Jump to content

ringbearer

Members
  • Δημοσιεύσεις

    180
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

ringbearer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αλλο ένα ξεστοκάρισμα από την HP... http://techcrunch.com/2011/12/07/hp-touchpad-ebay/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Techcrunch+%28TechCrunch%29
  2. Προφητικός... οφείλω να το ομολογήσω! Τους περισσότερους αν όχι όλους μας ξεγέλασε η αρχική επένδυση και ο ντόρος που δημιούργησε η εταιρία. Ωστόσο όσο δυναμικά μπήκε στο web os τόσο δυναμικά αποχωρεί... ήδη μετά την αποχώρηση από τις mobile συσκευές ανακοίνωσε απόλυση αρκετων ατόμων που απασχολούνται με το τμήμα του Web OS. ΚΡΙΜΑ!!!
  3. Πολυ καλή και decent προσφορά! Ψήνομαι!!!
  4. Μια χαρά v@geli... φαντάζομαι το WebOS σε μεγάλη οθόνη!!!! Προσωπικά θα ήθελα ένα tablet λόγω φορητότητας γιατί το macbook pro που έχω είναι too much σε αρκετές περιπτώσεις. Ωστόσο δεν είναι τόσο ψηλά στις προτεραιότητες μου και μάλλον θα περιμένω το Touchpad 2 οοοόταν βγει (λογικά θα έχουν λύσει τα όποια θέματα της 1ης έκδοσης). Από την άλλη το pre 3 ίσως είναι το πρώτο μου βήμα για να μπω στον θαυμαστό κόσμο του WebOS. Το γλυκοκοιτάζω εδώ και καιρό. :)
  5. Κάποια strong points του Touchpad/WebOS σε σύγκριση με το IPad2/iOS... http://www.precentral.net/7-ways-hp-touchpad-burns-ipad
  6. NICE!!! Και η τιμή είναι καλή!
  7. Μάλιστα... όπως αναφέρθηκε το amazon.de έχει τα 355€ το Veer (7 Ιουλίου) 422€ το Pre3 (31 Ιουνίου) Προσωπικά θα περίμενα μεγαλύτερη διαφορά τιμής στα δύο web-όφωνα και συγκεκριμένα το veer πιο κάτω... αν είναι να πιάσει το entry level των χρηστών smartphones.
  8. Τα tablets είναι δυνατό χαρτί για την HP και το γνωρίζουν. Ο λόγος που επέμεινα στο παραπάνω βίντεο είναι ότι ο κόσμος πρέπει να μάθει να μην δίνει τόσο σημασία στα τεχνικά χαρακτηριστικά ΑΛΛΑ στο user experience. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά (μέγεθος οθόνης, επεξεργαστής, μνήμη κλπ) είναι για να εξασφαλίσουν το user experience που προσφέρει το λογισμικό.
  9. Και ένα ακόμα βίντεο που δείχνει κάποια key features του HP touchpad και του WebOS 3 που είναι φτιαγμένο ειδικά για Tablets... Ίσως το καλύτερο βιντεάκι παρουσίασης που έχω δει έως τώρα για το webOS.
  10. Από ότι φαίνεται η HP είναι συνεπής στον λόγο της... Με την ανακοίνωση του HP Touchpad έχουμε απάντηση στο πρώτο σημαντικό test της εταιρίας, όπως είχα γράψει και στο αρχικό post του παρόντος... - Τιμή προϊόντων: Με 499$ και 599$ για 16GB/32GB για μια συσκευή/λειτουργικό με τις δυνατότητες του HP Touchpad, έχουμε σαφώς μια αξιόλογη πρόταση. ΔΕΝ είναι η πιο aggressive τοποθέτηση της αγοράς για να χτυπήσει τα ipad χαμηλά, όμως δεν παύει να είναι τίμια πρόταση. - Ημερομηνία διάθεσης: - Δίκτυο Διανομής / Υποστήριξης: 1 Ιουλίου η ημερομηνία διάθεσης σε μεγάλα παγκόσμια δίκτυα πχ.. amazon.com και σταδιακή παγκόσμια διανομή από τις πρώτες δύο εβδομάδες σε χώρες (Εδώ η HP δείχνει την δύναμη της στο πως μπορεί να αξιοποιήσει το δίκτυο διανομής της). Ξεκίνημα με το δεξί θα έλεγα.... Μια μικρή παρατήρηση... 1. Μακάρι να υπήρχε το ίδιο ξεκίνημα και στην διανομή των WebOS smartphones της εταιρίας (Veer, Pre3). Εκεί όμως φαίνεται ότι η αγορά είναι πιο βραδυκίνητη λόγω συμφωνιών που πρέπει να κλειστούν με εταιρίες κινητής τηλεφωνίας που βάζουν τους δικούς τους κανόνες. 2. Το amazon μάλλον θα αποτελέσει για εμάς στην Ελλάδα ένα καλό κανάλι, ειδικά αφού θα επιτρέπει την προ-παραγγελία από 19 Ιουνίου. Κάτι αντίστοιχο μπορεί να παίξει και με τα webOS smartphones.
  11. Πολύ καλό νέο... Είναι μια τακτική εταιριών που με εκνευρίζει. Τέτοιοι "χαζοί" περιορισμοί δεν θα έπρεπε να υπάρχουν! Με επιφύλαξη πάντα, το WebOS 3 θα είναι συμβατό και με τις νέες WebOS συσκευές... (ελπίζω να μην μπλέξουμε με διαφορετικές εκδόσεις). Κοντός ψαλμός αλλελούηα βέβαια αφού μέσα στον μήνα Ιούνιο θα έχουμε το Touchpad το οποίο θα έρθει με WebOS 3.
  12. Καταλαβαίνω τον ποσοτικό παράγοντα σε ένα forum μέσο κλπ, απλά για μένα δεν ήταν, δεν είναι και ποτέ δεν θα γίνει, ο σημαντικότερος παράγοντας αξιολόγησης. Γι' αυτό αναφέρθηκα περισσότερο στον όρο πληρότητα. Ευχαριστώ για την προσφορά, ωστόσο δεν θεωρώ τον εαυτό μου ικανό να φτιάξει κάποιον οδηγό αφού δεν έχω (ακόμα) webOS συσκευή!
  13. Μήπως για την πληρότητα του site θα έπρεπε να συμπεριλιφθεί στις πλατφόρμες και η κατηγορία "HP WebOS"? Θέματα όπως : [DIS] WebOS FAQ {Δημιουργία} http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=304423 [DIS] HP WebOS το μέλλον (;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=295005 Γίνε webOs developer από το μηδέν!!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=299254 ...θα μπορούσαν να αποτελέσουν τα πρώτα της ενότητας. Όπως επίσης θα μπορούσαν να δημιουργηθούν και αρκετά νέα όπως Tips&Tricks, Νέες εφαρμογές, Troubleshooting κλπ Γενικότερα πιστεύω ότι αξίζει να υπάρχει ως υποενότητα στις πλατφόρμες. Υ.Γ. Μπορεί να το έχετε ήδη στο νου σας, οπότε θεωρήστε το μήνυμα μου ως μια μικρή επισήμανση.
  14. O2 Germany to get the HP Veer in June for 379€ http://www.precentral.net/02-germany-get-hp-veer-june-379- 379 για προ-παραγγελία και δώρο ένα Touchstone!!!
  15. Επιλεγμένα άρθρα από το Precentral Review: AT&T HP Veer http://www.precentral.net/review-ATT-hp-veer-4g HP Veer Q&A: These are the answers you're looking for http://www.precentral.net/hp-veer-q-a-these-are-answers-you-re-looking Bonus: HP Veer Unboxing HP Veer Overview
×
×
  • Create New...