Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με μπέρδεψες βρε φίλε, πως πλήρωσες φόρο χωρίς να περάσει τελωνείο?

Επίσης, πές μου πως δουλεύει η τηλεόραση, πιάνει κανονικά τα αναλογικά κανάλια και βλέπεις καλά? πάντα είχα αυτήν την απορία και δεν έχω δεί ποτέ κανένα τέτοιο κινητό από κοντά.

τώρα είδα το μήνυμα, ας απαντήσω έστω και τώρα :(

φόρο πλήρωσα στην DHL , για την τηλεώραση, δεν την πολυχρησιμοποιώ αλλά οκ δεν είναι και κανονική τηλεόραση, πρέπει να είσαι σε καλό σημείο να τα πιάνει όλα καλά.

ναι δεν έχει multitouch

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τώρα είδα το μήνυμα, ας απαντήσω έστω και τώρα :(

φόρο πλήρωσα στην DHL , για την τηλεώραση, δεν την πολυχρησιμοποιώ αλλά οκ δεν είναι και κανονική τηλεόραση, πρέπει να είσαι σε καλό σημείο να τα πιάνει όλα καλά.

ναι δεν έχει multitouch

Ευχαριστώ! !

:X

Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ..

Αστο καλυτερα... Τι κανεις αξονικη τομογραφια, τι μιλας σε αυτες τις συσκευες ειναι το ιδιο και το αυτο....
Dust in the wind, all we are is dust in the wind..............

ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕ Ο elefkokkonan ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ? ΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΔΗΛΑΔΗ? ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πρόσφατα φίλος μου πήρε το κινέζικο c5000 (κλώνος του satio) και δυστυχώς δεν έχει ίντερνετ μέσω κινητής τηλεφωνίας αλλά μόνο μέσω wifi. Στο κατάστημα που το πήρε μας είπανε ότι αυτό οφείλεται στο ότι οι εταιρείες κινητής δεν τους στέλνουν τις ρυθμίσεις (για ίντερνετ και MMS) για κινητά που οι ίδιες οι εταιρείες (κινητής) δεν εμπορεύονται. Πήγαμε στη wind να ρωτήσουμε και μας είπανε ότι όντως δεν υπάρχει υποστήριξη για το συγκεκριμένο κινητό, αλλά ίσως είναι δυνατό να περαστούν οι ρυθμίσεις χειροκίνητα μέσα απτις ρυθμίσεις. Έχει καταφέρει κάποιος κάτι τέτοιο και αν ναι πώς?

Υ.Γ. Για την ακρίβεια Q έχει ο φίλος μου θυγατρική της Wind.

Edited by stealth1379

γεια σας παιδιά.έχω πάρει το sciphone i68 4g.γνωρίζει κάποιος κάποιο site για εγ\φαρμογές για το συγκεκριμένο μοντέλο? Edited by navi55

εντυπώσεις από την συσκευή;

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με το ΤΟPS Α1; Πως μπορούμε να στέλνουμε SMS με 160 χαρακτήρες σαν ένα μήνυμα και όχι σαν δύο. Υπάρχει τρόπος;Υπάρχει κάποιος που να το έχει και να στέλνει μήνυμα με 160 χαρακτήρες και πως; Παρακαλώ βοηθείστε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Το κινητό αυτό έχει gps χωρίς να χρειάζεται να είσαι συνδεδεμένος στο ιντερνετ? Αν ναι εκτός απτο google maps παίρνει κάποιο άλλο πρόγραμμα πλήγησης π.χ. ndrive?

Γεια σας και από εμένα αγόρασα από το eBay ένα κινητό με 3 κάρτες είναι πολύ ωραίο με την μόνη διαφορά ότι έγραφε μέσα ότι έχει και ελληνικά όμως δεν έχει μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος να μου πει πως μπορώ να τα περάσω μόνος μου .Το κινητό είναι το Κ888.

ευχαριστώ

μπορει καποιος παρακαλω , να με καθοδηγήσει πώς να αυξήσω την ένταση του ηχείου του κινητού μου?

το βρισκω το μενού, πηγαίνω στο περίπου , τα βάζω όλα στην μεγαλύτερη τιμή τους, αλλά πάλι όταν μιλαω στο τηλ δεν τον ακουω δυνατά τον αλλον

ευχαριστω

Ευχαριστώ για την απάντηση. Ήδη έχω χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα χωρίς όμως αποτέλεσμα. Πάλι γράφει sms με 70 χαρακτήρες και όχι 160. Κάποια άλλη λύση υπάρχει;

Δεν χρησιμοποιώ κινητά με wm εδώ και 2 χρόνια,αλλά μου φαίνεται δύσκολο να χρησιμοποιείς αυτό το πληκτρολόγιο και να σου στέλνει με 70 χαρακτήρες αν και εφόσον στέλνεις με κεφαλαία ελληνικά

斯塔夫罗斯 :O

μπορει καποιος παρακαλω , να με καθοδηγήσει πώς να αυξήσω την ένταση του ηχείου του κινητού μου?

το βρισκω το μενού, πηγαίνω στο περίπου , τα βάζω όλα στην μεγαλύτερη τιμή τους, αλλά πάλι όταν μιλαω στο τηλ δεν τον ακουω δυνατά τον αλλον

ευχαριστω

οταν κανεις κληση και ενω μιλας κανονικα...θα πατησεις τα πληκτρα εντασης στα πλαγια του κινητου.αυτο πρεπει να το κανεις σε καθε συνομιλια και να ρυθμιζεις το πως το θελεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

το δοκιμασα αλλα και πάλι,

επειτα ο συνομιλητής μου , όλη την ωρα λεει πως δεν με ακουει,

ξερει καποιος απ το κρυφο μενου πως να το δυναμώσω?

Δεν χρησιμοποιώ κινητά με wm εδώ και 2 χρόνια,αλλά μου φαίνεται δύσκολο να χρησιμοποιείς αυτό το πληκτρολόγιο και να σου στέλνει με 70 χαρακτήρες αν και εφόσον στέλνεις με κεφαλαία ελληνικά

Κάτι πρέπει να γίνεται με το συγκεκριμένο κινητό γιατί με το sunno που έχω δουλεύει μια χαρά. Γι'αυτό ρωτάω μήπως ξέρει κάποιος τον τρόπο για sms 160 χαρακτήρων στο TOPS A1.

Τελικά πως σας φαινεται το star a3000 απο την χρήση του:

1. κάνετε χρήση και των 2 sim?

2. Αντέχει η μπαταρία και πόσο?

3.Κολάει από την συχνή χρήση ως κινητό με κλήσει και στις 2 sim?

4.Στο σερφάρισμα πάει καλά?

5.μπορέις να βάλεις όλα τις εφαρμογές που υποστηρίαζουν android 2.2?

Sorry για τον κατεγισμό ερωτήσεων αλλά είχα το ACER DX900 και δεν αντεχε η μπαταρία. Έχω το samsung bt... και είναι μεγάλη μούφα. το μόνο καλό που έχει είναι ότι αντέχει η μπαταρία με bluetooth.

Το πρώτο σημαντικό άνοιγμα από την HP για το WebOS έγινε με μια σειρά ανακοινώσεων στο ειδικό event που πραγματοποίησε όπως ξέρουμε στις 9 Φεβρουαρίου. HP palm veer, HP palm pre3 και το HP touchpad (με διαφορετικές εκδόσεις) είναι οι συσκευές που θα κουβαλάνε τις νέες εκδόσεις του WebOS και ένα σωρό άλλα καλούδια.

Η πρώτη κριτική που έλεγε ότι ναι μεν η HP είναι κολλοσός εταιρία αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα δώσει έμφαση και resources σε φορητές συσκευές και smartphones, καταρίπτεται αφού η εταιρία επενδύει σημαντικά στο WebOS.

Σε πρώτη φάση αγόρασε κάτι καλο, το WebOS και το έκανε καλύτερο στηρίζοντας το με νέες αξιόλογες συσκευές.

Ωστόσο τρία ήταν τα βασικότερα θέματα που μας απασχολούσαν με την Palm και συνεχίζουν να μας απασχολούν με την HP.

- Τιμή προϊόντων

- Ημερομηνία διάθεσης

- Δίκτυο Διανομής / Υποστήριξης

Είναι το δεύτερο και σημαντικότερο τεστ για την HP κατά την γνώμη μου.

Σαφώς περιμένουμε πολλά περισσότερα από την HP συγκριτικά με την Palm, αλλά η αγορά πλέον δεν είναι παρθένα και υπάρχουν εταιρίες όπως η Apple και η Google που σίγουρα δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια αφού έχουν επενδύσει αρκετά και κατέχουν σημαντικό μερίδιο της αγοράς. Η HP ανέβασε τον πήχη με τις ανακοινώσεις της αλλά άφησε αρκετό χρόνο για να απαντήσουν οι ανταγωνιστές της. Δεν γνωρίζουμε αν φυλάει άλλους άσσους στο μανίκι της, αλλά θα πρέπει να είναι αποτελεσματική, ανταγωνιστική, συνεπής και να απευθυνθεί σε πολύ μεγαλύτερη αγορά από ότι η Palm (think Global).

Στο τέλος ένα είναι σίγουρο. Ο ανταγωνισμός αυτός είναι υπερ του τελικού καταναλωτή και θα μας φέρει καλύτερες και πιο προσιτές συσκευές για κάθε τσέπη.

Αναμείνατε στο ακουστικό σας! Προβλέπω ένα καυτό καλοκαίρι.

Socrates P.

Palm IIIxe > IBM WorkpadC3 > PalmOne Tungsten/T > Sony Clie UX-50 > Treo 650 > Treo 680

όπως έχω πει χιλιάδες φορές και θα συνεχίσω να το λέω το κλειδί της επιτυχίας είναι εδώ:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=8To-6VIJZRE]YouTube - Steve Ballmer - Developers[/ame]

όσο η HP δεν αγκαλιάζει τους developers (web και όχι μόνο) τότε τα πράγματα θα παραμείνουν δύσκολα. Κάποτε η Palm είχε τους περισσότερους developers, κάποτε η palm έλεγε "there is an app for that too" και μάλιστα στο palmgear και όχι στο απαράδεκτο iTunes Store. Που πήγαν όλοι αυτοί, λοιπόν;

(εντάξει ξέρουμε όλοι που πήγαν είναι ρητορική η ερώτηση)

Edited by xpan
Tech evangelist, python apologist, tog enthusiast.

Αυτό που λες είναι το επόμενο στάδιο. Πρώτα όμως πρέπει να φτιάξεις μια επιτυχημένη πλατφόρμα WebOS/Συσκευή που θα αποκτήσει ο πολύς κόσμος. Αυτό έκανε και η apple. Εμφάνισε μια πολύ καλή συσκευή (το πρώτο iPhone) και λογισμικό (iOS) για τα τότε δεδομένα σε καλή τιμή. Ο κόσμος το αγόρασε και φυσικά όταν έχεις τόσους χρήστες θα εμφανιστούν και οι εφαρμογές χωρίς πολύ κόπο. Η πλατφόρμα άλλωστε είναι ανοιχτή και προσιτή στους developers, υπάρχουν και κίνητρα και APIs. Θεωρώ ότι η HP έχοντας πλέον την γνώση από Apple και Google κάνει καλές κινήσεις στην προετοιμασία/marketing για developers. Απαιτεί όμως το ξαναλέω να φτιάξει μια γερή βάση χρηστών.

Socrates P.

Palm IIIxe > IBM WorkpadC3 > PalmOne Tungsten/T > Sony Clie UX-50 > Treo 650 > Treo 680

.... Απαιτεί όμως το ξαναλέω να φτιάξει μια γερή βάση χρηστών.

- ... ναι αλλα οπως ξεκιναει .... καθε αλλο εκτος απο αυτο θα απολαβει :mad: .... δεν μπορεις να υποσχεσαι ολο το προηγουμενο διαστημα την αναβαθμιση ολων των συσκευων ( pre,pre+,pixi ) ,σε webos 2.0 και στο event να ανακαλεις ,ετσι απλα ... αισχος !!! ... με αυτη την κινηση εχει δειξει μεγαλη ανευθυνοτητα και αφερεγγυοτητα ...

- Ποσος κοσμος βασιστηκε σ' αυτην την εξαγγελια (μαζι κι εγω) και αγορασε μία απ' τις υπαρχουσες συσκευες;; ... οταν κοροιδευεις τους πελατες σου με αυτον τον τροπο ,πως θες να πας μπροστα; .... οταν η αναδειξη σου βασιζεται στην καλη σχεση που εχεις με την πελατεια σου, οεο;; :O

- Stathis -

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά