cmvr Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Άλλη μια αναβάθμιση σήμερα 10mb δεν νομίζω να είναι κάτι σημαντικό ... με χαροποιεί το γεγονός ότι ακόμα ασχολούνται και δεν το παράτησαν στην τύχη του Δεν νομίζω να το παρατήσουν εύκολα. είναι μοναδικό στο είδος του και έφερε αρκετούς πίσω στην μάρκα που Πριν είχε φύγει από την μάρκα λόγο των μη καλών laptop στο παρελθόν. Πάντως δεν βρήκα κάτι νεότερο στην αναβάθμιση. λέει 1.0.22 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalco Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 (edited) Μόλις σήμερα κατάφερα να κάνω αναβάθμιση. Από την 1,014 στην 1.021. Αφού ολοκληρώθηκε η όλη αναβάθμιση και ξαναξεκίνησε το τηλέφωνο, στιγμιαία έβγαλε ένα κείμενο σε μαύρο πλαίσιο , και πρόλαβα και διάβασα "greek language will be soon ..." ή κάτι παρόμοιο. Ήταν ξαφνικό και δε περίμενα κάτι τέτοιο και δε το πρόλαβα όλο. Μετά ξαναέκανα έλεγχο και μου εγκατέστησε την 1.022 χωρίς όμως να μου βγάλει κάποιο μήνυμα. Θα κάνω όμως αναβάθμιση και σε έναν φίλο μου και θα προσέξω. Θα σας ενημερώσω σχετικά. Edited October 31, 2014 by michalco συμπλήρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Μόλις σήμερα κατάφερα να κάνω αναβάθμιση. Από την 1,014 στην 1.021. Αφού ολοκληρώθηκε η όλη αναβάθμιση και ξαναξεκίνησε το τηλέφωνο, στιγμιαία έβγαλε ένα κείμενο σε μαύρο πλαίσιο , και πρόλαβα και διάβασα "greek language will be soon ..." ή κάτι παρόμοιο. Ήταν ξαφνικό και δε περίμενα κάτι τέτοιο και δε το πρόλαβα όλο. Μετά ξαναέκανα έλεγχο και μου εγκατέστησε την 1.022 χωρίς όμως να μου βγάλει κάποιο μήνυμα. Θα κάνω όμως αναβάθμιση και σε έναν φίλο μου και θα προσέξω. Θα σας ενημερώσω σχετικά. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον ... Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 πάντως με τα ιμιτασιόν cover δεν λειτουργεί το σύστημα flip... κρίμα νόμιζα στην 1.0.22 οτι θα το έλυναν το θέμα. Πάντως το πρόβλημα με τα ακουστικά που όταν τα έβγαζες δεν αποσυνδεόταν μερικές φορές φτιάχτηκε... Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mask2011 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Παιδιά ψάχνω ένα κινητό για internet και κανένα ελαφρύ παιχνιδάκι για να περνάω την ώρα μου. Είναι καλή επιλογή παρότι δεν έχω ανάγκη τις 3 sim; Επίσης το budget μου είναι περιορισμένο αλλά μόνο αυτό βρήκα με 2GB ram και 5αρα οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdon Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 (edited) Παρέλαβα χθες, απίστευτο value for money. Gps ok, camera super, απόκριση στιγμιαία. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δε κατάφερα να το rootαρω όσο και να προσπάθησα (kingoroot, kingroot, vroot κτλ) Και το root ειναι απαραίτητο για να τρέχει εφαρμογές που έχουν αρχεια στην sd, χάρτες gps π.χ.... http://forum.xda-developers.com/android/help/how-to-root-leagoo-lead-2-t2886303 και με τις οδηγίες του τελευταίου δε βγάζω άκρη... Θα επανέλθω με πιο αναλυτικό review από εβδομάδα. Για root ευτυχώς έτυχα σε αυτό το ποστ, στο needrom για το leagoo 3s " kokonelos on 10/22/2014 @ 4:43 pm After reading a lot i found that to root it with vroot you need to install mobile uncle tools on the phone and enable the option "root" inside engineer mode mtk -log and debugging-user2root.then run vroot and it will be rooted in no time :)" Οπότε πλέον όλα καλά με το sdfix έκανα writable την sd και π.χ. σώζω εκεί τις φωτογραφίες (Lenovo Super Camere χρησιμοποιω) Camera Super καμμία σχέση με τα άλλα κινητά αυτής της κατηγορίας.., GPS επίσης, υπερταχύτατο, ήχος κλήσης καθαρός Παρα πολύ designaτο και απίστευτα λεπτό, όμορφο. Μειονεκτήματα: 1. δεν έχει notification led. 2. τα bezels (πανω και κάτω μονο) είναι μεγάλα 3. Η ανάλυση της οθόνης είναι 960X540 και όσο να ναι αυτό φαίνεται... Και μια φωτο sample συνημμένα Συμπερασματικά , σίγουρα το κορυφαίο τηλέφωνο στα κάτω από 100€... Και αν ψάξει κάποιος μπορεί να το βρει και στα 85€!!! Edited November 21, 2014 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Παιδιά ψάχνω ένα κινητό για internet και κανένα ελαφρύ παιχνιδάκι για να περνάω την ώρα μου. Είναι καλή επιλογή παρότι δεν έχω ανάγκη τις 3 sim; Επίσης το budget μου είναι περιορισμένο αλλά μόνο αυτό βρήκα με 2GB ram και 5αρα οθόνη. είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτήν την κατηγορία τιμής. Η τρίτη κάρτα αχρείαστη δεν θα είναι με τις εξελίξεις στην αγορά. Φυσικά αν δεν σε ενοχλεί ότι ακόμα δεν υποστηρίζει Ελληνικά στο μενού. αναμένεται υποστήριξη αν είναι αλήθεια αυτό που αναγράφει ο φίλος σε προηγούμενο post. Είμαι φοβέρα ευχαριστημένος από το τηλέφωνο. έχω 3 κάρτες μια τοπική, μια roaming my Sims 2go Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Το πιο ενδιαφέρον, ίσως, από τα ECOO (οκ, τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα και προτεραιότητες, καθώς αυτά διαφέρουν για τον καθένα) είναι η έκδοση "Pro" του "Shining" (υπάρχει και το "απλό", με χαμηλότερο spec), του 2ου μοντέλου της ECOO, που είναι καθ' οδόν κι αυτό προς τις αγορές. Να δούμε βέβαια πώς θα είναι τα τηλέφωνα και στην πράξη (νεοεμφανιζόμενη εταιρία και έχει εξαγγείλει 4 διαφορετικά μοντέλα σε ένα μήνα!) και σε τι τιμές θα έρθουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 http://www.1949deal.com/media/catalog/product/cache/1/image/b02c2defc25973caf6028e3ba03be411/n/o/no1_plus_2_.jpg http://www.1949deal.com/media/wysiwyg/2014-10/no-1-plus/4.jpg MTK6582 Quad Core 1.3GHz 5.5 inch 1280 * 720 HD IPS Screen (System show 1920*1080) 1GB RAM + 8GB ROM Android 4.4 Smartphone 8.0MP Rear Camera + 5.0MP Front Camera (System show 17MP + 8MP) Support 3G, GPS, WIFI, Bluetooth, Multilanguage, Gesture Sensing, etc 2800mAh $126.99 δεις καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos07 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Επείδη έχω πάρει 2 κινέζικα τηλέφωνα το Jiake v8=Κακή κάμερα και το INew V3=Καλή κάμερα Ποιό ειναι το καλύτερο κινέζικο κινητό σε θέμα κάμερας? Υγ.Δεν ξέρω πόσο στέκει σαν ερώτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Απομίμηση του oneplus one Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simfun Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Γνώμες για αυτό; http://www.gigabytecm.com/en/goodscontent.php?id=271&type=1 Το έχει πάρει κάποιος να μας πει εντυπώσεις; Φαίνεται να είναι vfm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_mperkis Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Καλημέρα σας παιδιά το παρέλαβα τιν Πέμπτη και απο όσο το δούλεψα ειναι παρά πολύ γρήγορο και χωρίς κωλύματα ,για τα 83€ που έδωσα ειναι παρά πολύ καλο . Σε σχέση με ενα s4 που εχω πιάσει στα χέρια μου μπορώ να πω οτι ειναι στα ίδια επειπεδα , λίγο η κάμερα απο οτι μου είπε η γυναίκα μου δεν ειναι και τόσο καλή ανάλυση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Τα πρώτα επίσημα δεδομένα το θέλουν και με ΚΙΤ ΚΑΤ: Android 4.4 Hex Core 1.7GHz Cortex-A7 HSDPA:42.2Mbps / HSUPA: 11.5Mbps high speed download and upload Dual Mode Dual SIM Dual Standby, separate work and life 5.5 Full HD 1920x 1080 IPS Multi Touch display 2GB RAM+ 8GB ROM Camera: 13M (AF) + 2M dual camera, support self portraits GPS & AGPS Bluetooth /WIFI /FM /G-Senser 3D engine, Light and Proximity Sensor 2500mAh Battery big battery http://www.amoi.com/en/prd/prd_view.jspx?pKey=200000892 Τελικά βγήκε αυτό το τηλέφωνο; Έχει η amoi επίσημο site για να αγοράσει κάποιος ή απλα περιμένουμε από τα γνωστα κινεζομάγαζα να το φέρουν όποτε και αν θέλουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 (edited) Kingsing T2 MTK6592 Octa Core 1.7GHz Android 4.2 Smartphone 1GB Ram 8GB Rom 5.0 inch QHD IPS Screen στο 1949 ξεκινάει στα 135 $ etotalk 126$ , Model KingSing T2 Band 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 850/1900/2100MHz Sim Card Dual SIM Card Dual Standby(one micro-sim card) Service Provide Unlocked Style Bar Color White Shell Material Plastic System OS Android 4.2.2 CPU MTK6592, Cortex A7 octa core, 1.7GHz; GPU: Mali-450 MP ROM 8GB RAM 1GB Screen Display Size 5.0 Inch Type IPS touch screen Resolution 960 x 540 pixels QHD screen Screen Color 16000K Colors Support Format Ringtones Type Polyphonic/MP3 Audio File Format MP3/WAV/AMR/AWB Video File Format 3GP/MPEG4 Image File Format JPEG/BMP/GIF/PNG/GIF E-book Format TXT/CHM/DOC/HTML FM Radio Yes, earphone needed Earphone Port 3.5mm Card Extend Yes, support TF card up to 32GB Data Transfer & Connectivity Data transfer USB/Bluetooth Mobile internet WAP/WIFI General Camera/Picture Resolution Dual Cameras, 2.0MP front camera; 5.0MP(interpolation 8.0MP) back camera with flashlight and auto focus Language Support Multilanguage, please see details in the picture. Phonebook 500 Message SMS/MMS Input Handwrite/Keypad TV No GPS Yes, built in, also support A-GPS With EPO assistance to speed up postioning JAVA No WIFI Yes, 802.11 b/g/n Bluetooth yes Gravity Sensor Yes Multi-Touch Yes Dimensions 140.5*71*8.6(Unit:mm) Net Weight(Including battery) 159g Standby Time About 2~3 days Other Feature 3G, WIFI, GPS, Play Store, FM, Bluetooth, Ebook, Email, Messaging, Wallpapers, Calendar, Calculator, Clock, Camera, Tethering & portable hotspot, etc Package Size 169.0 X 97.0 X 58.0 mm Weight 362g Accessories 1 x 2800mAh Battery 1 x User Manual 1 x USB Cable 1 x Charger 1 x Earphone 1 x Screen Protector 1 x Flip Case Edited November 6, 2014 by spiros7777 Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 to eiδα σημερα στο public και φανηκε αρκετα ποιοτικό,ειναι ελαφρύ γρηγορο και φαινεται να εχει καθαρο android Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megadime Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Σκέφτομαι να το πάρω εκτός άν έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά (119Ε).. Παράθεση Mlais M52 με Android 4.4.4 :up: Jiayu G3S με Android 4.2.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Καλησπερα παιδια. Μολις παρελαβα ενα και ομολογω οτι ειναι αρκετα ποιοτικο για την τιμη του. Θα παραθεσω αργοτερα εντυπωσεις. Πες μας και εντυπώσεις σκέφτομαι να το φέρω για παρουσίαση :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos445 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Πες μας και εντυπώσεις σκέφτομαι να το φέρω για παρουσίαση :p σε 2 βδομαδες που θα παρελαβω... θα σας πω εντυπωσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Μιλάμε για χώμα τιμή... Με αυτό τον επεξεργαστή και τόσο χαμηλή ανάλυση θα πετάει... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Γι' αυτούς που τους αρέσει να το έχουν μεγάλο(το κινητό) το pipo t8 πραγματικά φαίνεται τούμπανο PIPO T8 Tablet PC use MTK6592 Cortex A7 octa core 1.7GHz CPU and Mali-450 MP4 GPU, 2GB RAM, 32GB ROM with 6.44 inch 1920 x 1080 FHD Screen, Android 4.4 OS, promises quite a fast operation speed is quite amazing and impressive. 2.0MP front camera for convenient self-capturing, 13.0MP back camera for you to record every single moment clearly. Support 3G, WIFI, GPS, MHL, OTG, etc; all available making it the most valuable choice to buy PIPO T8. http://www.ireviewchinaphone.com/pipo-t8-review/ Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Δεν είναι άσχημη πρόταση, και από αξιόπιστη εταιρεία. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Θα το ηθελα πιο συμμαζεμένο σε μεγεθος οπως εκαναν και με το s2... Παντως δεν βλεπω καμια σημαντική διαφορά με το Τ1 Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 (edited) σε αυτα τα λεφτα οχι δε νομιζω να υπαρχει κατι καλύτερο,αν βαλεις λιγα παραπάνω βεβαια θα βρεις Οταν το παρει κανεις ας γραψει εντυπωσεις μολις με ενημερωσαν απο τη σελιδα τους στο facebook οτι δε θα παρει το lolipop Edited November 20, 2014 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Τι απ ολα να πρωτοαξιζει?Η αναλυση 854x480,η μπαταρια 1650mAh?Και 170 Eυρω για μια Κινεζικη (και οχι Ελληνικη) συσκευη που βρισκεις με 80 Ευρω στην χωρα κατασκευης της? Ελληνικη θα ηταν αν κατασκευαζοταν στην χωρα μας.Ειναι τοσο Ελληνικη οσο τα Turbo X και οσο αν παρω εγω ενα iPhone και κολλησω απο πισω ενα αχλαδι και απο κατω γραψω arisPhone!Οσο Ελληνικα ειναι και τα κορυφαια ZER Phone! Κλασική νοοτροπία. Λες και κάνουμε τιποτα εδω. Νομίζω πως με εξαίρεση το hw γιατί δεν έχουμε εργοστάσια (γενικά δεν έχουμε εργοστάσια) όλα τα υπόλοιπα ειδικά rom κλπ γίνονται εδω. ΕΣΥ νομίζεις πως το γάλα που πίνεις ειναι ελληνικό; Ξεκολλήστε λίγο με αυτή την νοοτροπία. Εγώ θα έλεγα πως ειναι καλό όταν βλέπεις πως κοστίζει 100$ χωρις δασμούς φόρους βάση αυτοκινήτου και ειδικά την εγγυηση. Αλλιώς πας σε φθηνότερο και μάλλον καλυτερο (έχω ενδοιασμούς για το sw ) lumia 630. Τέλος θα έλεγες το iPhone κινεζικό επειδή φτιάχνεται εκεί ή το λες αμερικανικό...; Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts