katsiletra Δημ. March 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2021 https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_8-9814.php Δηλαδή;; Δέκα χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2021 Δεν έχει NFC, αλλά με πρόλαβαν. Ήταν στην επόμενη σελίδα η απάντηση και δεν την είδα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2021 Τέταρτη μέρα με το Redmi note 8 και όλα βαίνουν καλώς. Μπαταρία βγάζει την ημέρα με περίπου 7 ώρες ενεργή οθόνη και έχει και 20-25% το βράδυ που το βάζω για φόρτιση. Σήμα δικτύου πολύ καλό, το δοκίμασα χθες στην διαδρομή Αποκόρωνας-Χανιά με Vodafone είχα σε όλη την διαδρομή 4G, σε Cosmote το έχασε σε 1-2 σημεία αλλά το περίμενα, άλλωστε η πράσινη έχει το χειρότερο σήμα από τις 3 εδώ στον νομό Χανίων. WiFi δουλεύει μια χαρά, χωρίς σκαλωματα και διακοπές, τουλάχιστον στο σπίτι μου που το δοκίμασα 3 μέρες τώρα. Bluetooth το μόνο πρόβλημα που είδα είναι ότι έχει μικρότερη εμβέλεια από το Mi 10T lite που είχα μέχρι πρόσφατα. Στα 5 μέτρα και το Mi Band 3 αποσυνδέεται. Τουλάχιστον όταν έρθω πάλι κοντά στο κινητό συνδέεται σχεδόν αμέσως. Κάμερες πολύ καλές, η selfie δείχνει αξιοπρεπώς και σε ημιφωτα πλάνα. Την κύρια κάμερα σε ημερήσιες φωτογραφίες και με ήλιο και με συννεφιά την είδα να βγάζει πολύ καλές λήψεις. Νυχτερινή δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Η συσκευή είναι γρήγορη και δουλεύει άψογα με αρκετές εφαρμογές στο παρασκήνιο αν και σε σχέση πάλι με το Mi 10T lite φαίνεται πιο αργή, κάτι λογικό μιας και η διαφορά απόδοσης (Antutu) αλλά και τιμής είναι σχεδόν η διπλάσια. Πιστεύω ότι θα με συντροφεύει χωρίς πρόβλημα για τουλάχιστον 1 χρόνο ακόμα η συσκευή αυτή. Άλλωστε με το ρυθμό που προχωράει το 5G εδώ στα Χανιά θα δούμε αξιοπρεπή κάλυψη προς τα μέσα του 2022 οπότε με 4G μια χαρά την βγάζουμε έως τότε... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mscmichael Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Παράθεση RedMi Note 8:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcm Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 Μου ζήτησαν τη βοήθειά μου για ένα Redmi Note 8 το οποίο δε μπορεί να στείλει SMS. Πράγματι, το κινητό παραπονιέται για 'λανθασμένη μορφοποίηση αριθμού' κατά την αποστολή και η διαδικασία αποτυγχάνει. Δοκιμάσαμε να αλλάξουμε τις χώρες όπου μπορούσα στις ρυθμίσεις του κινητού και της εφαρμογής σμσ/επαφών, τίποτα. Πήρα τη sim σε ένα άλλο τηλέφωνο για να επιθεωρήσω το smsc, είναι σωστό και σε μορφή +30ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ. Δοκιμάσαμε update του τηλεφώνου, τίποτα. Δοκιμάσαμε εναλλακτικές εφαρμογές contacts και sms, τα ίδια. Δοκιμάσαμε να γράψουμε τον αριθμό αλλιώς, με κενά, με παύλες, με παρενθέσεις, με ή χωρίς το +30, τίποτα. Μου φαίνεται παρανοϊκό. Επίσης, ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι έχω και γω το ίδιο τηλέφωνο. Το δικό μου είναι σε έκδοση 11 του λογισμικού, το προβληματικό ήταν και προ και μετά την αναβάθμιση σε έκδοση 12. Δε θέλω να μπλέξω τον άνθρωπο με το να του φλασάρω μια stock 11 ή άλλη 'rom' γιατί θα πρέπει να μπούμε στη διαδικασία του ξεκλειδώματος του bootloader, ακόμα δηλαδή μεγαλύτερο τζέρτζελο. Οπότε τι να εισηγηθώ; Να το πετάξει και να πάρει κάτι μη κινέζικο; Υπάρχει κάποια άλλη λύση που δεν έχω δοκιμάσει; υγ. Επειδή ψάχνοντας βρήκα να υποφέρουν από αυτό το πρόβλημα κι άλλες συσκευές (από διάφορες μάρκες, αλλά επειδή εμένα μου έτυχε να μου φέρουν μια xiaomi με πρόβλημα), δημοσιεύω ανεξάρτητο νήμα μήπως και βοηθηθεί στο μέλλον και κάποιος έτερος, ομοιοπαθής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 Μου ζήτησαν τη βοήθειά μου για ένα Redmi Note 8 το οποίο δε μπορεί να στείλει SMS. Πράγματι, το κινητό παραπονιέται για 'λανθασμένη μορφοποίηση αριθμού' κατά την αποστολή και η διαδικασία αποτυγχάνει. Δοκιμάσαμε να αλλάξουμε τις χώρες όπου μπορούσα στις ρυθμίσεις του κινητού και της εφαρμογής σμσ/επαφών, τίποτα. Πήρα τη sim σε ένα άλλο τηλέφωνο για να επιθεωρήσω το smsc, είναι σωστό και σε μορφή +30ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ. Δοκιμάσαμε update του τηλεφώνου, τίποτα. Δοκιμάσαμε εναλλακτικές εφαρμογές contacts και sms, τα ίδια. Δοκιμάσαμε να γράψουμε τον αριθμό αλλιώς, με κενά, με παύλες, με παρενθέσεις, με ή χωρίς το +30, τίποτα. Μου φαίνεται παρανοϊκό. Επίσης, ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι έχω και γω το ίδιο τηλέφωνο. Το δικό μου είναι σε έκδοση 11 του λογισμικού, το προβληματικό ήταν και προ και μετά την αναβάθμιση σε έκδοση 12. Δε θέλω να μπλέξω τον άνθρωπο με το να του φλασάρω μια stock 11 ή άλλη 'rom' γιατί θα πρέπει να μπούμε στη διαδικασία του ξεκλειδώματος του bootloader, ακόμα δηλαδή μεγαλύτερο τζέρτζελο. Οπότε τι να εισηγηθώ; Να το πετάξει και να πάρει κάτι μη κινέζικο; Υπάρχει κάποια άλλη λύση που δεν έχω δοκιμάσει; υγ. Επειδή ψάχνοντας βρήκα να υποφέρουν από αυτό το πρόβλημα κι άλλες συσκευές (από διάφορες μάρκες, αλλά επειδή εμένα μου έτυχε να μου φέρουν μια xiaomi με πρόβλημα), δημοσιεύω ανεξάρτητο νήμα μήπως και βοηθηθεί στο μέλλον και κάποιος έτερος, ομοιοπαθής. Αν του στείλεις εσύ sms πάει;Αν πάει μπορείς να απαντήσεις σε αυτό το σμς;Γιατι έτσι δεν ζητάει να βάλεις νούμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 Μηπως να τσεκαρει την καρτα σιμ του,αν ειναι πολυ παλια ή φθαρμενη και να ζητησει αντικατασταση απο τον παροχο του?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcm Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και για τις απαντήσεις σας. Δεν είχα χρόνο και διάθεση να το ψάξω άλλο κι ευτυχώς λύθηκε με επαναφορά της συσκευής. Εξερχόμενα δεν έστελνε με τίποτα, ούτε με reply ούτε με απ'ευθείας επιλογή επαφής ή καταχώρηση αριθμού. Εισερχόμενα δεχόταν κι όταν είχα βγάλει τη sim για να την πάω σε άλλο τηλέφωνο προκειμένου να δω το smsc μου είχε πάει και μένα ο νους και την έτριψα λιγάκι προληπτικά. Τι να πω. Ήμουν τυχερός. Και πάλι σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2021 Φήμες λένε πως το MIUI 13 θα γίνει διαθέσιμο σε συσκευές που έγιναν διαθέσιμες το 2019. Και τα Redmi Note 8/8T/8 Pro είναι εκτός παιχνιδιού, παρότι που είναι του 2019 συσκευές. Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2021 Φήμες λένε πως το MIUI 13 θα γίνει διαθέσιμο σε συσκευές που έγιναν διαθέσιμες το 2019. Και τα Redmi Note 8/8T/8 Pro είναι εκτός παιχνιδιού, παρότι που είναι του 2019 συσκευές. Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Redmi Note 8 και Redmi 8 αναφέρει. Δεν ξέρω αν παίρνει μπάλα και τα υπόλοιπα 8άρια μαζί. Αφού το 2019 βγήκαν και αυτές, γιατί να μην πάρουν MIUI 13; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savara Δημ. May 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2021 Κάτι παράξενο συνέβη ξαφνικά και δεν βγάζω νόημα. Ψάχνοντας σε διεθνή site δεν βρήκα κάποια απάντηση στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Τα κουμπιά της έντασης ήχου δεν χρειάζεται καν να τα πιέσεις. Μόνο που το ακουμπάς, ένα ελάχιστο άγγιγμα και εμφανίζεται η μπάρα της έντασης δεξιά στην οθόνη. Ακόμα πιο παράξενο είναι πώς ανεβαίνει μόνο η αύξηση της έντασης. Επίσης από τις ρυθμίσεις όταν μηδενίσω την μπάρα, αυτή αυτόματα ξανά ανεβαίνει μόνη της. Το κινητό δεν έχει πέσει κάτω ούτε φαίνεται να υπάρχει κάποια βλάβη στο κουμπί. Χθες ήρθε και η αναβάθμιση. Την έκανα αλλά το πρόβλημα δεν διορθώθηκε. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος να μας δώσει τα φώτα του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. May 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2021 Κάτι παράξενο συνέβη ξαφνικά και δεν βγάζω νόημα. Ψάχνοντας σε διεθνή site δεν βρήκα κάποια απάντηση στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Τα κουμπιά της έντασης ήχου δεν χρειάζεται καν να τα πιέσεις. Μόνο που το ακουμπάς, ένα ελάχιστο άγγιγμα και εμφανίζεται η μπάρα της έντασης δεξιά στην οθόνη. Ακόμα πιο παράξενο είναι πώς ανεβαίνει μόνο η αύξηση της έντασης. Επίσης από τις ρυθμίσεις όταν μηδενίσω την μπάρα, αυτή αυτόματα ξανά ανεβαίνει μόνη της. Το κινητό δεν έχει πέσει κάτω ούτε φαίνεται να υπάρχει κάποια βλάβη στο κουμπί. Χθες ήρθε και η αναβάθμιση. Την έκανα αλλά το πρόβλημα δεν διορθώθηκε. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος να μας δώσει τα φώτα του; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8170801#post8170801 παράξενα πράγματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2021 Φήμες λένε πως το MIUI 13 θα γίνει διαθέσιμο σε συσκευές που έγιναν διαθέσιμες το 2019. Και τα Redmi Note 8/8T/8 Pro είναι εκτός παιχνιδιού, παρότι που είναι του 2019 συσκευές. Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤελικά εκείνη η είδηση ήταν ψευδής Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2021 Τελικά εκείνη η είδηση ήταν ψευδής Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποιά είναι η αληθινή; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2021 Ποιά είναι η αληθινή; Όταν το πει η ίδια η εταιρία. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetossss Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 Καλησπέρα. Εχουν αναφερθεί προβλήματα μέχρι την τελευταία ενημέρωση λογισμικού? Είμαι ακόμη με την αρχική (11.0.12.0) από την ημέρα που το αγόρασα και μου έχει ερθει η 12.0.4.0. Να προχωρήσω στην ενημέρωση? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 Καλησπέρα. Εχουν αναφερθεί προβλήματα μέχρι την τελευταία ενημέρωση λογισμικού? Είμαι ακόμη με την αρχική (11.0.12.0) από την ημέρα που το αγόρασα και μου έχει ερθει η 12.0.4.0. Να προχωρήσω στην ενημέρωση? Ευχαριστώ δεν νομίζω ότι έχει θέματα η τελευταία ενημέρωση και είναι σίγουρα πολύ μπροστά σε ασφάλεια και δυνατότητες απ την δικιά σου. το θέμα είναι ότι μεσολάβησαν πολλές ενημερώσεις (είσαι πολύ πίσω) και δεν θα σου σύστηνα να την βάλεις έτσι απλά από πάνω, παρά μόνο μετά από hard reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetossss Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 δεν νομίζω ότι έχει θέματα η τελευταία ενημέρωση και είναι σίγουρα πολύ μπροστά σε ασφάλεια και δυνατότητες απ την δικιά σου. το θέμα είναι ότι μεσολάβησαν πολλές ενημερώσεις (είσαι πολύ πίσω) και δεν θα σου σύστηνα να την βάλεις έτσι απλά από πάνω, παρά μόνο μετά από hard reset Ευχαριστώ για την απάντηση. "Παίζει" η περίπτωση να βρω τις προηγούμενες ενημερώσεις και να τις περάσω με τη σειρά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 Ευχαριστώ για την απάντηση. "Παίζει" η περίπτωση να βρω τις προηγούμενες ενημερώσεις και να τις περάσω με τη σειρά ? θεωρητικά ναι, αλλά δεν αξίζει τον κόπο πάρε και κράτα backup το system από "τοπικά αντίγραφα" και προχώρα, θα δεις διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetossss Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 θεωρητικά ναι, αλλά δεν αξίζει τον κόπο πάρε και κράτα backup το system από "τοπικά αντίγραφα" και προχώρα, θα δεις διαφορά Οκ, σ' ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 (edited) Καλησπέρα. Εχουν αναφερθεί προβλήματα μέχρι την τελευταία ενημέρωση λογισμικού? Είμαι ακόμη με την αρχική (11.0.12.0) από την ημέρα που το αγόρασα και μου έχει ερθει η 12.0.4.0. Να προχωρήσω στην ενημέρωση? ΕυχαριστώΠερίμενε μέχρι να βγει η 12,0,5,0, γιατί είπαν αρκετοί χρήστες που είναι εγγεγραμμένοι στο Mi Pilot πως η μπαταρία βελτιώθηκε κάπως καθώς και η απόδοση, είναι ποιο ομαλό, χωρίς πολλά κολλήματα. Στα προηγούμενα αναφέρθηκαν αρκετά προβλήματα. Θα χρειαστεί λίγο να περιμένεις. Υ.Γ. : Βλέπω σε μερικούς να το έχουμε πάρει το 12 0 5 0. Edited May 25, 2021 by zurabi_97 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetossss Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Περίμενε μέχρι να βγει η 12,0,5,0, γιατί είπαν αρκετοί χρήστες που είναι εγγεγραμμένοι στο Mi Pilot πως η μπαταρία βελτιώθηκε κάπως καθώς και η απόδοση, είναι ποιο ομαλό, χωρίς πολλά κολλήματα. Στα προηγούμενα αναφέρθηκαν αρκετά προβλήματα. Θα χρειαστεί λίγο να περιμένεις. Υ.Γ. : Βλέπω σε μερικούς να το έχουμε πάρει το 12 0 5 0. Καλησπέρα φιλε μου, εχεις δικιο, έχει έρθει και σε μένα. Ευχαριστώ, προχωρώ στην αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetossss Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Καλησπέρα και πάλι. Προχώρησα στην αναβάθμιση σε 12.05.0 αλλά δεν ανοίγει το viber...καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Κάνε και μια επαναφορά εργοστασιακών για να κάτσει καλά η ενημέρωση. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. May 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2021 Καλημέρα στην παρέα! Πήρα κι εγώ την αναβάθμιση σε 12.0.5.0 προχτές. Το επίπεδο ενημέρωσης ασφαλείας είναι πλέον Απριλίου 2021 ενώ εμφανίζεται και το εικονίδιο HD στην διάρκεια της κλήσης με 4G, που είχε εξαφανιστεί όταν το κινητό πήρε το Miui 12. Στην μπαταρία δεν έχω παρατηρήσει διαφορά ακόμα... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts