manolog3 Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 pzas said: Μια που την εκανα την αιτηση ...δε ξερω... λεω να την δοκιμασω σαν εταιρια (...μπορει να βγει και καλη) και αν δε με ικανοποιει θα την αλλαξω παλι.... Χωρις να την εχω δοκιμασει δε μπορω να κρινω ...αν και ειμαι επιφυλακτικος πολυ!! Αξιζει να κανω μια δοκιμη ?? Ιδου η απορία..:D:rolleyes: Σου ειχα πει και παλιοτερα, πως οτι διαβαζεις κακες κριτικες για την HOL δεν σημαινει οτι και εσενα θα σου βγει "πατατα". Εαν θες να δοκιμασεις σε αλλον παροχο απλα απο καπου αρχιζεις, εαν δεν θες να φυγεις απο την σταθεροτητα του ΟΤΕ τοτε μενεις εκει που εισαι!! ;) Ρωτα κακεναν στην περιοχη σου να σου πει τι παιζει με την HOL ταχυτητα, ping κλπ. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Έπαθε κάτι σήμερα το δίκτυο της Hol; Προσπαθούσα από τις 7 μέχρι τις 7:30 να μπω στο Internet και μου έβγαζε συνεχώς σφάλματα ενώ τα φωτάκια στο modem έδειχναν ότι το modem έχει συγχρονιστεί και παρείχε κανονικά Internet. Τώρα όλα είναι κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pzas Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Παιδια ολα οκ με εμενα... Εκανα χτες αιτηση ακυρωσης και σημερα διακοπηκε η διαδικασια μεταφορας στη hol !!!!....παρεμεινα στον οτε :lol::p! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 pzas said: Παιδια ολα οκ με εμενα... Εκανα χτες αιτηση ακυρωσης και σημερα διακοπηκε η διαδικασια μεταφορας στη hol !!!!....παρεμεινα στον οτε :lol::p! Παντα μου αρεσαν οι ανθρωποι με σταθερες αποψεις!! :lol: Αμα εκει δεν εχεις προβληματα καλα εκανες και εμεινες!! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pzas Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 manolog3 said: Παντα μου αρεσαν οι ανθρωποι με σταθερες αποψεις!! :lol: Αμα εκει δεν εχεις προβληματα καλα εκανες και εμεινες!! :) Χαχαχαχα ...σωστος .... μενω στα σιγουρα ...χαχαχαχα:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Ρε παιδια στα καλα καθουμενα προχτες ολα νεκρωσαν το μοντεμ δε συγχρονιζει. τελος. δοκιμασα αλλο ρουτρ τιποτα. μετ απο πολλα τηλεφωνα στην hol μου πανε οτι δε βλεπουν τιποα και θα στειλουν τεχνικο. ο οποιος χρεωνει 49.90 αν βρει κατι στο χωρο μου. αντιμετωπιζειγε κανεις κατι αντιστοιχο προσφατα? περιοχη ζωγραφου Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Απλά αν έχεις κάπου αλλού στο σπίτι που μπαίνει η γραμμή του τηλεφώνου, αν μπορείς να δοκιμάσεις να συνδέσεις το modem εκεί. Αυτό για να αποκλείσεις δική σου ευθύνη. Αλλιώς περίμενε τον τεχνικό, ο οποιός λογικά θα διαπιστώσει βλάβή στο καλώδιο του ΟΤΕ και θα τη δηλώσει. (πάντως θα έπρεπε να σου δείνει η HOL τη δυνατότητα να δηλώσεις βλάβη χωρίς να έρθει τεχνικός - δε ξέρω γιατί σε καθοδηγήσανε σε αυτην τη λύση.) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 rigasnic said: Απλά αν έχεις κάπου αλλού στο σπίτι που μπαίνει η γραμμή του τηλεφώνου, αν μπορείς να δοκιμάσεις να συνδέσεις το modem εκεί. Αυτό για να αποκλείσεις δική σου ευθύνη. Αλλιώς περίμενε τον τεχνικό, ο οποιός λογικά θα διαπιστώσει βλάβή στο καλώδιο του ΟΤΕ και θα τη δηλώσει. (πάντως θα έπρεπε να σου δείνει η HOL τη δυνατότητα να δηλώσεις βλάβη χωρίς να έρθει τεχνικός - δε ξέρω γιατί σε καθοδηγήσανε σε αυτην τη λύση.) :D:D ...και πως θα παρει το 50αρικο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 hol double-play GR & hol telephony GR - οι νέες υπηρεσίες της hellas online Η hellas online, ένας από τους ισχυρότερους παρόχους ολοκληρωμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, παρουσιάζει τα νέα πακέτα επικοινωνίας hol telephony GR και hol double-play GR. Με επίκεντρο την καλύτερη εμπειρία του πελάτη, η hellas online προσφέρει υπηρεσίες οι οποίες ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε συνδρομητή. Έτσι, τα νέα πακέτα απευθύνονται σε όλους όσους θέλουν να κάνουν απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά, σε όλη την Ελλάδα και για όλο το 24ωρο, με ακόμα χαμηλότερες χρεώσεις. Συγκεκριμένα, τα νέα πακέτα hol double-play GR και hol telephony GR προσφέρουν απεριόριστες αστικές & υπεραστικές κλήσεις σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές: hol telephony GR 22,90 € / μήνα hol double-play GR 32,90 € / μήνα Το hol double play GR συνδυάζει απεριόριστο και γρήγορο adsl internet έως 24Mbps, ενώ συνοδεύεται και με δωρεάν ασύρματο (wifi) εξοπλισμό. Τέλος, οι συνδρομητές που θα εγγραφούν στη συνδυαστική προσφορά hol – Vodafone, μπορούν να επωφεληθούν με έκπτωση 5€ στο λογαριασμό τους hellas online και έως και 15€ στο λογαριασμό του κινητού τους Vodafone κάθε μήνα, για πάντα! http://www.hol.gr/default.asp?pid=11&la=1&pre_pressID=132&pre_yr=10 Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Bayern4 said: hol double-play GR & hol telephony GR - οι νέες υπηρεσίες της hellas online Η hellas online, ένας από τους ισχυρότερους παρόχους ολοκληρωμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, παρουσιάζει τα νέα πακέτα επικοινωνίας hol telephony GR και hol double-play GR. Με επίκεντρο την καλύτερη εμπειρία του πελάτη, η hellas online προσφέρει υπηρεσίες οι οποίες ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε συνδρομητή. Έτσι, τα νέα πακέτα απευθύνονται σε όλους όσους θέλουν να κάνουν απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά, σε όλη την Ελλάδα και για όλο το 24ωρο, με ακόμα χαμηλότερες χρεώσεις. Συγκεκριμένα, τα νέα πακέτα hol double-play GR και hol telephony GR προσφέρουν απεριόριστες αστικές & υπεραστικές κλήσεις σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές: hol telephony GR 22,90 € / μήνα hol double-play GR 32,90 € / μήνα Το hol double play GR συνδυάζει απεριόριστο και γρήγορο adsl internet έως 24Mbps, ενώ συνοδεύεται και με δωρεάν ασύρματο (wifi) εξοπλισμό. Τέλος, οι συνδρομητές που θα εγγραφούν στη συνδυαστική προσφορά hol – Vodafone, μπορούν να επωφεληθούν με έκπτωση 5€ στο λογαριασμό τους hellas online και έως και 15€ στο λογαριασμό του κινητού τους Vodafone κάθε μήνα, για πάντα! http://www.hol.gr/default.asp?pid=11&la=1&pre_pressID=132&pre_yr=10 Αυτο τι ακριβώς ειναι. Διαφήμιση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 αν εννοεις εμενα επειδη το ποσταρω, θα σου πω οχι δεν ειναι. συνηθιζω να ποσταρω δελτια τυπου(ανεξαρτήτου εταιριας) που στο Myphone περνανε απαρατηρητα και δεν δημοσιευονται. εγω χρησιμοποιησει και αυτο http://www.myphone.gr/forum/dropbox.php ωστε να τα βλεπουν και να ενημερωνεται το φορουμ, αλλά δεν δημοσιευονται. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Εγώ το βλέπω σαν μια χρήσιμη ενημέρωση στο θέμα αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 nikos_kallithea said: :D:D ...και πως θα παρει το 50αρικο?? τελικα ηρθε σημερα ο τεχνικος. εβαλε μετρησε κ διαπιστωσε κομμενο καλωδια στα 200 μετρα. θα δηλωθει βλαβη στον οτε λειει. ποσο να περιμενω δηλαδη? και τοσες μερες που μαι χωωρις υπηρεσιες ποιος ευθυνεται? το λεω γιατι ελος του μηνα μαλλον θα μου ζητησει ολοκληρο το παγιο. σωστα? Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 elpa02 said: τελικα ηρθε σημερα ο τεχνικος. εβαλε μετρησε κ διαπιστωσε κομμενο καλωδια στα 200 μετρα. θα δηλωθει βλαβη στον οτε λειει. ποσο να περιμενω δηλαδη? και τοσες μερες που μαι χωωρις υπηρεσιες ποιος ευθυνεται? το λεω γιατι ελος του μηνα μαλλον θα μου ζητησει ολοκληρο το παγιο. σωστα? Πας αερα για ενα 10ημερα ακομα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkap Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Πρόσφατα ενεργοποίηθηκε η υπηρεσία HOL telephony στο σπίτι μου. Όμως από εκείνη την στιγμή παρουσίαστηκε πρόβλημα στην μια εκ των δύο συσκευών τηλεφώνου που είχα συνδεμένες. Συγκεκριμένα υπήρχαν δύο συσκευές, μια ασύρματη (Panasonic) και μια ενσύρματη (turbo-x) οι οποίες λειτουργούσαν κανονικά μέσω ΟΤΕ και κατόπιν της μεταφοράς στο δίκτυο HOL σταμάτησε να χτυπάει η ενσύρματη. Συγκεκριμένα η ενσύρματη υποστηρίζει όλες τις βασικές λειτουργίες τηλεφώνου εκτός από τον ήχο κλήσης όταν δέχεται εισερχόμενη κλήση (δεν χτυπάει το τηλέφωνο αν όμως το σηκώσεις μιλάς και ακούς κανονικά). Έχουν γίνει όλοι οι συνδυασμοί σε πρίζες και καλώδια καθώς επίσης η εν λόγω συσκευή έχει δοκιμαστεί σε άλλη οικία και λειτουργεί κανονικά. Την ίδια στιγμή η άλλη συσκευή (ασύρματη Panasonic) λειτουργεί κανονικά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Υπάρχει κάποια ιδέα τι συμβαίνει και γενικά υπάρχει θέμα συμβατότητας συσκευών. Να σημειώσω επιπλεόν ότι δεν υπάρχει router ή κάτι αντίστοιχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 dimkap said: Πρόσφατα ενεργοποίηθηκε η υπηρεσία HOL telephony στο σπίτι μου. Όμως από εκείνη την στιγμή παρουσίαστηκε πρόβλημα στην μια εκ των δύο συσκευών τηλεφώνου που είχα συνδεμένες. Συγκεκριμένα υπήρχαν δύο συσκευές, μια ασύρματη (Panasonic) και μια ενσύρματη (turbo-x) οι οποίες λειτουργούσαν κανονικά μέσω ΟΤΕ και κατόπιν της μεταφοράς στο δίκτυο HOL σταμάτησε να χτυπάει η ενσύρματη. Συγκεκριμένα η ενσύρματη υποστηρίζει όλες τις βασικές λειτουργίες τηλεφώνου εκτός από τον ήχο κλήσης όταν δέχεται εισερχόμενη κλήση (δεν χτυπάει το τηλέφωνο αν όμως το σηκώσεις μιλάς και ακούς κανονικά). Έχουν γίνει όλοι οι συνδυασμοί σε πρίζες και καλώδια καθώς επίσης η εν λόγω συσκευή έχει δοκιμαστεί σε άλλη οικία και λειτουργεί κανονικά. Την ίδια στιγμή η άλλη συσκευή (ασύρματη Panasonic) λειτουργεί κανονικά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Υπάρχει κάποια ιδέα τι συμβαίνει και γενικά υπάρχει θέμα συμβατότητας συσκευών. Να σημειώσω επιπλεόν ότι δεν υπάρχει router ή κάτι αντίστοιχο. Η ταση κουδουνισμου που σου στέλνει η ΧΟΛ ειναι μικρότερη απο αυτην που απαιτεί η συσκευή σου για να κουδουνισει (και κατα πασα πιθανότητα εκτος προδιαγραφών) η προδιαγραφή ειναι από 80-100 Volt. Το πρόβλημα θα λυθει με αντικατάσταση της συσκευής, μην περιμένεις να στο λύσει η ΧΟΛ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkap Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 nikos_kallithea said: Η ταση κουδουνισμου που σου στέλνει η ΧΟΛ ειναι μικρότερη απο αυτην που απαιτεί η συσκευή σου για να κουδουνισει (και κατα πασα πιθανότητα εκτος προδιαγραφών) η προδιαγραφή ειναι από 80-100 Volt. Το πρόβλημα θα λυθει με αντικατάσταση της συσκευής, μην περιμένεις να στο λύσει η ΧΟΛ. Πολύ λογικό αυτό που λες αλλά από την άλλη τι συσκευή να διαλέξω? υπάρχει λίστα δηλαδή με τις συμβατές συσκεύες? Συνοψίζοντας, η HOL έχει άλλες προδιαγράφες δικτύου από τον ΟΤΕ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 dimkap said: Πολύ λογικό αυτό που λες αλλά από την άλλη τι συσκευή να διαλέξω? υπάρχει λίστα δηλαδή με τις συμβατές συσκεύες? Συνοψίζοντας, η HOL έχει άλλες προδιαγράφες δικτύου από τον ΟΤΕ? Δεν υπάρχουν αλλες προδιαγραφές αυτες ειναι οι διεθνείς προδιαγραφές και οι τηλ. οργανισμοί ειναι υποχρεωμένοι να εναρμονίζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkap Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 nikos_kallithea said: Δεν υπάρχουν αλλες προδιαγραφές αυτες ειναι οι διεθνείς προδιαγραφές και οι τηλ. οργανισμοί ειναι υποχρεωμένοι να εναρμονίζονται. Οπότε τι να κάνω? να ξεκινήσω να δοκιμάζω όλες τις συσκευές του εμπορίου μέχρι να βρω ποια δουλέυει? Δεν νομίζω..... Βασικά έχω μιλήσει μαζί τους και έχω στείλει και email οπότε θα περιμένω επίσημη απάντηση τους γιατί διαφορετικά θα φάνε άκυρο.....Δηλαδή αν δεν είχα το ασύρματο που μάλλον κατά τύχη δουλέυει δεν θα είχα τηλέφωνο σπίτι? θα έπρεπε να κάθομαι από επάνω να δω αν θα εμφανιστεί το νούμερο στην οθόνη γιατί δεν ακούγεται τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 nikos_kallithea said: Πας αερα για ενα 10ημερα ακομα:p Μπορώ να ζητησω μειωση του παγίου για το διαστημα που δεν εχω υπηρεσιες? (adsl, holtv ) Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 elpa02 said: Μπορώ να ζητησω μειωση του παγίου για το διαστημα που δεν εχω υπηρεσιες? (adsl, holtv ) Απο την στιγμη που εχει γραφτει η βλαβη στο πληροφοριακο και φαινεται οτι για τη βλαβη ειναι υπευθυνος ο ΟΤΕ, κανονικα δικαιουσαι αποχρεωση. Μαλιστα νομιζω πως η αποχρεωση γινεται αυτοματα χωρις καμια ενεργεια απο τον συνδρομητη, αμεσως μετα την αναγγελια της βλαβης!! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 manolog3 said: Απο την στιγμη που εχει γραφτει η βλαβη στο πληροφοριακο και φαινεται οτι για τη βλαβη ειναι υπευθυνος ο ΟΤΕ, κανονικα δικαιουσαι αποχρεωση. Μαλιστα νομιζω πως η αποχρεωση γινεται αυτοματα χωρις καμια ενεργεια απο τον συνδρομητη, αμεσως μετα την αναγγελια της βλαβης!! :) Δεν ξερω αλλα το βλέπω λιγο δύσκολο αυτο, εχει κάποιος παρόμοια εμπειρία να μας πει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 nikos_kallithea said: Δεν ξερω αλλα το βλέπω λιγο δύσκολο αυτο, εχει κάποιος παρόμοια εμπειρία να μας πει? To λεω αυτο γιατι αν εισαι συνδρομητης του ΟΤΕ γινεται σιγουρα!! ;) Οποτε φανταζομαι πως και στην HOL ετσι θα λειτουργει, αλλωστε ειναι ενημερη και εκεινη για τη βλαβη!! ;) Βεβαια απο την αλλη δεν θα ηταν κακο να ρωτησει και να ζητησει την αποχρεωση!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 manolog3 said: To λεω αυτο γιατι αν εισαι συνδρομητης του ΟΤΕ γινεται σιγουρα!! ;) Οποτε φανταζομαι πως και στην HOL ετσι θα λειτουργει, αλλωστε ειναι ενημερη και εκεινη για τη βλαβη!! ;) Βεβαια απο την αλλη δεν θα ηταν κακο να ρωτησει και να ζητησει την αποχρεωση!! Δλδ τι γίνεται στον ΟΤΕ οσο εχεις βλάβη? Σε αποχρεώνει απο τα πάγια για 5μερες ας πουμε. Εγω αυτο πιστευω οτι ειναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Σου εχει συμβει εσενα αυτο το γεγονος? Αν ειναι να το ξερουμε σιγουρα και εμεις μηπως μας χρειαστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 nikos_kallithea said: Δλδ τι γίνεται στον ΟΤΕ οσο εχεις βλάβη? Σε αποχρεώνει απο τα πάγια για 5μερες ας πουμε. Εγω αυτο πιστευω οτι ειναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Σου εχει συμβει εσενα αυτο το γεγονος? Αν ειναι να το ξερουμε σιγουρα και εμεις μηπως μας χρειαστεί. Προσωπικα στη γραμμη μου οχι, αλλα εχει γινει δυο φορες σε γραμμη φιλου και φιλης αλλα οπως ειπα ειναι συνδρομητες ΟΤΕ. Για να γινει αποχρεωση, πρεπει να ειναι υπευθυνος και υπαιτιος ο ΟΤΕ και κανονικα γινεται αυτοματα. Βεβαια πρεπει ο user να ελεγξει τι εχει δηλωσει ο τεχνικος (γιατι μπορει να εχει δωσει αλλη βλαβη για να μην γινει αποχρεωση -λαμογια αλλα οκ). Αν ο user εχει βλαβη και θεωρει οτι φταιει ο ΟΤΕ αλλα στο πληροφοριακο δεν φαινεται αυτο, τοτε μιλαει με το σημειο πωλησης για να κανει αιτηση αποχρεωσης. Το θεμα ειναι να φαινεται ξεκαθαρα οτι η βλαβη ειναι του ΟΤΕ οπως καλη ωρα τωρα στον φιλο που ειναι καλωδιακη. Τωρα αυτα συμβαινουν στον ΟΤΕ, η HOL μπορει να σου πει πληρωσε το μου γιατι εγω σου παρειχα υπηρεσιες και βρες τα με τον ΟΤΕ τις επιστροφες. Γι' αυτο ειπα να παρει και τηλεφωνο τη HOL να ρωτησει!! ;) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts