Xander Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Πες ποιο μοντέλο είδες ακριβώς. Να δούμε τα χαρακτηριστικά του, την τιμή για να δούμε τι λέει και αν υπάρχει κάτι καλύτερο με αυτά τα χρήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gag Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 (edited) Ειδα το Fluo F Plus 16GB, το έχει στα 80€. Εχει 2GB RAM, καλή ανάλυση οθόνης για την τιμή του και καλή κάμερα που με ενδιαφέρει -13Μpx. Λίγο αδύναμη μου φαίνεται η μπαταρία του (2200 mAh), που φοβάμαι οτι δεν θα είναι και αποσπώμενη και επίσης έχω επιφυλάξεις για τους MediaTek επεξεργαστές, αλλά όλα τα φτηνά κινητά τέτοιους έχουν. Δεν κάνω φοβερή χρήση, (παιχνίδια κλπ) ούτε άπειρες εφαρμογές, τα συνηθισμένα: viber, messenger, mail κλπ. Απ' οτι καταλαβαίνω είναι καινούργια στην αγορά, , δεν εχω βρει κριτικές ούτε πολλά άρθρα, Ελληνο-Τουρκο-κάτι συνεργασία. Αλλά και σε άλλες τιμές πιο ψηλά που κοίταξα, τα χαρακτηριστικά τους υπερτερούν απο τα μοντέλα άλλων εταιριών που κοστίζουν το ίδιο. (στο συγκεκριμένο μαγαζί τουλάχιστον) Edited March 9, 2019 by gag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 Γιατι δεν κοιτας Xiaomi; Στο πορτοκαλί κατάστημα εχει το redmi 6a 119 euro. Οκ, καταλαβαίνω οτι τα 80 απο τα 120 εχουν διαφορά αλλα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και μπορείς και να το πουλήσεις μετα, ενω το fluo απλα θα σου μεινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gag Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 Στο πορτοκαλί κατάστημα εχει το redmi 6a 119 euro. Οκ, καταλαβαίνω οτι τα 80 απο τα 120 εχουν διαφορά . Ακριβώς γι αυτο, το έχει πανάκριβα. Πιο πολύ με συμφέρει να το πάρω απο αλλού με 75 και να ξεχάσω την δωροεπιταγή, εδω θα πληρώσω 90. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Main Features: Vivo V11 4G Phablet 6.41 inch Android 8.1 Qualcomm Snapdragon 660 Octa Core 6GB RAM 128GB ROM 12.0MP + 5.0MP Rear Camera Fingerprint Sensor 3400mAh Built-in ●Display: 6.41 inch, 1080 x 2340 Pixel Screen ●CPU: Qualcomm Snapdragon 660 Octa Core ●System: Funtouch OS 4.5 ( based on Android 8.1 ) ●RAM + ROM: 6GB RAM + 128GB ROM ●Camera: 12.0MP + 5.0MP rear camera + 25.0MP front camera ●Sensor: E-compass, Fingerprint Sensor, Gravity Sensor, Light Sensor, Gyroscope ●SIM Card: Nano SIM card + Nano SIM card + micro SD card ●Feature: GPS, Glonass, Beidou ●Bluetooth:5.0 Networks: ● GSM: B2 / B3 / B5 / B8 CDMA: BC0 ● WCDMA: B1 / 5 / 8 ● TDD-LTE: B38 / 40 / 41 Το πέτυχα στο GearBest στα 400$ και μου φανηκε εξαιρετικό πακέτο όταν πέσει στα 300 περίπου. νομίζω αξίζει να έχει το θέμα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trufwnas Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Καλησπερα, Σε ενα παλιοκινητο turboX A2 του οποιου του εκανα factory reset , ζηταει e-mail επιβεβαιωσης,το οποιο ειχε συγχρονιστει παλιοτερα με την συσκευη κ το οποιο ουτε καν το θυμαται η μανα μου που το λειτουργουσε! για να το θεσω παλι σε λειτουργια προφανως πρεπει να του εγκαταστησω παλι το λογισμικο.. μηπως γνωριζει κανεις πως θα το κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 το να το πετάξεις στα σκουπίδια θα είναι προσβολή τα σκουπίδια έχουν πιο πολύ αξία. λογισμικό και να περάσεις πάλι θα στο ζητάει αυτό πρέπει να θυμηθείς τι google είχες βάλει. και μακριά από τέτοια κινητά σκουπίδια. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Αν και για το πρόβλημα δεν φτάει το turbo x (καθαρά ο κάτοχος) σαν συσκευή όντος ειναι σαβούρα... Πάνε στο πλαίσιο με απόδειξη αγοράς να σου το κάνουν reprogrammm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 εκτος αν δεν καταλαβα καλα...εκανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων...απο εκει και περα ζηταει google λογαριασμο. Γιατι να θελει οπωσδηποτε τον παλιο? αν δεν υπαρχει κατι ιδιαιτερα χρησιμο (π.χ. email στον gmail λογαριασμό) μπορει καλλιστα να ρυθμιστει αλλος ή νεος λογαριασμος google και να δουλεψει το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trufwnas Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Δυστυχως, δεν μπορει να μπει καινουριο e mail.. ζηταει οπωσδηποτε ενα παλιο που ειχε συγχρονιστει στη συσκευη.. ειναι κατι σαν ασφαλεια.. τωρα για σαβουρα λ τετοια τι να πω! Εγω το s9 εχω! Αλλα σαν συσκευη 2η δε μπορει να κανει την δουλεια της? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 εκτος αν δεν καταλαβα καλα...εκανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων...απο εκει και περα ζηταει google λογαριασμο. Γιατι να θελει οπωσδηποτε τον παλιο? αν δεν υπαρχει κατι ιδιαιτερα χρησιμο (π.χ. email στον gmail λογαριασμό) μπορει καλλιστα να ρυθμιστει αλλος ή νεος λογαριασμος google και να δουλεψει το κινητο. find my phone ενεργό εχει (αντικλεπτικό μέτρο σε περίπτωση restore κλπ ζητάει το gmail το οποίο ειναι μεσα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Δηλ. για να καταλάβω κι εγώ, θέλετε να πείτε οτι δεν υπάρχει εκείνος ο κλασσικός τρόπος με κλειστή τη συσκευή και με συνδυασμό πλήκτρων π.χ. το πλήκτρο έντασης πατημένο και ταυτόχρονα πατώντας για λίγο το πλήκτρο ενεργοποίησης δεν μπαίνει σε λειτουργία επαναφοράς της συσκευής στην αρχική του εργοστασιακή κατάσταση με το πράσινο android ρομποτάκι? Οπότε είναι σαν να ξεκινάς απ'την αρχή με όποιο gmail θέλεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Και να κάνεις επαναφορά με τον τρόπο που λες πάλι ζητάει το τελευταίο Gmail τις συσκευής, είναι μέθοδος προστασίας της Google. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 εκτος αν δεν καταλαβα καλα...εκανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων...απο εκει και περα ζηταει google λογαριασμο. Γιατι να θελει οπωσδηποτε τον παλιο? αν δεν υπαρχει κατι ιδιαιτερα χρησιμο (π.χ. email στον gmail λογαριασμό) μπορει καλλιστα να ρυθμιστει αλλος ή νεος λογαριασμος google και να δουλεψει το κινητο. αν είχε ενεργο το find my phone (που by default είναι αν εχεις passcode σε όλα τα νεα android) μετά το restore ζηταει τον παλιο λογαριασμο του google σε περίπτωση που εχει κλαπεί η συσκευή και ειναι ο κλεφτείς που θέλει να την ξεκλειδώσει και έκανε restore btw το ζητάει μονο και μόνο αν το restore έχει γίνει απο recovery mode (με τα δυο/τρία κουμπάκια που πατάς και κάνεις wipe data) που απο εκει για 3 λόγους κάνεις restore 1. ξέχασες τον κωδικό σου (ναι αλλα λογικά ξέρεις το gmail αν δεν ξέρεις πας με αποδιξη αγοράς να στο κάνουν reprogramm) 2. κόλλησε το κινιτο και θέλει restore (παλι θα πρέπει να ξέρεις το gmail σου εφόσον είναι δικό σου αν δεν ξέρεις πάλι με αποδιξη αγοράς πας) 3. το έκλεψες (προφανώς εκει δεν μπορεί να σε βοηθήσει η εταιρεία μόνο η αστυνομία :P) με λιγα λόγια ειναι αντικλεπτικο μέτρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam1515 Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Καλησπερα παιδια! Νέος κατοχος αυτης της εκπληκτικής συσκευης... Μου εκανε τεράστια εντυπωση πως και δεν υπάρχει ακόμα καποιο topic γι αυτο το τηλεφωνο!Γι αυτο ειπα να ξεκινήσω ενα,μήπως και μαζευτούμε αλλοι 2-3-4....πουχουμε το razer2! Αρχικά να παρουσιάσω με λίγα λόγια... Snapdragon 845,8ram,64μνημη,adreno 630,antutu 287.000!! Ασυρματη φορτιση,τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ηχεια της αγορας,αδιάβροχο(μεχρι 1m για 30')...και λαμπακι CHROMA στο πισω μερος του κινητου!(εντυπωσιακότατο!) 4000mh μπαταρια. Τ καλυτερο το αφησα για το τέλος...οθονη 120hz!! 5.72" Αισθητή η διαφορα στην οθονη ακομα και σε απλη επαφη! Πανεμορφο τετραγωνο τηλέφωνο που δε μοιαζει με κανενα αλλο(αυτο με κερδισε)!!που πλέον βλεπεις γυρω σου ολο τα ιδια κινητα! Η τιμή του στην αρχή οταν κυκλοφορησε ηταν..ψιλοαπαγορευτικη στα 800-850€...πλεον παιζει σκρουτζ και 450-460€..νομιζω τα αξιζει! Εγω το βρήκα ακόμα πιο χαμηλα στην τιμη ;) Το τηλ θεωρω ειναι αντιεμπορικοτατο,γι αυτο κιολας η πτωση της τιμης του...κατα τ αλλα ειναι εκπληκτικη συσκευη Πολυ ικανοποιημενος για την πρωτη εβδομαδα που το χω στα χερια μ! Υ.Γ εικονες δε ξερω να ανεβαζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gag Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 (edited) Τελικά αποφάσισα να πάρω το Fluo-f+ για δύο λόγους Πρώτον γιατί έχει πολύ χαμηλή τιμή για τις προδιαγραφές του, και δεύτερον για να στηρίξω μια Ελληνική εταιρεία . Πρώτες εντυπώσεις μετά από τρεις βδομάδες χρήσης: Το μηχάνημα δεν είναι κακό, θα έλεγα αντίθετα ότι είναι αρκετά καλό για την τιμή του - τουλάχιστον τώρα που είναι καινούργιο. Βασικά πλεονεκτήματα: Δεν κολλάει (so far) Λεπτό και ελαφρύ Καλή ανάλυση οθόνης Κάμερα με πανοραμική λήψη Ραδιόφωνο με λειτουργία ηχογράφησης Καλός και ελαφρύς file Explorer Αποσπώμενη μπαταρία (ναι, το θεωρώ πλεονέκτημα) Βασικά μειονεκτήματα: Πολύ μικρή διάρκεια μπαταρίας, η οποία ανεβάζει και θερμοκρασία όταν φορτίζεται. (Αυτό είναι και το μεγαλύτερο του πρόβλημα, θα το ψάξω λίγο παραπάνω γιατί δεν το δικαιολογούν τα 2200mah.) Δεν έχει φωτάκι led ειδοποίησης για μηνύματα ή κλήσεις. (αν δεν είσαι αρχάριος λύνεται με software) Οι ήχοι του είναι αρκετά χαμηλοί τόσο το ακουστικό όσο και το ηχείο του -δύσκολα το ακούς οταν είσαι στο δρόμο. Η κάμερα του ενώ είναι καλή στα γενικά δεν κάνει καθόλου για φωτογραφηση εγγράφου σε αντίθεση με το προηγούμενο κινητό μου που ενω είχε μόνο 5mp ανάλυσης κάμερα το χρησιμοποιούσα και σαν scanner. Γενικά δεν νετάρει σε απόσταση κάτω του ενός μέτρου. Δεν έχει καθόλου υποστήριξη απο την εταιρεία (πχ αξεσουαρ, θηκες κλπ). Οταν τηλεφώνησα να ρωτήσω με ποιο μοντέλο άλλης εταιρείας είναι συμβατό για να βρώ θήκη δεν είχαν ιδέα... Τελικά ξενύχτησα για να βρω συμβατά μοντέλα (alcatel). Επίσης δεν εχει αντιπροσωπεία στην Αθήνα, ότι συμβεί θα πρέπει να το στείλω Θεσσαλονίκη. Επίσης, το μεγαλύτερο μέρος του software που χρησιμοποιεί είναι "ότι να ναι", σαν κάποιος να είπε στον κινέζο " Φτιάξε μου ένα κινητό και βάλε από προγράμματα ότι σου περισσεύει". Δεν έχει καν drivers για σύνδεση με υπολογιστή τα Windows δεν το βλέπουν καθόλου κι αν κάποιος δεν ξέρει να βάλει μόνος του drivers καλύτερα να διαλέξει κάποιο άλλο μοντέλο αλλιώς δεν θα εχει σύνδεση με τον υπολογιστή του. Αλλά όλα αυτά δεν τα υπολογίζω ιδιαίτερα, γιατί πάντα χρησιμοποιώ ανεξάρτητο software και όχι το ενσωματωμένο του κάθε κινητού. Τις τελευταίες μέρες εχω εντοπίσει ένα ύποπτο "flicker" στην οθόνη μόλις ενεργοποιείται, αλλά το έκανε μόνο 1-2 φορές. Αυτά προς το παρόν, θα επανέλθω. :cool: Edited June 25, 2019 by gag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Πεταμένα λεφτά για ένα άχρηστο τηλέφωνο που θα μπορούσες να πάρεις κάτι άλλο πολύ ανώτερο. Τέτοια ελληνική εταιρία όχι φίλε μου δε θα τη στηρίξω. προτιμώ τα λεφτά μου να τα δώσω σε Κινέζο και να έχω τουλάχιστον ένα αξιοπρεπές τηλέφωνο. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darksoul9 Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Έχει πάρει Android pie η συσκευή; Και αν ναι έχει βελτιωθεί καθόλου η κάμερα κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gag Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 Πεταμένα λεφτά για ένα άχρηστο τηλέφωνο που θα μπορούσες να πάρεις κάτι άλλο πολύ ανώτερο. Τέτοια ελληνική εταιρία όχι φίλε μου δε θα τη στηρίξω. Φίλε μου, δεν ξέρω αν το λες γιατί έχεις κάποια σχετική εμπειρία με τα fluo. Εγώ ακόμα δεν μπορώ ούτε να το επιβεβαιώσω ούτε να σε διαψεύσω, είναι πολύ νωρίς. Αλλά προς το παρόν εκτός από το πρόβλημα της μπαταρίας -που είναι αρκετά σοβαρό, κρατάει πολύ λίγο- και των drivers (που λύνεται), δεν έχω παράπονα. Για την τιμή του πάντα μιλάω, αν ειχα δώσει 150€ θα είχα περισσότερες απαιτήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 της μικρης μου κορης το κινητο. του κοτσαρα μια 32αρα sd,με την σκεψη να βαζει εκει τις εφαρμογες. ελα ομως που δεν με αφηνει να μεταφερω τιποτε στην sd η κυρια tplink εν ετη 2019...!! δοκιμασα καποιες εφαρμογες αλλα δυστηχως ειναι ολες για τα πανηγυρια..!! φοραει android 8.1. τι αλλο μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 (edited) Rugged ΙΡ68 κινητό με διαστάσεις όσο ένα απλόφωνο (96*45*18 mm), τρέχει Android 8.1, έχει 4GB RAM με 2000mAh μπαταρία κι οθόνη 2.45¨ με ανάλυση 240*432. Δίκαρτο nanoSIM 4G με FM radio και θύρα 3.5 mm. https://www.unihertz.com/atom-specs Edited July 28, 2019 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 (edited) Ίσως το μικρότερο Android 4G κινητό με διαστάσεις 92.4*43*13mm. Αναλυτικά εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=451754 Edited July 28, 2019 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 δες αν με αυτην την εφαρμογη απο το playstore αν σε αφηνει να μεταφερεις...κατεβασε την και δες https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.bukacek.filestosdcard&hl=el δες και αυτην https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Βασικά πρόκειται για κλώνο του BB passport με Android, όποτε η τετράγωνη οθόνη του στις 4.5” έχει ανάλυση 1440x1440, ενώ η μπαταρία είναι 6000 mAh. https://titan.ogadget.com//?utm_source=unihertz&utm_medium=homepage https://crackberry.com/unihertz-shows-their-titan-blackberry-clone-new-video Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 δες αν με αυτην την εφαρμογη απο το playstore αν σε αφηνει να μεταφερεις...κατεβασε την και δες https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.bukacek.filestosdcard&hl=el δες και αυτην https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd&hl=el τις δοκιμασα σχεδον ολες απο το Ps. αλλα αντι αλλων ειναι ολες. το θεμα ειναι εαν εχουμε καποια δοκιμασμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts