Jump to content

Worrion

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Worrion

  • Ημ. Γέννησης 05/06/1986

Worrion's Achievements

  1. Καλησπέρα! Ψάχνω κινητό με περίπου 250 ευρώ! προσανατολίζομαι περισσότερο σε Xiaomi και Huawei ! Τα χρήματα που θέλω να διαθέσω είναι περίπου 250 ευρώ. Θα ήθελα την γνώμη σας. Το κινητό θα έχει πλήρη λειτουργία. δηλαδή ίντερνετ, παιχνίδια, εφαρμογές κτλ!
  2. Καλησπέρα. Σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες και την βοήθειά σας! :D:D:D
  3. γιατί το πόκο έχει 5G ?!
  4. Μια ερώτηση ακόμα. από ότι είδα η τιμή με αυτά που προσφέρουν είναι πολλή καλά, κάποιος που ξέρει από ποιότητα κατασκευής είναι αξιόπιστα?! Γιατί μου είπαν ότι και τα δυο βγάζουν θέματα, κ μετέπειτα κ στο λειτουργικό τους!
  5. μέσα από όσο ψάξιμο έχω κάνει, μπορώ να πω ότι είμαι ανάμεσα στα: Xiaomi Poco X3 Pro (256GB) Frost Blue & Xiaomi Redmi Note 10 Pro (6GB/128GB) Onyx Gray . Αλλά νομίζω ότι το poco υπερισχύει!
  6. μια που το θίξατε. κινητά που δεν θα υποστηρίζουν 5G, πχ σε 1-2 χρόνια θα έχουν κάποιο θέμα συνδεσιμότητα σε κάποιο δίκτυο ή άλλο θέμα ?!
  7. Καλησπέρα σας! Εχθές το κινητό μου νέκρωσε, κ προσανατολίζομαι, για νέα συσκευή κ είμαι στο ψάξιμο. τα χρήματα που διαθέτω για νέα συσκευή είναι 200-250 ευρώ. Η δικιά σας πρόταση πια είναι, αν μπορείτε να με βοηθήσετε! Η αδυναμία μου σε μάρκα είναι τα xiaomi, κ μετά τα huawei. Γενικότερα στο κινητό κάνω βαριά χρήση. Βλέπω κ ταινίες, και παιχνίδια, κ εφαρμογές, κ ίντερνετ, κ φώτο - βίντεο, και τηλέφωνα. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!
  8. το θέμα είναι αξίζουν τα 60 ευρώ παραπάνω, ή μου προτείνεται το 8Τ?
  9. κ εγώ κάτι τέτοιο υποψιάζομαι ότι χρειάζεται. Αλλά προσπαθώ να το αποφύγω. σκέφτηκα κάτι πρώτα για να δοκιμάσω!
  10. συγγνώμη EMUI έπρεπε να γράψω. αλλά πέρα από το όνομα, το ίδιο μου κάνει και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί!
  11. και επανεκκίνηση το έχω κάνει, και το έκλεισα & το ξανά άνοιξα, και το άφησα να κλείσει από μπαταρία & το ξανά άνοιξα. Αλλά διαφορά δεν έχω δει. Το ίδιο μου κάνει πάλλη!
  12. δηλ μου προτείνεις να προσανατολιστώ στο Xiaomi Redmi Note 8T (64GB) ?!
  13. έχω το Huawei Mate 20 Lite Dual (4GB/64GB). Μου έβγαλε για αναβάθμιση το MIUI 10.0.0.70, πατάω να μου το κάνει εγκατάσταση, αλλά με πετάει στην προηγούμενη οθόνη. Άδειασα κ χώρο στο κινητό μου, μήπως δεν είχα, αλλά πάλλη το ίδιο μου κάνει. Έχει κανείς κάποια ιδέα το τι μπορή να φταίει, κ το πως φτιάχνετε?!
×
×
  • Create New...