Jump to content

alex336

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alex336

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

alex336's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Έχω διαβάσει αρκετά πίσω στις σελίδες αλλά 330 είναι δύσκολο να τις πάρω από την αρχή. Επειδή βλέπω σε όλους έχει έρθει και εμένα σε OVF_VGR δεν εχει έρθει κάτι, απλά ρώτησα αν γνωρίζει κανείς...δεν ήξερα ότι θα προκαλέσω εκνευρισμό
  2. Παιδιά καλησπέρα και από εμένα... Σε S9 plus αγορασμένο από Vodafone...Δεν έχει έρθει ακόμα pie. Ξέρει κανείς ότι για αυτό? ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά καλησπέρα και από εμένα... Σε S9 plus αγορασμένο από Vodafone...Δεν έχει έρθει ακόμα pie. Ξέρει κανείς κάτι για αυτό?
  3. Γενικά με τις ειδοποιήσεις το εργαλείο είναι άθλιο... 1.Δεν ακούγονται... 2.γράφει με αριθμό πόσες ειδοποιήσεις έχεις και μόλις πατήσεις να δεις μια εξαφανίζεται ο αριθμός και ας μην τις έχεις δει.... Δεν έχω καταλάβει ακόμα αν είναι θέμα UI ή android 8 αυτό...πάντως χάνεις πράγματα Έτσι για πλάκα...το θεωρώ απαράδεκτο αυτό...ήμουν τρισευτυχισμένος με το s6 μου...
  4. Πώς αλλάζει εύκολα ρε παιδιά...εγώ θέλω να φύγω από Vodafone rom σε cosmote...κανέναν καλό οδηγό ...
  5. Εμένα παιδιά συσκευή από vodafone με vodafone rom αλλά cosmote sim dual με Vodafone για data μόνο...Δεν μου έχει έρθει ακόμα η αναβάθμιση Νοεμβρίου...Γιατί? Ξέρει κανείς?
  6. Είμαι με την τελευταία έκδοση λογισμικού. Το τελευταίο update patch που πήρα ήταν Οκτώβριος 2018. Έχει βγει και ακόμα νεότερο από αυτό ?
  7. Μίλησα με την εταιρία και μου είπαν πως έχει εμφανιστεί σε αρκετούς και να είμαστε σε αναμονή κάποιου update γιατί είναι θέμα software. Το πότε δεν το γνωρίζουν. Αλλά είναι εν γνώση της Samsung
  8. Καλημέρα και από μένα. Κάτοχος s9+. Τον τελευταίο καιρό παθαίνω το εξής...σε κλήσεις την ώρα που μιλάω ξαφνικά ακούω μόνο τον εαυτό μου και τίποτα άλλο. Οι υπόλοιποι με ακούνε βέβαια αλλά στην ουσία εγώ ακούω μόνο τον εαυτό μου. Με cosmote πάροχο είμαι (αν παίζει ρόλο) . Μήπως εμφανίζεται και σε κανέναν άλλον...καμία ιδέα κανείς?
  9. Το έχω πάρει εγώ παιδιά. Το τηλ είναι πάρα πολύ καλό σαν κατασκευή. Η μπαταρία με βαριά χρήση είναι στο 4ήμερο γεμάτο. Το θέμα είναι ότι σε παραμετροποίηση δεν σου δίνει πολλές επιλογές και χρειάζεται εναν καλό launcher για να το χαρείς. Κάμερα ικανοποιητικότατη, εως πάρα πολύ καλή. Βαρύ τηλέφωνο όμως, και δεν ξέρω σαν μακροχρόνια χρήση πως θα βγει. Αν κάποιος όμως ξέρει πού θα βρω καμια καλή θήκη ας πει γιατί δεν βρίσκω πουθενά.
  10. παιδιά πάω και εγω να περάσω stock 4.4.2 ελληνική...μου έκανε update πριν και με πήγε πάλι σε T-mobile...πάω να περάσω την ελληνική 20D και κρασάρει το UpTestEX_mod2_marwin (RD tools)...καμία ιδέα κανείς? Τα έχω κάνει όλα....επανεκκινήσεις στο pc και πολλές φορές απο την αρχή τις διαδικασίες αλλά τίποτα...windows 7 είμαι.
  11. Φίλε μου προφανώς είναι κλειδωμένο σε πάροχο. Αν σε ενδιαφέρει το 4g μπορείς να βάλεις ελληνική ρομ και να είναι όλα κομπλέ. Αν θες 3g μόνο τότε πέρασε τα στοιχεία του παρόχου σου χειροκίνητα. Για μένα όμως κάνε τον οδηγό που υπάρχει εδώ στο site και βάλε ελληνική ρομ και θα είσαι κομπλέ. Είναι πολύ εύκολο...
  12. Εμένα πάντως με ελληνική ρομ φλασαρισμενη χωρίς ρουτ και δεν ήρθε τίποτα...δεν μας βλέπω...μάλλον πάλι για flash την 20d βλέπω να γίνεται
  13. Το θέμα είναι αν έχεις flashαρει ελληνική rom Τι γίνεται...γιατί εγώ έκανα χειροκίνητα αρκετές φορές αλλά τίποτα...
  14. Και εγώ παιδιά με flash σε ελληνική rom είμαι....από γερμανικό T-Mobile...θα την πάρω λέτε την αναβάθμιση για knock code?
  15. γραφει schwartz το οποίο σημαίνει μαύρο στα γερμανικά οπότε υποθέτω πως είναι γερμανικό T mobile...δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Γράφει το κουτί πως προορίζεται για όλα τα ευρωπαικά δίκτυα οποτε σαν να λύθηκε αυτός ο γρίφος...Τώρα το μόνο που μένει είναι να περάσω ελληνική ρομ γιατί με το 4g δεν βρηκαμε άκρη. Ενώ έχω την επιλογή LTE δεν πιάνει..
×
×
  • Create New...