Jump to content

O_kontos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    138
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by O_kontos

  1. Ευχαριστούμε άλλη μια φορά για τους φοβερους διαγωνισμούς που διοργανώνετε!
  2. Ευχαριστούμε άλλη μια φορά για τους φοβερους διαγωνισμούς που διοργανώνετε!
  3. Ευχαριστούμε άλλη μια φορά για τους φοβερους διαγωνισμούς που διοργανώνετε!
  4. Για να δούμε θα μας χαμογελάσει η τύχη !
  5. Ακριβώς το ίδιο είχα πάθει και εγώ σε δυο συσκευές, άλλαξα μπαταρίες και όλα καλά. Η αλήθεια πως αυτό το μοντέλο έχει αρκετά προβλήματα, τουλάχιστον αυτά που έχω πάθει εγώ. Πρόβλημα με το ηχείο, με το touch, με την μπαταρία, με την θύρα ακουστικών… αυτά. :O:O
  6. χαχαχαχα... αχ αυτα τα ανηψια μη δουν κινιτο...:lol:! Τελικα μαλλον αυριο θα παραλαβω απ'οτι μου δειχνει αυτη την στιγμη το tracking. Να σε καλα θα τα πουμε και στη συνεχεια.
  7. Ευάγγελε καλοδούλευτο (και αυτό). Ευχαριστημένος μέχρι στιγμής από το τηλ.. Αν θέλεις δώσε καμιά πληροφορία για φωτογραφίες μπαταρία και γενικώς πως τρέχει. Notification led έχει ? Το περιμένω και εγώ, λογικά την Δευτέρα θα το έχω.
  8. Τελικα την εκανα εχθες την αλλαγη και οχι (ευτυχως) δεν ειναι κολλημενο το touch με την οθονη. Εχω αλλαξει αρκετες οθονες και touch σε διαφορα τηλεφωνα, γι' αυτο το τηλεφωνο θα ελεγα οτι " ποιο ευκολο δεν υπαρχει".
  9. Για να δούμε θα μας χαμογελάσει η τύχη !
  10. Τελικα δεν την εχω κανει ακομα την αλλαγη. Περιμενοντας το digitizer περασα αλλη ρομ και διορθωθηκε ελαφρως το προβλημα, τωρα δεν παταει εκει που βαζουμε τα κεφαλαια γραματα και δεν το κανει παντα. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω βρει χρονο να το κανω ακομα, μιας και τωρα το εχω για δευτερο και δεν με πολυ πειραζει.
  11. Evaggelos1 πρεπει να είναι πολλα ….. το δικο δουλευει ακομα με την πατεντα που εκανα τοτε, φτου να μην το ματιασω. Τελικα εγινε τιποτα, καταφερες να του βαλεις άλλη Ρομ ?
  12. Εχω παραγγειλη απο την Κινα digitizer και το περιμενω μες στην εβδομαδα, μιας και δικο μου δεν δουλευει κατω δεξια. Επειδη εχω αλλαξει πολλα digitizer σε διαφορα κινιτα θεωρω οτι δεν ειναι δυσκολο. Αν εχεις την υπομονη να περιμενεις να ερθει το δικο μου, να το αλλαξω για να σου κατα ποσο ειναι δυσκολο. Βεβαια καλο ειναι να παρεις και οθονη μαζι για να εισαι σιγουρος σε περιπτωση στραβης. Οπως αυτο επρεπε να κανω και εγω, αλλα τσιγκουνευτηκα τα χρηματα και τωρα εχει τρεις μερες που αναβοσβηνει μερικες φορες η οθονη, οποτε θα αναγκαστω να παρω και οθονη, αλλος ενας μηνας αναμονης.
×
×
  • Create New...