Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τώρα είδα ότι είσαι σε χωριό, δεν ξέρω αν ισχύει η διαθεσιμότητα που αναφέρεις, πρέπει να το σιγουρέψεις, την ταχύτητα μη την φοβάσαι, αφού έχεις με ΟΤΕ θα έχεις καλή και με hol

Υπάρχει διαθεσιμότητα, έχουν βάλει και άλλοι Hol εδώ στο χωριό. Μάλιστα πρόσφατα πήγα και σύνδεσα ένα ρουτεράκι σε έναν γνωστό. Η μόνη βλακεία είναι ότι δεν κοίταξα τι ταχύτητες πιάνει.

i8vv46-6.png

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Υπάρχει διαθεσιμότητα, έχουν βάλει και άλλοι Hol εδώ στο χωριό. Μάλιστα πρόσφατα πήγα και σύνδεσα ένα ρουτεράκι σε έναν γνωστό. Η μόνη βλακεία είναι ότι δεν κοίταξα τι ταχύτητες πιάνει.

To ''ox'' το είπα γιατί δεν έχεις πολλές επιλογές να διαλέξεις ανάμεσα σε παρόχους και θα πρέπει να βάλεις δικό σου ρουτερ για να μην δόσεις 20 ευρώ.Με τη διαθεσημότητα δε νομιζώ να έχεις πρόβλημα και αφού πιάνεις 17,5 είσαι πολύ κοντά στο Α/Κ.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

To ''ox'' το είπα γιατί δεν έχεις πολλές επιλογές να διαλέξεις ανάμεσα σε παρόχους και θα πρέπει να βάλεις δικό σου ρουτερ για να μην δόσεις 20 ευρώ.Με τη διαθεσημότητα δε νομιζώ να έχεις πρόβλημα και αφού πιάνεις 17,5 είσαι πολύ κοντά στο Α/Κ.

Κοίτα εγώ τώρα έχω ΟΤΕ που είναι ο ακριβότερος πάροχος. Σίγουρα η τιμή είναι σημαντικός παράγοντας, σε όποιον άλλο πάροχο και να πάμε σίγουρα θα πληρώνουμε λιγότερα, μας αρκεί που θα φύγουμε από ΟΤΕ. Τώρα ως προς το θέμα των καλωδιόσεων, δεν θα αλλάξει κάτι οπότε πιστεύω ότι δεν θα έχω πρόβλημα με τις ταχύτητες. Επίσης με trial and error διαπίστωσα, το πιθανότερο, ότι το κέντρο της Hol είναι ή στο ίδιο κτίριο ή έστω πάρα πολύ κοντά με το κέντρο του ΟΤΕ εδώ στο χωριό, οπότε η απόσταση δεν αλλάζει. Για το ρούτερ ευτυχώς έχω καβάτζα ένα παλιό που το είχα αγοράσει από μαγαζί.

Τώρα, σκέφτομαι να πάω στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, 24άρι adsl, απεριόριστα σταθερα, και 300 λεπτά κινητά προς 23 ευρώ τον μήνα. Πριν προχωρήσω στην online αίτηση πρέπει να έχω κάτι άλλο υπόψιν; Και με την αίτηση αλλά και γενικότερα; Τέλος ενεργοποίησης έχει; Όταν φέρει ο κούριερ το συμβόλαιο πρέπει να έχω και κάτι άλλο μαζί μου όπως φωτοτυπία ταυτότητας, εκκαθαριστικό και τελευταίο λογαριασμό από τον τωρινό πάροχο;

Edited by gokuthelegend
i8vv46-6.png

Κοίτα εγώ τώρα έχω ΟΤΕ που είναι ο ακριβότερος πάροχος. Σίγουρα η τιμή είναι σημαντικός παράγοντας, σε όποιον άλλο πάροχο και να πάμε σίγουρα θα πληρώνουμε λιγότερα, μας αρκεί που θα φύγουμε από ΟΤΕ. Τώρα ως προς το θέμα των καλωδιόσεων, δεν θα αλλάξει κάτι οπότε πιστεύω ότι δεν θα έχω πρόβλημα με τις ταχύτητες. Επίσης με trial and error διαπίστωσα, το πιθανότερο, ότι το κέντρο της Hol είναι ή στο ίδιο κτίριο ή έστω πάρα πολύ κοντά με το κέντρο του ΟΤΕ εδώ στο χωριό, οπότε η απόσταση δεν αλλάζει. Για το ρούτερ ευτυχώς έχω καβάτζα ένα παλιό που το είχα αγοράσει από μαγαζί.

Τώρα, σκέφτομαι να πάω στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, 24άρι adsl, απεριόριστα σταθερα, και 300 λεπτά κινητά προς 23 ευρώ τον μήνα. Πριν προχωρήσω στην online αίτηση πρέπει να έχω κάτι άλλο υπόψιν; Και με την αίτηση αλλά και γενικότερα; Τέλος ενεργοποίησης έχει; Όταν φέρει ο κούριερ το συμβόλαιο πρέπει να έχω και κάτι άλλο μαζί μου όπως φωτοτυπία ταυτότητας, εκκαθαριστικό και τελευταίο λογαριασμό από τον τωρινό πάροχο;

Υπάρχει ένα τέλος φορητότητας 35 ευρώ που θα χρεωθεί στον πρώτο λογαριασμό(αν απορρίψεις την πρόταση του ΟΤΕ).Όταν έρθει ο κουριερ μόνο ταυτότητα έχε μαζί ώστε να αππδείξεις ότι είσαι εσύ.Και όταν θα κάνεις την αίτηση online κοίτα να βάλεις ακριβώς τα ίδια στοιχεία με αυτά που έχεις στον ΟΤΕ διαφορετικά η αίτηση θα ακυρωθεί.Αν θες ενημέρωσέ μας αν την έκανες και αν σε πήραν τηλέφωνο από ΟΤΕ και τι σου πρόσφαιραν!Καλή επιτυχεία!

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Δες τον τελευταιο λογαριασμο αν εχει σημειωση ενημερωσης για τις αυξησεις. δες την ημερομηνια εκδοσης. εχεις εναν μηνα να φυγεις απο την ημερομηνία εκδοσης του λογαριασμου με την ενημερωση...

Αυτό το γράφουν, αλλά δεν ισχύει νομικά. Μονομερής αλλαγή όρων σύμβασης αποτελεί δόκιμη αιτία διακοπής, ακόμη και μετά την προθεσμία που ορίζουν (κάπως αυθαίρετα).

Κατά τα άλλα, πριν τη φορητότητα ποια ήταν η καλύτερη πρόταση που σου έκαναν?

Αυτό το γράφουν, αλλά δεν ισχύει νομικά. Μονομερής αλλαγή όρων σύμβασης αποτελεί δόκιμη αιτία διακοπής, ακόμη και μετά την προθεσμία που ορίζουν (κάπως αυθαίρετα).

Κατά τα άλλα, πριν τη φορητότητα ποια ήταν η καλύτερη πρόταση που σου έκαναν?

οταν πηρα στην εξυπηρετηση πριν κανω την αιτηση φορητοτητας, δε μου ειπαν κατι ιδιαιτερο, μου ειπαν οτι το καλυτερο πακετο vdsl που μπορουν να κανουν ειναι 30€/μηνα...

βασιστηκαν στο οτι ηταν η τελευταια μερα της προθεσμιας και οτι δε θα προλαβαινα....

την επομενη μερα απο τις 9 μεχρι και τις 4 που το σηκωσα, ειχαν παρει καμια 20αρια φορες....

αλλα και παλι για vdsl μου ειπαν το ιδιο....

ετσι μετα απο αρκετη ωρα μου δωσαν αυτη τη προσφορα...

double play + 300' : 13,50€

triple play + 300' : 18,50€

Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 8/256

Μόλις μου απάντησαν από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης(Ε.Σ.Ρ.) σχετικά με την καταγγελία που είχα κάνει για παραπλάνηση από τη διαφήμηση της ''ρεζερβας'' της vodafone και μου απάντησαν ότι η διαφήμηση είναι ασαφής και πρέπει εντός 4 ημερών να την αλλάξουν αλλιώς απειλούνται με πρόστιμο!

Μόλις μου απάντησαν από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης(Ε.Σ.Ρ.) σχετικά με την καταγγελία που είχα κάνει για παραπλάνηση από τη διαφήμηση της ''ρεζερβας'' της vodafone και μου απάντησαν ότι η διαφήμηση είναι ασαφής και πρέπει εντός 4 ημερών να την αλλάξουν αλλιώς απειλούνται με πρόστιμο!

Η Επιτροπή αξιολογώντας το λεκτικό «δεν έχουμε internet, ούτε τηλέφωνο. Έχεις mega bite; Δεν τα χρειάζομαι. Έχω ρεζέρβα» σε συνδυασμό με το οπτικό που το συνοδεύει κατέληξε ομόφωνα στην άποψη ότι είναι πιθανό να μη γίνει κατανοητό από τον καταναλωτή ότι για την ενεργοποίηση της διαφημιζόμενης υπηρεσίας είναι απαραίτητη προϋπόθεση να προηγηθεί η κλήση του συνδρομητή στον 5ψήφιο αριθμό της VODAFONE 13830 για την αναφορά του προβλήματος. Η παράλειψη αυτής της πληροφορίας ενδεχομένως να οδηγήσει σε εσφαλμένες εντυπώσεις ή/και προσδοκίες για τον τρόπο που λειτουργεί η υπηρεσία ΡΕΖΕΡΒΑ (πιθανόν αυτοματοποιημένα και χωρίς καμία απολύτως καθυστέρηση) και για το λόγο αυτό η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε ότι η υπό έλεγχο επικοινωνία προσκρούει στο άρθρο 5 του ΕΚΔ-Ε και πρέπει να τροποποιηθεί αναλόγως εντός 4 ημερών.

Αναφορικά με τον ισχυρισμό «για να μην ξεμείνεις ποτέ από επικοινωνία ό,τι κι αν συμβεί» η Επιτροπή ομόφωνα έκρινε ότι τεκμηριώθηκε επαρκώς αφού με βάση όσα αναφέρθηκαν από την πλευρά SPOT THOMPSON / VODAFONE προέκυψε ότι η υπηρεσία αυτή μπορεί να ενεργοποιηθεί και να καλύψει τις ανάγκες επικοινωνίας του συνδρομητή μέσω της σύνδεσης κινητής, για οποιονδήποτε λόγο (εκτός ενδεχομένως ακραίων περιπτώσεων) κι αν έχει χαθεί η σύνδεση της τηλεφωνικής γραμμής ή του internet στο σταθερό.

Κατά συνέπεια, η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε ότι ο υπό έλεγχο ισχυρισμός «για να μην ξεμείνεις ποτέ από επικοινωνία ό,τι κι αν συμβεί» δεν είναι παραπλανητικός και δεν προσκρούει στια διατάξεις του ΕΚΔ-Ε

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : http://www.see.gr/index.php?option=com_rubberdoc&view=doc&id=1105&format=raw&Itemid=7

Edited by Vasileios

Η Επιτροπή αξιολογώντας το λεκτικό «δεν έχουμε internet, ούτε τηλέφωνο. Έχεις mega bite; Δεν τα χρειάζομαι. Έχω ρεζέρβα» σε συνδυασμό με το οπτικό που το συνοδεύει κατέληξε ομόφωνα στην άποψη ότι είναι πιθανό να μη γίνει κατανοητό από τον καταναλωτή ότι για την ενεργοποίηση της διαφημιζόμενης υπηρεσίας είναι απαραίτητη προϋπόθεση να προηγηθεί η κλήση του συνδρομητή στον 5ψήφιο αριθμό της VODAFONE 13830 για την αναφορά του προβλήματος. Η παράλειψη αυτής της πληροφορίας ενδεχομένως να οδηγήσει σε εσφαλμένες εντυπώσεις ή/και προσδοκίες για τον τρόπο που λειτουργεί η υπηρεσία ΡΕΖΕΡΒΑ (πιθανόν αυτοματοποιημένα και χωρίς καμία απολύτως καθυστέρηση) και για το λόγο αυτό η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε ότι η υπό έλεγχο επικοινωνία προσκρούει στο άρθρο 5 του ΕΚΔ-Ε και πρέπει να τροποποιηθεί αναλόγως εντός 4 ημερών.

Αναφορικά με τον ισχυρισμό «για να μην ξεμείνεις ποτέ από επικοινωνία ό,τι κι αν συμβεί» η Επιτροπή ομόφωνα έκρινε ότι τεκμηριώθηκε επαρκώς αφού με βάση όσα αναφέρθηκαν από την πλευρά SPOT THOMPSON / VODAFONE προέκυψε ότι η υπηρεσία αυτή μπορεί να ενεργοποιηθεί και να καλύψει τις ανάγκες επικοινωνίας του συνδρομητή μέσω της σύνδεσης κινητής, για οποιονδήποτε λόγο (εκτός ενδεχομένως ακραίων περιπτώσεων) κι αν έχει χαθεί η σύνδεση της τηλεφωνικής γραμμής ή του internet στο σταθερό.

Κατά συνέπεια, η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε ότι ο υπό έλεγχο ισχυρισμός «για να μην ξεμείνεις ποτέ από επικοινωνία ό,τι κι αν συμβεί» δεν είναι παραπλανητικός και δεν προσκρούει στια διατάξεις του ΕΚΔ-Ε

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : http://www.see.gr/index.php?option=com_rubberdoc&view=doc&id=1105&format=raw&Itemid=7

Αυτό ακριβώς μου απάντησαν........

θεωρώ το Vodafone μια πολύ δυνατή και αξιόπιστη εταιρεία ,αλλά δυστυχώς σε ολόκληρες πολεις επαρχίας ακόμα,δεν υπάρχει η σταθερη τηλεφωνία της,οπότε ...δεν,,,,

Καλησπερα σε ολους. Με την ευκαιρια των αλλαγων τιμολογιακης πολιτικης ειδα οτι μπορουμε να καταγγειλουμε την συμβαση που εχουμε. (ειναι ευκαιρια να αλλαξουμε παροχο)

Ερωτηση τωρα, αν θελω να παω πχ στην Wind θα πρεπει να καταγγειλω την συμβαση στη Vodafone και μετα να κανω νεα αιτηση στη Wind ή κανω απευθείας φορητοτητα; Πως θα γλιτωσουμε να μην πληρωσουμε τα τελη αποσύνδεσης;

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Καλησπερα σε ολους. Με την ευκαιρια των αλλαγων τιμολογιακης πολιτικης ειδα οτι μπορουμε να καταγγειλουμε την συμβαση που εχουμε. (ειναι ευκαιρια να αλλαξουμε παροχο)

Ερωτηση τωρα, αν θελω να παω πχ στην Wind θα πρεπει να καταγγειλω την συμβαση στη Vodafone και μετα να κανω νεα αιτηση στη Wind ή κανω απευθείας φορητοτητα; Πως θα γλιτωσουμε να μην πληρωσουμε τα τελη αποσύνδεσης;

Απευθίας αίτηση και δεν πληρώνεις.

Απευθίας αίτηση και δεν πληρώνεις.

Δεν θα το χρεωσουν στον τελευταιο λογαριασμο; Αυτο με ανησυχει. Μηπως πρεπει να τους ενημερωσω.

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Δεν θα το χρεωσουν στον τελευταιο λογαριασμο; Αυτο με ανησυχει. Μηπως πρεπει να τους ενημερωσω.

Όχι γιατό μόλις δουν την αίτηση στον άλλο πάροχο θα σε πάρουν να ρωτήσουν γιατί φεύγεις.Τότε εσύ θα πεις ότι φεύγεις λόγω των αυξήσεων.Αυτοί τότα θα σου κάνουν μια πολύ καλή προσφορά για να μη φύγεις!Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν έχεις ακόμη δικαίωμα να σπάσεις το συμβόλαιο λόγω των αυξήσεων ή αν έληξε η προθεσμία!Για αυτό μπορείς να τους ρωτήσεις στο facebook ώστε να μην παίρνεις την εξυπηρέτηση και χρεωνεσαι.Ρώτα εδώ:https://www.facebook.com/vodafonegreece/?ref=ts&fref=ts

Κατ εμέ, για να είσαι 100% σίγουρος βγάλε μια φωτοτυπία την ταυτότητα του κατόχου της γραμμής, γράψε "Ειμαι κατοχις του υπ' αριθμ....... τηλεφωνου και λόγω των επικείμενων τιμολογιακών αλλαγών που επηρεάζουν το πρόγραμμά μου θα προβω εμπρόθεσμα σε φορητοτητα της γραμμής σε άλλο παροχο, αζημίως, ως έχω δικαίωμα"

Ημερομηνία, υπογραφή και το στέλνεις με φαξ.

----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κι έπειτα κανείς την αίτηση φορητοτητας.

Έκανα αίτηση φορητότητας από Vodafone(hol)σε wind σήμερα με online αίτηση αλλά μου είπαν από wind ότι θα στείλουν τα συμβόλαια την πέμπτη με courier,και δεν ξερω αν προλαβαινω αυτό με την καταγγελία της σύμβασης λόγω αυξησεων.

Το συμβόλαιο μου λήγει Νοέμβρη 2016 και από άλλο πάροχο μου είπαν ότι μπορώ να το κάνω μέχρι 2 Γενάρη.

Φοβάμαι μην υπογραψω στη wind και μου βγάλει κάνα φασουλι η Vodafone και τρέχω!

Τι λετε να προχωρησω στην φορητότητα θα έχω προβλήματα με voda?

Έκανα αίτηση φορητότητας από Vodafone(hol)σε wind σήμερα με online αίτηση αλλά μου είπαν από wind ότι θα στείλουν τα συμβόλαια την πέμπτη με courier,και δεν ξερω αν προλαβαινω αυτό με την καταγγελία της σύμβασης λόγω αυξησεων.

Το συμβόλαιο μου λήγει Νοέμβρη 2016 και από άλλο πάροχο μου είπαν ότι μπορώ να το κάνω μέχρι 2 Γενάρη.

Φοβάμαι μην υπογραψω στη wind και μου βγάλει κάνα φασουλι η Vodafone και τρέχω!

Τι λετε να προχωρησω στην φορητότητα θα έχω προβλήματα με voda?

Θα έλεγα να προχωρήσεις την φορητότητα, μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις είτε πας στην Wind είτε σου κάνει καλύτερη τιμή η Vodafone.

Αυτή την περίοδο είμαστε στο ΟΤΕ και πληρώνουμε γύρω στα 80-85 ευρώ το δίμηνο, για 24άρι adsl και απεριόριστα σταθερά. Βλέπω ότι η Hol - Vodafone δείνει τα ίδια συν 300 λεπτά προς κινητά (τώρα εμείς δεν έχουμε χρόνο ομιλίας προς κινητά), προς 23 ευρώ τον μήνα ή 46 ευρώ το δίμηνο. Σχεδον μισή τιμή, οπότε σκεφτόμαστε σοβαρά να προχωρήσουμε σε αίτηση φορητότητας. Ας πούμε ότι προχωράω στην online αίτηση και την ολοκληρώνω κανονικά, μετά η διαδικασία ποια είναι; Το συμβόλαιο μας το φέρνει ο κούριερ και το υπογράφουμε; Θα περιμένει να του το δώσουμε ή θα μας το αφήσει για να το διαβάσουμε και θα έρθει να το πάρει την επόμενη μέρα; Το ρουτεράκι πως θα το παραλάβουμε; Επίσης τα 23 ευρώ τον μήνα είναι η online προσφορά για συμβόλαιο 24 μηνών στο συγκεκριμένο πρόγραμμα (24άρι dsl, απεριορίστα σταθερά, 300 κινητά), αν δεν θέλω να μπλέξω με αγορές μέσω ίντερνετ αλλά θέλω να πάω από το τοπικό κατάστημα της Hol - Vodafone, τι επιλογές υπάρχουν; Το πρόγραμμα δίνεται ακριβότερα από το κατάστημα;

Επανέρχομαι στο θέμα. Δεν έχουμε προχωρήσει ακόμη σε αίτηση. Η γραμμή που έχουμε τώρα στον ΟΤΕ είναι στο όνομα του πατέρα μου. Επειδή ο πατέρας μου είναι σχετικά μεγάλος, και λίγο άσχετος με την τεχνολογία και τις εξελίξεις, είναι λιγάκι διστακτικός στο να κάνουμε την αίτηση μέσω internet. Αν πάμε από το κατάστημα για να κάνουμε αίτηση φορητότητας σε αυτό το πρόγραμμα, θα πληρώσουμε τα ίδια λεφτά; Τα 23 ευρώ τον μήνα αναφέρονται σαν online προσφορά για το αν θα κάνεις την αίτηση από το διαδίκτυο, αν πάμε από το κατάστημα να κάνουμε την αίτηση πόσο θα πάει το μαλλί; Το ρωτάω και στο αρχικό μήνυμα.

i8vv46-6.png

Εμένα πρεπει να λήγει σε κάνα χρονο το συμβολαιο.

Τι μπορω να κάνω?

Κάνεις αίτηση φορητότητας σε άλλο πάροχο ή αίτηση διακοπής σε αυτόν που έχεις και στέλνεις και ένα αίτημα ακύρωσης της δέσμευσης λόγω των αυξήσεων με ανακοίνωση 4/12/15 απλά πρέπει να βιαστείς έχεις μέχρι 4/1/16

ck

Δε προλαβαινω να κάνω κάτι τώρα....

Τι αυξήσεις υπαρχουν?

Δίνω παγιο 20 ευρώ. Θα αυξηθεί?

Ή αυξήσεις αφορούν μόνο τις κλήσεις πέραν των δωρεάν λεπτών.