panosfast Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Και γω με 64αραSamsung με 35gb γεμάτα δεν είχα κανένα προβλημα στις 9 μέρες που έχω το τηλεφωνο.Ουτε χρειάστηκε να κάνω κάποια διαδικασία στο τηλέφωνο όταν την έβαλα. Σε τι φορματ αρχείων είναι η Samsung ntfs; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Αληθεια,που μπορει να αποδοθει οτι ενα κινητο μπορει να συμπεριφερεται τοσο διαφορετικα,απο το αδελφακι του,που εχει τα ιδια ακριβως πραγματα πανω του; Και τελικα,αυτο που με κραταει ακομα και δεν το παιρνω,ειναι οτι λογω ασχετιλας,μπορει να το παρω,και να βρω οτι ειναι στη μαυρη λιστα,πολυ αργοτερα,ωστε να μπλεκω με σερβις και αλλες τρέλες. Αντιθετως,το Note 2,δεν ειχε κανενα τετοιο προβλημα απο την αρχη,οπότε και το πηρα με κλειστα ματια. Και κατι τελευταιο.Βλεπω οτι υπαρχουν μεγαλες διαφορες τιμων,οι οποιες ξεκινανε απο τα 570€ περιπου.Εσεις,πηρατε απο Σκρουτζομαγαζα,ή απο τα μεγάλα μαγαζιά; από δυο πράγματα μπορεί 1, κακή κατασκευή (συναρμολόγηση κοινός) 2. γενικός τα sd 600 και 800 μήπως έχουν τέτοια θέματα το ίδιο περίπου φαινόμενο ήταν και με το s4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 (edited) Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ από τους experts........... :cool: @araditsas Να φορμάρεις την micro SD σε ΕxFAT Edited October 18, 2013 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Σε τι φορματ αρχείων είναι η Samsung ntfs; Πώς το βλέπω αυτο;Όπως είπα την αγορασα,την έβαλα στο τηλέφωνο(note 2) και δε έκανα καμία διαδικασία. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ από τους experts........... :cool: @araditsas Να φορμάρεις την micro SD σε ΕxFAT Για ποιών λόγο, δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Πια η διαφορά αφού το ανέφερες για να μαθαίνω κιόλας.ειναι σε κάτι καλύτερα έτσι φορμαρισμένη? Το κινητό σε τι την φορμάρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Για ποιών λόγο, δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Πια η διαφορά αφού το ανέφερες για να μαθαίνω κιόλας.ειναι σε κάτι καλύτερα έτσι φορμαρισμένη? Το κινητό σε τι την φορμάρει? Το ξέρω ότι δεν έχεις πρόβλημα, αν υπήρχε θα το είχες πει εδώ. Με ExFAT μπορείς να βάζεις ένα αρχείο μεγαλύτερο από 4GB π.χ. μια HD ταινία, είναι πιο σταθερή και λίγο πιο γρήγορη από FAT32 Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω από που βγαίνουν αυτά τα νούμερα που αναφέρετε εδώ. ..80%με πρόβλημα υπερθέρμανσης κτλπ δηλαδή ξέρουμε όλους όσους έχουν την συσκευή; οι πιο πολλοί που γράφουν σε ένα φόρουμ και μάλιστα σε νήμα για προβλήματα συσκευών είναι αυτοί που έχουν και πρόβλημα νομίζω ότι μεγαλοποιουμε τα πράγματα σε βαθμό που έχουμε βγάλει άχρηστη μια εξαιρετική συσκευή Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω από που βγαίνουν αυτά τα νούμερα που αναφέρετε εδώ. ..80%με πρόβλημα υπερθέρμανσης κτλπ δηλαδή ξέρουμε όλους όσους έχουν την συσκευή; οι πιο πολλοί που γράφουν σε ένα φόρουμ και μάλιστα σε νήμα για προβλήματα συσκευών είναι αυτοί που έχουν και πρόβλημα νομίζω ότι μεγαλοποιουμε τα πράγματα σε βαθμό που έχουμε βγάλει άχρηστη μια εξαιρετική συσκευή Πες τα και εσύ ρε φίλε γιατί θα μας τρελάνουν. Εκτός από 2-3 παιδιά που έχουν πραγματικό πρόβλημα οι υπόλοιποι είναι οι λεγόμενοι ''ναχαμε να λεγαμε'', μπορείς να του λες και experts :p Η πλάκα είναι ότι πολλοί από αυτούς, δεν έχουν καν την συσκευή. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 (edited) Πες τα και εσύ ρε φίλε γιατί θα μας τρελάνουν. Εκτός από 2-3 παιδιά που έχουν πραγματικό πρόβλημα οι υπόλοιποι είναι οι λεγόμενοι ''ναχαμε να λεγαμε'', μπορείς να του λες και experts :p Η πλάκα είναι ότι πολλοί από αυτούς, δεν έχουν καν την συσκευή. +1 χάχα χα αυτό είναι σίγουρο εγώ ζήταγα από έναν (που τον κατάλαβα) σκρεινσουτς και δεν μου το έστειλε πότε. ... Να σας ξεσηκώσω λίγο για ρουτ ... http://img.tapatalk.com/d/13/10/19/jahu3abu.jpg Edited October 18, 2013 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 (edited) Το ξέρω ότι δεν έχεις πρόβλημα, αν υπήρχε θα το είχες πει εδώ. Με ExFAT μπορείς να βάζεις ένα αρχείο μεγαλύτερο από 4GB π.χ. μια HD ταινία, είναι πιο σταθερή και λίγο πιο γρήγορη από FAT32 Ισως εχει απαντηθει αλλα πως κανουμε φορματ την καρτα σε "ExFAT"...??? @Jig @narcotic ευχαριστω!!!! Edited October 19, 2013 by harley5 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Ισως εχει απαντηθει αλλα πως κανουμε φορματ την καρτα σε "ExFAT"...??? Σε Mac, απο το disk utility. Δες το screen shot Σε win δεν θυμάμαι να σου πω , google it Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Ισως εχει απαντηθει αλλα πως κανουμε φορματ την καρτα σε "ExFAT"...??? Δεξί κλικ στην κάρτα μνήμης, φορμάτ και στον τύπο file system επιλέγουμε exFAT Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Λοιπόν έβαλα και την kigston κάρτα γεμάτη και έκανε πάλι τα ίδια αυτήν την στιγμή έχω βάλει στην sandisck άδεια και δεν κάνει τίποτα θα το παρακολουθώ και θα ενημερώσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Λοιπόν έβαλα και την kigston κάρτα γεμάτη και έκανε πάλι τα ίδια αυτήν την στιγμή έχω βάλει στην sandisck άδεια και δεν κάνει τίποτα θα το παρακολουθώ και θα ενημερώσω Δοκίμασε να κάνεις αυτό που είπαμε πιο πάνω, δλδ. να διαμορφώσεις την micro SD σε ExFAT Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Δοκίμασε να κάνεις αυτό που είπαμε πιο πάνω, δλδ. να διαμορφώσεις την micro SD σε ExFAT Σε exfat είναι ήδη εξάλλου απ όσο γνωρίζω όλες οι sandisck exfat είναι η Kingston που έβαλα είναι ntfs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Σε exfat είναι ήδη εξάλλου απ όσο γνωρίζω όλες οι sandisck exfat είναι η Kingston που έβαλα είναι ntfs Οχι, μoνο 64GB ερχεται ετοιμη σε ExFAT H SanDisk out of a box είναι σε format FAT for 2GB FAT32 for 4GB to 32GB ExFAT for 64GB Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Οχι, μoνο 64GB ερχεται ετοιμη σε ExFAT H SanDisk out of a box είναι σε format FAT for 2GB FAT32 for 4GB to 32GB ExFAT for 64GB Ok δεν το ήξερα η δική μου είναι 64gb exfat και θεώρησα ότι όλες οι sandisck έχουν ίδιο format Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Να και μια σύγκριση για οποίων ενδιαφέρετε http://www.jayceooi.com/2013/10/11/the-best-64gb-micro-sd-card-for-galaxy-note-3/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Πάντως από το πρωί δεν έχει κάνει το παραμικρό αλλά με την κάρτα να παραμένει άδεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Πριν από λίγο έτρεξα το antutu με σκορ 35310 καθόλη την διάρκεια του τεστ έπεφτε η φωτεινότητα στα παιχνίδια που παίζω δεν κάνει τίποτα ούτε όλη την ημέρα έχει κάνει Περίεργα πράγματα παραθέτω και φώτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Πριν από λίγο έτρεξα το antutu με σκορ 35310 καθόλη την διάρκεια του τεστ έπεφτε η φωτεινότητα στα παιχνίδια που παίζω δεν κάνει τίποτα ούτε όλη την ημέρα έχει κάνει Περίεργα πράγματα παραθέτω και φώτο Το κινητό μόλις ακουμπήσει στους 60 βαθμούς η cpu αμέσως πέφτει μια σκάλα η φωτεινότητα. Από τους 67 και πάνω πέφτει ακόμα μια σκάλα. Οπότε το δικό σου τουλάχιστον πατάει τους 60 βαθμούς κατά την διάρκειά του benchmark. Επίσης εαν θές δοκίμασε να παίξεις modern combat 4. Εμένα το δικό μου στα 4-5 πρώτα λεπτά είναι οκ, μετά όμως ανεβάζει τρελή θερμοκρασία, η φωτεινότατα πέφτει τέρμα χαμηλά, όπως και τα fps επίσης από την gpu με αποτέλεσμα να είναι μια τραγική gaming εμπειρία :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Μετά από 30 λεπτά dead trigger και με φουλ ανάλυση στα γραφικά το κινητό μου έριξε τη φωτεινότητα μια σκάλα.πρωτη φορά το κάνει αλλά δεν το θεωρώ και πρόβλημα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Μια διευκρινιση, οταν λετε full φωτεινοτητα εννοειτε full στο αυτοματο η οχι? Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Μια διευκρινιση, οταν λετε full φωτεινοτητα εννοειτε full στο αυτοματο η οχι? φουλ χωρίς το αυτόματο και χωρίς την αυτόματη ρύθμιση απόχρωσης οθόνης στα options Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Παιδιά τελικά καταλήγουμε πουθενά; Όλα τα τηλ που ανεβάζουν αυτές τις θερμοκρασίες είναι εν τέλει φυσιολογικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts