Cynaegeirus Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Παράγγειλα χτες απο GeekBuying. Ελπίζω να μην την πατήσω... Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MikoG Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Απ' όσο το έχω ψάξει παίδες Honorbuy.com και ibuygou.com είναι αξιόπιστα για original. Απλά εγώ είπα να πάρω το ρίσκο για το xiaomiworld.com απλά για να το δοκιμάσω, αφού κανείς δεν μπορούσε να μου πει με σιγουριά τι παίζει με αυτό το μαγαζί. Θα δούμε όταν έρθουν με το καλό... μέχρι στιγμής είναι στο China post στην Shenzhen. :) Αν τελικά πάρω μούφα θα προτιμήσω τα παραπάνω sites και εγώ, και όσο για τα 30 δολλάρια... υγεία! :Ρ Παράθεση Ericsson T28s, Nokia 6510, Sony Ericsson W550i, Apple iPhone 3, Sony Erricson C510, Sony Xperia S, Meizu MX4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 καλησπερα.βρηκα αυτο το εξαρτημα http://www.aliexpress.com/item/Dual-SIM-Card-Adapter-Converter-for-Sumsung-Galaxy-i9500-S4-i9300-S3-N7100/1169782436.html ξερει κανεις τι ακριβως κανει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 καλησπερα.βρηκα αυτο το εξαρτημα http://www.aliexpress.com/item/Dual-SIM-Card-Adapter-Converter-for-Sumsung-Galaxy-i9500-S4-i9300-S3-N7100/1169782436.html ξερει κανεις τι ακριβως κανει; Διάβασες την περιγραφή και δεν κατάλαβες; Very simple operation, Easy Plug & Play to Let your phone get Two SIM Cards available in single one mobile phone. The adapter connects your current Phone's Micro SIM with another normal size SIM card. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 τα αγγλικα μου ειναι ανυπαρκτα στη μεταφραση μου βγαζει αυτα Πολύ απλή λειτουργία, εύκολη Plug & Play για να Αφήστε το τηλέφωνό σας να πάρετε δύο κάρτες SIM διατίθενται σε μονό κινητό τηλέφωνο. Ο προσαρμογέας συνδέει την τρέχουσα τηλέφωνο σας Micro SIM με ένα άλλο κανονικό μέγεθος της κάρτας SIM το ερωτημα ειναι θα μπορουν να με παιρνουν τηλ στη δευτερη καρτα; η ειναι μονο για παιρνω τηλ εγω;και να επιλεγω μια απ τις 2 καρτες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r3dsky Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Αυτο ειναι καλο ερώτημα και για εμας που δεν ξέρουμε αλήθεια. Τι γίνεται με αυτό; Πως αναγνωρίζει 2 SIM ? Ξέρει κανένας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis_crete Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 από ότι ξέρω δεν παίζουν και οι 2 sim ταυτόχρονα. απλά μέσω app μπορείς να κάνεις ορίζεις ποια sim θα είναι stand by να και ένα Παράθεση Ήξερες ότι Το PayPal ψηφίστηκε ως μια από τις χειρότερες 10 επιχειρηματικές ιδέες του 1999. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanosGR Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Σημερα αγορασα το puro smartline 2200mAh power bank. Μεσα εχει μονο ενα καλωδιο usb. Για να το φορτισω το power bankχρειαζομαι να συνδεσω το power bank, με το καλωδιο usb και το καλωδιο usb με καποιο adapter, που δεν περιλαμβανεται στη συσκευασια. Χρειαζεται λεει ενα 5V- 1A. Εγω εχω adapter της λενοβο ομως με 5V-1.5A. Μπορω να το φορτισω και με αυτον ή μηπως δεν θα φορτισει καλα, ή ειναι επικινδυνο? Χρειαζομαι γρηγορα βοηθεια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Τίποτα δεν παθαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanosGR Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Σιγουρα δεν θα γινει τιποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Ναι τίποτα. Τα βολτ είναι τα σημαντικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanosGR Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Ευχαριστω πολυ. Ακομα κατι, απο περιεργεια. Το V ειναι τα volt το A τι ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Ευχαριστω πολυ. Ακομα κατι, απο περιεργεια. Το V ειναι τα volt το A τι ειναι; Αμπερ........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas45i Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Ευχαριστω πολυ. Ακομα κατι, απο περιεργεια. Το V ειναι τα volt το A τι ειναι; Αμπερ όπως σου είπαν ή ένταση του ρεύματος. Παράθεση k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire - Vodafone Smart 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 (edited) Γεια σας, μηπως ξερει κανεις καμια εξωτερικη 3g κεραια για το android κινητο μου; Στο χωριο μου δυσκολα πιανω 3g και ελπιζω με μια εξωτερικη κεραια να βελτιωθει η κατασταση. Μηπως ξερει καποιος αν μπορω να συνδεσω μια εξωτερικη κεραια στο κινητο μεσω otg καλωδιου στο micro usb του κινητου; Edited April 23, 2015 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Γεια σας, μηπως ξερει κανεις καμια εξωτερικη 3g κεραια για το android κινητο μου; Στο χωριο μου δυσκολα πιανω 3g και ελπιζω με μια εξωτερικη κεραια να βελτιωθει η κατασταση. Δεν νομίζω να κάνεις κάτι με άλλη κεραία.Οι άλλοι με την ίδια εταιρία πιάνουν 3g στην περιοχή σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Δεν νομίζω να κάνεις κάτι με άλλη κεραία.Οι άλλοι με την ίδια εταιρία πιάνουν 3g στην περιοχή σου; και οι αλλλοι με δυσκολια πιανουν 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 22.99$ βλέπω έχει τα καινούργια ακουστικά της Xiaomi στο Coolicool. Στο Ibuygou τα έχει πιο ακριβά βλέπω κατά 2 δολάρια. Έχω τα αμέσως προηγούμενα αγορασμένα από το Coolicool, αυθεντικά φυσικά, φοβερή απόδοση με το Mi3w που έχω...το θέμα είναι, αξίζει να πάρει κανείς τα 3 ή να παραμείνω στα 2!? Κάποιος που τα πήρε, έχει να σχολιάσει σχετικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 ....review.... http://forum.xda-developers.com/general/accessories/review-xiaomi-pistons-3-0-ear-t3075352 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 ....review.... http://forum.xda-developers.com/general/accessories/review-xiaomi-pistons-3-0-ear-t3075352 Πολύ καλή ανάλυση αν και αυτό που ρωτάω το απαντάει, αλλά δεν είναι και πολύ θετικό... - Piston 3 vs Piston 2 (modded w/o filter): P2 bass is more exaggerated and spills into lower mids, P2 mids are more recessed (v-shaped sound), and upper mids/treble sounds harsher and less organic. P2 staging is narrower. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 To gearbest έχει προσφορά τα pistons 3 στα $18,99 με το κουπόνι xmearphone. Δεν έχουν στοκ αυτές τις μέρες. Εγώ τα παρήγγειλα πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexisazen Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 (edited) @stargr Ευχαριστώ για τη πληροφορία και το κουπόνι. Εγώ παρήγγειλα χθες το βράδυ και μόλις με ενημέρωσαν ότι τα έστειλαν οπότε έχουν απόθεμα. edit Στο Merimobiles με κουπόνι APFO βγαίνει 13-14 ευρώ! Γκρ.... Πήρα τα V2 για καβάντζα 8 ευρώ Edited April 17, 2015 by alexisazen Προσθήκη Merimobiles Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 @stargr Ευχαριστώ για τη πληροφορία και το κουπόνι. edit Στο Merimobiles με κουπόνι APFO βγαίνει 13-14 ευρώ! Γκρ.... Πήρα τα V2 για καβάντζα 8 ευρώ Ισχυει για παραγγελια ανω των 200 ευρω η εκπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexisazen Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Πράγματι δεν ισχύει το κουπόνι, μόλις τσιμπησα ακυρωτικό mail. Κακώς ολοκληρώθηκε η παραγγελία εξ αρχής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MikoG Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 (edited) Σήμερα έφτασαν επιτέλους και είναι γνήσια, απ' όσο μπορώ να καταλάβω και έχω δει απο διάφορα βίντεο στο youtube. Οπότε δεν τα κλαίμε τα λεφτάκια μας απο το xiaomiworld.com. Δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ακόμα αλλά δείχνουν πολύ ωραία απο design αν και κατα την γνώμη μου δεν θα έπρεπε να ισχύει το όνομα "pistons" πλέον αφού έχει τελείως διαφορετικό design. Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι οτι δεν έχουν το κλιπσάκι που είχαν τα pistons 2, αλλά δεν πειράζει θα χρησιμοποιώ απο αυτά το κλιπσάκι με τα pistons 3. Edited April 23, 2015 by MikoG Παράθεση Ericsson T28s, Nokia 6510, Sony Ericsson W550i, Apple iPhone 3, Sony Erricson C510, Sony Xperia S, Meizu MX4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts