Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (16 Ιούν. 2004 , 14:18)

Τα siemens dslam είναι χρονισμένα ψηλότερα οπότε πιάνεις μεγαλύτερες ταχύτητες από κάποιον που είναι σε intracom dslam.

Θεωρητικά εσύ (siemens) μπορείς να πιάσεις 47-48, ενώ εγώ (intracom) πιάνω 41,5 max..

Μαλιστα....ευχάριστω αυτό !!! :happy:

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Έβαλα κι εγώ HOL,πολύ καλή,χτυπάω 40άρια KB/sec.

Βασικά έβαλα myQ DSL η οποία συνδέεται με το δίκτυο της HOL.

:D

• 4 weeks later...
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ariadgr (11 Ιούλ. 2004 , 21:32)

Είστε ευχαριστημένοι οι συνδρομητές της HOL aDSL?

Ναι.

Παίζει σε lan με 4 pc και πάει μια χαρά ακόμα και όταν κατεβάζουν 2 υπολογιστές μαζί. :cool:

Εύοσμος, Θεσ/νίκη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ariadgr (11 Ιούλ. 2004 , 21:32)

Είστε ευχαριστημένοι οι συνδρομητές της HOL aDSL?

Πάρα πολύ ευχαριστημένος! Πιάνω συνέχεια 32-34 Kbps (μέγιστο στις 256 kB/s όπως η δική μου είναι τα 32 αλλά τα ξεπερνάει μερικές φορές...)! Επίσης δεν έχει παρουσιάσει ποτέ μα ποτέ στους 4 μήνες που την έχω ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ σε αντίθεση με την Forthnet που είχα παλαιότερα και είχε συνεχώς προβλήματα με την ταχύτητα και που μου είχε πέσει δυο τρεις φορές...

Εγώ είχα από παλιά HOL PSTN και προς το τέλος είχε πέσει πολύ η ταχύτητά της γιατί είχε μαζέψει πολλούς συνδρομητές (+το ADSL) χωρίς να αναβαθμίσει το δίκτυό της. Πέρα από αυτό ήμουν πολύ ευχαριστημένος, πολύ καλή εξυπηρέτηση, πάντα συνδεόταν με την πρώτη, γενικά πολύ καλύτερη από την ΟΤΕΝΕΤ που είχα παράλληλα και τις σύγκρινα. Επίσης δίνει και δωρεάν συνδρομή στο sportline.gr.

Πρόσφατα έκανε μια αναβάθμιση και διπλασίασε τη χωρητικότητά της, πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...
τσιμπημένες τιμές με την ενοποίηση με το PSTN που έκανε; δεν θα το λεγα ;)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (15 Αύγ. 2004 , 05:20)

τσιμπημένες τιμές με την ενοποίηση με το PSTN που έκανε; δεν θα το λεγα ;)

Den katalava :worry:

Egw milisa gia tis times pou diathetei to dsl 384.koitaksa simera to site tis hol kai eida oti einai idies me autes tis tellas kai tis otenet.

i enopoiish me pstn ti akrivws simainei?

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Αφού σου φαίνονται τσιμπημένες οι τιμές πήγαινε και κάνε σύνδεση DSL με την Q-Telecom όπως έχω κάνει κι εγώ όπου η τιμή είναι φθηνότερη κατά 5€ και συνδέεται με το δίκτυο της HOL.Δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα ούτε στην ταχύτητα,40ΚΒ/sec το λιγότερο χτυπάω (ανάλογα και τη σελίδα πάντα) και συγχρόνως με τον ίδιο κωδικό μπορείς να συνδεθείς και με Dial-up modem,με τον ίδιο κωδικό του DSL.

Αρκετά καλά πιστεύω πως είναι.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (15 Αύγ. 2004 , 07:24)

Den katalava :worry:

Egw milisa gia tis times pou diathetei to dsl 384.koitaksa simera to site tis hol kai eida oti einai idies me autes tis tellas kai tis otenet.

i enopoiish me pstn ti akrivws simainei?

εννοώ ότο με μια σύνδρομή πλέον, συνδέεσαι και με Pstn και isdn και dsl και η χρέωση είναι λιγότερο από ότι ήταν η pstn παλιά! Καλές πάντως είναι οι προσφορές όπως αυτές που είχε το χειμώνα όπου έπαιρνες διπλό χρόνο. (σκέψου 12 μήνες στην τιμή των 6)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (15 Αύγ. 2004 , 15:42)

εννοώ ότο με μια σύνδρομή πλέον, συνδέεσαι και με Pstn και isdn και dsl και η χρέωση είναι λιγότερο από ότι ήταν η pstn παλιά! Καλές πάντως είναι οι προσφορές όπως αυτές που είχε το χειμώνα όπου έπαιρνες διπλό χρόνο. (σκέψου 12 μήνες στην τιμή των 6)

i prosfora pou edine stous 12 mines tous 6 doro itan polu kalh ontws..alla otan theleis adsl...tote ti na tin kaneis tin pstn kai isdn sindesh?

Kapoios isws tin xreiazetai.Pantos prosopika otan exw anagh kai eimai allou xrisimopoiw tin dorean sindesi pstn panafonet pou exw apo to kinito :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (16 Αύγ. 2004 , 02:36)

i prosfora pou edine stous 12 mines tous 6 doro itan polu kalh ontws..alla otan theleis adsl...tote ti na tin kaneis tin pstn kai isdn sindesh?

Kapoios isws tin xreiazetai.Pantos prosopika otan exw anagh kai eimai allou xrisimopoiw tin dorean sindesi pstn panafonet pou exw apo to kinito :)

Είδες ότι και εσύ χρειάζεσαι μια PSTN σύνδεση;

Οπότε ποιό το νόημα της ερώτησής σου;

Μακάρι να μου έδινε και PSTΝ η Vivodi να την έχω όταν γυρνάω στο χωρίο, πίστεψε με. ;)

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (16 Αύγ. 2004 , 20:12)

Είδες ότι και εσύ χρειάζεσαι μια PSTN σύνδεση;

Οπότε ποιό το νόημα της ερώτησής σου;

Μακάρι να μου έδινε και PSTΝ η Vivodi να την έχω όταν γυρνάω στο χωρίο, πίστεψε με. ;)

Koita..den tin xreiazomai akrivws..se kamia periptosh den tha plirona.An xreiazesai kati tote plirwneis :)

Allo h dwrean sindesh pou mou parexetai (xoris na to zitisa) apo to kinito mou :)

Kai autin tin exw dosei allou kai den exei tixei na ti xreiastw pote opote..

pantos orea tha itan otan pigaina sto xwrio mou na empena me pstn sto internet alla to kako einai oti ekei den exw pc :p

Εγώ όμως και πολλοί άλλοι έχουμε.

Πίστεψέ με θα ήταν πολύ σημαντικό για μένα να είχα τη δυνατότητα να αξιοποιήσω ως PSTN την ADSL μου, θα γλίτωνα τα 10 ευρώ κάθε 2-3 μήνες που δίνω για netkey.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (17 Αύγ. 2004 , 17:14)

Εγώ όμως και πολλοί άλλοι έχουμε.

Πίστεψέ με θα ήταν πολύ σημαντικό για μένα να είχα τη δυνατότητα να αξιοποιήσω ως PSTN την ADSL μου, θα γλίτωνα τα 10 ευρώ κάθε 2-3 μήνες που δίνω για netkey.

10 euro kathe 2-3 mines..gia na mpaineis 3 fores apo to xorio sou....

Poli simantiko...

Eilikrina den katalavainw :p

Autes oi 3 protaseis faskoun kai adifaskoun :whistle:

Πλάκα κάνεις...

Πού είναι η αντίφαση; :confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (18 Αύγ. 2004 , 11:05)

Πλάκα κάνεις...

Πού είναι η αντίφαση; :confused:

i antifash einai sto oti ta 10 euro kathe 3 mines den einai sovaro poso oute oi fores pou theleis esu i kapoios na mpainei internet apo to xorio tou einai sovaro oste nathelei opwsdipote kai na xreiazetai mia pstn sindesh apo to xwrio tou.Kalodexoumenh fysika an iparxei alla h leksh

xreiazetai einai varia..Auto lew aplws kai ekei stirizw tin antifash pou theorisa oti iparxei stin skepsh sou :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (19 Αύγ. 2004 , 06:08)

i antifash einai sto oti ta 10 euro kathe 3 mines den einai sovaro poso oute oi fores pou theleis esu i kapoios na mpainei internet apo to xorio tou einai sovaro oste nathelei opwsdipote kai na xreiazetai mia pstn sindesh apo to xwrio tou.Kalodexoumenh fysika an iparxei alla h leksh

xreiazetai einai varia..Auto lew aplws kai ekei stirizw tin antifash pou theorisa oti iparxei stin skepsh sou :)

Νομίζω ότι θέλει να πει ο lewton το ανάποδο από ότι κατάλαβες, δηλαδή ότι για να μην αναγκάζεται να πληρώνει για pstn θα ήθελε η ADSL σύνδεσή του να ισχύει και για pstn.

κοίτα που το σήκωσε.......?.?.?

Να σας ξαναπώ για μια ακόμη φορά ότι εγώ έχω κάνει σύνδεση με MyQ DSL (Q-Telecom) με 25€ το μήνα.Συνδέεται με το δίκτυο της HOL και σου δίνει και PSTN.Εγώ έχω το DSL στο σπίτι μου και όταν πάω στο χωριό χρησιμοποιώ τον ίδιο κωδικό για να μπω με PSTN.To τηλέφωνο ΕΠΑΚ που παίρνω είναι της HOL.Και όλα αυτά χωρίς επιπλέον χρέωση,μόνο με 25€.Απλά χρεώνει το τηλέφωνο όσο μπαίνεις.

Το κακό όμως απ'ότι ξέρω είναι πως για να κάνεις σύνδεση MyQ DSL πρέπει να έχεις είτε σταθερή τηλεφωνία Q-1765 ή σύνδεση κινητού Q1.

Και αυτό γίνεται.

Εγώ πάντως έχω αυτή τη σύνδεση εδώ και 3 μήνες περίπου χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε στις ταχύτητες.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas-k (19 Αύγ. 2004 , 11:44)

Να σας ξαναπώ για μια ακόμη φορά ότι εγώ έχω κάνει σύνδεση με MyQ DSL (Q-Telecom) με 25€ το μήνα.Συνδέεται με το δίκτυο της HOL και σου δίνει και PSTN.Εγώ έχω το DSL στο σπίτι μου και όταν πάω στο χωριό χρησιμοποιώ τον ίδιο κωδικό για να μπω με PSTN.To τηλέφωνο ΕΠΑΚ που παίρνω είναι της HOL.Και όλα αυτά χωρίς επιπλέον χρέωση,μόνο με 25€.Απλά χρεώνει το τηλέφωνο όσο μπαίνεις.

Το κακό όμως απ'ότι ξέρω είναι πως για να κάνεις σύνδεση MyQ DSL πρέπει να έχεις είτε σταθερή τηλεφωνία Q-1765 ή σύνδεση κινητού Q1.

ALR αυτό είναι που λέω ότι ζητάω και εγώ έτσι ώστε να μη χρειάζεται να αγοράζω κάρτες για να έχω σύνδεση PSTN στο χωριό.

Ελπίζω να κατάλαβες τώρα. ;) (το θέμα έληξε για μένα γιατί πολλά off-topic γράψαμε)

[sIGPIC][/sIGPIC]