trackera Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Καλά υπάρχει moderator που έχει αφήσει αυτό το μήνυμα ακόμα; Είπαμε όχι στα greeklish αλλά αυτό το μήνυμα δηλαδή είναι στα ελληνικά; :X Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Καλά υπάρχει moderator που έχει αφήσει αυτό το μήνυμα ακόμα; Είπαμε όχι στα greeklish αλλά αυτό το μήνυμα δηλαδή είναι στα ελληνικά; :X Σταυρο εχει ελληνικους χαρακτηρες!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 10, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 @giwrgos360: --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να διορθώσεις το κείμενο σου ούτως ώστε να είναι ευανάγνωστο σε όλους αλλιώς θα διαγραφεί. Μας βγήκαν τα μάτια να καταλάβουμε τι θέλεις να πεις... και στο τέλος δεν τα καταφέραμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airdread Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Tελικά το γρουσούζεψα το κινητό μου από το πολύ φτύσιμο και μου έβγαλε θέμα.΄ Ως γνωστό οι κινέζοι στέλνουν τα κινητά με 2 μπαταρίες προφανώς γιατί κάτι ξέρουν παρπάνω.Τελικά ούτε αυτό ήταν αρκετό για μένα αφού και οι 2 μπαταρίες μου τα έπαιξαν με διαφορά 1 εβδομάδας η μία μετά την άλλη.δεν φορτίζουν και το τηλεφωνάκι έμεινε off.Εχω ήδη επικοινωνήσει με το chinavasion και το μόνο που μπορούν να μου κάνουν είναι να μου στείλουν 2 καινούριες εφόσον κάνω μια ακόμα αγορά γιατί λεει οτι δεν στέλνουν μπαταρίες μονες τους (αναφερεται και στους όρους αποστολης προιοντων).Οπότε παράγγειλα ένα κινητό ακόμα και περιμένω και τις μπαταρίες σε 14 μέρες για να δω τι θα γίνει.Κρίμα γιατί όλα φαίνονταν καλά μέχρι τώρα στην ποιότητα των προιοντων τους... Η επικοινωνία μαζί τους πάντως είναι άμεση και η ανταποκρισή τους θετική.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 μολις παρελαβα το κινεζακι μου wm. ειναι κλωνος htc t4242!! ειναι ακριβως το ίδιο!!!μα ακριβως !! θα το δω και θας σας πω νεα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Βγάλε μια φωτογραφία τις μπαταρίες και ανέβασε την Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adomax Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Υπαρχει κινεζικο WM 6.1 που να εχει και τηλεοραση? ειδα αυτο http://cgi.ebay.co.uk/HTY-T5353-Mobile-Cell-Phone-WiFi-WM-6-1-TV-Unlocked-MP3_W0QQitemZ180451193691QQcmdZViewItemQQptZUK_MobilePhones_MobilePhones?hash=item2a03bab35b και μου εκανε εντυπωση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaos4 Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Καλή χρονιά παιδιά! Σας παρακαλώ αν είναι εύκολο να με ενημερώσει κάποιος κάτοχος του κινέζικου κινητού thunder, αν υποστηρίζει βιντεο-κλήση και πόσα megapixels είναι η κάμερα που διαθέτει... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trixoptosi Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Φιλε μου δεν ειναι δυνατον να κανεις βιντεοκληση. Διοτι αυτη γινετια με δικτυο 3g ενω ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 3G. Ειναι 2g Παράθεση Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 μολις παρελαβα το κινεζακι μου wm. ειναι κλωνος htc t4242!! ειναι ακριβως το ίδιο!!!μα ακριβως !! θα το δω και θας σας πω νεα Το έχεις στα χέρια σου; Ποια έκδοση λειτουργικού φοράει; Υπαρχει κινεζικο WM 6.1 που να εχει και τηλεοραση? ειδα αυτο http://cgi.ebay.co.uk/HTY-T5353-Mobile-Cell-Phone-WiFi-WM-6-1-TV-Unlocked-MP3_W0QQitemZ180451193691QQcmdZViewItemQQptZUK_MobilePhones_MobilePhones?hash=item2a03bab35b και μου εκανε εντυπωση Δεν είναι καθόλου αναλυτική η συγκεκριμένη αγγελία πάντως και το κουτί της φωτογραφίας είναι της HTC και συγκεκριμένα του Diamond2. αγριευουν οι κινεζοι :http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=3560 , με 806MHz επεξεργαστη, 3,2mp (το solomobi ειναι εμπιστο στα χαρακτηρηστικα των κινητων) Είναι δυνατόν να έχει τα λογότυπα της HTC αφού δεν είναι το γνήσιο Diamond2; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kamui Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Καμιά πρόταση για china-WinMobile και αν γίνεται και με ενσωματομένο GPS? Είδα το http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=3560 αλλά λέω μπας και έχει πάρει κανείς κάτι δοκιμασμένο που κάνει τη δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Όπως προείπα, μου φαίνεται πολύ δύσκολο ένα κλώνος της HTC να έχει και τα λογότυπα της HTC. Εάν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω... ευπρόσδεκτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trixoptosi Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 HTY λεει αν προσεξεις. Οχι HTC Παράθεση Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SV9ANJ Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Παιδιά σας παρακαλώ αν είναι εύκολο να με ενημερώσει κάποιος κάτοχος του κινέζικου κινητού thunder, γιατί δεν μπορώ να διαβάσω τα ελληνικά emails μου. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kamui Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Όπως προείπα, μου φαίνεται πολύ δύσκολο ένα κλώνος της HTC να έχει και τα λογότυπα της HTC. Εάν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω... ευπρόσδεκτο. Πράγματι λέει htc αλλά ποιό κάτω στις φωτό εμφανίζεται πως το κινητό έχει κεραία βγαλμένη ή κάνω λάθος και είναι γραμμή πάνω στο κουτί που ακουμπάει. Κάτι που σίγουρα δεν έχει κανένα κινητό αν δεν είναι chinese. Όπως επίσης το γεγονός πως είναι στη φωτό μαζί με 2 μπαταρίες και τον περίεργο φορτιστή. Βέβαια ή ομοιότητα είναι τρομακτική...μέχρι και τα γράμματα στο πίσω καπάκι είναι ίδια. HTY λεει αν προσεξεις. Οχι HTC Μπα προσεξέ το πάλι στο δικό μου link λέει htc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 αυτο που παρελαβα χθες γραφει HTC. και εχει πανω wm6.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Είναι δυνατόν να έχει τα λογότυπα της HTC αφού δεν είναι το γνήσιο Diamond2; :wacko: Είναι κάτι που γίνεται και στα NOKIA αυτό,αντιγράφουν ακριβώς τα λογότυπα...Μόνο στην Apple δεν το κάνουν αυτό γιατί πέφτει μεγάλο κυνήγι και δεσμεύσεις προιόντων σε κάποιες χώρες... Η πλάκα πάντως είναι ότι ο κλώνος από χαρακτηριστικά βάζει κάτω σε μερικά σημεία το αυθεντικό :lol: Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Είναι κάτι που γίνεται και στα NOKIA αυτό,αντιγράφουν ακριβώς τα λογότυπα...Μόνο στην Apple δεν το κάνουν αυτό γιατί πέφτει μεγάλο κυνήγι και δεσμεύσεις προιόντων σε κάποιες χώρες... Η πλάκα πάντως είναι ότι ο κλώνος από χαρακτηριστικά βάζει κάτω σε μερικά σημεία το αυθεντικό :lol: 128 RAM εχει τελικα Σταυρο. οχι 192 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Εγώ στα έλεγα ότι δύσκολα θα έχει 192mb. O κλώνος του diamond 2 που είναι νεώτερος πιθανότατα να έχει 192 mb ή και 256 mb Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Ναι αλλά οθόνη ΔΕΝ θα έχει! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Άλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα... Που κολλάει το βίντεο που δίνεις; Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Επειδή το συγκρίνετε με το original.:( Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Με το diamond 2 ρε συ όχι με το HD2....Είπαμε κάνουν προόδους οι κινέζοι αλλά όχι και τόσο ώστε να πίασουν και το HD2. Τουλάχιστον στο βίντεο που έδωσες είχε φοβερό κομμάτι να παίζει από κάτω :D;) Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Εγώ στα έλεγα ότι δύσκολα θα έχει 192mb. O κλώνος του diamond 2 που είναι νεώτερος πιθανότατα να έχει 192 mb ή και 256 mb παντος δεν κολαει καθολου !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 παντος δεν κολαει καθολου !!! To έχεις στα χέρια σου; Ποια έκδοση λογισμικού φοράει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts