Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Αξεσουάρ

dimangelid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά ξέρει κανείς αν από εδώ είναι αυθεντικά? Γιατί τα παρρήγγειλα.

http://www.eurostores.gr/original-xiaomi-piston-3-reddot-design-earphone-handsfree-el.html

Τελικά είναι μαϊμού από το συγκεκριμένο μαγαζί. Τα έβαλα δίπλα με αυθεντικά αγορασμένα από κινα και εντόπισα διαφορές.

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω φορητά ηχεία για το κινητό. Δεν είναι ανάγκη να είναι ασύρματα όσο αφορά τη σύνδεσή τους με το κινητό αλλά η φόρτισή τους να γίνεται από πρίζα ή usb. Πιο πολύ με νοιάζει η αυτονομία και ο ήχος. Διαθέτω ~30€

Ευχαριστώ

Your Dream Is To Catch Me

Παιδια καλησπερα. Δεν βλεπω αλλο νημα για το συγκεκριμενο γκατζετακι. Βρηκα αυτο εδω http://www.ebay.com/itm/Micro-USB-DVB-T-TV-Digital-Mobile-Tuner-Stick-Receiver-Dongle-For-Android-Phone-/201603739765?hash=item2ef084f075:g:MowAAOSwQupXXnxq.

Εχει κανεις χρησιμοποιησει το συγκεκριμενο η καποιο αλλο, να μας πει τι λεει?

Ευχαριστω.

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Χρησιμοποιώ το tivizen και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.

Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Πρόσφατα αγόρασα το Gear Vr της Oculus για Samsung. Δημιούργησα λογαριασμό και στην ενότητα payment method, έδωσα τα στοιχεία της κάρτας μου. Ζητάει επίσης και Country και Zip Code. Έδωσα και αυτά και μου γράφει πως υπάρχει πρόβλημα και να δοκιμάσω αργότερα. Προσπάθησα με τρεις κάρτες που έχω και δεν δέχτηκε καμία. Ξέρει κανείς κάτι;

Κοίτα και εδώ για οθόνη. Το βρήκα από το αγγλικό site της xiaomi και από εκεί πήρα και την δική μου για ένα xiaomi note 2 που έχω.

http://dragon-tt.com/Products.aspx?gid=95.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• 2 weeks later...
Ψάχνω επειγόντως κάποια κάμερα εσωτερικού χώρου που να συνδέεται μέσω wifi και να μπορεί να μεταδώσει την λήψη της μέσω εφαρμογής σε smartphone. Έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι τέτοιο; Δεν έχω βρει κάποια που να έχει απόλυτα επιβεβαιωμένα θετικά σχόλια !!!

Θα έδινα και μέχρι 150-180 ευρώ αλλά μόνο από Ελλάδα γιατί θέλω να την χρησιμοποιήσω για το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται άρα οι επιλογές μου είναι κάπως περιορισμένες !!! Ωραία πρόταση η y-cam θα την έχω στα υπόψην για αγορά στο επόμενο διάστημα.

Από το εξωτερικό θα πάρω μάλλον αυτήν που πρότεινε πιο πάνω ο φίλος απλά θα κάνει κανα δυο βδοάδες να έρθει από το αμαζον: https://www.y-cam.com/product/evo-indoor-hd-wi-fi-security-camera/

Edited by aggelosn

• 2 weeks later...

καλησπερα σε ολους

μετα την πατατα με xiaomi pistons II απο skroutzομαγαζο μιας και ηταν clone

ύπαρχει καποιος που να εχει πάρεει τα pistons 3 απο ελληνικο μαγαζι και να ειναι αυθεντικα ?

οποιος μπορει pm

3 μηνες αντεξαν τα δικα μου και χαλασε το αριστερο ακουστικο. μονο στο τερμα ακουγεται ψιθυριστα κατι. κριμα γιατι περιμενα περισσοτερα απο την εταιρια. τα μεταχειριστηκα με μεγαλη προσοχη αλλα δυστυχως δεν αντεξαν.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

3 μηνες αντεξαν τα δικα μου και χαλασε το αριστερο ακουστικο. μονο στο τερμα ακουγεται ψιθυριστα κατι. κριμα γιατι περιμενα περισσοτερα απο την εταιρια. τα μεταχειριστηκα με μεγαλη προσοχη αλλα δυστυχως δεν αντεξαν.

Έχω πολλούς μήνες τα Piston 2 και 3 και ποτέ δεν είχαν θέμα.

Είσαι σίγουρος ότι είχες αυθεντικά ή ότι δεν τα χτύπησες κάπου;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

καλησπερα σε ολους

μετα την πατατα με xiaomi pistons II απο skroutzομαγαζο μιας και ηταν clone

ύπαρχει καποιος που να εχει πάρεει τα pistons 3 απο ελληνικο μαγαζι και να ειναι αυθεντικα ?

οποιος μπορει pm

Γιατί να τα πάρεις από ελληνικό μαγαζί? Έχω πάρει 2 από banggood σε τιμη χώμα 9 ευρώ το καθένα για το τρέξιμο και τη γυμναστική και είναι άψογα αρκετούς μήνες. Πολύ καλά ακουστικά.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ τα έχω σε τσάντα γυμναστηρίου χύμα, μόνιμα.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Ποσα ειδη type-c υπαρχουν?Πηρα αυτο http://www.e-shop.gr/forever-micro-usb-to-type-c-adapter-p-TEL.029278 για το Xiaomi Mi4c,αλλα δεν ταιριαζει του Xiaomi ειναι ποιο λεπτο.

Εγώ τα έχω σε τσάντα γυμναστηρίου χύμα, μόνιμα.

Βολεύουν για διάδρομο; Γιατί δε βγάζει τύπου sport αυτή η εταιρεία επιτέλους; :))

Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ντεν κάνω ντιαντρομο καρντια μου..

Αλλά νομίζω όχι.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Έχω πολλούς μήνες τα Piston 2 και 3 και ποτέ δεν είχαν θέμα.

Είσαι σίγουρος ότι είχες αυθεντικά ή ότι δεν τα χτύπησες κάπου;

Αυθεντικά φαίνονται σύμφωνα με βίντεο που συγκρίνει fake/original, συν ότι η ποιότητα του ήχου ήταν εξαιρετική για την τιμή. Τα προσεχα πολύ, μερικές φορές μπήκαν σε τσέπη τζιν αλλά δεν νομίζω ότι δικαιολογειται αυτό που έγινε. Απ'οτι φαίνεται είμαι από τις εξαιρέσεις και χαίρομαι, μιας και αν έχουν και αντοχή στο χρόνο μιλάμε για κορυφαίο vfm.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Απ' όσο ξέρω μόνο ένας τύπος βύσματος C υπάρχει και μπορεί να υποστηρίζει ταχύτητα USB 2.0 ή USB 3.x

Το ήθελες για data ή για φόρτιση? Αν το συνδέσεις, φορτίζει τουλάχιστον ή δεν συμβαίνει τίποτα?

Αν δεν σου φορτίζει τουλάχιστον, τότε πήγαινέ το πίσω!

Καλησπερα,εχω και εγω στη κατοχη μου το συγκεκριμενο..ολα καλα με τη συνδεση μου wifi με το κινητο μου και το λαπτοπ..οχι ομως το ιδιο και με το ταμπλετ!Συνδεεται μπαινω για λιγο στο ιντερνετ και με πεταει..;)Μετα απο λιγα δευτερολεπτα μπαινει μονο του και ξανα τα ιδια..

Έχει κάποιος να μου προτείνει με σιγουριά πενάκι για ipad mini 3? Με μια γρήγορα αναζήτηση βρήκα 2-3 αλλά δεν ξέρω κατά πόσο καλά είναι.
Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Αξεσουάρ
  • The topic was pinned