Jump to content

anestisfiat100

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by anestisfiat100

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΩ ΤΟ VENEX R2323. 1 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΣΚΟ 1 TB.EXΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑΙΝΙΕΣ AVI.ΣΥΝΔΕΩ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΜΕ USB.KAI ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ TIPOTA ΣΤΟΝ VENEX.TI ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ.ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ FAT32.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.ΠΕΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:
  2. ENTAJEI.ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ.ΕΑΝ ΝΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΜΕ ΦΩΤΟ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..
  3. ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΓΡΑΨΑ REBOOT. ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΥΝΗΜΑ.REBOOT OPERATION NOT PERMITTED ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..
  4. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.1 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ROOT .ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..
  5. ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ LIVE WALLPAPER ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΗΝΥΜΑ. NOT FOUND. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ SU KAI TO REBOOT. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..
  6. γεια σαs.εχω το samsung galaxy i5800. θελω να ρωτησω εαν υπαρχουν προγραμματα φρεε,κινουμενα wall paper, οπωs το ibeer to talking tom.ευχαριστω εχω το samsung i500.δεν εχω καποιο προγρμμα πλοηγησηs.εχω περασει την 2.2.εαν υπαρχει κατι ασ μου απαντησε τε.ευχαριστω --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
  7. μπορει να μου απαντησει καποιοs.ευχριστω
  8. γεια.ειμαι καινουργιοs.εχω το samsung galaxy 3.πωs μπορω να κατεβαζω απο το market live wallpaper.ευχαριστω
  9. δεν μπορω να το βρω.μπορειs να βοηθησειs λιγο.ευχαριστω καποια απαντηση.ευχαριστω. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Επίσης θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greeklish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Δες εδώ την ανακοίνωση κατάργησης των.
  10. εχω τα win 6 παω seting\system και δεν υπαρχει το rower
  11. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ.
  12. καλημερα.οχι τυχαια το εκανα.ειτε εχω το destinator ανοικτο ειτε οχι κλεινει η οθονη.το κανει παλι.
  13. Καλισπερα.εχω το τψκ τω35.θελω να ρωτησω υπαρχει προγραμμα που μπαινει στο κινητο,ωστε να μπορω να παιζω μουσικη του υπολογιστη.πχ να ανοιγω το προγραμμα και να διαλεγω ειτε σταθμο ραδιοφωνικο ειτε mp3 απο τον υπολογιστη.ευχαριστω για το χρονο.
  14. πωσ μπορω να ελεγχω απο iphone sτον υπολογιστη μουσικη.πρεπει να βαλω καποιο προγραμμα στον υπολογιστη,και απο το iphone να διαχειριζομαι τη μοθσικη.εαν ναι ποιο προγραμμα ειναι.ευχαριστω.
  15. χρονια πολλα.εχω το μιο 550 ξαφνικα εκει που δουλευει μου κλεινει η οθονη ενω η φωνη παιζει κανονικα.οταν πατησω το κουμπι ανοιγει η οθονη και μετα απο λιγο ξανα τα ιδια.απο μπαταρια ειναι στο φουλ.τι μπορει να φταιει.ευχαριστω.περιμενω καποια απαντηση.
  16. χρονια πολλα.Σημερα αγορασα το tck tv35.υπαρχει προγραμμα που μπορω να δω οτι εχει το τηλεφωνο,και τον τηλεφωνικο καταλογο.ευχαριστω.
  17. καποια απαντηση ευχαριστω.
  18. kalimera exo to jc777 poli kalo.programata pernei kai se ti morfi.kai oi epafes apo ti sim einai greek otan ti bazo sto thlefono moy ta bgazei perierga exo epileksi thn elliniki glosa.telos poio programa kanei syxronismo me to thl px.pc suite nokia.kati antistixo yparxei.sas eyxaristo gia tin katanoisi.perimeno me agonia kapoia apantisi.
  19. ΕΧΩ ΤΟ JC777 ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΩ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
  20. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ.ΜΟΝΟ ΜP3.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
  21. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ SCREEN SAVER KAI GAMES.ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΕΙΝΑΙ.
  22. καλημερα εχω το jc77.πωσ μπορω να περασω θεματα,και τι θεματα παιρνει.ευχαριστω.
  23. exo to jc77 pairnei themes.kai se ti morfi. yparxei kapoia selida.thanks
×
×
  • Create New...