Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

βρε παιδια τι λετε? στο φορητο τι αυτονομια εχουν τα windows 7?

μια χαρα ειναι οι 2 ωρες :!:

Μιλάμε για κινητό ... Περισσότερο αναγκαίο ..... ΠΡΕΠΕΙ να έχει περισσότερη αυτονομία από ένα laptop ... Αλλιώς κάτι πάει στραβά ... Φαντάζεσαι να φόρτιζες το κινητό σου όποτε φόρτιζες και το laptop σου .... Κακό .... Δεν θα λεγόταν "κινητό τηλέφωνο" ... :confused:

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

σε λειτουργια κινητου εχει αρκετες παραπανω ωρες ;)

παντως απο οτι ολα δειχνουν θα ναι ενα ακομα japan-only gadget :(

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

σε λειτουργια κινητου εχει αρκετες παραπανω ωρες ;)

παντως απο οτι ολα δειχνουν θα ναι ενα ακομα japan-only gadget :(

oπως τα λεει ο petsopoulos. δεν ειναι κινητο με τα windows 7 απο θεμα λειτουργιων οχι απο form factor. οποτε ειναι ακυρο να εχεις απαιτησεις αυτονομιας κινητου

βασικα ειναι ακυρο να βαλεις σε form factor κινητου windows 7 παρα μονο εαν προκειται να το συνδεσεις σε μεγαλη οθονη οπου εκει δε θα σε νοιαζει η αυτονομια γιατι θα εισαι σε καποιο σπιτι και θα φορτιζεται :p

Είναι φορητή συσκευή, και σε κάθε φορητή συσκευή η "αυτονομία" είναι πάντα ένας ισχυρός παράγοντας .... Εκτός αν έχω πολύ απαιτητικά κριτήρια :worry: ...

σιγουρα τα windows 8 arm θα εχουν καλυτερη ενεργειακη καταναλωση απο τα windows 7. βεβαια δε θα εχεις atom :p

... βεβαια δε θα εχεις atom :p

Και πουν'το κακό ???? :p

Πολύ καλό νέο... Είναι μια τακτική εταιριών που με εκνευρίζει. Τέτοιοι "χαζοί" περιορισμοί δεν θα έπρεπε να υπάρχουν!

Με επιφύλαξη πάντα, το WebOS 3 θα είναι συμβατό και με τις νέες WebOS συσκευές... (ελπίζω να μην μπλέξουμε με διαφορετικές εκδόσεις).

Κοντός ψαλμός αλλελούηα βέβαια αφού μέσα στον μήνα Ιούνιο θα έχουμε το Touchpad το οποίο θα έρθει με WebOS 3.

Socrates P.

Palm IIIxe > IBM WorkpadC3 > PalmOne Tungsten/T > Sony Clie UX-50 > Treo 650 > Treo 680

Υποτίθεται ότι τα Veer, Pre2 και Pre3 θα αναβαθμιστούν σε webOS 3.0

Επειδή όμως στο παρελθόν υπήρξαν υποσχέσεις για παλιότερα μοντέλα και αυτά έμειναν στο 1.4.5 τελικά, κρατάω μικρό καλάθι.

Πάντως πρέπει σύντομα να βρουν μια λύση σε αυτό το ζήτημα, γιατί είναι τραγικό να υπάρχει fragmentation σε ένα λειτουργικό με τόσους λίγους χρήστες.

Αυτή τη στιγμή έχουμε πολλές συσκευές με 1.4.5, αρκετές με 2.0.1 και 2.1 και πλέον με το Veer έχουμε και 2.2.

Πρέπει με την έλευση του Τοuchpad και του Pre3 να λύσουν αυτό το ζήτημα.

Το θετικό με το 3.0 πάντως είναι, ότι είναι ακόμα πιο εύκολο για τους developers σύμφωνα με τα λεγόμενα των ίδιων.

Γεια σας θα ηθελα να μου πειτε αν εχω αδικο σε αυτα που θα πω παρακατω γιατι εχω αρκετα νευρα και αν παω κατευθειαν στο καταστημα δεν ξερω τι ακριβως θα κανω και τι πρεπει να κανω..... (Το ονομα του καταστηματος ειναι το Plus3.gr στην Αθηνα και δε θα σας προτεινα να αγορασετε οτιδηποτε απο αυτο...)

Ειχα αγορασει ενα κινεζικο κινητο αυτα με 2 SIM, TV κλπ.... και παρουσιασε προβλημα με το touch. Πρεπει να αναφερω πως το συγκεκριμενο καταστημα λεει σε ολα τα κινητα στην ιστοσελιδα του: 2 Χρονια εγγυηση αντικαταστασης!!! Πηγαινοντας λοιπον εκει υπηρξαν οι γνωστες ερωτησεις του τυπου εχει πεσει κατω? κλπ κλπ και τελικα το παρελαβαν για να γινει ελεγχος και επισκευη και σε περιπτωση που δεν θα καλυπτοταν απο εγγυηση θα με ενημερωναν ΠΡΙΝ απο καθε παρεμβαση του τεχνικου. Ετσι μου ειπαν και το κρατησαν. Χτες με πηρανε τηλεφωνο μου ειπαν οτι ηταν ετοιμο, και οταν απο περιεργια τους ρωτησα αν θα πληρωσω κατι, η τηλεφωνητρια μου λεει: Φυσικα 20 ευρω για το touch. Δεν το σχολιασα και πηγα στο μαγαζι οπου εκει εγινε μια κουβεντα σχετικα με το ποιος ευθυνοταν για την ζημια και για το αν επρεπε να υπαρχει χρεωση και τελικα μου το δωσανε χωρις να πληρωσω. Οσο περναγε η μερα το touch παρουσιαζε παλι προβλημα, και πριν λιγο εφτασε στο σημειο να επρεπε να το πιεζεις υπερβολικα στο κατω μερος του, ωστε να δουλευει ολο το υπολοιπο touch. Καποια στιγμη βεβαια το touch εκανε ενα κρακ και κατεληξε με μια ρογμη στη μεση....... Ο τεχνικος που το "εφτιαξε" εκτος απο το οτι προφανως εβαλε χαλασμενο ανταλλακτικο, "ξεχασε" να βαλει και μια βιδα!!! Και επισης δεν μου δωσανε την μπαταρια που ειχε το κινητο οταν τους το παρεδωσα, αλλα μια αλλη μπαταρια (η δικη μου ηταν σημαδεμενη με ενα μαρκαδορο ωστε να ξεχωριζω εγω ποια ηταν η καινουρια και ποια η παλια που ειχα λογω οτι η συσκευασια ειχε 2 μαπταριες).

Τα εχω παρει παρα πολυ με αυτη την ηλιθια αντιμετωπιση του καταστηματος και θελω να παω αυριο, αλλα θα ηθελα καποιος να μου πει αν εχω δικιο ή αν σκεφτομαι παραλογα....

Το οτι πουλανε κινεζικα κινητα δεν σημαινει πως οι πελατες δεν εχουν απαιτησεις επειδη ειναι φθηνιαρικα, και φυσικα το οτι ειναι κινεζικο κινητο δεν ευθυνετε για το αθλιο σερβις του καταστηματος. Και φυσικα το οτι λενε στην σελιδα τους 2 χρονια εγγυηση αντικαταστασης, ή εγω ειμαι ο χαζος και δεν το καταλαβαινω, ή κοροιδευουν τον κοσμο. Τι μπορω να κανω εκτος απο το να παω και να τους το φερω κολαρο?

Ευχαριστω.

Edited by nikospot

κινεζικο κινητο και αγνωστο καταστημα

...σορυ αλλα τι ακριβως περιμενες?

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

κινεζικο κινητο και αγνωστο καταστημα

...σορυ αλλα τι ακριβως περιμενες?

Πραγματικά όμως ... Αν ήταν να πρόσφεραν όλα αυτά που πρόσφερανν τα υπόλοιπα κινητά, θα είχανε τόσο χαμηλές τιμές ????

Σορρυ κιολας αλλα δεν ειναι θεμα κινεζικου κινητου, ειναι θεμα καταστηματος... Θα παω σε λιγο να τους κραξω.

Σορρυ κιολας αλλα δεν ειναι θεμα κινεζικου κινητου, ειναι θεμα καταστηματος... Θα παω σε λιγο να τους κραξω.

εννοειται πως ειναι θεμα κινεζικου

(οτι πληρωνεις παιρνεις. και σε συνδυασμο με ενα κακο καταστημα....)

good luck παντως

Οσο περναγε η μερα το touch παρουσιαζε παλι προβλημα, και πριν λιγο εφτασε στο σημειο να επρεπε να το πιεζεις υπερβολικα στο κατω μερος του, ωστε να δουλευει ολο το υπολοιπο touch. Καποια στιγμη βεβαια το touch εκανε ενα κρακ και κατεληξε με μια ρογμη στη μεση........

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• 2 weeks later...

Από ότι φαίνεται η HP είναι συνεπής στον λόγο της...

Με την ανακοίνωση του HP Touchpad έχουμε απάντηση στο πρώτο σημαντικό test της εταιρίας, όπως είχα γράψει και στο αρχικό post του παρόντος...

- Τιμή προϊόντων:

Με 499$ και 599$ για 16GB/32GB για μια συσκευή/λειτουργικό με τις δυνατότητες του HP Touchpad, έχουμε σαφώς μια αξιόλογη πρόταση. ΔΕΝ είναι η πιο aggressive τοποθέτηση της αγοράς για να χτυπήσει τα ipad χαμηλά, όμως δεν παύει να είναι τίμια πρόταση.

- Ημερομηνία διάθεσης:

- Δίκτυο Διανομής / Υποστήριξης:

1 Ιουλίου η ημερομηνία διάθεσης σε μεγάλα παγκόσμια δίκτυα πχ.. amazon.com και σταδιακή παγκόσμια διανομή από τις πρώτες δύο εβδομάδες σε χώρες (Εδώ η HP δείχνει την δύναμη της στο πως μπορεί να αξιοποιήσει το δίκτυο διανομής της).

Ξεκίνημα με το δεξί θα έλεγα....

Μια μικρή παρατήρηση...

1. Μακάρι να υπήρχε το ίδιο ξεκίνημα και στην διανομή των WebOS smartphones της εταιρίας (Veer, Pre3). Εκεί όμως φαίνεται ότι η αγορά είναι πιο βραδυκίνητη λόγω συμφωνιών που πρέπει να κλειστούν με εταιρίες κινητής τηλεφωνίας που βάζουν τους δικούς τους κανόνες.

2. Το amazon μάλλον θα αποτελέσει για εμάς στην Ελλάδα ένα καλό κανάλι, ειδικά αφού θα επιτρέπει την προ-παραγγελία από 19 Ιουνίου. Κάτι αντίστοιχο μπορεί να παίξει και με τα webOS smartphones.

Socrates P.

Palm IIIxe > IBM WorkpadC3 > PalmOne Tungsten/T > Sony Clie UX-50 > Treo 650 > Treo 680

Από ότι είδα δεν υπάρχει κάποιο θέμα για το νέο tablet της Acer με MeeGo, οπότε είπα να φτιάξω ένα.

http://www.technorotic.com/wp-content/uploads/2011/06/i_ce5eae5a1.jpg

Hardware details:

Intel Atom Processor (Z6xx at 1.5 Ghz), Moorestown platform, Intel GMA 600 graphics

10.1 inch display, with a resolution of 1280 x 800

802.11b/g/n WiFi

5 megapixel rear facing camera, VGA front facing camera

http://www.allaboutmeego.com/news/item/12950_Acer_Iconia_M500-MeeGo_tablet_.php

Ελπίζω να βγει και κάποιο μικρότερο και να ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες.

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

• 2 weeks later...
Και εντωμεταξύ, το Bloomberg ισχυρίζεται πως η Samsung θα βγάλει webOS κινητό την επόμενη σεζόν. GS2 με webOS; Hell Yeah! Και τότε θα μάθουμε πραγματικά τι μπορεί να κάνει ένας διπύρηνος επεξεργαστής σε τέτοιες συσκευές ;)

Μακάρι να γινόταν κάτι τέτοιο, ώστε να είχαμε και παραπάνω επιλογές.

Δεν το βλέπω σύντομα πάντως.

Ιδού και το λινκ από Βloomberg:

http://www.bloomberg.com/news/2011-06-29/hewlett-packard-is-in-talks-to-license-webos-software-ceo-apotheker-says.html

ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΜΤ6225,ΑΛΛΑ Ι PHONE,ENV LEITOYRGEI KANONIKA DEN MPORV NA TO SYXRONISW ME TO PC .EXEI KANEIS KAMIA IDEA PWS NA TO KANW?

-Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων γραμμάτων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone.

Edited by navi55

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=93&prid=127

Αυτο το κινητο με 3 sim μηπως υπαρχει σε κανενα κινεζικο σιτε με αλλη ονομασια και οικονομικοτερο?

hi-tech hope το ονομάζει η ζούγκλα σίγουρα. (δεν λέγετε έτσι το κινητό)

Το πιο κοντινό σε εμφάνιση που βρήκα είναι αυτό

(μοιάζει καθόλου;:worry::worry::worry::worry:)

hi-tech hope το ονομάζει η ζούγκλα σίγουρα. (δεν λέγετε έτσι το κινητό)

Το πιο κοντινό σε εμφάνιση που βρήκα είναι αυτό

(μοιάζει καθόλου;:worry::worry::worry::worry:)

ποσο κανει αυτο??

αυτο θα ηταν το τελειο κινητο....

ειδικα με μια gesture area και μεταλλικο σωμα αλα Omnia 7!!!!!!!!!

Οπως και να εχει...η πραγματικη δυναμη του webos ειναι το multitasking και οι push notifications ....

απλα απιστευτα σε σχεση με οποιοδηποτε αλλο λειτουργικο...

Οποιος το εχει χρησιμοποιησει ξερει....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Πλέον έχουν βγεί και αρκετά κινέζικα με 4 κάρτες στο standby συγχρόνως που είναι ακόμη πιο φθηνά.

Από ποιότητα κατασκευής όλα τα τρίκαρτα και τετράκαρτα που έχω δεί είναι άθλια.

Προτείνω καλύτερα το συνδιασμό ένα επώνυμο κινητό με μια sim και ένα δίκαρτο κινέζικο που θα βρεις αρκετά αξιόλογα

斯塔夫罗斯 :O

Πλέον έχουν βγεί και αρκετά κινέζικα με 4 κάρτες στο standby συγχρόνως που είναι ακόμη πιο φθηνά.

Από ποιότητα κατασκευής όλα τα τρίκαρτα και τετράκαρτα που έχω δεί είναι άθλια.

Προτείνω καλύτερα το συνδιασμό ένα επώνυμο κινητό με μια sim και ένα δίκαρτο κινέζικο που θα βρεις αρκετά αξιόλογα

Ποιο ειναι αυτο με 4 καρτες?

Και οταν μιλαει η μια οι αλλες ειναι σε αναμονη? Μπορεις να αλλαξεις γραμμη?.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά