maya2011 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 ισχύει. ο πωλητής μπορεί να σου πει ότι τους κατέβει αν θέλει ντε και καλά να πουυλήσεις (βλέπε οπτικες ινες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billraven Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Εγώ εδώ και λίγες μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την ταχύτητά μου.Εχω (και καλά) 24ρα σύνδεση αλλα κλειδώνει στα βαριά 4mbps. Απο 24 στα 4.Δεν έκατσα ποτέ να δω πόσο είχα πρίν αλλα παράδειγμα του τύπου κατέβαζα ταινία, έπαιζε playlist απο το youtube και ταυτόχρονα 2 pc να παίζουν online και όλα φίνα (στην χειρότερη να κλείναμε τα torrent). Αλλα έχει εδώ και κάποιες μέρες που ούτε video στα 1080p δεν μπορεί να φορτώσει χωρίς να κάνω ένα πακέτο τσιγάρα. Δεν ξέρω πραγματικά τί μπορεί να φταίει. Το router που έχω είναι απο την παλιά μου σύνδεση που είχα με connx και είναι huawei echolife. Πολύ καλό παρεμπιπτόντως. Αλλα πραγματικά είναι τέρμα άδικο να πληρώνω 24 και να μου δίνουν 4-3......Αν γνωρίζει κάποιος και μπορεί να δώσει μια συμβουλή ας το κάνει.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Got to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, ACT NORMAL OBEY THE LAW and repeat after me I AM FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 καλημερα!! μια φιλη μου πηγε στην hol και σημερα θα ενεργοποιηθει η γραμμη της πριν που ειχε forthnet πηραμε ενα router netgear για δυνατο σημα και ακριβο σημερα μας εδωσε η hol ενα που λεει στο manual να ειναι συνδεδεμενο με το phone 1. καλα πρεπει να ειναι και το τηλ απο εκει??δεν μπορω να το καταλαβω δεν μπορω να βαλω το δικο μου router?? διαβασα απο κατι αλλους λεει η τηλ.γραμμη ειναι voip για αυτο τι βλακειες ειναι αυτες....!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billraven Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 καλημερα!! μια φιλη μου πηγε στην hol και σημερα θα ενεργοποιηθει η γραμμη της πριν που ειχε forthnet πηραμε ενα router netgear για δυνατο σημα και ακριβο σημερα μας εδωσε η hol ενα που λεει στο manual να ειναι συνδεδεμενο με το phone 1. καλα πρεπει να ειναι και το τηλ απο εκει??δεν μπορω να το καταλαβω δεν μπορω να βαλω το δικο μου router?? διαβασα απο κατι αλλους λεει η τηλ.γραμμη ειναι voip για αυτο τι βλακειες ειναι αυτες....!! καμία σχέση.εγώ έχω αυτο που είχα απο την σύνδεση μου με connx και δουλεύει μια χαρά. Εμένα δεν μου έδωσε router η hol.2 φορές πήρα τηλ και ακόμα μου στέλνουν το router. Παράθεση Got to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, ACT NORMAL OBEY THE LAW and repeat after me I AM FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 καμία σχέση.εγώ έχω αυτο που είχα απο την σύνδεση μου με connx και δουλεύει μια χαρά. Εμένα δεν μου έδωσε router η hol.2 φορές πήρα τηλ και ακόμα μου στέλνουν το router. Μηπως το εχεις ξεχασει στο ταχυδρομιο?? Γιατι απλα στο στελνουν μεσω ταχυδρομιο, αν δεν το παραλαβεις η ταχυδρομικη εταιρεια ενημερωνει τους παροχους μετα απο εναν μηνα. Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 καλημερα!! μια φιλη μου πηγε στην hol και σημερα θα ενεργοποιηθει η γραμμη της πριν που ειχε forthnet πηραμε ενα router netgear για δυνατο σημα και ακριβο σημερα μας εδωσε η hol ενα που λεει στο manual να ειναι συνδεδεμενο με το phone 1. καλα πρεπει να ειναι και το τηλ απο εκει??δεν μπορω να το καταλαβω δεν μπορω να βαλω το δικο μου router?? διαβασα απο κατι αλλους λεει η τηλ.γραμμη ειναι voip για αυτο τι βλακειες ειναι αυτες....!! Περιμενε... Το manual σου εξηγει και τις δυο περιπτωσεις του τυπου τηλεφωνικης γραμμης που μπορει να εχεις για να ξερεις πως να συνδεσεις τον εξοπλισμο σου. PSTN γραμμη. Για να καταλαβεις οτι εχει κανονικη απλη τηλεφωνικη γραμμη και οχι VoIP, παρε την συσκευη του τηλεφωνου σου και συνδεσε την σε ενα οποιδηποτε μπριζακι μεσα στο σπιτι σου. Αν ακουσεις τον χαρακτηριστικο ηχο της κλησης τοτε εισαι μια χαρα, Ακολουθγσε της οδηγιες που αναφερει το ρουτερ που αγορασες και θα εισαι μια χαρα. Απλα αμα θελεις να ειναι κοντα τηλεφωνο και ρουτερ, βαλε στο καλωδιο που θα βγαινει απο τον τοιχο σου ενα spliter (ειναι ενα εξαρτημα που αναγραφει adsl/phone) συνδεσε το τηλεφωνο στην υποδοχη phone και με ενα αλλο καλωδιο απο το spliter στην υποδοχη DSL του ρουτερ σου. και εισαι ετοιμη VoIP γραμμη Αν τωρα συνδεσεις την τηλεφωνικη σου συσκευη στον τοιχο και δεν ακους τον χαρακτηριστικο ηχο εχεις voip γραμμη. Αν το ρουτερ που εχεις δεν υποστηριζει voip connection τοτε εισαι αναγκασμενη για να δουλεψει το τηλεφωνο σου να το συνδεσεις με το ρουτερ που σου στειλανε. Βεβαια υπαρχει τροποσ να το παρακαμψεις αυτο αλλα θα εχεις υπερβολικους θορυβους στην γραμμη, δεν θα συχρονιζεις σωστα και σε παραπολλες περιπτωσεις δεν θα σε βολεψει + το οτι εχει και ενα κοστος. Αν παλι δεν μπορεις να το δοκιμασεις αυτο, καλεσε στην HOL και ζητησε τους να σε ενημερωσουν το ειδος της γραμμης που σου παρεχουν. Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 (edited) πηρα την hol μου ειπε η γραμμη ειναι voip και αμα δεν εχω ρευμα δεν θα εχω ουτε σταθερο:wacko::wacko: τι χαζα ειναι αυτα?? δηλ.το netgear που ειχα ειναι αχρηστο. δεν γινεται να εχω κανονικη γραμμη?? υπαρχει κανενα καλο wifi router με voip?? Edited October 15, 2012 by aris_21 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billraven Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Μηπως το εχεις ξεχασει στο ταχυδρομιο?? Γιατι απλα στο στελνουν μεσω ταχυδρομιο, αν δεν το παραλαβεις η ταχυδρομικη εταιρεια ενημερωνει τους παροχους μετα απο εναν μηνα. κοντεύει να κλείσει χρόνο βασικά το όλο θέμα με το router. δεν με είχαν ειδοποιήσει αν είχε έρθει 2 φορές; κάποιο μνμ ή έστω κάτι; Παράθεση Got to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, ACT NORMAL OBEY THE LAW and repeat after me I AM FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 πηρα την hol μου ειπε η γραμμη ειναι voip και αμα δεν εχω ρευμα δεν θα εχω ουτε σταθερο:wacko::wacko: τι χαζα ειναι αυτα?? δηλ.το netgear που ειχα ειναι αχρηστο. δεν γινεται να εχω κανονικη γραμμη?? υπαρχει κανενα καλο wifi router με voip?? αδερφέ μου έτσι είναι το voip. Νο ρευμα, No τηλ!!! Η hol σου έκανε τη γραμμή voip? tragic! Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 η γραμμη δεν ειναι δικια μου... αλλα γιατι να την κανει voip?? δεν εχει επεκταθει στην περιοχη?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 η γραμμη δεν ειναι δικια μου... αλλα γιατι να την κανει voip?? δεν εχει επεκταθει στην περιοχη?? Παρε ενα ups και θα εχεις τηλεφωνο και ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 δηλ.με ενα ups τι αλλαζει??? εννοεις για το ρευμα??:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 δηλ.με ενα ups τι αλλαζει??? εννοεις για το ρευμα??:O τι αλλαζει??? Το πρόβλημα σου ειναι οτι οταν γινει διακοπή πεφτει το ρουτερ, αν λοιπόν του βάλεις ενα ups τελος το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 καλησπερα και παλι... μια ερωτηση εχω το router τις hol αλλαξα κωδικο και ονομα στην κοπελα στο router και εβαλα password wep/wap2 την συνδεσα το ipad/iphone/laptop ολα οκ. οταν φευγει απο το σπιτι και γυρναει με μια απο αυτες τις συσκευες δεν μπορει να μπει στο net πρεπει να κανει το router restart και μονο τοτε λειτουργει η συσκευη.τι μπορει να φταιει?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 καλησπερα και παλι... μια ερωτηση εχω το router τις hol αλλαξα κωδικο και ονομα στην κοπελα στο router και εβαλα password wep/wap2 την συνδεσα το ipad/iphone/laptop ολα οκ. οταν φευγει απο το σπιτι και γυρναει με μια απο αυτες τις συσκευες δεν μπορει να μπει στο net πρεπει να κανει το router restart και μονο τοτε λειτουργει η συσκευη.τι μπορει να φταιει?? το ipad/iphone εχουν ιΟS6 ? Εγω αυτο το προβλημα το αντιμετωπιζω γιατι δυστηχως σε οποια wifi συνδεομαι αυτη την περιοδο ειναι ολα HOL routed και αναγκαστικα μπερδευει καμια φορα τα ID Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 ναι εχουνε ολα ios6 τελικα εβαλα το κλειδι σε wep και δεν το ξαναεκανε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 τι αλλαζει??? Το πρόβλημα σου ειναι οτι οταν γινει διακοπή πεφτει το ρουτερ, αν λοιπόν του βάλεις ενα ups τελος το πρόβλημα. 10 λεπτα το πολύ κρατάει το Ups. αμα η διακοπή κρατήσει για 1 ώρα τι κάνεις? Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Έκανα αίτηση HOL και μου στείλανε το Router της Alcatel to Cellpipe 7130. Ξέρετε αν αξίζει? Σταμάτησε η διάθεση των Netfaster? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Έκανα αίτηση HOL και μου στείλανε το Router της Alcatel to Cellpipe 7130. Ξέρετε αν αξίζει? Σταμάτησε η διάθεση των Netfaster? Καλο ειναι και της Alcatel μαλιστα υποστηριζει και vdsl γραμμη! Επισης εχει ενα βολικο κουμπακι on/off για το ασυρματο. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 (edited) Καλο ειναι και της Alcatel μαλιστα υποστηριζει και vdsl γραμμη! Επισης εχει ενα βολικο κουμπακι on/off για το ασυρματο. VDSL τι είναι ? Edited November 6, 2012 by alexakos7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 VDSL τι είναι ? Σε γενικες και κατανοητες γραμμες ειναι μια γραμμη ιντερνετ που παρεχει υψηλοτερες ταχυτητες μεταδοσης πληροφοριας σε σχεση με την aDSL. Ε αυτος o router υποστηριζει και λειτουργει σε γραμμες vDSL. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Εμένα πάντως μου έστειλαν το Netfaster WLAN 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Εμένα πάντως μου έστειλαν το Netfaster WLAN 3 Ή το ενα δινει ή το αλλο, το alcatel δεν ειναι καινουργιος router το δινει εδω και παρα πολυ καιρο! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 το alcatel ειναι καλυτερο απο το netfaster 3. τα εχω δοκιμασει στην ιδια γραμμη και ειδα διαφορα... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 (edited) παιδιά πως μπορώ να μπω στις ρυθμίσεις του Cellpipe 7130 για να σας στείλω τα stats μου. να μου πείτε την γνώμη σας? http://www.speedtest.net/result/2335383250.png με ενα τεστ στο hol και στπ speedtest μου εβγαλε αυτά... νταξει δεν ειναι τελεια ομως... Υ.Γ. 24αρα ειναι η συνδεση. Edited November 27, 2012 by alexakos7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts