Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Έχω στην HOL το σταθερό μου, με το full πακέτο και μου έρχεται κάπου στα 42ευρώ τον μήνα.

Χθες με πήραν από την Wind και μου πρόσφεραν το ίδιο πακέτο στα 33 ευρώ τελική τιμή και τους είπα θα το σκεφτώ.

Πήρα σήμερα την HOL τηλέφωνο, τους ανέφερα την προσφορά που μου έκαναν και πως αν δεν είχαν οι ίδιοι κάποια αντιπροσφορά τότε θα διέκοπα το συμβόλαιο μαζί τους.

Με συνδέουν αμέσως με το τμήμα προσφορών και μου μείωσαν για 1 χρόνο όλο το πακέτο από τα 42 ευρώ τον μήνα στα 31!

• 4 weeks later...
Είχα εδώ και 2 χρόνια το προγραμμα double play lite με τα 6mbps και 200' για κλήσεις. Άλλαξα πρόσφατα σε 24mbps χωρίς χρόνο ομιλιας στην ίδια τιμή, αφού δεν χρησιμοποιούσα καθόλου το σταθερό. Το τραγικό είναι ότι ενω με την 6αρα έπιανα γυρώ στα 5mbps για download τώρα με την 24αρα πιάνω 7(!) στο download. Σκέφτομαι αλλαγή παρόχου. Ερώτηση: τώρα που άλλαξα πρόγραμμα σημαίνει ότι δεσμεύομαι από την αρχή με 12μηνο συμβόλαιο; Δεν το αναφέρει πουθενά στα "ψιλά¨γράμματα. Thnx
wipe that tear..

Είχα εδώ και 2 χρόνια το προγραμμα double play lite με τα 6mbps και 200' για κλήσεις. Άλλαξα πρόσφατα σε 24mbps χωρίς χρόνο ομιλιας στην ίδια τιμή, αφού δεν χρησιμοποιούσα καθόλου το σταθερό. Το τραγικό είναι ότι ενω με την 6αρα έπιανα γυρώ στα 5mbps για download τώρα με την 24αρα πιάνω 7(!) στο download. Σκέφτομαι αλλαγή παρόχου. Ερώτηση: τώρα που άλλαξα πρόγραμμα σημαίνει ότι δεσμεύομαι από την αρχή με 12μηνο συμβόλαιο; Δεν το αναφέρει πουθενά στα "ψιλά¨γράμματα. Thnx

Καλησπέρα φίλε μου...δυστυχώς σ αυτές τις αιτερίες μετατροπή=ανανέωση(12μηνη λογικά)....μη βιαστείς όμως να αλλάξεις πάροχο γιατί μπορεί να φταίει η περιοχή που είσαι και να μην πιάνεις παραπάνω....μίλα πρώτα με εξυπηρετηση πελατών της αιτερίας μήπως μπορούν να κάνουν κάτι....αν το πρόβλημα είναι στην περιοχή τότε απλα μπες στο παλίο σου πρόγραμμα....δεν θα πληρώσεις πολλά σε σχέση με αυτά που θα πληρώσεις αν το κόψεις..

νομίζω πως δεσμεύεσαι αφού υπέγραψες άλλο συμβόλαιο.

και να αλλάξεις εταιρία την ίδια ταχύτητα θα έχεις. μόνο με forthnet παίζει να έχεις 2-3 mbps παραπάνω διότι δίνει snr 6.

νομίζω πως δεσμεύεσαι αφού υπέγραψες άλλο συμβόλαιο.

και να αλλάξεις εταιρία την ίδια ταχύτητα θα έχεις. μόνο με forthnet παίζει να έχεις 2-3 mbps παραπάνω διότι δίνει snr 6.

Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Απλά να πω ότι δεν υπέγραψα άλλο συμβόλαιο, η αλλαγή στο πρόγραμμα έγινε τηλεφωνικώς.

wipe that tear..

Αν δεν κανω λαθος απο την στιγμη που δεν πηρες καινουργιο εξοπλισμο αρα δεν πρεπει να δεσμευεσαι. Βασικα καλυτερο απο ολα ειναι να μιλησεις μαζι τους για σιγουρια. Πρακτικα εκανες μια αλλαγη προγραμματος και τπτ αλλο.

Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς

Απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει ανανέωση για άλλο χρόνο αν δεν υπογράψεις. Στην αρχή υπάρχει η δέσμευση ή αν πάρεις κάποια προσφορά. Μίλα με την εξυπηρέτηση πελατών και ψάξε μήπως υπάρχει κάποιος άλλος πάροχος. Για που λες να πας;

Απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει ανανέωση για άλλο χρόνο αν δεν υπογράψεις. Στην αρχή υπάρχει η δέσμευση ή αν πάρεις κάποια προσφορά. Μίλα με την εξυπηρέτηση πελατών και ψάξε μήπως υπάρχει κάποιος άλλος πάροχος. Για που λες να πας;

Θα μιλήσω μαζί τους, απλά ήθελα να ρωτήσω το φόρουμ πρώτα. Καθαρά από θέμα τιμής και μόνο σκέφτομαι για wind: 15 € το μήνα για 24αρα σύνδεση. Στη hol δίνω 24€ και πιάνω 7 με 8 Mbps. Δεν βλέπω το λόγο.

wipe that tear..

Θα μιλήσω μαζί τους, απλά ήθελα να ρωτήσω το φόρουμ πρώτα. Καθαρά από θέμα τιμής και μόνο σκέφτομαι για wind: 15 € το μήνα για 24αρα σύνδεση. Στη hol δίνω 24€ και πιάνω 7 με 8 Mbps. Δεν βλέπω το λόγο.

ναι αλλα απο προσωπικη εμπειρια και εμπειρια φιλου με wind επιανε 2-3mbps στην Λαρισα και μενει διπλα μου.

την στιγμη που εγω με hol πιανω 18-19..

και ο φιλος μου (3ος φιλος) διπλα εβαλε cyta και ποιανει 40+mbps !!!

40 mb πιάνει προφανώς επειδή έβαλε VDSL το οποίο δεν κάνει 15 και 20 ευρώ και για να το βάλεις θα πρέπει να είσαι και κοντά σε DSLAM της CYTA, κοινώς, ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι. Εγώ καιρό τώρα έχω Forthnet και γενικά την συνιστώ. Από τιμές δε ξέρω πως πάει σε σκέτο ιντερνετ, αλλά ξέρω ότι σίγουρα συμφέρει αν έχεςι και καμία nova μαζί.

Γενικά καλύτερος τρόπος να διαλέξεις πάροχος είναι να ρωτήσεις κάνα γείτονα τι έχει βάλει και αν είναι ευχαριστημένος.

και το vdsl της cyta δεν έχει γίνει ακόμα αξιόπιστο, υπογράφεις το συμβόλαιο και κάνεις το σταυρό σου.

όπως προαναφέρθηκε, ρώτα τον γείτονα σου να δεις πως πάει αυτός με τη γραμμή του

Μετα απο ενάμιση χρόνο με την forthnet και μετα απο τηλεφωνημα προσφορα της hol, αποφασισα να αλλαξω παροχο. Μου εστειλε με κουριερ η hol τα συμβολαια, τα υπεγραψα και σημερα μου τηλεφωνησε η forthnet για αντιπροσφορα. Μου εκανε την ιδια προσφορα και για να μην μπλεκω με αλλαγες κλπ συμφωνησα. Εχω υπογραψει ομως με την hol, τι γινεται; Απο την forthnet μου ειπαν πως δεν υπαρχει κανενα προβλημα αν παω σε καταστημα vodafone και το ακυρωσω. Εχει τυχει κατι αναλογο σε κανεναν;;

αν επιτρεπεται, τι προσφορα σε εκανε η φορθνετ?

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2 Beta-6

Ακριβως την ιδια με την hol. 15ε/μηνα εως 24mbps. Στην hol βεβαια ειχα και -5 στο κινητο vodafone αλλα αν υπολογισεις και το 35αρι για την αλλαγη εταιρειας ερχεται σχεδον η μια η αλλη.

Μετα απο ενάμιση χρόνο με την forthnet και μετα απο τηλεφωνημα προσφορα της hol, αποφασισα να αλλαξω παροχο. Μου εστειλε με κουριερ η hol τα συμβολαια, τα υπεγραψα και σημερα μου τηλεφωνησε η forthnet για αντιπροσφορα. Μου εκανε την ιδια προσφορα και για να μην μπλεκω με αλλαγες κλπ συμφωνησα. Εχω υπογραψει ομως με την hol, τι γινεται; Απο την forthnet μου ειπαν πως δεν υπαρχει κανενα προβλημα αν παω σε καταστημα vodafone και το ακυρωσω. Εχει τυχει κατι αναλογο σε κανεναν;;

πήγαινε σε κατάστημα της vodafone και ακύρωσε το , δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

πολύ καλή προσφορά. λέω να προσπαθήσω και εγώ αυτή την τακτική.

και forthnet και hol έχουν καλά δίκτυα ανάλογα σε ποια περιοχή είσαι. εγώ με forthnet και πετρούπολη τρέχω πάντως απροβλημάτιστα

Απο οσο διαβασα εδω, το ποια ειναι καλυτερη ειναι και θεμα τυχης. Αφου μου εκατσε καλα η forthnet, λεω να μην μπω σε αλλαγες με το αναλογο ρισκο αφου πλεον δεν υπαρχει οικονομικο οφελος. Αν ειχα προβληματα προφανως και θα εφευγα.

Καμιά γνώμη για την hol για περιοχή Αμφιάλη - Κερατσίνι έχει κάποιος να δώσει; Σκέφτομαι εάν η wind που είμαι τώρα δεν μου δώσει καλή προσφορά να την κάνω για hol.
London for ever

εχω συτα και δεν με καλυπτει το ρουτερ λόγω μακμπουκ, και δεν λενε να μου το αλλαξουν...

δεν θα κατσω να σκασω,ειναι 5 ευρω φθηνοτεροι το μηνα(η χολ) και εχουν και δωρο τους 3 μηνες..( μιλαω για το hol double play lite)

ειστε ευχαριστημενοι γενικοτερα?

περιοχη: Χαριλάου

ποσο καιρο θα ειμαι χωρις ιντερνετ??

Θελω να κανω μια αναφορα θεματος μεσω ιντενερτ και σε καποια στιγμη ζηταει το ρουτερ...μου εχουν δωσει το NetFasteR WLAN 3 αλλα στο σαιτ εχει μονο το "σκετο" ...στις επιλογες που εχει για τις ενδειξεις,δεν ταιριαζουν ομως μαυτες στο δικο μου router... Edited by andreas1022
:w00t:

Απο οσο διαβασα εδω, το ποια ειναι καλυτερη ειναι και θεμα τυχης. Αφου μου εκατσε καλα η forthnet, λεω να μην μπω σε αλλαγες με το αναλογο ρισκο αφου πλεον δεν υπαρχει οικονομικο οφελος. Αν ειχα προβληματα προφανως και θα εφευγα.

Εγώ συμφωνώ μαζί σου.

Είναι μεν σοφή σύμβουλη το "ρώτα το γείτονά σου τι εταιρία έχει" αλλά προηγείται η συμβουλή "αν είσαι καλά εκεί που είσαι μην το πειράζεις!"

Έχω περίπτωση που ο ίδιος συνδρομητής στην ίδια περιοχή ξαναγύρισε στη hol μετά από 1,5 χρόνο σε άλλον (δεν θυμάμαι) και ήταν πολύ χειρότερα από πριν (χαμηλότερη ταχύτητα, κάποιες διακοπές και τηλεφωνία voip αντί για pstn)...

Θελω να κανω μια αναφορα θεματος μεσω ιντενερτ και σε καποια στιγμη ζηταει το ρουτερ...μου εχουν δωσει το NetFasteR WLAN 3 αλλα στο σαιτ εχει μονο το "σκετο" ...στις επιλογες που εχει για τις ενδειξεις,δεν ταιριαζουν ομως μαυτες στο δικο μου router...

Δεν καταλαβα ακριβως τι θες να πεις, και τι ακριβως ψαχνεις.

Θες να γινεις πιο συγκεκριμενος? :)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Δεν καταλαβα ακριβως τι θες να πεις, και τι ακριβως ψαχνεις.

Θες να γινεις πιο συγκεκριμενος? :)

Εχεις δικαιο,..Λογικα θα ξερεις οτι στο σαιτ της χολ υπαρχει το mycare που απο κει μπορεις να στελνεις αιτηματα για διαφορα προβληματα...Υπαρχει λοιπον και το αιτημα για "χαμηλη ταχυτητα",που αν το πατησεις σου βγαζει ολα(?) τα ρουτερ για να συμπληρωσεις τις αντιστοιχες ενδειξεις (αν ααβουν ολα τα λαμπακια που πρεπει )..Εμενα η χολ μουχει δωσει το NetFasteR WLAN 3 αλλα εκει δεν το εχει...εχει μονο το NetFasteR WLAN και απλα αναρωτιομουν τι να κανω...

:w00t: