trackera Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Όταν πας να καλέσεις σου γράφει not allowed to dial; Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpan76 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Ναι αυτο γραφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2942777&highlight=allowed+to+dial#post2942777 3 λεπτά δουλειά είναι για να φτιάξει.Είναι ένα bug που έχουν ορισμένα κινέζικα κινητά αυτό Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpan76 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Tο call button ειναι το πρασινο κουμπι phone?Αν ναι,δεν πιανει ο κωδικος αυτος.Ξερεις κανενα αλλο τροπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Πάς εκεί που είναι για να πάρεις τηλ και βάζεις αυτόν τον κωδικό.Το έχω δοκιμάσει,αποκλείεται να μην σου πιάσει Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpan76 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Πρεπει να πατησω κατι αλλο αφου βαλω τον κωδικο?Δεν πιανει.Το δοκιμασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MOISIS Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 δεν μας γραφεις αναλυτικα τι εκανες για να μην πληκτρολογεις καθε φορα τον κωδικο του ρουτερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpan76 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Δεν βαζω κανενα κωδικο router.Δεν εχω κωδικο στο router. Εχεις δικιο trackera.Απλος εχει γραψει τον κωδικο λαθος αυτος.Στο ξενο forum ειναι ο σωστος και πιανει.(http://forum.gsmhosting.com/vbb/show...67&postcount=3). Μηπως ξερετε εδω στην Ελλαδα τι GSM frequency εχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 ότι και να βάλεις από τις 2 επιλογές ξεκολλάει το κινητό Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpan76 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Ο.κ θα το δοκιμασω. Εφτασα μεχρι και στο βημα 10 και στο 11 κολησα.Λεει Press the Menu button (second from the left, the one with the seven small dots on it) κατι δεν παει καλα. Ποιο ειναι ρε παιδια το κουμπι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestisfiat100 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 χρονια πολλα.Σημερα αγορασα το tck tv35.υπαρχει προγραμμα που μπορω να δω οτι εχει το τηλεφωνο,και τον τηλεφωνικο καταλογο.ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 πατα το κεντρικο Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpan76 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Ετοιμο,εφτιαξε. Σας ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giocha Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 http://www.sonimxp3.com/ http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/detailsWithRates-27400.action Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos9630 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 δλδ καλα παει το κινιτο ι μουφα το βρηκα σε ενα μαγαζι στο σκρουτζ με 190 τα ακσιζει μιπως ειναι αργο γιατι δν ειδα πουθενα να λεει για επεξεργαστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 δλδ καλα παει το κινιτο ι μουφα το βρηκα σε ενα μαγαζι στο σκρουτζ με 190 τα ακσιζει μιπως ειναι αργο γιατι δν ειδα πουθενα να λεει για επεξεργαστη --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos9630 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 ενταξει φιλε.......θα μου απαντισει κανεις ομως???????????? Μου το εστειλε φιλος από Κίνα Το σκαλίζω εδω και μια βδομάδα και πραγματικά λειτούργει πάρα πολύ καλά και σαν τηλέφωνο και σαν GPS Από ότι είδα το προμηθεύουν και εδώ http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=6699 Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι όταν έχω ενεργοποιημένο το Hands free μεσω Bluetooth και μετά ενεργοποιώ το IGO8 η Sygic χάνω την σύνδεση του Bluetooth με το τηλέφωνο. Από τα λίγα που καταλαβαίνω είναι ότι το Gps & Bluetooth πρέπει να χρησιμοποιούν την ιδία Com port. Υπάρχει τρόπος να το διαπιστώσω και αν υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξω com ports έτσι ώστε Gps & Bluetooth να δουλεύουν ταυτόχρονα; παει καλα το κινιτο μεγαλε ι το αλλαξες??????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvvas Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Καλησπέρα!έχουν βγει λοιπον και κινέζικα κινητά με windows mobile 6.1 (συνήθως). έχω κάποιες απορίες. 1)τα windows αυτά των κινέζικων,έχουν καμοιά διαφορά με τα windows που έχουν τα υπόλοιπα κανονικά τηλέφωνα(πχ samsung κτλ)?τρέχουν κανονικά όλες τις εφαρμογές δηλαδή? 2)στα κινέζικα τηλέφωνα,μπορώ να εγκαταστήσω ελληνικά windows??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvvas Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 δεχεται μνήμη 16gb??? η μόνο μέχρι 8gb? Ριξε μια ματια και σε αυτα αμα θες http://www.fastcardtech.com/goods-2936-SUNNO+MY+TOUCH+HDi+32+inch+screen+WM65+WM61+WIFI+fLash+light+50M+pixel+GPS+navigation+533MHZ+CPU.html HTC touch HD clone με 5mp camera. Eγω εχω αυτο το iphone clone, http://www.fastcardtech.com/goods-2618-Ciphone+C5+Ver20+8gb+Build+in+Gps+Wifi%E3%80%81Cpu+5+systems+UI%E3%80%81WM+ppc+61+super+cool.html. Του εχω περασει και το navigator το ελληνικο και δουλευει τελεια. φιλε απότι βλέπω ειναι το καλύτερο κινητό με windows.για πες περισσότερες λεπτομέριες... και μέχρι τι μνήμη δέχεται??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctsola Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 καλησπερα σε ολους,προσπαθω κι εγω να βαλω τον κωδικο στο βημα 2 αλλα συνεχιζει να λεει not allowed to dial, δεν μου βγαζει engineer mode.μπορει καποιος να με βοηθησει; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Βάλε αυτό τον κωδικό *#9646633# Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctsola Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 αυτο εβαλα αλλα τιποτα.παταω κατι αλλο μετα τον κωδικό; sorry δεν προσεξα το * στον κωδικο...ευχαριστω πολυ! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
schumacher Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Δεν ξέρω αν αυτό είναι το κατάλληλο μέρος για να το ποστάρω έψαξα όμως και δεν βρήκα κατηγορία για κινητά vodafone. Λοιπόν έχω το vodafone 736. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Με παίρνουν τηλέφωνο και εγώ θέλω να ενεργοποιήσω το μεγάφωνο του κινητού για να ακούω καλύτερα. Ποιο κουμπί πρέπει να πατήσω για να ενεργοποιήσω το μεγάφωνο? Ίσως είναι νούμπικη ερώτηση αλλά γενικά δεν πολυασχολούμαι με τα κινητά.......:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Αν πατήσεις την αριστερή παύλα, μήπως; Λογικά, από εκεί, και αν όχι, από τα υπομενού που σου βγάζει όταν πατήσεις αυτό το πλήκτρο... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bells Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 καλησπερα μπορει καποιος να μου πει πως κανουμε hard reset και που μπορω να βρω την 6.1 rom η την 6.5 ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts