Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

δυστυχώς παρολο που οταν συνδέω το κινητό στον υπολογιστή, το αναγνωρίζει ως oukitel u2 στο usb,

στο SP Flash tool ομως δεν ξεκινά η διαδικασία flasharismatos σε custom rom κ εχω δοκιμάσει τα πάντα.

Τι να κάνω;

[ f i l i p p o s ]

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υστερα απο λιγες ωρες συμβιωσης με το κινητο, θα συμφωνησω με την περιγραφη http://www.myphone.gr/d/general-mobile/gm-5d.713/hands-on/

Καλη, στιβαρη κατασκευη και ελαφρυ στο κρατημα. Μαζεμενο 5αρι δειχνει..

Θα περιμενα λιγο καλυτερη κυρια καμερα αλλα αποδεκτη για τα 115 ευρω. Η selfie ειναι μια χαρα!

Το λογισμικο πεντακαθαρο!

Ηχος κλησεων αρκετα καλος!

Μενει να βγαλω συμπερασμα για την μπαταρια στα χερια της συζυγου..

Ευάγγελε καλοδούλευτο (και αυτό).

Ευχαριστημένος μέχρι στιγμής από το τηλ..

Αν θέλεις δώσε καμιά πληροφορία για φωτογραφίες μπαταρία και γενικώς πως τρέχει.

Notification led έχει ?

Το περιμένω και εγώ, λογικά την Δευτέρα θα το έχω.

:!:

Ευάγγελε καλοδούλευτο (και αυτό).

Ευχαριστημένος μέχρι στιγμής από το τηλ..

Αν θέλεις δώσε καμιά πληροφορία για φωτογραφίες μπαταρία και γενικώς πως τρέχει.

Notification led έχει ?

Το περιμένω και εγώ, λογικά την Δευτέρα θα το έχω.

Ελα να ψησουμε την ανηψια μου μπας και της το παρουμε για λιγο, αν και το βλεπω χλωμο.:lol:

Μολις το ειδε το βουτηξε και το εβαλε στα ποδια. Ειναι ομορφο πραγματικα και εντυπωσιακο το ατιμο!

Καποι στιγμη θα γραψω κατι παραπανω.

Αντε και συ με το καλο να παραλαβεις! Μια χαρα αγορα ειναι! :mobile:

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Ελα να ψησουμε την ανηψια μου μπας και της το παρουμε για λιγο, αν και το βλεπω χλωμο.:lol:

Μολις το ειδε το βουτηξε και το εβαλε στα ποδια. Ειναι ομορφο πραγματικα και εντυπωσιακο το ατιμο!

Καποι στιγμη θα γραψω κατι παραπανω.

Αντε και συ με το καλο να παραλαβεις! Μια χαρα αγορα ειναι! :mobile:

χαχαχαχα... αχ αυτα τα ανηψια μη δουν κινιτο...:lol:!

Τελικα μαλλον αυριο θα παραλαβω απ'οτι μου δειχνει αυτη την στιγμη το tracking.

Να σε καλα θα τα πουμε και στη συνεχεια.

:!:

Καλημέρα φίλε μου το έχω κανα 5 μέρες φανταστική οθόνη ανεκτή φωτό μέτρια για σελφι σε σκληρή χρήση άνετα μια μερα..σε συνεχόμενη χρήση ιντερνέτ λίγο βίντεο και κλήσεις ένα 5ωρο ανοιχτής οθονης.Πληρη φορτιση σε 2 ωρες.

Ενα bug που εχει το δικο μου είναι ότι όταν πας να κλείσεις μια κλήση δεν μπορείς να πατήσεις τον τερματισμό λύθηκε όμως με το return key που το χρησιμοποιώ και για τερματισμό κλησεων..Για τα 110 ευρώ με λίγα λόγια απροβληματιστο κινητό για σερφαρισμα για κλήσεις με καλή αυτονομία μέτρια μπροστινή κάμερα καλή πίσω κάμερα για φωτό χωρίς υψηλές απαιτήσεις αναλύσεις .Για μέσο χρήστη είναι best value

Edited by noshleytis

Καλημέρα φίλε μου το έχω κανα 5 μέρες φανταστική οθόνη ανεκτή φωτό μέτρια για σελφι σε σκληρή χρήση άνετα μια μερα..σε συνεχόμενη χρήση ιντερνέτ λίγο βίντεο και κλήσεις ένα 5ωρο ανοιχτής οθονης.Πληρη φορτιση σε 2 ωρες.

Ενα bug που εχει το δικο μου είναι ότι όταν πας να κλείσεις μια κλήση δεν μπορείς να πατήσεις τον τερματισμό λύθηκε όμως με το return key που το χρησιμοποιώ και για τερματισμό κλησεων..Για τα 110 ευρώ με λίγα λόγια απροβληματιστο κινητό για σερφαρισμα για κλήσεις με καλή αυτονομία μέτρια μπροστινή κάμερα καλή πίσω κάμερα για φωτό χωρίς υψηλές απαιτήσεις αναλύσεις .Για μέσο χρήστη είναι best value

εχω διαβασει οτι η δευτερη πισω καμερα ειναι μουφα,κριμα γιατι ειναι ωραιο εμφανισιακα

Εγώ πάντως για τα 110 ευρώ δεν θα προβληματίζουν για την 2 κάμερα σε χαμηλά μπάτζετ κινητά δεν έχει ουσία και ας δουλευει

Εγώ πάντως για τα 110 ευρώ δεν θα προβληματίζουν για την 2 κάμερα σε χαμηλά μπάτζετ κινητά δεν έχει ουσία και ας δουλευει

οταν με 125 παιρνεις το leeco x626 ........

Η αλήθεια είναι ότι μου κέντρισε το ενδιαφέρον από την πρωτη στιγμη που εμφανίστηκε.

Πώς τα πάει ο 8πυρηνος με τα 4gb της ram;

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εχω διαβασει οτι η δευτερη πισω καμερα ειναι μουφα,κριμα γιατι ειναι ωραιο εμφανισιακα

Τί εννοείς μούφα; Έχε υπόψιν σου ότι η δεύτερη πίσω κάμερα υπάρχει για να κάνει συγκεκριμένη δουλειά.

Η αλήθεια είναι ότι μου κέντρισε το ενδιαφέρον από την πρωτη στιγμη που εμφανίστηκε.

Πώς τα πάει ο 8πυρηνος με τα 4gb της ram;

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τί εννοείς μούφα; Έχε υπόψιν σου ότι η δεύτερη πίσω κάμερα υπάρχει για να κάνει συγκεκριμένη δουλειά.

το ξερω,δεν την κανει,την κανει,το γραφουν χρηστες στο κιμομπιλ

Η πίσω δευτερη κάμερα όντως φενετε ότι δεν λειτουργεί...lecoo με 800αρα μπάντα μόνο στα 150 όπου εκεί πας και σε xiaomi.Μην συγκρίνουμε tribezels κινητό με όλα ταλλα για μένα είναι ποιο όμορφο και ενοειτε οθόνη 5.5 σε 5αρι κινητο...Αν θες σούπερ φωτό τρελή αυτονομία και σκληρή χρήση σε games μην το προτιμησετε.Αν θελετε κινητο για σερφαρισμα κλήσεις και καλή φωτο για social και εξερετικη οθόνη είναι σουπερ Edited by noshleytis

Η πίσω δευτερη κάμερα όντως φενετε ότι δεν λειτουργεί...lecoo με 800αρα μπάντα μόνο στα 150 όπου εκεί πας και σε xiaomi.Μην συγκρίνουμε tribezels κινητό με όλα ταλλα για μένα είναι ποιο όμορφο και ενοειτε οθόνη 5.5 σε 5αρι κινητο...Αν θες σούπερ φωτό τρελή αυτονομία και σκληρή χρήση σε games μην το προτιμησετε.Αν θελετε κινητο για σερφαρισμα κλήσεις και καλή φωτο για social και εξερετικη οθόνη είναι σουπερ

https://www.banggood.com/Letv-LeRee-Le-3-Global-Version-5_5-Inch-Dual-13MP-Camera-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-652-Smartphone-p-1245810.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Rosalia&p=QV2409786796201409DB&ID=41195&cur_warehouse=HK

αυτο τα εχει ολα και καλυτερα απο το xiaomi

Καλημέρα

Το επίσημο update που κυκλοφορεί για το Vernee Mix 2, το έχει εγκαταστήσει κανείς?

Αφού το κατεβάζω και το κάνω εγκατάσταση,δεν φαίνεται πουθενά ότι το δέχτηκε.

Καμία αλλαγή δεν υπάρχει στο κινητό.

Ξέρει κανείς αν το Kodak Ektra έχει δυνατότητα NFC; Το ρωτάω επειδή στα χαρακτηριστικά δεν αναφέρεται, αλλά στις ρυθμίσεις του Android υπάρχει ολόκληρο υπομενού.

Επίσης γνωρίζει κάποιος αν το Kodak Ektra έχει FM Radio; Το ρωτάω επειδή στα χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι έχε,ι αλλά το τηλέφωνο δεν έχει κάποια εφαρμογή.

Εφτιαξα ενα βιντεο για αυτο . δουλευει σωστα !! Αν σε βοηθησα πατα και ενα like στο βιντεο .;););)

Edited by MIHALIS4564

Καλησπερα ! Καταφερα να ενεργοποιησω το ραδιοφωνο στο kodak ektra αλλα ο ιδιος τροπος δουλευει και σε αλλα κινητα οπως το xiaomi mi a1 ! Βαζω και το link απο το youtube . Οποιος θελει κανει την δοκιμη ! Δουλευει μια χαρα !

Edited by MIHALIS4564

Eχω το leeco le s3 που φοραει τον MediaTek MT6797 Helio X20 όπως το ΕΚΤRA λες να δουλεψει και σε μενα?

Αστο καλυτερα,το δοκιμασα και δεν εμφανιζει πουθενα επιλογή ραδιο!

Edited by valsam

Δοκίμασε να μπεις με engineering mode στο κινητό σου και δες αν εκεί σου εμφανίζει τον δέκτη FM . Βάλε ακουστικά για να κάνεις ένα τεστ και αν δουλεύει εκεί τοτε μπορείς να το ενεργοποιήσεις. *#*#3646633#*#* ο κωδικός για να μπεις .

Δοκίμασε να μπεις με engineering mode στο κινητό σου και δες αν εκεί σου εμφανίζει τον δέκτη FM . Βάλε ακουστικά για να κάνεις ένα τεστ και αν δουλεύει εκεί τοτε μπορείς να το ενεργοποιήσεις. *#*#3646633#*#* ο κωδικός για να μπεις .

Μπηκα φιλε και στο FM RECEIVER το δειχνει σκουρο ,δηλ. δεν εχει τελικα δέκτη FM το κινητο.

Γεια και χαρά σε όλους! Ειμαι ανάμεσα σε Oukitel K6 και Ulefone Power 3. Ενας απο τους λόγους είναι η μεγάλη μπαταρία. Ειχα το Oukitel U7 Plus και έμεινα πολυ ευχαριστημενος με την εν λόγο εταιρία.

Το υπέρ που βρίσκω στο Oukitel Κ6 ειναι το NFC κάτι που θα χρησιμοποιήσω λογου του οτι χρησιμοποιω παρα πολυ κάρτες. Απο κει και πέρα δεν ειμαι καλος γνώστης τεχνικών χαρακτηριστικών και έτσι θα ήθελα την γνώμη σας ποιο απο τα 2 να προτιμήσω.

ευχαριστώ πολύ ;)

Guest Bernadi7

Επειδή κι εγώ είμαι σ' αυτή τη φάση (έχοντας και το vernee X στα υπ' όψιν) μάλλον το ποιό θα βρείς φθηνότερο σε banggood/gearbest :) Ξέρω πως δε βοηθώ αρκετά, αλλά κι εγώ θα το πάω χοντρικά!

https://www.kimovil.com/en/compare/oukitel-k6,ulefone-power-3,vernee-x

Σε σύγκριση εδώ τα κινητά, το oukitel είναι στα 2 GHz, τ' αλλα στα 2,5. Το vernee x έχει μνήμη 128 τ' άλλα 2 64. Μετά διαφοροποιούνται οι κάμερες και για πολύ λίγο οι μπαταρίες. Αν πράγματι χρησιμοποιείς το NFC, επέλεξε αυτό που θα σου λύσει τα χέρια.

Ελπίζω, αν και μπακαλίστικα, να βοήθησα :O

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά