Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξαναπάρε τηλέφωνο.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κανε κανενα ρεσταρτ αλλα μαλον ανεβασαν το snr ξανα τηλ για βλαβα. Ελπιζω να μην εχεις τπτ προβληματα στο σπιτι.αμα ερθη τεχνικος βαλτον να μετρηση στην εισοδο του σπιτιου η της πολυκατοιιας αυτο το ποσο εςλιναι που θα πιανης σιγουρα

Παντού μπορεί να συμβούν αυτά. Το θέμα είναι να διορθωθεί άμεσα το πρόβλημα και να σε πιστώσουν στον επόμενο λογαριασμό.

Καλημέρα! Επειδή έχω ένα θεματάκι με την HOL (Διακοπές τηλεφώνου και ιντερνετ μια φορά το μήνα τουλάχιστον με διάρκεια από 3 έως 5 μέρες, λόγω έργων αποχετευσης ). Αυτό που λες οτι σε πιστώνουν το κάνουν αυτόματα; Γιατί όταν είχε γίνει μια φορά είπα οκ. Τώρα είναι η τρίτη και ήταν για 5 μέρες και δεν έχουν κόψει τίποτα. Να τους πάρω να το ζητήσω θα βγάλω άκρη; Ευχαριστώ.

Να τους πάρεις εσύ, κατά 99% θα σε πιστώσουν.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Μετά απο αίτηση φορητότητας μου έδωσαν στα 17 ευρώ internet, σταθερά, 1 ωρα κινητά με 17 ευρώ και hol tv 6 μήνες δωρεάν και μετά 4 ευρώ. Παίζει να το δώσουν εντελώς δωρεάν;

Μετά απο αίτηση φορητότητας μου έδωσαν στα 17 ευρώ internet, σταθερά, 1 ωρα κινητά με 17 ευρώ και hol tv 6 μήνες δωρεάν και μετά 4 ευρώ. Παίζει να το δώσουν εντελώς δωρεάν;

Αν επιμείνεις ναι. Το είχα δωρεάν για 1 χρόνο.

Δλδ με παζάρι ή αν κάνω αίτηση φορητότητας πέφτει κάτω από 20 ευρώ; Με παζάρι μου το ρίξανε στα 22 ευρώ και 4 ώρες προς κινητά, κι ενώ η γραμμή συγχρονίζει στην καλύτερη στα 4.... Μήπως πρέπει να πιέσω λίγο παραπάνω;

Εγώ πήρα με 19 ευρώ 24αρι ίντερνετ απεριόριστα σταθερά και 300 λεπτα προς κινητά!

Για το hol tv Μου ειπανε 4 ευρώ το μήνα και όλος ο εξοπλισμός(ασύρματος) δωρεαν,αλλά δεν το πήρα γιατί έχω ΟΤΕ tv.

Εγώ πήρα με 19 ευρώ 24αρι ίντερνετ απεριόριστα σταθερά και 300 λεπτα προς κινητά!

Για το hol tv Μου ειπανε 4 ευρώ το μήνα και όλος ο εξοπλισμός(ασύρματος) δωρεαν,αλλά δεν το πήρα γιατί έχω ΟΤΕ tv.

Έκανες αίτηση για να φύγεις ή παζάρι;

Έκανες αίτηση για να φύγεις ή παζάρι;

Ανανέωση εκανα και λίγο παζάρι θα έλεγα,βέβαια έχω και συνδυαστικό vodafone(καρτοπρογραμα 16€)!

Καλησπερα. Εχω μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος να απαντησει. Πριν ενα μηνα εκανα αιτηση μεταφορας της γραμμης λογω μετακομισης. Υποτιθεται οτι χτες θα ενεργοποιουνταν η γραμμη. Ο τεχνικος δεν ηρθε και μετα απο επικοινωνια σημερα με το τμημα εξυπηρετησης με ενημερωσαν οτι δεν μπορει να γινει ενεργοποιηση λογω ελλειψης γραμμων της hol στην περιοχη. Μου ειπαν οτι θα πρεπει να αλλαξω παροχο μεσω φορητοτητας. Επειδη ομως εχω συμβολαιο με τη hol, θα πρεπει να τους πληρωσω 72€ για τη διακοπη του συμβολαιου! Το θεωρω απαραδεκτο απο τη στιγμη που αυτοι ειναι που με αναγκαζουν να φυγω και δεν φευγω εγω οικειοθελως! Και θελω να ρωτησω αν οντως πρεπει να τα πληρωσω τα χρηματα αυτα ή υπαρχει καποιος τροπος να το αποφυγω. Ευχαριστω. Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Καλησπερα. Εχω μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος να απαντησει. Πριν ενα μηνα εκανα αιτηση μεταφορας της γραμμης λογω μετακομισης. Υποτιθεται οτι χτες θα ενεργοποιουνταν η γραμμη. Ο τεχνικος δεν ηρθε και μετα απο επικοινωνια σημερα με το τμημα εξυπηρετησης με ενημερωσαν οτι δεν μπορει να γινει ενεργοποιηση λογω ελλειψης γραμμων της hol στην περιοχη. Μου ειπαν οτι θα πρεπει να αλλαξω παροχο μεσω φορητοτητας. Επειδη ομως εχω συμβολαιο με τη hol, θα πρεπει να τους πληρωσω 72€ για τη διακοπη του συμβολαιου! Το θεωρω απαραδεκτο απο τη στιγμη που αυτοι ειναι που με αναγκαζουν να φυγω και δεν φευγω εγω οικειοθελως! Και θελω να ρωτησω αν οντως πρεπει να τα πληρωσω τα χρηματα αυτα ή υπαρχει καποιος τροπος να το αποφυγω. Ευχαριστω.

Τι να σου πω φιλε μου, οσες φορες χρειαστηκε να επικοινωνησω μαζι τους δεν αντιμετωπισα τετοιο παραλογισμο και σε γενικες γραμμες ηταν συνεργασιμοι. Η αληθεια βεβαια ειναι οτι καποιες φορες χρειαστηκε να επικοινωνησω καμποσες φορες μεχρι να βρω καποιον που να μπορω να συννενοηθω. Δεν κανεις αλλη μια προσπαθεια επικοινωνιας ;

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Καλησπερα. Εχω μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος να απαντησει. Πριν ενα μηνα εκανα αιτηση μεταφορας της γραμμης λογω μετακομισης. Υποτιθεται οτι χτες θα ενεργοποιουνταν η γραμμη. Ο τεχνικος δεν ηρθε και μετα απο επικοινωνια σημερα με το τμημα εξυπηρετησης με ενημερωσαν οτι δεν μπορει να γινει ενεργοποιηση λογω ελλειψης γραμμων της hol στην περιοχη. Μου ειπαν οτι θα πρεπει να αλλαξω παροχο μεσω φορητοτητας. Επειδη ομως εχω συμβολαιο με τη hol, θα πρεπει να τους πληρωσω 72€ για τη διακοπη του συμβολαιου! Το θεωρω απαραδεκτο απο τη στιγμη που αυτοι ειναι που με αναγκαζουν να φυγω και δεν φευγω εγω οικειοθελως! Και θελω να ρωτησω αν οντως πρεπει να τα πληρωσω τα χρηματα αυτα ή υπαρχει καποιος τροπος να το αποφυγω. Ευχαριστω.

Αν δεν έχει διαθεσιμοτητα η hol στη νέα διεύθυνση σου, δεν είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις τέλος διακοπής

Αν δεν έχει διαθεσιμοτητα η hol στη νέα διεύθυνση σου, δεν είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις τέλος διακοπής

Οποτε τι κανω? Οταν ερθει ο εκαθαριστικος λογαριασμος απλως θα τον αγνοησω ή πρεπει να προβω σε καποια αλλη ενεργεια?

Edit: Σε νεωτερη επικοινωνια που ειχα σημερα με το κεντρο εξυπηρετησης, με ενημερωσαν οτι απο τη στιγμη που δεν μπορουν να μου παρεχουν τις υπηρεσιες, δεν θα χρεωθω το τελος αποσυνδεσης. Ελπιζω οντως να ισχυσει αυτο.

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Έχω hol και ξαφνικά απέκτησα πρόβλημα με ιντερνετ. Ήρθε ο μάστορας της hol την πρώτη φορά και δεν κατάφερε να κάνει κάτι, την δεύτερη ήρθε μαζί με έναν άλλον από τον ΟΤΕ και μου παν ότι στην πολυκατοικία κάποιος καταχρηστικε περισσότερες γραμμές και μόλις φύγει κάποιος από την πολυκατοικία να τους ξαναφωνάξω. Πως γίνετε αυτό ?

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Προφανώς έχει πρόβλημα το καλώδιο σου , και επειδή ο ΟΤΕ δεν μπορεί ή δεν θέλει να περάσει καινούρια γραμμή , θέλει να βρεί ένα άλλο διαθέσιμο ζεύγος καλωδίων το οποίο δεν υπάρχει .

Σε μία πολυκατοικία 20 διαμερισμάτων μπορεί να έρχονται 22 καλώδια ( υπόθεση κάνω) Αλλά αν κάποιος ένοικος βάλει δύο ή τρεις γραμμές δεν υπάρχουν πλέον άλλα διαθέσιμα καλώδια ....

Προφανώς έχει πρόβλημα το καλώδιο σου , και επειδή ο ΟΤΕ δεν μπορεί ή δεν θέλει να περάσει καινούρια γραμμή , θέλει να βρεί ένα άλλο διαθέσιμο ζεύγος καλωδίων το οποίο δεν υπάρχει .

Σε μία πολυκατοικία 20 διαμερισμάτων μπορεί να έρχονται 22 καλώδια ( υπόθεση κάνω) Αλλά αν κάποιος ένοικος βάλει δύο ή τρεις γραμμές δεν υπάρχουν πλέον άλλα διαθέσιμα καλώδια ....

Καταλαβα οτι να ναι δηλ. Οταν μου ζητησαν χρηματα για συνδεση δε τους τα πηγα σκισμένα ή πλαστα + καθε μηνα τα δινω στην ωρα μου. Τωρα αν τους πω για διακοπη θα πρεπει να τους πληρωσω κ ολας ή να παω δικαστικως δηλ παλι θα πληρωσω (επεδη καποιοι δε κανουν σωστα τ δουλεια τους) :mad:

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Κύριοι καλησπέρα σας , αν ειμαί σε λάθος θρεντ παρακαλώ τους μοντ όπως το μεταφέρουν στο σωστό μέρος.

Μια κολλητή μου λοιπον έχει σύνδεση hol στο σπίτι, με τα 22 ευρώ απεριόριστα σταθερα και 5 ωρες κινητα.

Της έστειλε λοιπον ή hol τον λογαριασμό στα 39 περίπου ευρώ!!!! Πήρε τηλεφωνο στα κεντρικά και της λενε, οτι έχει κανει 8 ώρες κλήση σε κινητό, εξού και η χρέωση.

Ποτέ!!!!!! στα δυο χ΄ρονια που έχει την σύνδεση αυτή δεν έχει περάσει τα 20 λεπτά προς κινητα....δεν χρησιμοποιούν το σταθερό καθόλου.

Πήρε λοιπον στα κεντρικά, ζήτησε αναλυτικό τον οποίο της λενε εδώ και 3 ώρες!!!! στον στέλνουμε στο e-mail αλλα αναλυτικό ΔΕΝ στέλνουν.

Ζήτησε να μιλήσει με κάποιον υπεύθυνο και της λένε συνέχεια οτι ει΄΄ανι ολοι απασχολημένοι τώρα και θα την καλέσουν αυτοί μετά. Φυσικά δεν εχει επικοινωνήσει κανείς.

Επισης το πιο κουφο είανι οτι της είπαν απο το support oti μπορεί καποιος να έχει χακεψει το τηλεφωνο σας.....:wacko: και να εχει ενεργοποιησει εκτροπή :X και να δημιουργή΄θηκε απο αυτό!!!!!!!!

Παρακαλώ λοιπον ΌΣΟΙ έχετε παρόμοια εμπειρία, ή την έχουν αντιμετωπίσοι άλλοι γνωστοί σας, να μου πείτε τι να κάνει!!!

Καταγγελία; που;; να μιλήσει με ποιον; να κινηθεί πως;;;

Σας παρακαλώ για την ανταπόκριση σας και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΥΓ. Πριν πείτε οτι έχει κάνει τις κλήσεις, σας προλαβαίνω να πώ οτι ΔΕΝ τισ έχει κανει... ειναι σίγουρο αυτό.

ΥΓ2. επισης σας προλαβαίνω πριν πείτε οτι δεν γίνονται αυτά...δεν τα κάνουν αυτά οι καλές εταιρείες.... ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ. δεν ειναι το πρωτο ουτε το τελευταίο πάγιο που στελνουν φουσκωμένο, ουτε ειναι λίγοι αυτοί στους οποίους έχει συμβει.

Να περιμενει τον αναλυτικο λογαριασμο και να δει σε ποια τηλεφωνα εχουν γινει κλησεις. Μεχρι τοτε υπομονη και ψυχραιμια.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Μα άντε και παίρνει τον αναλυτικό ( που έπρεπε να εχουν στείλει απο το πρωι) τι θα κερδίσει; Αν ειναι γνωστό νούμερο , δεν εχει να λεει μιας και ΔΕΝ εχει κανει την κλήση που λένε.

Αν ειναι άγνωστος , τι θα κερδίσει; Θα τους πείσει οτι δεν ξέρει το νούμερο;

Όσο και να σου φαίνεται περίεργο , Μόλις πάρουν τον αναλυτικό λογαριασμό , το 95% των ανθρώπων θυμούνται την κλήση που έχουν κάνει.

Υπομονή λοιπόν , μέχρι να λάβει τον λογαριασμό.

Καμμία σημασία δεν έχει το γεγονός ότι τα τελευταία δύο χρόνια δεν είχε ποτέ μεγάλο λογαριασμό.

Οι ανάγκες εποικοινωνίας δεν είναι σταθερές όπως η κατανάλωση νερού.

Επιπλέον θυμήσου ότι εκτός από την HOL το γεγονός θα το βεβαιώνει σε τυχόν αμφισβήτηση και η εταιρεία που δεχτηκε την κλήση ( επίσης μπορεί να βεβαιώσει το αντίθετο.)

Edited by Vasileios

Κανονικά θα έπρεπε να της στείλουν μήνυμα στο κινητό όταν έφτανε η ομιλία της στο 80%(στις 4 ώρες δηλαδή)!

Για σταθερό μιλάμε.