gagoynis Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Ευχαριστω Βarlost ,το ξερω οτι ειναι δυσκολο κι αν αρχιζεις απο την πλατη ειναι ρισκο. Εχω ξανα αλλαξει οθονη σε αλλη συσκευη που ειχε σπασει ,αλλα ειχα βρει βιντεακι για το ιδιο μοντελο που την αλλαξανε απο μπροστα αυτο ηταν ευκολο για πλατη δεν το κανω. Θα περιμενω λιγο ακομη μηπως βρω κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Κι άλλο ένα review https://www.notebookcheck.net/CAT-B35-4G-Smartphone-Review.382071.0.html Παράθεση Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 κανένα νεότερο για τη συσκευή έχουμε; θετικά, αρνητικά; απο κάτοχο. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Worrion Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 καλησπέρα σας. είμαι στην φάση της έρευνας για νέο κινητό. προσανατολίζομαι στο Xiaomi Redmi Note 6 Pro (64GB). Αλλά θέλω να ρωτήσω κ τις δικές σας προτάσεις. τα χρήματα που σκέφτομαι να επενδύσω είναι max 250 ευρώ. Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 https://m.banggood.com/GOME-U7-5_99-Inch-3050mAh-13MP-Dual-Front-Cameras-4GB-RAM-64GB-ROM-Helio-P25-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1406753.html?rmmds=search Στα 85€ μαζί με priority. Το έχεις κάνεις; Το είχε σε προσφορά το banggood μέσα Γενάρη στα 67€ με τα μεταφορικά. Έχει πολλή δυνατά στοιχεία αλλά άγνωστη μαρκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. February 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2019 Το εχω εδω και περιπου 2 εβδομαδες,το τηλεφωνο στα 67 ευρω που το αγορασα ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις σε αυτα τα λεφτα.Εχει καλη ποιοτητα κατασκευης ειναι ομορφο εξωτερικα.Το λειτουργικο του φαινεται να μην εχει bugs,στο δικο μου παντως οταν το βαζω σε ανοιχτη ακροαση δεν με ακουνε,δεν ξερω τι μπορει να φταιει,μικρο το κακο βεβαια διοτι σε πολυ σπανιες περιπτωσεις βαζω ανοιχτη ακροαση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. February 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2019 Το εχω εδω και περιπου 2 εβδομαδες,το τηλεφωνο στα 67 ευρω που το αγορασα ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις σε αυτα τα λεφτα.Εχει καλη ποιοτητα κατασκευης ειναι ομορφο εξωτερικα.Το λειτουργικο του φαινεται να μην εχει bugs,στο δικο μου παντως οταν το βαζω σε ανοιχτη ακροαση δεν με ακουνε,δεν ξερω τι μπορει να φταιει,μικρο το κακο βεβαια διοτι σε πολυ σπανιες περιπτωσεις βαζω ανοιχτη ακροαση Καλημέρα. Για δώσε περισσότερες πληροφορίες. Σε άλλο σάιτ διαβάζω πρόβλημα με το δαχτυλίδι αποτύπωμα. Το καλό είναι ότι έχει iris scanner και nfc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. February 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2019 Δεν χρησιμοποιω ουτε iris scanner ουτε δαχτυλικο αποτυπομα και δεν γνωριζω,χρησιμοποιω pin.Στο δαχτυλικο αποτυπομα μαλλον θελει 2 φορες να ακουμπησεις το δακτυλο σου απ'οσα εχω διαβασει.Οτι αλλο θες ρωτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. February 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2019 Δεν χρησιμοποιω ουτε iris scanner ουτε δαχτυλικο αποτυπομα και δεν γνωριζω,χρησιμοποιω pin.Στο δαχτυλικο αποτυπομα μαλλον θελει 2 φορες να ακουμπησεις το δακτυλο σου απ'οσα εχω διαβασει.Οτι αλλο θες ρωτα Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Για πες μας λίγα λόγια για το τηλεφωνακι. Από κάμερες, μπαταρία, gps,γενική χρήση τι λένε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. February 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2019 Η σελφι κάμερα είναι καλύτερη από την πίσω, μπαταρία κρατάει άνετα μια μέρα και λίγο αν το παίζεις,αν όχι 2 μέρες σίγουρα.GPS δεν μου χρειάστηκε ακόμα.Ειναι σχετικά γρήγορο και έχει πολύ καλή οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. February 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2019 Η σελφι κάμερα είναι καλύτερη από την πίσω, μπαταρία κρατάει άνετα μια μέρα και λίγο αν το παίζεις,αν όχι 2 μέρες σίγουρα.GPS δεν μου χρειάστηκε ακόμα.Ειναι σχετικά γρήγορο και έχει πολύ καλή οθόνη. Οκ ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 https://www.fxtec.com F(x)Tec Pro 1 Specs Price; $649 Display (Resolution); 5.99-inch AMOLED (2160 x 1080) CPU; Snapdragon 835 RAm; 6GB LPDDR4X Storage: 128GB UFS 2.1 microSD: up to 2TB Rear Cameras: 12-MP (f/1.8), 5-MP (f/2.0) Front Camera: 8-MP (f/2.0) Battery: 3,200 mAh http://talk.maemo.org/attachment.php?attachmentid=40350&stc=1&d=1551099641 http://talk.maemo.org/attachment.php?attachmentid=40366&stc=1&d=1551351642 Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gag Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Καλημέρα σε όλους. Χρειάζομαι ένα φτηνό Dual sim κι επειδή έχω σε εκκρεμότητα μια δωροεπιταγή απο το γνωστό πορτοκαλί πολυκατάστημα, έριξα μια ματιά κι έπεσα πάνω στα Fluo . Δεν τα ήξερα καθόλου, κάπου διάβασα οτι είναι ελληνική εταιρία, (το software βέβαια), αλλά επειδή τα χαρακτηριστικά τους φαίνονται καλά για την τιμή τους, μήπως ξέρει κανείς αν είναι κι αξιόπιστα? Δεν βρήκα πουθενά κριτικές, μόνο ελάχιστες στο σκρουτζομάγαζο. Εχει κανείς εμπειρία, να πει μια γνώμη? :lost: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Πες ποιο μοντέλο είδες ακριβώς. Να δούμε τα χαρακτηριστικά του, την τιμή για να δούμε τι λέει και αν υπάρχει κάτι καλύτερο με αυτά τα χρήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gag Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 (edited) Ειδα το Fluo F Plus 16GB, το έχει στα 80€. Εχει 2GB RAM, καλή ανάλυση οθόνης για την τιμή του και καλή κάμερα που με ενδιαφέρει -13Μpx. Λίγο αδύναμη μου φαίνεται η μπαταρία του (2200 mAh), που φοβάμαι οτι δεν θα είναι και αποσπώμενη και επίσης έχω επιφυλάξεις για τους MediaTek επεξεργαστές, αλλά όλα τα φτηνά κινητά τέτοιους έχουν. Δεν κάνω φοβερή χρήση, (παιχνίδια κλπ) ούτε άπειρες εφαρμογές, τα συνηθισμένα: viber, messenger, mail κλπ. Απ' οτι καταλαβαίνω είναι καινούργια στην αγορά, , δεν εχω βρει κριτικές ούτε πολλά άρθρα, Ελληνο-Τουρκο-κάτι συνεργασία. Αλλά και σε άλλες τιμές πιο ψηλά που κοίταξα, τα χαρακτηριστικά τους υπερτερούν απο τα μοντέλα άλλων εταιριών που κοστίζουν το ίδιο. (στο συγκεκριμένο μαγαζί τουλάχιστον) Edited March 9, 2019 by gag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 Γιατι δεν κοιτας Xiaomi; Στο πορτοκαλί κατάστημα εχει το redmi 6a 119 euro. Οκ, καταλαβαίνω οτι τα 80 απο τα 120 εχουν διαφορά αλλα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και μπορείς και να το πουλήσεις μετα, ενω το fluo απλα θα σου μεινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gag Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 Στο πορτοκαλί κατάστημα εχει το redmi 6a 119 euro. Οκ, καταλαβαίνω οτι τα 80 απο τα 120 εχουν διαφορά . Ακριβώς γι αυτο, το έχει πανάκριβα. Πιο πολύ με συμφέρει να το πάρω απο αλλού με 75 και να ξεχάσω την δωροεπιταγή, εδω θα πληρώσω 90. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Main Features: Vivo V11 4G Phablet 6.41 inch Android 8.1 Qualcomm Snapdragon 660 Octa Core 6GB RAM 128GB ROM 12.0MP + 5.0MP Rear Camera Fingerprint Sensor 3400mAh Built-in ●Display: 6.41 inch, 1080 x 2340 Pixel Screen ●CPU: Qualcomm Snapdragon 660 Octa Core ●System: Funtouch OS 4.5 ( based on Android 8.1 ) ●RAM + ROM: 6GB RAM + 128GB ROM ●Camera: 12.0MP + 5.0MP rear camera + 25.0MP front camera ●Sensor: E-compass, Fingerprint Sensor, Gravity Sensor, Light Sensor, Gyroscope ●SIM Card: Nano SIM card + Nano SIM card + micro SD card ●Feature: GPS, Glonass, Beidou ●Bluetooth:5.0 Networks: ● GSM: B2 / B3 / B5 / B8 CDMA: BC0 ● WCDMA: B1 / 5 / 8 ● TDD-LTE: B38 / 40 / 41 Το πέτυχα στο GearBest στα 400$ και μου φανηκε εξαιρετικό πακέτο όταν πέσει στα 300 περίπου. νομίζω αξίζει να έχει το θέμα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trufwnas Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Καλησπερα, Σε ενα παλιοκινητο turboX A2 του οποιου του εκανα factory reset , ζηταει e-mail επιβεβαιωσης,το οποιο ειχε συγχρονιστει παλιοτερα με την συσκευη κ το οποιο ουτε καν το θυμαται η μανα μου που το λειτουργουσε! για να το θεσω παλι σε λειτουργια προφανως πρεπει να του εγκαταστησω παλι το λογισμικο.. μηπως γνωριζει κανεις πως θα το κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 το να το πετάξεις στα σκουπίδια θα είναι προσβολή τα σκουπίδια έχουν πιο πολύ αξία. λογισμικό και να περάσεις πάλι θα στο ζητάει αυτό πρέπει να θυμηθείς τι google είχες βάλει. και μακριά από τέτοια κινητά σκουπίδια. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Αν και για το πρόβλημα δεν φτάει το turbo x (καθαρά ο κάτοχος) σαν συσκευή όντος ειναι σαβούρα... Πάνε στο πλαίσιο με απόδειξη αγοράς να σου το κάνουν reprogrammm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 εκτος αν δεν καταλαβα καλα...εκανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων...απο εκει και περα ζηταει google λογαριασμο. Γιατι να θελει οπωσδηποτε τον παλιο? αν δεν υπαρχει κατι ιδιαιτερα χρησιμο (π.χ. email στον gmail λογαριασμό) μπορει καλλιστα να ρυθμιστει αλλος ή νεος λογαριασμος google και να δουλεψει το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trufwnas Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Δυστυχως, δεν μπορει να μπει καινουριο e mail.. ζηταει οπωσδηποτε ενα παλιο που ειχε συγχρονιστει στη συσκευη.. ειναι κατι σαν ασφαλεια.. τωρα για σαβουρα λ τετοια τι να πω! Εγω το s9 εχω! Αλλα σαν συσκευη 2η δε μπορει να κανει την δουλεια της? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 εκτος αν δεν καταλαβα καλα...εκανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων...απο εκει και περα ζηταει google λογαριασμο. Γιατι να θελει οπωσδηποτε τον παλιο? αν δεν υπαρχει κατι ιδιαιτερα χρησιμο (π.χ. email στον gmail λογαριασμό) μπορει καλλιστα να ρυθμιστει αλλος ή νεος λογαριασμος google και να δουλεψει το κινητο. find my phone ενεργό εχει (αντικλεπτικό μέτρο σε περίπτωση restore κλπ ζητάει το gmail το οποίο ειναι μεσα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Δηλ. για να καταλάβω κι εγώ, θέλετε να πείτε οτι δεν υπάρχει εκείνος ο κλασσικός τρόπος με κλειστή τη συσκευή και με συνδυασμό πλήκτρων π.χ. το πλήκτρο έντασης πατημένο και ταυτόχρονα πατώντας για λίγο το πλήκτρο ενεργοποίησης δεν μπαίνει σε λειτουργία επαναφοράς της συσκευής στην αρχική του εργοστασιακή κατάσταση με το πράσινο android ρομποτάκι? Οπότε είναι σαν να ξεκινάς απ'την αρχή με όποιο gmail θέλεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts