Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

το έχω κι εγώ.

Ειναι πολυ καλό όντως.

Μέχρι τώρα λειτουργεί απροβλημάτιστα.

Τα μόνα αρνητικά που εχω βρει ειναι

- Δεν εχει led για ειδοποιήσεις

- Δεν μπορώ να αντιστοιχίσω διαφορετικό ήχο κλήσης για κάθε κάρτα sim. (εκτός κι αν δεν το εχω βρει ακόμα)

Τιμη? Κατάστημα??

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα.... Εγώ το έχω 10 μέρες τώρα και μπορω να πω πως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος... Πολύ καλή οθόνη με ωραία ανάλυση και φοβερή camera....και η δύο..τρελές φωτογραφίες.... Τρέχει απροβλημματιστα οτι και να έχω ανοίξει... Πολύ καλό σήμα σε wi fi σε κλήσεις και φοβερό 4G....

Τουμπανάρα, αλλά άγνωστη μάρκα.. Με τέτοια χαρακτηριστικά και snapdragon, αν ήταν μάρκα βεληνεκούς έστω cubot π.χ. θα είχε ξεσκίσει σε πωλήσεις.
Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G

Για τον SD615 που φοράει, μια χαρά - εκεί παίζει γενικά.

Το πιο σημαντικό είναι η αίσθηση που αφήνει στο χρήστη (σε σχέση εννοώ με τα νούμερα των benchtests, που γενικά δε λένε και πολλά...) και επειδή το έχουν πάρει και κάποιοι γνωστοί μου και το βλέπω από -σχετικά- κοντά, μου φαίνεται καθ' ολα αξιοπρπεπές...!

Leagoo Alfa 1

presale $99

οθονη 5.5" (1280x720)

2G/3G (οχι 4G)

δικαρτο (mini & micro)

android 5.1

επεξεργαστης 4πυρηνος 1.3ghz mtk6580

2gb ram, 16gb rom, card slot

καμερες 5 & 13mp

μπαταρια 3000mah αφαιρουμενη

παχος συσκευης 7.9mm

bluetooth, gps, otg, ...

χρωματισμοι: λευκο, μαυρο, ροζ

υπο διευκρινιση:

- ενοποιημενη ρομ ??

- notification led ??

- αριθμος σημειων αφης οθονης ??

- tap to wake ??

- update android 6 ??

via

Edited by telefoneri

Παίδες χρόνια πολλά σε όλους. Ενδιαφερόμαι για το smart ultra αλλά έχω κάποιες απορίες. Καταρχήν ας πούμε αν φυγω απο voda σε 5 μηνες π.χ θα έχω θέμα με την συσκευή αν του βάλω sim από cosmo/wind?

Επίσης αν μπορω να του βαλω οποιδήποτε άλλη ρομ σε περίπτωση που αλλάξω εταιρεία?

Με το service τι γίνεται σε ενδεχόμενη αλλαγή εταιρείας? το πάω κανονικά στην voda ακόμα και αν είμαι σε άλλο πάροχο?

Γενικά σαν συσκευή για το κοστος της στα 169€, υπερκαλύπτει τις ανάγκες της γυναίκας μου για την οποία προορίζεται :rolleyes:

Μπορείς να βάλεις σιμ οποίου δικτυου θέλεις.

Η Ρομ δεν έχει να κανει με τους παρόχους.

Σερβις απο κει που το πήρες ή στην ζτε απευθειας

Προσωπικα μου αρεσει σε εμφανιση.

Βλεπω οτι η LEAGOO αντικαθιστα την σειρα ELITE με την ALFA. Και οι δυο ομως φαινονται οτι ειναι απο την ιδια ... μαμα!

Και καλη τιμη εχει.... αν ειχε και 4g θα το χτυπαγα σιγουρα.

Και θα βαλω απο τωρα στοιχημα οτι θα εχει προεγκατεστημενο το ... make up! :lol:

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Εγω το πήρα απο το minideal. Μέσα σε 14 μερες μου είχε έρθει απο Κίνα.

Σήμερα βγήκε επίσημη αναβάθμιση λογισμικού OTA.

Bug fixes κ διάφορα άλλα.

[ f i l i p p o s ]

Το έχω πάρει εγώ παιδιά. Το τηλ είναι πάρα πολύ καλό σαν κατασκευή. Η μπαταρία με βαριά χρήση είναι στο 4ήμερο γεμάτο. Το θέμα είναι ότι σε παραμετροποίηση δεν σου δίνει πολλές επιλογές και χρειάζεται εναν καλό launcher για να το χαρείς. Κάμερα ικανοποιητικότατη, εως πάρα πολύ καλή. Βαρύ τηλέφωνο όμως, και δεν ξέρω σαν μακροχρόνια χρήση πως θα βγει.

Αν κάποιος όμως ξέρει πού θα βρω καμια καλή θήκη ας πει γιατί δεν βρίσκω πουθενά.

• Administrators
Αν κάποιος όμως ξέρει πού θα βρω καμια καλή θήκη ας πει γιατί δεν βρίσκω πουθενά.

http://www.banggood.com/Original-Flip-Leather-View-Window-Protective-Case-For-OUKITEL-K6000-p-1021916.html

Modpic.gif

Η LANDVO ειναι μια εταιρεια που εχει παρουσιασει μοντελα της low κατηγοριας, για τα οποια ομως μεχρι τωρα, συμφωνα και με τις αποψεις μελως-κατοχων, υπαρχουν θετικα σχολια για την αξιοπιστια τους.

Σαν presale τις ημερες αυτες κυκλοφορει στα συνηθη κινεζοκαταστηματα η συσκευη αυτη, με χαμηλη τιμη αλλα και αντιστοιχα χαρακτηριστικα.

Landvo XM100 Android 5.1 3G Smartphone 5.0 inch Screen MTK6580 Quad Core 1.3GHz 1GB RAM 8GB ROM Dual Cameras GPS FM

Display: 5.0 inch 960 x 540 qHD Screen

CPU: MTK6580 Quad Core 1.3GHz

GPU: Mali-400 MP

System: Android 5.1

RAM + ROM: 1GB RAM + 8GB ROM. TF card up to 32GB

Cameras: Front 2.0MP (SW5.0MP) + Rear 5.0MP (SW8.0MP) AF with with LED flashlight

Bluetooth: BT4.0

Features: GPS, 3D sensor, WiFi

SIM Card: Dual SIM dual standby. One standard SIM card, the other is Micro SIM card.

Networks:

2G: GSM 850/900/1800/1900MHz

3G: WCDMA 850/2100MHz

Εγω εκανα ηδη μια παραγγελια σε χρυσαφι χρωμα και συνεχειζω σε αναζητηση θηκης κλπ.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Η LANDVO ειναι μια εταιρεια που εχει παρουσιασει μοντελα της low κατηγοριας, για τα οποια ομως μεχρι τωρα, συμφωνα και με τις αποψεις μελως-κατοχων, υπαρχουν θετικα σχολια για την αξιοπιστια τους.

Σαν presale τις ημερες αυτες κυκλοφορει στα συνηθη κινεζοκαταστηματα η συσκευη αυτη, με χαμηλη τιμη αλλα και αντιστοιχα χαρακτηριστικα.

Landvo XM100 Android 5.1 3G Smartphone 5.0 inch Screen MTK6580 Quad Core 1.3GHz 1GB RAM 8GB ROM Dual Cameras GPS FM

Display: 5.0 inch 960 x 540 qHD Screen

CPU: MTK6580 Quad Core 1.3GHz

GPU: Mali-400 MP

System: Android 5.1

RAM + ROM: 1GB RAM + 8GB ROM. TF card up to 32GB

Cameras: Front 2.0MP (SW5.0MP) + Rear 5.0MP (SW8.0MP) AF with with LED flashlight

Bluetooth: BT4.0

Features: GPS, 3D sensor, WiFi

SIM Card: Dual SIM dual standby. One standard SIM card, the other is Micro SIM card.

Networks:

2G: GSM 850/900/1800/1900MHz

3G: WCDMA 850/2100MHz

Εγω εκανα ηδη μια παραγγελια σε χρυσαφι χρωμα και συνεχειζω σε αναζητηση θηκης κλπ.

Κατάστημα φίλε μου? Τιμη?

Κατάστημα φίλε μου? Τιμη?

Το πηρα απο το .... Εβερ (μη βαρατε!), σε ε-μαιλ προσφορα 51 Ευρα! :O

Θα αργησει λιγο το ξερω αλλα δεν με απασχολει! Εχω καβατζα.

Η συσκευη παιζει σημερα σε προσφορα στο Gearbest.

Στα 50 Ντολαρ και με 2 ακομα παιρνεις και τη θηκουλα του.

Παρελαβα σημερα!

Ομορφη συσκευη! Ειδικα στο <χρυσαφι> μου αρεσε πολυ! Και η καμερα σαν πρωτη εντυπωση με ικανοποιησε για την κατηγορια!

Μια χαρα κινητο ειναι! Αμα εχει και την αξιοπιστια που συνηθιζει η Λαντβο, τοτε...:D

Η συνεχεια προσεχως! :)

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα
Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Με γειές!

Για εύκολο / γρήγορο / αποτελεσματικό rooting χωρίς πολύ παίδεμα, δοκίμασε το Kingroot (home page εδώ).

Εγκαθιστάς το application και... πατάς ένα κουμπί!

Ή, αν το κατεβάσεις π.χ. από εδώ, δες και αυτά που γράφει παρακάτω στη σελίδα για το πώς μπορείς να αντικαταστήσεις το Kinguser (superuser application που σου εγκαθιστά με το rooting) με το 'κλασσικό' SuperSU (απολύτως προαιρετικό αυτό, για όσους δεν εμπιστεύονται το Kinguser...)

ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΕΙΝΑΙ LOLIPOP 5,1 ΘΑ GINEI ROOT ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ,ΟΥ ΔΩΣΑΤΕ?

ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΠΟΤΑ ROOT ΜΕ ΑΥΤΑ ..ΣΤΟ KINGROOT MOY ΖΗΤΑ ΕΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΑΛΛ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΟΟΤ ΣΕ ANDROID 5,1

-Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις.

Edited by navi55

Δεν έχω ο ίδιος το τηλέφωνο, οπότε δεν ήμουν σίγουρος με τι μπορεί να γίνει root.

Συνέστησα να δοκιμάσεις το Kingroot γιατί -στις πρόσφατες εκδόσεις του- τα κατάφερε με 1-2 "δύσκολα" τηλέφωνα γνωστών μου.

Εδώ δυστυχώς δεν έπιασε...

Ψάχνοντας λίγο (με google), βλέπω ότι η μόνη λύση που φαίνεται να παίζει στο M7 Plus είναι η 'κλασική' του να περάσεις πρώτα με SP Flashtools ένα custom recovery (CWM) και μετά χρησιμοποιώντας αυτό να εγκαταστήσεις μια κατάλληλα προετοιμασμένη εκδοχή του SuperSU (πακεταρισμένο σε zip για εγκατάσταση).

Αν έχεις ξανακάνει κάτι παρόμοιο, είναι το πολύ μισής ώρας δουλειά - και (ψιλο)τυφλοσούρτης. Αν είναι η πρώτη φορά που θα παίξεις με κάτι τέτοιο, θα χρειαστείς λίγη... μελέτη πρώτα πάνω στο αντικείμενο, απλά για να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου πριν ξεκινήσεις :)

Ψάξε για (κάτι τόσο απλό όσο) "root mlais m7 plus".

Κάποια από τα άρθρα που θα βρεις προτείνουν να φλασάρεις τη ROM ενός κλώνου του, του Plunk Hero(!), η οποία είναι ήδη rooted, αλλά δε νομίζω να θες να το κάνεις αυτό (άσε που -από τα λίγα που είδα- έμεινα με την εντύπωση ότι το Plunk Hero προορίζεται για αμερικάνικες αγορές, οπότε ενδέχεται να 'χαλάσεις' την υποστήριξη για ευρωπαϊκές 3G/4G μπάντες του τηλεφώνου).

Απ' ό,τι είδα, γράφουν ότι και η διαδικασία για rooting (με flashtools και CWM) για το M7 Plus είναι μάλλον η ίδια με αυτή για το 'απλό' M7, οπότε υπάρχουν ακόμα περισσότερες πηγές για να διαβάσεις τις σχετικές οδηγίες και να κατεβάσεις το απαραίτητο υλικό.

Νομίζω ότι για το είδος αυτής της διαδικασίας (γενικότερα) υπάρχουν σχετικά tutorials και εδώ στο δικό μας forum, οπότε με λίγο ψάξιμο θα βρεις μπόλικο υλικό.

Καλή επιτυχία - και (αν δεν έχεις ξαναδεί τη διαδικασία), μην αφήσεις να σε αποθαρρύνει, δεν είναι τίποτα σπουδαίο!

ΠΕΡΑΣΑ ΤΟ RECOVERY ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΡΟΟΤ ΤΗΠΟΤΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ FAILED OTA . TO MINIMA POY MOY EVGALE .ERROR . INVALID OTA PACKAGE ,MISSING SCATER

-Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις.

Edited by navi55

Δε βλεπω κινηση εδω, πιθανον να μην το εχετε τιμησει το συγκεκριμενο μοντελο. Το αγορασα απο Gearbest το Δεκεμβριου με 63 ευρω που ηταν καλη προσφορα ως δωρο για τη γυναικα.

Το μονο προβλημα που εχει κ δεν εχω καταφερει να βρω λυση ειναι πως οταν εχω το κινητο σε σιγαση η σε δονηση μονο τοτε το ξυπνητηρι δε χτυπαει. Αν ειναι σε δονηση χτυπαει μονο δονηση ενω αν ειναι αθορυβο δε χτυπαει καθολου. Σε αλλα leagoo που εχω δε συμβαινει αυτο.

Γνωριζει κανεις πως μπορει να χτυπαει κανονικα το ξυπνητηρι?

Ulefone Future

οθονη 5.5"

android 6

2G/3G/4G

δικαρτο

4gb ram, 32gb rom

επεξεργαστης 8πυρηνος 64bit 2.0ghz mt6755 (helio p10)

καμερα 20mp (sony imx230)

χωρις πλαϊνα bezels

μπαταρια μη αφαιρουμενη

μεταλλικο ενιαιο πλαισιο

via

υπο διευκρινιση:

- notification led

- mah

- εμπρος καμερα

- τιμη

Edited by telefoneri

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΡΟΟΤ ΜΕ ΤΗΠΟΤΑ ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

Edited by navi55

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά