά για ανανέωση και κάτι ακόμα που δεν θυμάμαι για τον πρώτο λογαριασμό. Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εμένα τα έβαλαν +20€ κόστος αλλαγής συμβολαίου +4,90€ ανανέωση συμβολαίου αλλά επειδή είχα πει τηλεφωνικά από την αρχή ότι αν μείνω δεν θα μου τα χρεώσουν πράγματι δεν με χρέωσαν. Το εγκεφαλικό όμως το έχω πάθει τώρα που εδώ και ένα μήνα έχω 50mbpsκαι από σήμερα βλέπω ότι έχει διαθεσιμότητα 100mbps και βλέπω τιμή στα 44,50€ ή 43,50€ με ebill. Τώρα πρέπει να σκεφτώ πως θα κάνω μετάβαση με μια καλή τιμή στα 100mbps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Και εμένα τα έβαλαν +20€ κόστος αλλαγής συμβολαίου +4,90€ ανανέωση συμβολαίου αλλά επειδή είχα πει τηλεφωνικά από την αρχή ότι αν μείνω δεν θα μου τα χρεώσουν πράγματι δεν με χρέωσαν. Τόσα ειπαν και σε εμένα δηλαδή 20€ + 4.90€, σήμερα έκανα την αίτηση για αλλαγή σε Vdsl 50. Από ταχύτητα τι λέει ρε παιδιά, το πλησιάζει το 50αρι. Η adsl μου με το ζόρι φτάνει το 900 kbp/s τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volleyball Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Καλησπέρα, για 24αρα ταχύτητα, απεριόριστα σταθερά, 300 προς κινητά ποια είναι η καλύτερη τιμή που δίνουν αυτόν τον καιρό ; Πήρε κάποιος προσφορά πρόσφατα να μας πει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Τόσα ειπαν και σε εμένα δηλαδή 20€ + 4.90€, σήμερα έκανα την αίτηση για αλλαγή σε Vdsl 50. Από ταχύτητα τι λέει ρε παιδιά, το πλησιάζει το 50αρι. Η adsl μου με το ζόρι φτάνει το 900 kbp/s τώρα. Με ADSL έπιανα 13 τώρα έχω 49999. Σου παραθέτω τα στοιχεία της σύνδεσης. Link Status Up Modulation Type VDSL2_Vectoring Actual Rate(Up/Down) 4996/49999 kbps Attainable Rate(Up/Down) 50637/136732 kbps Noise Margin(Up/Down) 40.5/16.4 dB Line Attenuation(Up/Down) 3.1/8.7 dB Output Power(Up/Down) 9.8/11.1 dBm Data Path(Up/Down) Fast/Interleaved Interleave Depth(Up/Down) 1/1935 Interleave Delay(Up/Down) 0/9 ms INP(Up/Down) 0/6.6 symbols Profile 17a Showtime Start 31 h 47 min 15 s LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM CRC Errors(Up/Down) 0/67 FEC Errors(Up/Down) 0/62128 ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα, για 24αρα ταχύτητα, απεριόριστα σταθερά, 300 προς κινητά ποια είναι η καλύτερη τιμή που δίνουν αυτόν τον καιρό ; Πήρε κάποιος προσφορά πρόσφατα να μας πει ; Πριν 3 μήνες πήρα την συγκεκριμένη προσφορά στα 16,90€ μετά από αίτημα φορητότητας προς Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Με ADSL έπιανα 13 τώρα έχω 49999. Σου παραθέτω τα στοιχεία της σύνδεσης. Link Status Up Modulation Type VDSL2_Vectoring Actual Rate(Up/Down) 4996/49999 kbps Attainable Rate(Up/Down) 50637/136732 kbps Σούπερ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 (edited) Εμένα μου είχαν πει ότι ΔΕΝ θα χρεώσουν τα 20 ευρώ αλλά τελικά τα χρέωσαν. Πήρα τηλέφωνο παραπονέθηκε και είπαν ότι έχω δίκιο και ότι το βλέπουν, δεν έπρεπε να χρεωθώ. Με συμβούλεψαν να πληρώσω το υπόλοιπο ποσό χωρίς τα 20 ευρώ και θα έρθει στα ίσια του στον επόμενο λογαριασμό. Φοβάμαι όμως μη φανώ κακοπληρωτης και κόψουν κάποιες υπηρεσίες. Εσείς τι θα κάνατε; Edited May 2, 2018 by ^_NikitaS_^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Εμένα μου είχαν πει ότι ΔΕΝ θα χρεώσουν τα 20 ευρώ αλλά τελικά τα χρέωσαν. Πήρα τηλέφωνο παραπονέθηκε και είπαν ότι έχω δίκιο και ότι το βλέπουν, δεν έπρεπε να χρεωθώ. Με συμβούλεψαν να πληρώσω το υπόλοιπο ποσό χωρίς τα 20 ευρώ και θα έρθει στα ίσια του στον επόμενο λογαριασμό. Φοβάμαι όμως μη φανώ κακοπληρωτης και κόψουν κάποιες υπηρεσίες. Εσείς τι θα κάνατε; Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις πληρώνεις κανονικά όλο το ποσό του λογαριασμού που έχει εκδοθεί και σου πιστώνουν στον επόμενο το ποσό του λάθους. Sent from my iPad Pro. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Εμένα μου είχαν πει ότι ΔΕΝ θα χρεώσουν τα 20 ευρώ αλλά τελικά τα χρέωσαν. Πήρα τηλέφωνο παραπονέθηκε και είπαν ότι έχω δίκιο και ότι το βλέπουν, δεν έπρεπε να χρεωθώ. Με συμβούλεψαν να πληρώσω το υπόλοιπο ποσό χωρίς τα 20 ευρώ και θα έρθει στα ίσια του στον επόμενο λογαριασμό. Φοβάμαι όμως μη φανώ κακοπληρωτης και κόψουν κάποιες υπηρεσίες. Εσείς τι θα κάνατε; Επειδή συνέβει και σε εμένα μου είπαν να μην πληρώσω μέχρι να πιστωθεί στον επόμενο λογαριασμό για να είναι "καθαρός" και να μην υπάρχει αρνητικό υπόλοιπο. Και έτσι έκανα. Δεν τίθεται θέμα κακοπληρωτής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Επειδή συνέβει και σε εμένα μου είπαν να μην πληρώσω μέχρι να πιστωθεί στον επόμενο λογαριασμό για να είναι "καθαρός" και να μην υπάρχει αρνητικό υπόλοιπο. Και έτσι έκανα. Δεν τίθεται θέμα κακοπληρωτής. Αρνητικός δε θα είναι γιατί έτσι και αλλιώς ήταν σα να μου ανανέωσαν συμβόλαιο. Απλά τον άλλο μήνα αν τώρα πληρώσω όλο το ποσό, θα πληρώσω 6 ή 7 ευρώ μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Αρνητικός δε θα είναι γιατί έτσι και αλλιώς ήταν σα να μου ανανέωσαν συμβόλαιο. Απλά τον άλλο μήνα αν τώρα πληρώσω όλο το ποσό, θα πληρώσω 6 ή 7 ευρώ μόνο. Α εντάξει τότε, απλά επειδή εμένα ήταν διαφορά για αυτό τον άφησα. Πάντως μην φοβάσαι τα περί κακοπληρωτής. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Καλησπέρα, για 24αρα ταχύτητα, απεριόριστα σταθερά, 300 προς κινητά ποια είναι η καλύτερη τιμή που δίνουν αυτόν τον καιρό ; Πήρε κάποιος προσφορά πρόσφατα να μας πει ;Εγώ πριν 10 μέρες ανανέωσα με 17, 30... Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 καλησπερα παιδια,μου εκαναν και εμενα την προσφορα για 50αρα γιατι με adsl εχω 3,5 απλα ηθελα να ρωτησω αλλαζει κατι στην τηλεφωνια; γιατι εγω στην έξοδο του φιλτρου έχω ριξει ολα τα τηλέφωνα του σπιτιου και απο εκει τα στελνω παντου και εχω σταθερο σε ολες τις πριζες του σπιτιου οπως και στο συναγερμο,γνωριζει καποιος κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Μόνο router θα αλλάξεις. Τίποτα άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lord1982 Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Μόνο router θα αλλάξεις. Τίποτα άλλο Δηλαδή όταν πας σε vdsl στη vodafone δεν σε βάζει σε voip όπως η cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Δηλαδή όταν πας σε vdsl στη vodafone δεν σε βάζει σε voip όπως η cosmote; Δε νομίζω να αλλάζουν ακόμα σε voip οι άλλοι παροχοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Εμένα πήγε σε voip και όταν παραπονέθηκα μου απάντησαν ότι έτσι είναι η τεχνολογία η συγκεκριμένη, δε γίνεται αλλιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Δηλαδή όταν πας σε vdsl στη vodafone δεν σε βάζει σε voip όπως η cosmote; Εξαρτάται από την περιοχή, αλλά μπορείς να ρωτήσεις προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juventus92 Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 (edited) καλησπέρα, έχω vodafone σταθερή, ίντερνετ + vodafone tv. ξαφνικά στις 2/5/2018 αλλάζοντας κανάλια παρατήρησα ότι είναι ανοιχτά τα κανάλια novasports τα οποία έχουν χρέωση 15€ / μήνα.το θέμα είναι πως τα κανάλια δεν τα ενεργοποίησα εγώ και τώρα πρέπει ή να πληρώνω 15€ κάθε μήνα για ένα χρόνο για υπηρεσία την οποία δεν ενεργοποίησα εγώ ή να πληρώσω 73€ τέλη αποσύνδεσης της υπηρεσίας!!! έχω σκοπό λοιπόν να αλλάξω εταιρεία αλλά αυτό διαμορφώνει το τέλος αποσύνδεσης στα 193€!!! έχετε καμιά ιδέα τι γίνεται αν δεν πληρώσω τα τέλη αποσύνδεσης του συμβολαίου μου?? Edited May 9, 2018 by juventus92 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Γιατι δεν παιρνεις την εταιρια να ρωτησεις τι παιζει??Αφου δεν τα ενεργοποιησες εσυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juventus92 Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 (edited) Πήρα τηλέφωνο και επιμένουν πως η ενεργοποίηση έγινε από την τηλεόρασή μου, πράγμα απίθανο γιατί ήξερα τις χρεώσεις, άσε που δεν τα παρακολουθώ κιόλας. Μου έδωσαν λοιπόν 3 επιλογές: Α) Πληρώνω τα κανάλια Novasports για έναν χρόνο 15€/μήνα Β)Εάν δεν τα θέλω, πληρώνω το τέλος αποσύνδεσης των καναλιών 73€ Γ)Εάν αλλάξω πάροχο, πληρώνω 193€ το τέλος αποσύνδεσης από την εταιρεία Σε περίπτωση που αλλάξω πάροχο και δεν πληρώσω τα 193€ γίνεται κάτι?? Γιατί διάβασα σχετικό νόμο που γράφει πως τα τέλη αποσύνδεσης που βάζουν οι εταιρείες είναι παράνομα και τα ορίζουν μόνο και μόνο για να διστάσεις και να μην φύγεις ή απλά να τους τα πληρώσεις. Edited May 10, 2018 by juventus92 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Πήρα τηλέφωνο και επιμένουν πως η ενεργοποίηση έγινε από την τηλεόρασή μου, πράγμα απίθανο γιατί ήξερα τις χρεώσεις, άσε που δεν τα παρακολουθώ κιόλας. Μου έδωσαν λοιπόν 3 επιλογές: Α) Πληρώνω τα κανάλια Novasports για έναν χρόνο 15€/μήνα Β)Εάν δεν τα θέλω, πληρώνω το τέλος αποσύνδεσης των καναλιών 73€ Γ)Εάν αλλάξω πάροχο, πληρώνω 193€ το τέλος αποσύνδεσης από την εταιρεία Σε περίπτωση που αλλάξω πάροχο και δεν πληρώσω τα 193€ γίνεται κάτι?? Γιατί διάβασα σχετικό νόμο που γράφει πως τα τέλη αποσύνδεσης που βάζουν οι εταιρείες είναι παράνομα και τα ορίζουν μόνο και μόνο για να διστάσεις και να μην φύγεις ή απλά να τους τα πληρώσεις. Σε ποιό νόμο αναφέρεσαι? Παράνομα σχεδόν σίγουρα δεν είναι, από τη στιγμή που έχεις συμφωνήσει με το συμβόλαιο που υπογράφεις. Για το εάν είναι καταχρηστικά, είναι άλλη συζήτηση, αλλά είναι χρονοβόρο και κοστοβόρο να το κυνηγήσεις... Παρότι ο τελευταίος Κανονισμός Γενικών Αδειών της ΕΕΤΤ έχει κάποιες ευνοϊκές αλλαγές (όπως πχ ότι οι πάροχοι δεν μπορούν να αλλάζουν το πάγιο ή τις χρεώσεις όσο τρέχει ένα συμβόλαιο) δεν απαγορεύει τα τέλη διακοπής. Κατά τα άλλα, μερικές χρήσιμες παρατηρήσεις: Ειδικά στις αγορές από απόσταση θα πρέπει να τεκμαίρεται και ότι σου γνωστοποιήθηκαν όλοι οι όροι και οι χρεώσεις και ότι συναίνεσες σε αυτές, ενώ το βάρος της απόδειξης το έχει ο πάροχος. Επιπλέον, έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών. Ειδικά εάν δεν έχει συμπληρωθεί αυτό μέχρι την ημέρα που τους πήρες τηλέφωνο, απαίτησε την άμεση διακοπή και την ακύρωση των χρεώσεων. Εάν έχει συμπληρωθεί, πάρε την γραπτή απάντησή τους στη γραπτή καταγγελία σου ότι δεν ζήτησες και δεν θέλεις την υπηρεσία και στείλε τα στον Συνήγορο του Καταναλωτή και την ΕΕΤΤ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts